Şimdi Ara

TR Games Studio Hakkındaki düşüncelerim (fikri olanlar lütfen konuya yorumunu yapsın) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mesleği olan kişi için 10 lira hiçbir şeydir. engelleme yakışmamış 10 liranız yoksa sağlık olsun denmeliydi.
  • r/choosingbeggars
  • Resmi olmayan, gönüllülük esasına dayanması gereken çeviri işine para isteyenlere göre normal bir davranış. Film, dizi çevirisi yapanlar da para istesin o zaman.

    Bu tarz paralı yama yapanlara para vermeyin, kazandırmayın. Kesilip giderler. Gidin fazladan bir oyun alın sevdiğiniz, Steam kütüphanenize ekleyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kerokerokerokero kullanıcısına yanıt
    ya dostum inan bana trip falan yok vallahi o an gereksiz bence bu para diye düşünüp teşekkür edip çıktım ki diyorum ya zaten sonradan alayım falan dedim de öyle farkettim :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-9DE6A5ECA

    Resmi olmayan, gönüllülük esasına dayanması gereken çeviri işine para isteyenlere göre normal bir davranış. Film, dizi çevirisi yapanlar da para istesin o zaman.

    Bu tarz paralı yama yapanlara para vermeyin, kazandırmayın. Kesilip giderler. Gidin fazladan bir oyun alın sevdiğiniz, Steam kütüphanenize ekleyin.
    Para isteyebilirler 10-20 tl gibi bi fiyat göz çıkarmaz. Sonuçta ortada bi emek var kolay değil kaç bin satır çeviri yapmak. Film dizi çevirenler zaten sitelerindeki reklamlardan kazanıyor hayrına çeviri yapmıyorlar herhalde.He konu sahibini engellemesi hoş bişey değil tabiki.
  • O degilde 2019 yılında hala İngilizce bilmeyenler varmış o daha şok edici.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

    O degilde 2019 yılında hala İngilizce bilmeyenler varmış o daha şok edici.
    Yazma hocam böyle ağlıyorlar sonra

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emek için çok mu gördünüz 10 lirayı? İyi yapmışlar. Millet parayla çeviriler yapıyor, nasıl fiyatlar istiyorlar. Yazık ya, emeğe saygı kalmamış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapılan kaliteli bir emeğe 10 lira çok pahalı diyende ne bileyim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mubinilker -- 26 Mart 2019; 15:10:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • valla şu sonradan yazan birkaç kişi var onlara genel bir cevap veriyim. öncelikle miktar falan değil mevzu kanser bi topluluk oluşturuyosunuz böyle anlamak istemeyerek. ikincisi ingilizcem makul seviyede açsam oynasam anlarım az çok. kimseye kendimi kanıtlamak zorunda değilim ingilizcemi yada maddi durumumun ne olduğunu. boş boş kafa açıcı yorumlar yazmakta hiçbir amaç olmamasına rağmen resmen "yorumum olsun bunada yeaaa" modunda yazılan birkaç kelimeden ibaret. ayrıca şunuda en başından beridir söylüyorum bakın 10 liraya çok diyende ne bileyimciler ve emeğe saygı kalmamışçılar, kapasitenizin farkında olarak yorum yapıyorum tıpkı 5 yaşında bir çocuğa anlatırcasına. 10 liraya fazla demem az demem falan bunlar sizin sorununuz değil. ben yapılan muameleden bahsediyorum. adam orda tutup bana aptalca engel falan atarken gelip beni yargılamanız tabiri caizse malum çevirmen grubunun "kanka şuraya şöyle yazsana" diye yönlendirdiği basit insanlar gibi gözümde canlanıyorsunuz. benim cüzdanımın hesabını sormak falan haddinize de değil. azıcık allahın verdiği fiziksel nimetlerinizden faydalanmak isteseniz şurda belirtmek istediğim şeyi çarpıtmak yerine adam akıllı yorumlar yazardınız.




  • eminkkara kullanıcısına yanıt
    İyi de, ilk başta sen durup dururken laf sokmuşsun. O kadar da masum olmamış yani. O arkadaşın yerinde ben olsaydım sana cevap bile yazmazdım.
  • Fiyatın ne kadar olmasını ümit ediyordunuz? Sizin ücret fazla deme hakkınız varsa onlarında sizi engelleme hakkı var.
    Küfür etmemişler bir şey yapmamışlar ortada anormal bir durum yok.
  • Hala konuşuyor hem fakir hem yüzsüz. Benim anlamadığım prey oynatacak pc var ama sorsan öğrenci. Burada kaç kişinin prey oynatacak bilgisayarı var beyler?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şeyi parayla satıyorsan devlete vergi vereceksin arkadaş yok öyle yağma. Biz maaşlı çalışanlar aptal mıyız vergiler direkt maaştan kesiliyor. Bunları şikayet edeceksin bazı yerlere burunları sürtülecek aslında.
  • tutkual T kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir cezası yok, dünyada da birçok örneği var. Savunmak için söylemiyorum ama senin gibi düşünen çok kişi oldu forumda ve umduğunu bulamadılar.
  • Kalp kırmamak lazım hiçbir zaman. Mesela sen demişsin üzerinden 2yıl geçmiş oyuna 10 tl fazla ben oyunu oynamadım bilmiyorum dil dosyası fazla ise 10 tl fazla degil . Ne olursa olsun seni engellemeleri yanlış genç kız gibi trip atıyorlar yakışmamış trgame studioya
  • Saçmalık, son kullanıcıya hiç saygı yokmuş grupta. Her çevirmene saygım vardır, yaptığı iş önemli çünkü (Translate çevirmenleri hariç). Ancak bu şekilde davranılmasına da karşıyım. Ortada bir emek olabilir ve bu emeğin karşılığı olarak bir fiyat koyulabilir ama kendi fikrini, hiçbir şekilde hakaret etmeden belirten birisine bu şekilde davranılması yanlış. Eğer hakaret etmiş olsaydı veya benzeri bir şey yapsaydı haklı bir sebep olabilirdi.
  • s-adebisi kullanıcısına yanıt
    Cezası varda uygulayan yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı malum çevirmen grupları 2015 içinde çıkmış bir oyun için 45 TL istiyor vatandaşşşşş.2 yıllık oyuna 10 tl çok diyorsun ayıp ediyorsun be :D.Adamlar o kadar emek veriyor zoruna gider tabi insanın,bu arada bende o ekipteyim.
  • harunefetr kullanıcısına yanıt
    valla üstad ben zaten anlamıyorum adamlar diyo bana sen önce laf sokmuşsun falan bakıyorum tekrar tekrar ne demişim diye bulamıyorum abi yok kim ne derse desin ben o an ulan gerek yok 10 tl vermeye türkçe olmasada oynarım falan dedim geçiştirdim kendi kendime. millet istiyor ki aa 10 tl imiş hemen alayım diyeyim. arkadaş 10 tl diye almak zorundamıyım bana fazla geldi bunu hala hala tartışıyolar. birde yazmış biri hem fakir hem yüzsüz diye ki böyle yaparak kendi kalitesizliğini en kaliteli şekilde göstremişte oldu. adamın biri ingilizceme biri maddi durumuma biri fiyatı fazla görmeye cevap veriyor kafayı yersin :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.