Şimdi Ara

TR Games Studio Hakkındaki düşüncelerim (fikri olanlar lütfen konuya yorumunu yapsın) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _THANOS_

    Ben hayatımda bu kadar saçma bir bahane görmedim açık söyleyeyim. Ben size gecen sene forumdan yazdigimda hesap bilgilerini falan direkt vermiştiniz ama yamayı alma imkanim olmadigindan bu yaza kaldi. Birkac gun once tekrardan bu bilgilerin guncel olup olmadigini sordugumda cevap alamadim. Buna bahaneniz neydi peki? Ondan sonra da bana yazmayin facebook sayfasina mesaj atin dediniz. Anlayamadığınız şey şu, herkes facebook kullanmak zorunda değil. Sosyal medya kullanmayan insanlara nasıl hitap edeceksiniz?

    Kendi kendinize gelin güvey olup hüküm vermişsiniz,daha karşınızdakini insan yerien koyup konuşmadan, sormadan kafadan kesip atmışsınız. Ben facebook'a işim düşer diye öylesine bir hesap açmıştım. Hesabın durumundan size ne,isteyen istedigi hesabi acamaz mi? Önemli olan benim parayi yatirmam sizin de bunu teyit etmeniz değil mi? Bu kafayla siz iş de yapamazsınız ki.

    Bu yaklaşımınız yamalariniza artik 1 tl dahi vermemem gerektigi sonucuna ulastirdi beni,siz kaybettiniz. Bana sorunu kendinde ara diyen soytarı dahil bu zihniyete sahip insanlarin yaptigi isten hayir gelmez.

    Alıntıları Göster
    Ne yaptıkları işte kalite var, ne de kendilerinde vizyon. Boş verin hocam, kendinizi yormanıza değmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • rewold R kullanıcısına yanıt
    Öncelikle sizede hayırlı bayramlar dilerim. Sanırım beni başkasıyla karıştırdınız ben forumda konu açmadım. Bilader kelimesi falanda kullanmam sevmemde. Sadece Kerem beye özel mesaj atıp uygun bir dille sordum. Lütfen buraya SS atarmısınız?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.