Şimdi Ara

TR Games Studio Hakkındaki düşüncelerim (fikri olanlar lütfen konuya yorumunu yapsın) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arthurmorgan kullanıcısına yanıt
    45 tl istesin istemesin bu beni alakadar etmez fiyatlarını istedikleri gibi ayarlasınlar benim derdim paraları pulları değil bana yapılan muamele.
  • Oyunun türüne göre değilde çıkış yılına göre mi belirliyorsunuz bağış limitlerinizi. Grubun yaptığı yanlış, sizinki de normal değil. Kusura bakmayın.
  • bu engellemesi için sebep mi ?
  • tutkual T kullanıcısına yanıt
    Binali Yıldırım B kullanıcısına yanıt
    Sayın Binali Yıldırım Bağış adı altında insanlardan Para toplanıyor. İlgilenmenizi rica ediyoruz.
    Haksız kazanç elde eden siteler:
    https://www.u-crew.net/
    https://animusprojesi.com/ ----- Dolar ile satış
    https://www.trgamestudio.com/

    @Binali Yıldırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1453i -- 27 Mart 2019; 22:41:45 >




  • 1453i 1 kullanıcısına yanıt
    Sırf bunun için hesap mı açtın?
  • 1453i 1 kullanıcısına yanıt
    Ümit beklediğin adama bak peh...
  • Diş kovuğunu doldurmayacak basit bir meseleden böyle bir konu açılması başlı başına komediyken bu kadar uzaması ayrı bir komedi. Binali Yıldırım bile çağrılmış konuya.
  • Bu yama işleri para değil gönül işidir. Ayrıca bu arkadaşları oyun stüdyolarına şikayet etmek gerek. Onlar üzerinden para kazanıyorlar. Ayrıca vergide ödemiyorlar. Türkiye deki resmi tercümanlar bunları şikayet etmesi gerek maliyeye..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinod -- 28 Mart 2019; 3:3:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakındığım kadarıya olay tek başına küçük olsada bu durumu yaşayan çok insan var herkese yerli yersiz engel falan atıyorlar
  • ben hiçbir oyunu yamayla oynama taraftarı değilim ama sen oynucaksan ve oyunun dil seçeneği yoksa başka biride çevirmediyse gayet 10tl'yi verip işine devam etceksin adamların suçu yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • üstad anlamamakta ısrar ediyosun yav parası 100 olsun 1 olsun sorun değil yapılan muameleye diyorum yahu
  • eminkkara kullanıcısına yanıt
    belliki daha önce başka insanlar çok ölücülük yapmışlar adamda sinirlenmiş olabilir insanlık hali

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eminkkara kullanıcısına yanıt
    Bu konunun açıldıgı iyi oldu çevirmenlerin dünyaları ben yarattım tavırları oluyor aarasıra. hepsinde olmasada var bu tripler onlarda. ve birde çok alınganlar çevirmenlerin çogu.
    Ben bu durumu kendi bilgim açısından şöyle izah edeyim insan psikolojisi genelde olumlu şeylere takılmak yerine gider olumsuz şeylere kafayı takar yani olumsuz şeyler onların dikkatini daha çok çeker.
    Örnek vereyimbir yamaya yüzde 75 olumlu dönüş yüzde 25 olumsuz dönüş olsa, çevirmen der ki yazıklar olsun okadar emek verdim ugraştım deymezmiş bunlara triplerine giriyorlar genelde. örneklerini çok gördük önceden
    Birde şu alınganlık konusuda acayip büyük bir problem tamam belki çok ugraşyıorsunuz çeviri işiyle günleriniz aylarınızı veriyorsunuz, belki o süre zarfında yıpranabilirsiniz ama bukadar alıngan olmayın ve kalp kırmamaya çalışın. Tüm çevirmenlerden bir oyunsever olarak istegimdir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tinod

    Bu yama işleri para değil gönül işidir. Ayrıca bu arkadaşları oyun stüdyolarına şikayet etmek gerek. Onlar üzerinden para kazanıyorlar. Ayrıca vergide ödemiyorlar. Türkiye deki resmi tercümanlar bunları şikayet etmesi gerek maliyeye..
    adamların kazandıgı 3 kuruş para ondada gözünüz mü var. yüksek miktarda para kazansalar neyse türk oyun sektörü kitle olarak çevirmenlere destek vermiyor müşterisi çok az, destekçileri çok az bir elin 5 parmagını geçmez. biraz gerçekçi olalım youtuberlar bile vergi vermiyorken elin garibanlarına mı saldırıyoruz??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eminkkara

    üstad anlamamakta ısrar ediyosun yav parası 100 olsun 1 olsun sorun değil yapılan muameleye diyorum yahu
    Sen yat kalk dua et bu forumda başkalarına yaptığı gibi ana avrat küfür etmeyip sadece engellemiş seni.
  • alex59 kullanıcısına yanıt
    o da bir ihtimal tabi :D
  • Bir süredir böyle bir konunun açılmasından korkuyordum. Ben de TrGameStudio sitesinde çevirmenlik yapmış birisiyim. Gerçekten inanın ki "para kazandığım" tek oyun çevirisi bu çeviri oldu onun dışında hiçbir ücretli çeviriden para kazanmak gibi bir durumum olmadı. Öyle bir isteğim de olmadı. Sitede yaklaşık 10 tane emek verdiğim yama var bunlarınsa sadece birisinden para kazanmışlığım var. Dileyen olursa toplam kazandığım miktarı ve o miktarla ne yaptığımı da söyleyebilirim içi rahat edecek olursa. Genel olarak bu kadar olumsuz eleştiriyi hak ettiğimizi düşünmüyorum bence. Şimdiye kadar KederliLahmacun şu üyeye böyle demiştir bu üyeye böyle demiştir diyen bir Allahın kulu çıkarsa ben zaten özür dilerim. Lütfen empati yapin biraz. Çeviri çıktıktan 1 hafta sonra da zaten bedava yayınladılar çevirimizi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harunefetr kullanıcısına yanıt
    O iş öyle değil. Yasal olarak suç işliyorlar. Para karşılığı sattıkları için, oyunu tekrar satmış oluyorlar. Bu büyük bir hırsızlık. Sizde buna göz yumarsanız çoğalırlar. Daha çok para isterler.

    Şunu da belirtmek isterim bu tür girişimler oyunlar Türkçe çıkma olasığını düşürür. Yani o baskıyı düşürür.

    Hiç düşünmediniz mi.? Bunca zamandır insanlar neden bağış alarak bu işi yaptıklarını.? O arkadaşlar salak bunlar mı akıllı.?

    Yaptıkları iş masum değil. Bu işler gönül işi kültür işidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir durum da var. Yamayı ücretsiz yayınladığımızda da yasal olarak suç işlemiş oluyoruz, ücretli yayınladığımızda da. Ona bakılırsa torrent ve korsan kullanan herkes bir nevi suç işlemiş oluyor. Yukarıdaki mesajımı da okuyacak olursanız eğer, sitede var olan yamaların büyük çoğunluğunun ücretsiz olduğunu da görebilirsiniz. Yaptıkları iş masum değil demek doğru bir söylem değil bana soracak olursanız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KederliLahmacun -- 29 Mart 2019; 8:2:6 >
  • Oyunlar için türkçe yamaya para veren insan sıkıntılıdır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.