Şimdi Ara

Far Cry 5 Türkçe Yerelleştirme Çalışması %100 - v3 2023 Sürüm Yayınlandı - [rockerdem] (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.633
Cevap
46
Favori
68.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Adam bildiğin bildiri yayınlıyor. Muhatap alınması gereken en az 5 kişiyi de etiketliyor. Üstüne Far Cry'dan girip, Fallout 4'e bir el sallıyor, kapanışı da Dying Light ve Deus Ex ile yapıyor.
  • İster misin bize de bi bildiri yayınlasın :) Siz kaşındınız deyip destan yazsın bize :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adol125

    Yapılan yapılmakta olan bir sürü ücretli yama var içlerinde tek savunduğum metro oldu. Onunda belli başlı sebepleri var. Örneğin geçenlerde çıkan u-crewin NFS payback yaması 25 tl imiş, bunu savunacağımı mı düşünüyorsun sen benim? "2019 boyunca tüm yamalarımız 20 tl olacak" sözlerini tutmayıp yalan söyledikleri için bile u-crewi linç edebilirim. En son dediğine gelince gülüyorum sadece. Bilen biliyor sen bilmesen de olur.
    Need for speed payback yamasının yazılım konularıyla ilgilendiğim için serzenişte bulunduğunuz konu hakkında bir bilgim var. Onu da buradan paylaşmış olayım. U-crew i takip ediyorsanız ödeme yöntemi ile ilgili bir değişiklik oldu. Bunun arka planda bir çok sebebi var. Neyse yeni ödeme yönteminde belirli bir yüzde satış yapan site kesinti yapıyor malesef. Söylenen 20 TL nin 25 tlye yuvarlanmasının sebebi o. He bu 25 TL yapılmasını haklı gösterir mi onu bilemem sadece bilgimi paylaştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • u-crewin sitesinde buna benzer bir açıklama göremedim ben baktığımda (belki de gözümden kaçtı). Göremeyince de ister istemez bunlar sözlerini tutmadılar ilk fırsatta zammı bastılar tarzı bi düşünce oluşuyor. En azından foruma duyurular diye bir başlık açılıp bu tarz şeyler yazılsa daha anlayışla karşılanır. Mesela sen sebebini söyleyince o 25 tl olduğunu ilk öğrendiğimdeki gibi bir tepki kalmadı. Bir de mesela DMC 5 gibi birden fazla çevirisi olan oyunlarda kıyaslama resimleri atılırsa daha güzel olur. Bu son dediğim farklı grupların yaptığı ve birden fazla çevirisi olan hemen her oyun için yapılmalı bence. Witcher 3te yapılmıştı mesela gönüllü-resmi kıyası. Onun gibi. Bence güzel olur.
  • Ödeme konusunda değişiklik olmuş, gruba yakın programcı olarak siz bilgi sahibisiniz fakat kullanıcılar olarak bizim haberimiz yok. Daha önce RE7, EW2, Outlast 2, RE2 ve DMC5 yamalarını kullanmış birisi olarak hala da Wolfenstein 2, Nier yamalarını bekliyorum. Ama 2019 yılında çıkacak bütün yamalarımız 20 TL olacak sözünü yemiş oldular, üzücü olan bu. Face ve forum sayfalarında bununla ilgili açıklama yok. Neyse konuyu daha fazla kirletmeyeyim, u-crew adı geçtiği için yazayım dedim.
  • Arkadaşlar merhaba. Far Cry 5 yaması ile ilgili bir bilgilendirmeyi sizlere duyurayım.

    Far Cry 4 çevirmenlerinden Yusuf Çiftçibaşı (Forumdaki Nicki ile : erdqws) bir aksilik olmaz ise bu hafta sonu Far Cry 5 çevirisine yardımcı olacak. Kendisine buradan da tekrar tekrar teşekkür ederim. İyi çevirmenler geldiği sürece Çeviri çalışması daha da hızlanacak.
  • Paybackin yaması mı çıkmış abooovv
    Konusunu göremedim yok mu yamayı alan bi hayırsever göndersinde bizde faydalanalım :)

    Ayrıca Erdem Abi candır. Canı ne zaman isterse o zaman yayınlasın kral başımızın tacıdır kolaylıklar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrMetto -- 19 Haziran 2019; 19:27:29 >
  • Şimdi de her zaman erişebildiğimiz watch dogs 1 çeviri durumunu gördüğümüz e tablonun erişimini kapatmışlar demek ki bi hareketlilik başladı orada umarım yakın zamanada çıktığını görürüz
  • Far Cry 5 çevirisi bu günlerde oldukça hızlandı, Başta Edem bey ve diğer emek verenlere teşekkür ediyorum.
    Böyle giderse beklenenden daha kısa sürede biteceğe benziyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

    Ödeme konusunda değişiklik olmuş, gruba yakın programcı olarak siz bilgi sahibisiniz fakat kullanıcılar olarak bizim haberimiz yok. Daha önce RE7, EW2, Outlast 2, RE2 ve DMC5 yamalarını kullanmış birisi olarak hala da Wolfenstein 2, Nier yamalarını bekliyorum. Ama 2019 yılında çıkacak bütün yamalarımız 20 TL olacak sözünü yemiş oldular, üzücü olan bu. Face ve forum sayfalarında bununla ilgili açıklama yok. Neyse konuyu daha fazla kirletmeyeyim, u-crew adı geçtiği için yazayım dedim.
    bu sektörde babanın bile vaadine inanmayacaksın, sadece gördüğün şeye inanacaksın dostum.
  • noldu ya, nerede kaldı yama
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sec0o

    noldu ya, nerede kaldı yama
    %65 te yama.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Iron Man - SuraSide

    %65 te yama.

    Alıntıları Göster
    far cry new dawn geliyor :D bakalım önce hangisini oynayacağız ? :D
  • Yavasladi yine gunluk binde 3.5 anca ilerleme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agustos gibi çeviri biter bence
  • Gece saat 03 e kadar çalışıldığını görüyorum, daha fazlasını istemek de bence nankörlük, lütfen köstek değil destek olalım.
  • Çeviri yüzdesi %67,92 olarak güncellenmiş.Kolaylıklar dilerim Erdem Bey
  • Harika gidiyorsun Erdem dostum, tebrik ve teşekkürler.
  • Merhaba arklar . Bu çeviri için yardımcı olmak istiyorum . Çok ingilizcem yok ama çeviri ile vs yardımcı olabilirsem ne mutlu bana . Ne kadar hızlı ilerler ise o kadar iyi
  • Yüzde 68 olmuş çeviride emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.