Şimdi Ara

oyun camiasının ikiyüzlülüğü (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
4
Favori
14.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
123 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Odyssey uyku simulatörü lan 😁 oynarken uyursun. Elden Ring perfect. Gelmiş geçmiş en iyi oyun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız hocam ben böyle abartılan leş oyun görmedim. 3/10 insaflı olmuş edeceği maksimum 2.5 oyun camiasının ikiyüzlülüğü 

  • Arkadaşlar büyük yayıncılar tek yayında bu oyunu oynamak için 20-50 bin dolar civarı para alıyor, haftalık sözleşme yapanları da mevcut. Shroud, summit zaten açık açık söylüyorlar. Lost Ark geldiğinde de aynısını söyledik 2 haftaya söner dedik, oyuna girerken 6 saat sıra bekleyenlere bekleyin 10 gün sonra adam kalmayacak dedik. Aynısı bu oyun içinde geçerli, böyle oyunlar tutmuyor. Adamların tek hedefi ilk 1-2 hafta satmak, bu yüzden herkese parayı basıyorlar.


    Adamlar vizyonsuz değil, oyunu yapmaya 10 milyon harcıyorsa, 10 milyonda reklama harcıyor ki oradan 50-60 milyon alabilsin.

    Bizim türk oyun yapımcıları da ona buna milliyetçi duygular ile beleş reklam yaptırmaya çalışıyor.

  • Benzer hisleri A Plague Tale ve Witcher için hissetmiştim. Yorumlara bakıp almıştım. Inanılmaz sıkmıştı beni 1 saat oynayıp silmiştim ikisini de. Abartıldığını düşünmüştüm. Ya da tarz meselesi sanırım. Ya da reklam...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam yazını kaale alıyordum,Elden Ring'i Assasins Creed ile karşılaştırınca vazgeçtim...

  • Lee-on! kullanıcısına yanıt

    The Witcher herkese hitap eden bir oyun değil. İlkinden bahsediyorsan tabi. The Witcher 3 ise. oyun camiasının ikiyüzlülüğü Size göre değilmiş dediğiniz gibi. Tarz meselesi belliki.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Father Gascoigne kullanıcısına yanıt

    grafik: elden ring bu konuda bir şaka gibi. 4 yıllık odyssey'in ucundan kıyısından bile rakibi olamaz. siz kendinizi sanat tasarımı çooooh iyi ya diye kandırmaya devam edin. oyun camiasının ikiyüzlülüğü 

    ses: sadece epik ve birkaç gıy gıy ambiyans müziği ile donatılmış elden ring'i onlarca farklı tarz ve çalgı ile zenginleştirilmiş odyssey'in müzikleri ile karşılaştırmak oldukça abes kaçar. malakka. <3

    hikâye: oyun camiasının ikiyüzlülüğü wut?! elden ring'in çoooh iyi abi hikayesi. o kadar iyiki kimse ne anlattığını anlamıyor. (umursamıyor) o kadar iyi yani. adeta bir inception.

    oynanış: oyun camiasının ikiyüzlülüğü roll roll roll parry sol tık roll roll roll sol tık... hangi yönüyle üstün acaba odyssey'den? haaaa... boss fightlar çok zordu. o yüzden çok tatmin edici olduğu için bu dövüşler otomatik olarak oynanış mekanikleri de çok iyi oluyor değil mi abi? evet abi, biliyorum demon souls'tan beri aynı mekanikler, bir gıdım bile yenilik yok ama çok tatmin edici be abi. çok zor abi. herkes oynayamaz souls-like oyunları. acayip zor yani öyle böyle değil. sadece biz elit ve ubermensch oyuncular layıkıyla oynayıp bitirebiliriz bu mütüş oyunu. biz çok özel bir topluluğuz. git gud be. oyun camiasının ikiyüzlülüğü 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • AC çöpünü veya herhangi bir Ubisoft çöpünü öven biri elbette F.S. oyunlarını sevemez. Puanlara bakıp gaza gelen bir gamer’ın gözleri yaşlı. İstiyor ki AC çöplerindeki gibi gariban modu olsun, tek tık düşman ölsün.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyunu bilgisayarda oynamaya çalıştım. Oynamaya çalıştım diyorum çünkü fps drop gibi oyun duruyor. Fps drop girmiyor bildiğiniz oyun bir saniye filan takılıyor. 20~25 fpslere düşmeler zaten hep oluyor. Kaplamalar bazen yüklenmiyor veya geç yükleniyor.


    Oyunu zor yapmak demek, oyuncuya parry imkanı vermeyip öldürmek demek değildir. Oyundan iyi anladığını düşünen insan bile koyun sürüsüne katılmış ve oyun güzel diyor.


    Çıldırmamak elde değil. Oyun Cyperpunk 2077'den teknik olarak bir tık üstünde çıkmış. Optimizasyon bir oyunun kalbidir. Bu oyunun kalbi yok diyebilirim.


    Pazarlama nedir ve nasıl yapılır dersini verdi adamlar.


    Dostum oyun kötü. İdare eder bile demiyorum. Oyun bildiğin kötü.


    97, 98, 95 puanlar havada uçuşuyor. Yazık gerçekten...


    İade de edemiyoruz. iki saatten fazla oynadık diye. Kaldı elimizde.

  • Kimin ne dediği önemli değildir zaten o basın dediklerinin çoğu soytarı twitch da çalıntı kredi kartıyla bilmem ne parası alabilmek için bin takla atan onla bunla anlaşan soytarılar topluluğu. Sana göre elden ring leşse leştir AC mükemmel se mükemmeldir önemli olan senin ne hissettiğin gerisi boş. Hiç kimsenin hiç beğenmediği bir oyuna da bayılanilirsin bazı oyunlara bakıyorum adam binlerce saatin gömmüş bırak almayı hediye etseler on dk oynamam bana görede o oyun leş yıllar önce burada bi oyunu eleştirmiştim yeni çıkmıştı aldım bitirdim tek tek eksik yanlarını yazdım bana göre beş para etmez demiştim bayağı linç yemiştim. From software oyunlarını seviyorum ama beğenmeyen de saygı duymak lazım bana göre çok güzel oyunlar çıkarıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de anlam veremediğim bir nokta bu. Oyunda ciddi performans sıkıntıları var göründüğü kadarıyla, güncellemelerle giderilir mi bilinmiyor. Başka herhangi bir firma böyle ciddi bir problem ile çıkış yapsa sağlam eleştiriler alabilirdi. Bunu ülkemizdeki bazı youtube kanallarında da gördüm. Aynı hatalar başka oyunda olsa yerden yere vururlar ama nedense Elden Ringde kimse gıkını çıkarmıyor. Oyun tabii bunun dışında vaad ettikleri ile sevenleri için çok iyi bir oyun olabilir. Bu tarz durumlara ses çıkarmamak firmanın bu durumu sonraki oyunlarında da göz ardı etmesine neden olabilir. Ben oyunu çıkarayım da ister bozuk olsun ister olmasın banane performans sıkıntılarından deyip geçebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venom59 -- 8 Mart 2022; 10:55:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknocu_guvercin kullanıcısına yanıt
    pandemiden en az oyun sektörü etkilendi diye biliyorum. büyüme göstermiş bile olabilir. tabi hastalanma kısmında vs haklısınız.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oyun camiasının ikiyüzlülüğü

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunun amacı tartışma ortamı yaratmak ya ciddiye almayın kaostan mı besleniyor nedir. Umursamazsanız defolur gider nickini hatırlamıyorum biri vardı banlanmıştı onun yeni hesabı muhtemelen.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben zaten inceleme puanlarına bakmam. Oynayanların tecrübelerine daha fazla değer veririm. Çoğunluk oyunu beğendiyse tamamdır. Bf 2042'yi mesela bu yüzden almadım. Kimse beğenmedi oyunu. Denemesini bile indirmedim. Betasını oynadım orada beğenmemiştim zaten.

  • Millet artık "başkası ne diyor" diye ne oynadığını bilmiyor, oynadığından zevk almasını bilmiyor.


    Bir ara "grafik" takıntısı vardı, forumda güzel grafikli olmayan oyun gömülüyordu çöp diye.


    Sonra Cyberpunk çıktı, bin tane laf edildi, ne hikmetse burada grafik grafik çöp çöp diye ağlayanlar, acayip grafikleri görünce bu sefer de "senaryo"ya eğildiler. Yıllardır söylenene... Efendim senaryo yarımmış da, oyun hatalarla doluymuş da. Sanki hatalı çıkan ilk oyun. Evet aceleye geldi şu bu, bir sonraki güncellemeler ile adam edildi. Hala başlığına gelip "çöp çöp çöp" yazan var.


    Benzer şekilde başka oyunlarda da böyle.


    Ya arkadaş derdiniz nedir sizin oyun camiasının ikiyüzlülüğü 


    "Hype" denen şeyler eskiden beri vardı, reklam, abartma, şu bu, hep oldu, yine olacak.


    Siz kendi oyununuza baksanıza yav. Oyundan zevk alıyor musun, alıyorsun, tamam bitti. Sırf buralardan, videolardan okudukları gördükleri ile belirli oyunları terk edenler, hiç dokunmayanlar var.


    Benzer şekilde de tersi, buralarda "müthiş, bilmemne" denilen oyunlara girip zevk almayanları da görebiliriz.


    "Kendiniz" olun ve oyunları kişisel zevklerinize göre oynayın. Başkalarının dediklerine göre değil. Yeni nesil bu anlamda çok yönlendirilmeye müsait.





  • Şeyh Pir kullanıcısına yanıt

    Assasin's Creed oynamaya devam et dostum...

  • Elden ringin tek güzel yanı çevre tasarımı ve oynanışı. Geri kalanı özellikle hikaye çöp BENCE. Verilen puanlar aşırı derecede fazla. Bir oyunun 95 üstü puan alması için her şeyi ile dört dörtlük olması lazım. bknz; half life 2

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhangi bir eserin inceleme puanları ile ilgili en sevdiğim şey bu tür ikinci sınıf forum sitelerinde yapılan sözde "eleştiri" yazılarıyla eserin inceleme puanlarının değişmemesi. Arkadaşlar, sizin düşüncelerinizin hiçbir önemi yok; ne saygın bir kurumda eleştirmensiniz ne de bunun eğitimini almışsınız. Bir oyunun sadece videolarını izleyerek veya sadece birkaç saat oynayarak o oyun ile ilgili eleştiride bulunamazsınız; ne iyi ne kötü. Yani, ben bu oyunu beğenmedim ama şu oyunu beğenmiştim; o yüzden bu oyun kötü oyundur gibi bir algıya kapılıyorsanız yanlış yoldasınızdır. En kötü "bu oyun beni sarmadı, bıraktım" diyebilirsiniz ki bu da o oyunu kötü yapmaz ve ayrıca söyledikleriniz eleştiri sayılmaz.

  • Şu oyun'un değeri bilinmedi. Hammer ile oynarken yer yer kasıldığımı hissederdim. Elinize aldığınız silahın hissini veren bir oyundu.


    Yalan dolan yok hak ettiği gerçek puanlar.


    oyun camiasının ikiyüzlülüğü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afachan -- 8 Mart 2022; 12:58:25 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.