Şimdi Ara

Köfteci Yusuf piyasaya girince çakalların iflas etmesi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
3
Favori
47.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
132 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Devletin GDOlu ürünleri serbest bırakmasından sonra doğal ürün bulmak zor, bulsan da fiyatlarından dolayı tüketmen imkansız. Ben salıverdim gitti. Çocuğumun tükettiği ürünler hariç diğer GDOlu ürünleri bakmaksızın tüketiyorum. 5-10 yıl erken ölmüşüm,kalmışım dert etmiyorum. Bu arada Köfteci Yusuf’un bol bol soya kullandığını duymuştum saygılar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Köfteci yusuf'a helal olsun. Destekliyorum. Yarım porsiyon köfte yiyorum genelde. 100 Gram 8 TL. Sıradan bir yerde 100 gram köfteyi 16 liradan falan satıyorlar. Salatayı ve Çayı zaten ikram ediyorlar. Çay salata dışarıda en aşağı 10 tl zaten. Tatlıları da 6-8 tl. Pastanede bile alsan Tatlı 12 + çay 3 = 15tl. Kafeler zaten fahiş. Vallahi dışarıda neredeyse gittiğim tek yer oldu. Helal olsun Yusuf Usta. Rahmetli dedemin adına yakışır prensip.

    Edit: Vegan pilav 18 TL. Neden? Çünkü içinde tereyağı yok. Olmayan bir şeyden fazla para istiyorlar aodkfpaodkfpoadkfpoadkfp

    2. Edit: Hile mile bilmem çok da lezzetli. Hele ki döneri şahane. Ve her şeyden de bol bol veriyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semih Güzey -- 7 Ekim 2019; 13:44:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akkdag

    Ucuz yemek satan x köfteciden y dönerciden yemek yemeyin. İçinde ne olduğu belli değil kusura bakmayın kimse de kendini kandırmasın. Yem fiyatı belli, mazot, elektrik, dükkan kirası, etin yanında verdiği ıvır zıvır fiyatları bile ortada. Kimse gerçekten sağlıklı ve düzgün bir köfte ekmeği 9 liraya yanında içecekle birlikte mal edemez. 2,5 - 3 liraya çorba satan yerler var, çorbayı o fiyata satabilir ama insanlık onuruna yakışan bir köfte ya da döneri malum fiyatlara MAL EDEMEZLER.

    Para yoksa da evden yemek götürmek, simit yemek, çorbacıdan çorba alıp ekmeğe yumulmak çok daha sağlıklı. Hiç de ayıp değil
    Hocam ne insanlık onurundan bahsediyorsunuz beni sinirlendirmeyin siz hiç öğrenci olmadınız herhalde

    şuan universite öğrencisiym

    ülkenin maddi durumları bizide etkiliyor zaten çok geliri yüksek bir ailden gelmiyorum

    yeri geliyor 3 4 gün makarna yiyoruz

    bu yüzden az çok bulunduğum şehirdeki fastfood fiyatları hakkında bilgi sahibiyim (kütahya)

    ekrem coşkun , kallavi vs gibi dönerciler et döneri 7 tl ye 6 tl ye düşürdükten sonra (kallavi ekmek değilde tırnaklı pide seçme şansı bile sunuyor)

    diğer kurumlar fiyatı nasıl düşürdü bir görseniz.DEMEKKİ BU İŞ UCUZA DA YAPILABİLİYOR MADEM ÖYLE ÖNCEDEN DÜŞÜRSELERDİ DE BİZİ KAZ GİBİ YOLMASALARDI


    Hayatım boyunca küçük esnafa karşı oldum bir çok nedenim var para ile para satanımı ararsın otobüs kartına para yükletirken sigara alırken komisyon koyanımı ararsın.Sigara içmiyorum ama içerken migrostan alıyordum mesela

    O yüzden insanlık onuru diyip 3 tl lik tavuk döneri 10 tl ye satıp sonra bu ucuzlayan et dönerler yüzünden aynı döneri 5 tl ye çeken onursuzlardan bahsetmeyin bana



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyeranEngineerR -- 7 Ekim 2019; 13:46:2 >




  • Eskişehir de yaşıyorum,Bozüyükte ki şubeleri dahil hepsinde köfte ve et çeşitlerini yemişimdir.Köftesinde son zamanlarda karbonat olayı çok fazla artık yemiyorum.Karbonatlı sünger gibi köfte yemek istiyorsanız sizler tercih edebilirsiniz.Damak tadıma güveniyorum.Artık müşteri memnuniyetine de önem vermiyorlar.Garson bulup sipariş vermek mesele,siparişin sıcak gelmemesi ayrı mesele.

    Bir köfteci için şikayet var da hatırı sayılır oranda şikayet sayısı vardır.Sonuç olarak ''Ucuz etin yahnisi yavan olur''



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seko211 -- 7 Ekim 2019; 14:1:29 >
  • Köfte lezzeti ve içeriği hakkında net konuşamam, fakat genel itibariyle piyasadaki köftecilere bakınca fiyat/performans olarak gayet iyi durumda olduğunu düşünüyorum.

    Ayrıca köfte konusunda sıkıntı yaşayan varsa et ürünlerini tercih etsinler, mesela onların pişirme tekniğini beğenmeyen varsa çiğ alıp evinde yada mangalda da yapabilirsiniz. Et ve et ürünleri sürekli sirkülasyon halinde olduğu için tazedir.

    Köfteci Yusuf'un ilk şubesinden bu yana bilirim, Bursa'da yaşıyorum zaten ilk mekanı İznik'te açılmıştır. Bildiğim kadarıyla hep kendi etini yapıp satmış birisidir, soya var mı yok mu net bir bilgim yok.

    Fakat Yenişehir'deki et fabrikasının soğutma sistemlerini bizzat yakın arkadaşım yapıyor, gerçekten temiz ve steril bir şekilde et kesimi yapıyorlar, kendi gördüğüm kadarıyla sıkıntılı bir üretim süreci yok. Fakat bayilerinde durum nasıl işliyor bilemem...

    Bildiğim şu var, tek tek masadan kazanmak yerine sürümden kazanmayı amaçlayan yapıda, diğer köftecilerin sıkıntısı bu olduğunu düşünüyorum. Müşteriden iyi para alalım bi daha gelir gelmez ona bakmayan çok köfteci var.




  • Köfteci yusufu desteklemiyorum.Hiç yemedim, yemeyeceğim de. Ben gidiyorum köşe başında ki köfteci nuru abi'den köfte yiyorum, küçük esnaf kazansın mantığı. Uçak hangarı kadar geniş mekanı olan adamın paraya ihtiyacı yoktur. İşim olmaz, net.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-7A1E308D7

    Köfteci yusufu desteklemiyorum.Hiç yemedim, yemeyeceğim de. Ben gidiyorum köşe başında ki köfteci nuru abi'den köfte yiyorum, küçük esnaf kazansın mantığı. Uçak hangarı kadar geniş mekanı olan adamın paraya ihtiyacı yoktur. İşim olmaz, net.
    Kaç yüz kişiye iş olanağı sağlıyor,kapiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karbonat varmış, soya varmış vs vs. Random köftecinin ne attığı da belli değil. Al birini vur ötekine aynı bokun laciverti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

    Bu mesaj silindi.
    Köftesi öyle ama kuzu etini yapıyor adam gerçekten. Şiş, beyti ve pirzolayı deneyin derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darısı giyim ve teknoloji firmalarına. Halk yemez içmez ama son model telefon, moda giyim alır onlarda geçirir.
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Hay Allah iyiligini versin emi
  • Yıllardır yerim, eskiye göre lezzette bariz düşme var. Ama köfte çay ezme ekmek patates olarak gayet doyurucu ve fiyatı da uygun. Şehir merkezlerine açılsa burger ve mc donaldsı çökertir bence. Aynı fiyata çok daha iyi doyarsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

    Bu mesaj silindi.
    Gerçek ustasından köfte yemeyen bu lastik köfteleri daha çok beğeniyor. Çok marketten,kasaptan denedim, hazırların hepsi de nasıl beceriyorsa lastik gibi oluyor! En güzeli alacan bir kg kıyma evde yapacan, atacan buzluğa, 3-5 pişirip yiyecen, youtube da herşeyin tarifi var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biga'da 50 yıllık köfteciden köfte yemeyenler, her köfteyi köfte sanır böyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne bunların sattığı köfte, ne de dönercilerin sattığı döner;
    Etsiz çiğ köfte ne kadar çiğ köfte ise bunlar da o kadar köfte veya döner;
    Aklı olan "ucuza et" yemez; size gidin kazıkçı restoranlarda kazıklanın demiyoruz da yani adam yağlar ağızda donmasın diye gazlı içecek ve domates koymuyor dükkanına siz de "oh mis et döner" diye yiyorsunuz, mantık var mı?
  • radko kullanıcısına yanıt
    ekrem coşkunun nesi beğeniliyor. Geçen denemek için yedim içim dışıma çıktı. Yağdan ve kokusundan etin tadını alamadım.
  • 16 tl ye kahvaltıyı yusufta yapıyorum serpme kahvaltı ayağına 40 lira düdüklenmektense - adamlar ramizi bitirdi 5 tane köfteye dünya para veriyorduk.. geçen gördüm ramizde kg ile köfteye dönmüş
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.