Şimdi Ara

Köfteci Yusuf piyasaya girince çakalların iflas etmesi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
3
Favori
47.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
132 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Döner şu an fiyat / performans olarak en iyisi sanirim. 5 liraya güzel dönerler var. Pizza bence enayiliktir. Dondurulmuş pizalar görece daha uygun ama onların da tadı pek güzel degil ama yine de iki kisiyi 3 ogun doyurur bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu yazdıklarınızı Canan Karatay görmesin,bakliyat yemeyin ne demek
    Tereyağ,yumurta.peynir domatesi de 3 öğün yiyemezsiniz sonuçta..Marketten aldığım kuru fasülyeyi bende sevmiyorum ancak tanıdığım köylüden aldığım organik fasulyeyi yiyorum..İşin pişirme kısımlarına girersek zaten çıkamayız,girmeyelim demiyorum abartmamalıyız diyorum.Kaldı ki, köfteci Yusufta köfteleri iyi pişirmiyor içi kırmızı geliyor hep masaya:)
    Ayrıca bel ağrınızın da çiğ kuzu yüreği yiyerek geçtiğine inanmanız da psikolojik bence,zira C vitamini ve proteini almak için çiğ yürek yemeye gerek yok..ki etin çiğ yenilmesi konusuna girmeyelim.. Alternatif tıpa karşı değilim ancak saçma bir şekilde uygulanmadıkça..
    Ayrıca fasülyenin içindeki lektine dikkat edecek kadar uçlardaysanız,kahvaltı da yediğiniz peynirin,domatesin ve yumurtanın durumunu merak ediyorum ya da hafta da bir kilo yediğiniz kıymayı nasıl seçiyorsunuz malum doğal mera da beslenmiş hayvanlardan değilse hiçbir anlamı yok o kıymanın..Ülkemiz de her konuda bir ayrışma içindeyiz,herkesin doğal yaşamı bile kendine göre arkadaş.. Birinin doğal dediğine diğeri tamamen zararlı diyebiliyor,insta da büyük bir sayfa var, herkes bilir,organik takviyeleriyle de meşhurlar..Bazen öyle şeyler paylaşılıyor ki, şaka gibi geliyor artık.Tam buğday dahil tüm ekmekler zararlıymış,bunu söyleyen de ülkenin en çok takip edilen ciddi sayfalarından biri:) Bilgiyi alıp körü körüne kullanmak yerine,mantığa göre sorgulamalıyız artık çünkü her konu da ayrışmışız biz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 7 Ekim 2019; 10:17:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ağzına sağlık.

    Bizdeki esnaf 1 e 10 kazanmaya öyle bir alışmış ki, 1 e alıp 2 ye vereni görünce deliriyor. Nasıl oluyor yahu diyor. Oturduğu yerden 9 kazanırken böyle bir şoklanıyor resmen.

    Sonra diyor ki ben eşsizim kaliteliyim o yüzden benim ki 10 a satılmalı. Halbuki bir an düşünse kasanın başında oturmaktan başka bir şey yapmıyor avel.

    Daha sonra bir özelliği olmadığını farkedince, çarkına çomak sokan bu insanlara çamur atmaya başlıyor. (Hatırlarsanız 400 gr ekmeği 1 TL ye satan adamı dava zoruyla bunu yapmaktan men etmişlerdi)

    Eminim o kediye 1 kilo et yedirdikten sonra önüne o döneri koymuşlardır. Sokaktaki aç hayvan et buharına değmiş marulu bile yiyor hey yavrum hey.
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Gözleme ye o ucuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Buz_Adam32.

    Köfteci Yusuf’ta çalışan arkadaşlarım kesinlikle yemeyin derken ucuz diye savunmaya çalışmamak lazim. Biraz damak tadı olan farkı anlar zaten. Herkese afiyet olsun
    Ülke de boş yapma sanatı deniyor bunagenel de fast fostçular da çalışanlar da aynı şeyi söyler,adam şefine,müdürüne kızar yemeyin der,iki saat geç çıkar sakın yemeyin ha der..yani altı boştur bu söylemlerin genel de..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuz yemek satan x köfteciden y dönerciden yemek yemeyin. İçinde ne olduğu belli değil kusura bakmayın kimse de kendini kandırmasın. Yem fiyatı belli, mazot, elektrik, dükkan kirası, etin yanında verdiği ıvır zıvır fiyatları bile ortada. Kimse gerçekten sağlıklı ve düzgün bir köfte ekmeği 9 liraya yanında içecekle birlikte mal edemez. 2,5 - 3 liraya çorba satan yerler var, çorbayı o fiyata satabilir ama insanlık onuruna yakışan bir köfte ya da döneri malum fiyatlara MAL EDEMEZLER.

    Para yoksa da evden yemek götürmek, simit yemek, çorbacıdan çorba alıp ekmeğe yumulmak çok daha sağlıklı. Hiç de ayıp değil
  • Çok önemli bir yaraya parmak bastın kardeşim bravo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köftelerin en ezik olanıdır Köfteci yusufçuk. Kalitesizlik ile eşanlamlıdır Köfteci yusufçuk. Çakallığın geniş zamanlı halidir köfteci yusufçuk.





  • Güzel konu, emeğine sağlık hocam detaylı açıklamışsın teşekkürler.
  • Köfteci yusufa açıkcası önyargılıydım. Fabrikasyondur. ürünleri lezzetsizdir fiyatları pahalıdır diye düşünüyordum. geçen bir deneyeyim dedim müptelası oldum. köftesi tamam master seviye değil ama köfteci ramiz gibi lastik gibi de değil. ikisinin arası. et ürünleri gayet lezzetli. açıkcası 10 üzerinden 7,5 her türlü alır. fiyat performans yeri. Ekrem coşkun gibi köfteci yusuf gibi adamlar piyasaya çıkmasa ağzımıza sıçacaklar diğer esnaf bozuntuları. ekrem coşkun döner çıkmadan önce 100 gr döneri 28 tl ye satan esnafın ekrem coşkun sonrası 100 gr dönerin fiyatını 17 tl ye çektiğini gördü bu gözler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bella Ciao

    Köfteci Yusuf 9 liraya köfte ekme nerde hani lakin ben Yusufun bozduğunu düşünüyorum köftelerin içi pişmeden kırmızı geliyor,Ankaraya dev restoran açtılar içerde 10-15 kadın pişiriyor ancak yoğunluktan mı nedir iyi pişirmiyolar..
    9 liraya köfte ekmek + içecek hocam.

    Kozyatağı'nı geçince FSM hastanesinin karşısında yolun güneyinde kalıyor.

    Köfteci Yusuf piyasaya girince çakalların iflas etmesi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AKINLASINN

    Köftelerin en ezik olanıdır Köfteci yusufçuk. Kalitesizlik ile eşanlamlıdır Köfteci yusufçuk. Çakallığın geniş zamanlı halidir köfteci yusufçuk.

    Büfenizin yanına Köfteci Yusuf açtılar heralde hocam




  • ALAYI ÇÖP. ET DİYE SOYA ŞEYLERİ YİYORSUNUZ.
  • Matematik ortada. Etin kilosu , kıymanın kilosu kaça. Yusuf 100 gram köfteyi kaça satıyor. Matematiğini yapın hesaplayın. A markasındada aynı mantık B markasındada. Kendi çiftliği varsa 3-5 daha ucuza mal eder. Kimse maliyetin altında satamaz. Satıyorsada o işte bir ib.elik vardır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KYEC

    Büfenizin yanına Köfteci Yusuf açtılar heralde hocam

    Alıntıları Göster
    Aynen öyle. Büfem var benim. Köfteci yusufçuk çalışanları öğle yemeğini bizde yiyor. Adamlar zeki. Etsiz köfte yemiyorlar.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: KYEC

    9 liraya köfte ekmek + içecek hocam.

    Kozyatağı'nı geçince FSM hastanesinin karşısında yolun güneyinde kalıyor.



    Alıntıları Göster
    Seni bir yerden gözüm ısırıyor. çıkaracağım ama.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali222

    Köfteci Yusuf self servis değil yalnız. Sadece hesabi cikarken kasaya ödüyorsunuz.

    Alıntıları Göster
    Bozüyük'te ki yusufa giderim her hafta.Yol boyu lezzetleri olan yerinde self servis her şey.
  • Kilosu 80 tl ye köfte satıyor (pişmiş). Aslinda ucuz değil. Diğerleri pahalı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 sene catering sektöründe çalışmanın neticesinde gördüm ki dışarıda kuzu pirzolanın dışında bir şey yemek macera yaşamaktır, şu anda kuzu pirzola dışında her türlü et yemeğin hilelisini yapmak mümkündür.

    geçen hafta iznik'te yusufa uğradım, çorba, 6 kalem pirzola, ayran, trileçe 37 lira ödedim...
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    HAahhahahaahahahahahahahahaa
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.