Şimdi Ara

Işıktan kalkerken tampona yapışan tipler... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
5
Favori
11.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Haha transit varken ben de dibe dibe giriyordum hele kücük araçlar nası kaçacağını şaşırıyor
  • Bide motor sogukken yavas kalktigimi bi anlasalar



    Benim senin yada bir baskasinin arabasi yansin kül olsun ama ben 5 dk gecikmeyeyim ciler cogunlukta oldukca rahat araba suremeyecegiz



    Arabanin yanaklari ince yol bozuk simdi arkamdaki herif gidecegi yere gec kalmasin diye onla ayni hizda gidip aracimin lastiklerini ve alt takimini neden yorayim.



    Hayatinda binek ve ticari arabadan baska araba surmeyenler bu durumu anlayamiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lınc L kullanıcısına yanıt
    Sorun filo/şirket arabalarında. Bunlar trafikten kalksa herkes rahatlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kişiliği gelişmemiş İnsanlar... Eşya ile itibar kazanmaya çalışıyor ne yazık gerçekten... Bir de ışıklarda telefonla oynayan tipler var o da ayrı bir konu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lınc L kullanıcısına yanıt
    Şöyle bi durum var. Bu acele edenlerin acelesi kendini bilmezlik ve kötü huydan başka bişey değil. Bi yere geç kaldıkları filan yok. ( istisnalar elbette vardır ) Geç kalan varsa da cezasını çekmesi gereken kendisi başka hiç kimse değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

    2017 başında arkadaşla ava gidiyoruz altımızdada arkadaşın dedesinin emektar sw Toros var 400 metre arayla 2 tane kırmızı ışığın olduğu yerde apaçi bir son kasa Honda civic sürücüsü ilk Işık’lardan yeni kalkmış gidiyoruz önümüzde zaten kırmızı yanıyor arkadaki 2-3 kez sellektör attı neyse 2. Işık’lara geldik yeşil yandı arkadan 2 kez korna çaldı biz ilerliyoruz zaten Toros eti ne budu ne 0-100 süresi 1 gün araçta zaten sağ şeritteyiz sol çok kalabalık arkadaki civic tekrar sellektör attı benim arkadaş frene abandı civic sinek gibi yapıştı arkamıza ve torosun arkasındaki römork çeki demiri vardı bundan dolayı airbagleri açtı tampon kaput ızgara radyatör full hasar gördü. Bizde sağa doğru kaydık kaldırıma çıkmaya ramak kala durduk.



    Neyse indik arabadan 23-34 yaşlarında bir genç almış yanına 3 kız önde oturan kız airbag açmasıyla yüzünde kızarıklık oluşmuş bağırıyor çağırıyor genç bize saldıracak ağlamaklı sesle neden fren yaptınız diyor :D benim arkadaşın dediği şu önüme kedi çıktı ani fren yaptım neyse polis ambulans derken ortalık kalabalıklaştı çocuğun babası geldi biz anlatıyoruz olayı o sıra arkadaki iki kız kaçmış polise anlatıyoruz olayı 3 kız vardı diğer genç babası gelince yok 1 kız vardı Demeye başladı neyse arkadaş kaza sonrası çektiği resimlerden kızları gösterdi polislere tabi gencin babası okkalı bir yumrugu indirdi :) sonrasında tutanaklar tutuldu civic servise biz kaportacıya torostaki hasar tampon arka cam bagaj alt kısım düzeltildi.



    Yani demem oki arabaya acımayıp arkaya sinek gibi yapıştırmak lazım böylelerini
    Mükemmel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu tipler eskiden de vardı şimdi de var ve hep olacak gibi
    bence trafikte bu tip hareket edenlerin psikolojilerinde bir sorun olmalı
    normal yaşantıda olan ezikliklerini arabaya binince çıkartmaya çalışıyor olabilirler
  • İşin yoksa bas frene çarpsın, sürünsün köpekler gibi..
  • Grande-Punto G kullanıcısına yanıt
    Bu tür insanları sinirlendirin, ömürleri biraz daha azalsın da belki başkaları daha az çeker bunları...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bana da Ankara trafiğinde çok denk gelir soldan 100-110 ilerliyorum önümde araç var a city avm şaşmaz köprüsü buralarda trafik bi daralır yavaşlar önümde 3-4 araç var adam gelmiş arkadan daha sellektör atıyor lan avradının partisine geçersiz oy attığım önüm açık olsa bende de gaz pedalı var demi.. Çat diye atarım ayağımı frene umrumda olmaz sonra varya araya metrelerce mesafe koyar aklı kıçına kaçar böylelerinin. Hele bi keresinde herif akşam vakti sis park kısa uzun lan ne varsa açmış ford hafif ticari bir araç. Arkadan geliyor çakma zenonlarıyla, benim araba arkalar 2 numara cam filmli ama o haliyle berbat mahvediyor o kalitesiz lanet ışık. Çektim sağa aldım bu kerizi önüme çaktım uzunları far ayarını da yükselttim en az 4-5 km takip ettim rotamdan saparak. Ama bu sağa yanaşıyor duracak kadar yavaşlıyor ben aynı şekil arkasındayım inse bi gelse diye çok bekledim yapamadı bızzık. Ankara trafiği sakat sürücü dolu.




  • freemangroovy kullanıcısına yanıt
    Geçen gün İstanbul yolunda bayanın birini sol şeritte arkadan sellektör yapa yapa sıkıştırmışlar o da sağım boş mu diye bakmadan şerit değiştirip üzerime çıkıyordu. Sonra arkadaki araba geçince hanfendi hiçbir şey olmamış gibi sinyalsiz sol şeride geri geçip yoluna devam etti. Ben de küfür kıyamet arkasından sövdüm durdum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen gün tampon tampona trafikte gidiyorum, babayı döneceğim fakat ışığı geçtikten sonra ilerleyemedim önüm dolu, bu sırada solumdaki yolun ışıkları yandı ben ve bir iki araba yolun ortasında kaldık haliyle :) Soldan bir araç iyice yaklaştı, sinyal korna abanıyor :) Arkadaş yapacak hiç bir şeyim yok, bu araba havadan gitmiyor, önümdeki ilerlemeyince ilerlemiyor. Baktım hiç duracak gibi değil, açtım camı işaret ettim. Açtı o da camı, sakince buyur kardeşim diyor sanki onları yapan başkası, dedim hayırdır ne yapmam lazım söyle onu yapayım dedim. Kusura bakma kardeşim, alışkanlık diyor. Tüküreyim böyle alışkanlığa....

    Bakın trafikte çoğu kişi bu tiplerden alışkanlıklar öğreniyor, yeşil yandığı anda korna selektör yapmak, sinyalsiz şerit değiştirmek, sürüş mesafesinin içine etmek...Bunlar çevrenizdeki insanların rahatça yapmasıyla yaygınlaşıyor, o yapıyorsa bende yaparım oluyor. Bir noktadan sonra dikkate alınmayacak kadar önemsizmiş gibi yapılıyor.

    Üzücü olan kısmı sen doğrusunu yaptığında tepkiyle karşılaşıyorsun, trafik biraz sürü psikolojisiyle hareket ediyor. Herkes hanzo gibi sürüyorsa herkes ona uyuyor.




  • hepsi anne karnından 1000hp supra ile fırlamışlar ya o yüzden sabredemiyorlar
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Suru psikolojisi aynen 2 seritli yolda birisi sagdan 3. Serit olusturmussa arkasindan koyunlar gelip 2 seritli yolu 3 e tamamliyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tampona yapışmasını geçtim ama şu gereksiz yerlerde ışıklarda kornaya basanlara falan çok ayar oluyorum.Bir gün birinin arabasına sıkıcam sonra çıkıcam haberlere.

    Yada dolmuş mafyasıyla çatışmaya kurban gidicem çok darlanmaya başladım artık şu korna sesinden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baba parası 👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Işıklarda sol şeritte kalkan bir araç yolu tın tın giderek işgal ediyorsa selektör atarım. Gerekirse uyarı için biraz daha yaklaşırım. Hatta uzunları açıp, yolu işgal eden arkadaşa teesüflerimide iletirim. Sol şerit sollama şerididir beyler kimse işgal edemez. Sağ şeritte ne yaparsanız yapın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.