Şimdi Ara

Işıktan kalkerken tampona yapışan tipler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
5
Favori
11.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yahu bunlara yapacak birşey yok mu? Arabam o kadar gidiyor ne yapabilirim ki adam yapışmış tampona ensemde geliyor. Sonra selektör yapıyor birde ayrıca sağ şeritteyim. Şeytan diyor bas frene sok egzosu gözüne...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • GEçen Gayseriden Angaraya gelirken bi tanesi gene yaptı bunu. Ben araç solluyorum hızlarımız da solladığım araçla yakın. Yani biraz zaman alacak. Araç tam yanımda. Adam arkama yapıştı selektör yapıyor. Galiba pasattı. Olum zıplayacam mı ne bekliyorsun ?
    Bunlar için hep şu örneği veririm. Adamı karısı aramış demişki; Câvur gibi yanıyorum, 5 dk'ye buraya geldin geldin gelmedin önüme ilk çıkana verecem. Ambulansların bile bunlar kadar acelesi yok.
    14-15 saniye olan ışıkta da yavaş yavaş kalkanlar var, en öndeki insanın yavaş kalkmak gibi bir lüksü yok, en önde duruyorsan hızlı kalkacaksın arkadaşım.

    Bilmiyorum bizim forumun hepsi mi ağır kanlı yoksa ağır kanlı olanlar mı birbirini artılıyor ama ışıktan aheste aheste kalkmak niye ? 15 saniye zaten, 4 araba geçiyor sonra tekrar ışık yanıyor, özellikle peak saatlerde böyle aheste davrananları indirip dövesim geliyor.

    Bunlar genelde araba full olsun diye dizel değil de benzinli alıp benzin koymaya parası yetmediği için gaza az basıcam diye psikolojisini bozanlar oluyor.

    Pati çektirerek kalkın demiyorum ama önü boş iken aheste davrananlara, sol şeritte yavaş yavaş gidip sağa geçmeyenlere uyuz oluyorum... Ya arkadaşım ben sana makas atıp canımı tehlikeye atmak zorunda değilim, önün boş, yanın boş, geç sağa sağdan yavaş yavaş git, benim zamanımı neden çalıyorsun ? Çok çok lazım olmadıkça sellektör yapmam, kornaya bastığımı da tarih yazmaz ama ben kendi kendime bu tiplerin anasına sövüyorum sadece.

    Benim de yavaş sürmek istediğim zamanlar oluyor, yavaş yavaş gideceksem en sağ şeride geçerim, kimsenin zamanını çalmadan ağır ağır giderim.
    Bende 1.3 doblo var haliyle hantal bir araç. Kalkışlar falan ölü yani. Bunu yapan çok oluyor. Geçen apaçinin birisi yapıştı selektör atıyor. Sol refüje iyice yaklaştı araya girmeye çalışıyor falan. O anki sinirle frene koyup kapıyı açtım noluyor lan diye koştum yanına. Hiç cevap veremedi özür mahiyetinde elini kaldırdı. Sinirden elim ayağım titredi arabayı yumruklamak istedim sonrasında binip arabama çekip gittim. Yaptığım hoş bir şey değil ama artık araba kullanmaktan nefret ediyorum çok doldum. Taksici minibüscü tayfasına zaten diyecek laf yok. Sabah 20 akşam 20km yol alıyorum ama gına geldi bıktım bu görgüsüz şerefsizlerden. Sinyal veriyorum arkadaki gaza asılıyor öndekinin tampona yapışıp ani fren yapıyor. Ulan sakin ol bir araba geride kalsan ne olur beyin yoksunu herif.
  • Ya sonradan görmedir ya ergendir. İlgilenme rahat ol gül gec .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de anlamıyorum bunu. Sanki F1 aracı kullanıyoruz, hızlanmak için zaman bırakmadan hemen arkanızdalar.
  • %80 şirket aracı yada kanı hızlı akan yeni ehliyet almış kişiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terbiyesizliğin farklı ortamda çıkmış hali ne olacak terbiyesiz Heryerde aynı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bozak07 kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 şeritli bi yolda işiğa denk geldim üç şeritde dolu ben orta şeritde 3 4 araba gerisindeyim işiğin yeşil yandı kalktık neyse daha 3 e almadan vitesi arkamdaki şahinci başladı selektöre hani boş yer olsa sağa geçicem ki gitsin allahın belası herkes yeni kalktı işiktan bu yetmedi bi de dat dat başladı korna çalmaya demek ki sinirli ânıma denk geldi frene ayağımı koymamla şahinci çarpmamak için ani fren yaptı tabi onun arkasında kimse yoktu allahtan onun günahına girecektim yoksa..

    daha da yanaşamadı yanıma yoksa allah muhafaza dişlerini eline vermeden bırakmazdım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • karahancer2 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam genelde focus linea fiorino tarzı araçlar ya da premium araçlar oluyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En ayar olduğum tipler. Haftasonu gece izmit istanbul arası çok kullanılan malum d sınıfı aracın biri yapıştı tampona. Trafik solda 150km/hız civarı ileriliyor, önümdeki araçlara normal/hatta daha kısa takip mesafem var adam frene dolunsam arka camdan girecek o kadar yakın. Baktım olmuyor arka sis farını açtım rahatsız olup mesafeyi açtı. Kapatıyorum tekrar yanaşıyor, öyle öyle istanbula kadar geldik.
  • bilmiyorum kullanım şeklini görmek lazım, ama bazı uyuz sürücüler var ki insanı kanser ediyor. sanki haspam tarlada sürüyor, tın tın 10 km'le yolda seyrediyor.
  • babapars B kullanıcısına yanıt
    Bir gün bende yapcam hocam o hareketi kendimi zor tutuyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • farmcat kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam 1.5 65hp arabayla daha ne kadar hızlı kalkabilirim sonuçta aracın kapasitesi belli. Sonradan birde kendime kızıyorum o tip yüzünden hemen hızlanmaya çalıştım diye bırak ne hali varsa görsün yani...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiç rahatınızı ve keyfinizi bozmaya gerek yok. Siz önünüze bakın, yolunuza gidin. Bırakın arkanızdaki kendi kendisini yesin bitirsin, işi gücü acelesi kılı tüyü varsa da sollasın bassın gitsin. Görmezden gelmek en iyisi.
  • Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    İnanın ben böyle bir insan değilim ama olcak iş var olmayacak iş var her şerit doluyken insanı sıkıştırmak nasıl bir mantık öyle dğil mi ama

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bir tipe denk geldiğim zaman gerizekalı gibi davranıyorum. İyica ağırdan alıyorum kalkısımı.araba kullanmayı yenı ogrenmıs gıbı yapıyoyorum gereksiz fren falan. İyice sinirleniyor arkadas.

    Sonuç: Ben "araba kullanmayı yeni öğrenen biri olarak" kavgaya strese karısmıyorum.
    Arkadas daha çok sinirleniyor.Kendisinin hayat kalitesini iyice bozuyorum. :)

    Bir gün bir kadın arkadasımız (yazması uzun ama cok onemsiz) bir sebepten dolayı 2 dk falan kornaya bastı.Bende camları ve müziği son ses açıp ellerimi çıkarıp dans ettim. Sustu.

    İnsanlara ters piskoloji yapmak hem sizi eğlendiriyor, hem sinirliyi dahada sinirlendiriyor :)
  • babapars B kullanıcısına yanıt
    Tabiki hocam haklısınız ama insanı çileden çıkarıyorlar işte

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bana da bunu yan seridimde boyle Dom Toretto havalarinda duranlar yapiyor. Tek kapili aracim var diye her isikta kapisacagimi saniyorlar.



    Ben de isiklara bakarak hizli kalkis yapacak gibi hareketler yapiyorum yandaki gaza asiliyor ben yavas yavas kalkiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 başında arkadaşla ava gidiyoruz altımızdada arkadaşın dedesinin emektar sw Toros var 400 metre arayla 2 tane kırmızı ışığın olduğu yerde apaçi bir son kasa Honda civic sürücüsü ilk Işık’lardan yeni kalkmış gidiyoruz önümüzde zaten kırmızı yanıyor arkadaki 2-3 kez sellektör attı neyse 2. Işık’lara geldik yeşil yandı arkadan 2 kez korna çaldı biz ilerliyoruz zaten Toros eti ne budu ne 0-100 süresi 1 gün araçta zaten sağ şeritteyiz sol çok kalabalık arkadaki civic tekrar sellektör attı benim arkadaş frene abandı civic sinek gibi yapıştı arkamıza ve torosun arkasındaki römork çeki demiri vardı bundan dolayı airbagleri açtı tampon kaput ızgara radyatör full hasar gördü. Bizde sağa doğru kaydık kaldırıma çıkmaya ramak kala durduk.



    Neyse indik arabadan 23-34 yaşlarında bir genç almış yanına 3 kız önde oturan kız airbag açmasıyla yüzünde kızarıklık oluşmuş bağırıyor çağırıyor genç bize saldıracak ağlamaklı sesle neden fren yaptınız diyor :D benim arkadaşın dediği şu önüme kedi çıktı ani fren yaptım neyse polis ambulans derken ortalık kalabalıklaştı çocuğun babası geldi biz anlatıyoruz olayı o sıra arkadaki iki kız kaçmış polise anlatıyoruz olayı 3 kız vardı diğer genç babası gelince yok 1 kız vardı Demeye başladı neyse arkadaş kaza sonrası çektiği resimlerden kızları gösterdi polislere tabi gencin babası okkalı bir yumrugu indirdi :) sonrasında tutanaklar tutuldu civic servise biz kaportacıya torostaki hasar tampon arka cam bagaj alt kısım düzeltildi.



    Yani demem oki arabaya acımayıp arkaya sinek gibi yapıştırmak lazım böylelerini

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • DoctorEconomy kullanıcısına yanıt
    Hep o tarz bi araba alıp bunu yapmak hayalimdi :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu arka sis farlarının nasıl açıldığını öğrenme vakti geldi
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.