Şimdi Ara

Işıktan kalkerken tampona yapışan tipler... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
5
Favori
11.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dostum böyleleri canını sıkmasın. Çoğunun hayatında kıymetli hiçbir şey yok. Emin ol sen bu insanlardan çook daha huzurlu ve mutlusundur. Bu tipler eninde sonunda allahından bulur. Ben birinin bulduğuna şahit oldum. Geçen kış. İşe gidiyorum cumartesi sabah erkenden çıktım yola. saat 8 falan. Yollar bomboş. Kocaman yolda orta şeritteyim önümde yavaş giden bir araba, sol arkada da benim hızımda biraz geride bir araç daha var. Sinyali verdim sola geçtim önümdekini sollayacağım. Arkadan gelen bir anda delirdi. Gerçekten önüne falan kırmadım. Adam yavaş yavaş geliyordu. Ben şerit değiştirince bir anda hızlanıp yapıştı arkama. Ben yine sağ sinyali verdim ve orta şeride geçtim. Hiç bozmadan sakin sakin gitmeye devam ettim. Adam nasıl kudurduysa bastıkça bastı. Belki o yolda 120-150 arası bir hıza çıktı. İlerde de bir göbek var. Ankara TRTnin önü. Orta şeritte bir kamyonet gidiyor. Bu mal arkadaşımız o hızla arabayı sol şeride sığdıramadı. Adam göbeğe bir çaktı araç resmen 50-60cm havalandı. Yere inince sürüklendi bir de orta refüje çarptı. Orada kaldı. Ben şok. Yanından geçerken bir baktım tekeri falan kopmuş. Araba bitmiş. Adamın suratını göremedim:) Keşke diyorum araç kamerası olsaydı. Allah'ından bulmuş oldu




  • Aylar önce benim de başıma geldi bu durum.Hatta bugün de denk geldi .

    aylar önce ilçe merkezine girişte ışıklarda durdum sol şeritte.. arkamda 3 beyazdan (symbol) birisi vardı. aslında bende 3 beyazdan biriydim o an (linea)

    ışık yanınca normal hızda kalkarak ilerledim. ne yavaş ne de öyle çok hızlı.. ilk kalkıştan itibaren bu arkamda ki andaval selektör yapmaya başladı. ulan sanki drag yarışı yapıyoruz ne selektör yapıyorsun.. yanda başka bir araç arkasında ise kamyon var. işin kötü tarafı selektörlerden sonra sinirlenip hızlandım ama yanda ki araç da hızlandı hatta önüme geçer gibi oldu ama ben sağa geçip yol veremedim. haliyle bende çok sinirlendim. sağda ki uzayıp gitti bende sağa geçtim.arkamda ki ben sağa geçerken yakın mesafeden solumdan ilerlerken camı açıp elini kolunu sallayarak bir şeyler söylüyordu bende camı açtım ne acelen var lan diye bağırdım adama. adamda bu sefer üstüme sürmeye başladı. sağ sol manevra derken önüne geçtim selektör yapıp yanıma geldi çek lan dedi arabayı sağa, geç lan geliyorum dedim o sinirle neyse bu sağa doğru yanaştı durdurdu arabayı ben arada mesafe bırakıp yavaşladım durur gibi yaptım, bu o arada indi arabadan , tabi ben adamın andaval olduğunu anlayınca hemen topukladım. 2 tane kırmızı ışıktan geçip osb ye dalıp kaybettirdim izimi. inseydim çok net dayak yerdim.

    bugün de yine benzeri başıma geldi. bu sefer verso vardı altımda. sol şeritten düzgünce kalkıp uzarken arkamda bir tane serseri arabası, marka modelini çıkaramadım ama , sola yanaşıp selektör falan attı.. bende ayar oldum hiiç yokmuş gibi davrandım. burhanın ben aslında yoğuuuum demesi gibi davrandım.. bu iyice deli oldu selektör korna falan filan.. normal hızda devam ettim,sağdan gelip geçerken arabanın içine bir bakışı vardı görmeniz gerek tabii arabanın içini gıdım göremedi ayrı mesele..

    böylelerine temiz dayak atacaksın bir kaç defa anca öyle akıllanırlar.




  • 14-15 saniye olan ışıkta da yavaş yavaş kalkanlar var, en öndeki insanın yavaş kalkmak gibi bir lüksü yok, en önde duruyorsan hızlı kalkacaksın arkadaşım.

    Bilmiyorum bizim forumun hepsi mi ağır kanlı yoksa ağır kanlı olanlar mı birbirini artılıyor ama ışıktan aheste aheste kalkmak niye ? 15 saniye zaten, 4 araba geçiyor sonra tekrar ışık yanıyor, özellikle peak saatlerde böyle aheste davrananları indirip dövesim geliyor.

    Bunlar genelde araba full olsun diye dizel değil de benzinli alıp benzin koymaya parası yetmediği için gaza az basıcam diye psikolojisini bozanlar oluyor.

    Pati çektirerek kalkın demiyorum ama önü boş iken aheste davrananlara, sol şeritte yavaş yavaş gidip sağa geçmeyenlere uyuz oluyorum... Ya arkadaşım ben sana makas atıp canımı tehlikeye atmak zorunda değilim, önün boş, yanın boş, geç sağa sağdan yavaş yavaş git, benim zamanımı neden çalıyorsun ? Çok çok lazım olmadıkça sellektör yapmam, kornaya bastığımı da tarih yazmaz ama ben kendi kendime bu tiplerin anasına sövüyorum sadece.

    Benim de yavaş sürmek istediğim zamanlar oluyor, yavaş yavaş gideceksem en sağ şeride geçerim, kimsenin zamanını çalmadan ağır ağır giderim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DrMobile

    Ben yapıyorum bunu, hele ki acemileri görünce iyice yanaşıyorum ışıklarda, bakıyorum içeri panik oluyor :)

    Bir keresinde keşanda durdum böyle, yanaştım öndekile , o ışıklarda da kamera olduğunu biliyorum. Yanaştıkça adam ileri gitti , yanaştıkça gitti , biraz daha yanaştım kırmızıda geçti , flaş patladı , geçmiş olsun :D Komik oluyor böyle acemi avlamak :)
    Acemi şoförlerin ana arterlere, dar, fakat işlek sokaklara kesinlikle girmemeleri lazım. Eğer girecekse de mutlaka acemi olduğunu belirten bir sembol ya da işaret olması lazım.



    Geçen sene yazın Babıâli yokuşunda önümdeki arabayı kullanan kadın sürücü arabayı kaldıramadı, stop ettirdi. Uğraştı uğraştı çalıştıramadı arabayı. Bende de Renault Master var, arkasında bekliyorum, aynadan da izliyorum. Sokak iyice şişti, kornalar, sirenler falan gırla. Arabadan inip kadının yanına gittim, gözleri dolmuş, neredeyse hüngür hüngür ağlayacak. Siz yan koltuğa geçin deyip, arabayı İran konsolosluğu önüne kadar götürdüm.



    Acemiler ve kadınlar çok kararsız kalıyorlar. Kazaların en büyük sebebi kararsızlıklar yüzündendir, ki iyi şoförler bile arada kararsız kalabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 16 Aralık 2018; 1:19:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Uzun yolda otobanda sollamak isterken denk geliyorum arkamdan ışık yakana. Lan sapık herkesin arabası son model değil sollayıp şeridimize gireceğiz işte biraz bekle ya. 120 hızım olsun önümdeki 80 ile sollasın yavaşlar sollamasını beklerim. Bu güne kadar hiç kimseye selektör yakmadım.



    Şehir içinde adamın hastası vardır acil bir yere yetişiyordur selektör yapar müsaitse sağa sola veya hızlanarak devam edilir. Bu normal.

    Ama arabayı tampona yaklaştırmak ne kardeşim önüne yaya çıkar hayvan çıkar.



    Zırt pırt şeride çıkan taksiler

    Büyüğüm diye sinyalsiz şeride giren otobüs ve münübüsler

    Arkamıza yapışıp selektör yapan şirket araçları

    Altında Ferrari var zannedip sağa sola makas atan apaçiler



    Bunların acilen ehliyetlerine el koyup ruhsal tedavi için hastanede tedavi edilene kadar ehliyetlerine el konulması gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • DoctorEconomy kullanıcısına yanıt
    Herkesin bir torosu olmalı :) yoksa her arac uygun değil böyle fantezilere

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Böyleleri sinir bozuyor ve ders vermek gerektiği kanaatindeyim fakat düşününce bu tiplerden okadar çok var ki sen mi düzeltecen diyorum. Hangi biriyle uğraşacaksın ki.. Sinirimi bozuyor mu evet ama o yaşa kadar alamadığı o eğitimi ben ona kazandiramam. Ayrica birkeresinde tampona girip korna sellektor yapana dayanamayip bastim frene indim. Girecektim agiz burun. Fakat arabanın içi kalabalik bir aileyle doluydu ve camdan cocuk hasta diye bağırdılar. Bende dörtlü yakın kardeşim diyip yol verdim. Özetle eminseniz ipnelik yapiyor göm freni. fakat bunlardan çok var hepsine mi gömecen freni

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende 1.3 doblo var haliyle hantal bir araç. Kalkışlar falan ölü yani. Bunu yapan çok oluyor. Geçen apaçinin birisi yapıştı selektör atıyor. Sol refüje iyice yaklaştı araya girmeye çalışıyor falan. O anki sinirle frene koyup kapıyı açtım noluyor lan diye koştum yanına. Hiç cevap veremedi özür mahiyetinde elini kaldırdı. Sinirden elim ayağım titredi arabayı yumruklamak istedim sonrasında binip arabama çekip gittim. Yaptığım hoş bir şey değil ama artık araba kullanmaktan nefret ediyorum çok doldum. Taksici minibüscü tayfasına zaten diyecek laf yok. Sabah 20 akşam 20km yol alıyorum ama gına geldi bıktım bu görgüsüz şerefsizlerden. Sinyal veriyorum arkadaki gaza asılıyor öndekinin tampona yapışıp ani fren yapıyor. Ulan sakin ol bir araba geride kalsan ne olur beyin yoksunu herif.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aralar malumunu cayır cayır trafik cezası yazılıyor. Trafikte magandalık yapanların hepsini araç kamera kayıtlarını yollayarak şikayet edicem. Dün bi tanesini kaydettim, bugün emniyete bildiricem. Bakalım ne çıkacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volvo sürdüğüm için bana çarpmalarına izin veriyorum. Nasıl olsa arabam tank gibi, bu sayede kaç araba pert oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatı ezilmekle geçmiş hiç bir şeyi olmayan tiplerin kendinş öne çıkarma çabası ben bu tiplere acıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yavaş yavaş git inadına.. Basılan kornalara da kulak verme o tipler gelince.. :)
  • İstanbul trafiğindeki sünepelerden bıktım usandım, burası trafik problemi olan bir yer ve keyfi olarak yavaşlatan herkese küfür ediyorum. Bahsettiğiniz gibi sağ şeritte kalıyorsanız haklısınız ama sol şeritte durup o ışıktan 7 araç yerine 3 araç geçmesine sebep oluyorsanız ve eğer İstanbul gibi bir yerde yaşıyorsanız kusura bakmayın ama trafiğin yoğun olduğu saatlerde araç kullanmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülke de eğitim,medeniyet olmayınca bunlar normal konular,bu ülke de çiklet alır gibi ehliyet dağıtttılar yıllarca,bugün bile durum çok da değişmedi,hırlısı delisi yine alıyor yine trafikte..

    Cezalar desen caydırıcı değil,millet zaten şuurunu kaybetmiş,anlayış,tahammül,birbirine saygı nedir zaten bilmiyor...ee parayı bulan da, ya zina yapıyor, ya araba alıyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 16 Aralık 2018; 12:29:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu yapan tırlar var ne yazık ki . Sadece araba olsa neyse...
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Hocam bende size benzer şeyler yaparak işi eğlenceye vuruyorum artık. Baktım tampona yapışıyor yarım saatte sağ şeride geçip tam geldiğinde uzayıp gidiyorum. Bir sonra ki ışıklarda arkadaşın hareketlerden yarışmak istediğini anlıyorsunuz bende o tarz tepki veriyorum yeşil yandı mı basıp gidiyor bende inadına yavaş yavaş kalkıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grande-Punto G kullanıcısına yanıt
    Çok doğru 👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Araç kamera görüntüleri polise iletilince ceza kesiliyor mu? Başlıkta anlatılanlardan çok daha fazlası ile karşılaşıyorum Kayseri'deki şeref yoksunu sürücüler yüzünden. Eğer ceza kesiliyor ise bir an önce iyi bir araç kamerası alacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.