Şimdi Ara

Işıktan kalkerken tampona yapışan tipler... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
5
Favori
11.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • brktmr B kullanıcısına yanıt
    Eğer ceza kesiliyorsa kesinlikle bende almayı düşünüyorum... Bilen biri aydınlatırsa çok sevinirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Seyrim kullanıcısına yanıt
    Bundan sonra öyle yapıyorum zaten. Konuyu açınca fark ettim herkes bu sorundan yana dertli baktım ki ortak çözümde yavaş gitmek.

    Dün okula giderken sağ şeritte tampona 1.3 doblo yapıştı hafif frene bastım. Sola attı kendini sola geçince ben uzayıp gittim arkadan selektör yapıyor. Az ilerde ışıklarda durdum yanımda durdu. Camı açtı yaşlı bir dayı bende açtım affedersiniz ama öküzün trene baktığı gibi bana bakıyor herif. 1 kere bile ışığa bakmadı adam. O boşluğunu yakalayıp sanki ışıktan kalkar gibi gaza yüklendim aracın burnunu attırdım. Dayı bana o kadar odaklanmışki kırmızıya bakmadan basıp gitti...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hızlı kalkmayan haksız milletin zamanını çalıyo.



    hızlı kalkmaya çalışanda haksız **** hastaneye yetişecek sanki



    en güzeli dakik ve arksındaki aracın tepki vericeğini bildiği şeykeri yapmadan kullanmak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu bide kırmızı ışıklarda yapanlar var yokuş yukarı kırmızı ışıklarda arabaların tamponuna kadar giren tiplere uyuz oluyorum bizim araba fluence 1.6 lpg+manuel vites ve arabada ağır bi araba sonuçta lpg olduğu için çekişten düşüyor hayliyle yokuşlardaki dur kalklar biraz sıkıntılı ya debriyajı iyi kavramak gerekiyor yada el freniyle kalkış yapmak gerekiyor millet tamponun dibine kadar girdiği için
  • Kiralık filo arabalarını kullanan tiplere bir tek ben mi gıcık oluyorum ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Material-Engineer

    Eğer ceza kesiliyorsa kesinlikle bende almayı düşünüyorum... Bilen biri aydınlatırsa çok sevinirim.
    Benim arabaya hem öne hem arkaya kamera koydum. gerçekten yararlı oluyor ama keşke polis ile paylaştığım zaman ceza yaptırımı olsa....
  • :Fatih: kullanıcısına yanıt
    Erkekliğin 10da 9u kaçmaktır hocam en güzelini yapmışsınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Poyais P kullanıcısına yanıt
    En güzeli bu hem yaktıkları yakıt redline sokmalar felan yanlarına kar kalıyor ha araçları kaç paralık araç oda var aracın durumu zaten ortada ona rağmen tutup sanki ferrari varmış gibi yarışmak istiyorlar selektör atıyorlar uzayıp gidince bakıyorum sadece nokta kadar kalmışlar arkada zaten sol şeridi asla meşgul etmem
  • yurt disinda yasadim yillarca..

    simdilik Turkiyede yasiyorum.

    bu aralarda bir araba bakiyorum. Yillarca leon hep hosuma gitmistir. ancak leon suren tiplere bakiyorum.. hatta birde golf suren tipler dahada feci.

    nasil leon golf e gore bi tik dusuk model. suruculeride ayni. ne zaman golf suren bi hiyar gorsem.. leonu surenden dahada bi hiyar.

    lutfen kimse ustune almasin. yoksa cok duzgun insan gibi surenlerde var ancak. cok nadir

    benim altimda dodge charger vardi.. bmw x5 vardi. ne bilim range rover da oldu. bir gun bile kendimi oyle onlar gibi gormedim.

    ve sonuc olarak, bu leon, golf, eski kasa clio, alcaltilmis jetta, clio tarzi araclarin sahipleri, hayattan hic bir beklentisi olmayan, yarini olmayan, dizilere ozenen, hayati uckagitcilik yalan dolan hirsizlik dolu.. onun bunun adami olmaya calisan ezik tipler olduguna karar verdim.

    benden size tavsiye. boyle tipleri gordugunuzde sag sinyali verin, gecip gitsinler.

    cunku bi kac hadise yasadim geldigimden beri.. karsimda ya zil zurna cahil bi eskiya.. yada birilerinin biseyi olmak icin anasini bile satabilecek bi adam gordum.


    beladan kacin... kendi ..klarinda bogulsunlar.




  • Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    Yaşlı erkekler çok kötü kullanıyorlar arabayı. Ne sinyal var me bişe kaza yapmamaları şans meselesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim uyuz oldugum kısımda su, bazı tıpler ısıkta en solda beklıyor orta serıtte 10 araba ılerlemıs bızım beyfendı hala tıy tıy gıdıyor. Boyle adamlar gorunce fıtıl oluyorum ınıp bogazını sıkasım gelıyor yavas gıdeceksen gıt en saga yavas yavas gıt.
  • DoctorEconomy kullanıcısına yanıt
    işte bu ya:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurdışında yaşamış olanlar trafiğe çıkanlar az çok anlarlar zaten aradaki medeniyet farkını.
  • Aslında çoğu zaman takmam bu tipleri ama bazen insanın eşref saatine denk geliyor yada bazıları insanı gerçekten çileden çıkaracak işler yapıyorlar. Yol alırken devamlı arkayı da kollarım. Arkada ki aracın hızını kesmek istemem ve genelde solu sadece sollamalarda kullanırım. Geçen ilçeye giderken bir kavşakta ışıklara yaklaşırken araçlar kırmızı da bekliyorlar. Tam yeşil yandı onlar hareketlenince ben de sol şeride geçtim. En arkada ben varım sağımdaki dolmuşu ve onun önündeki kamyonu sollamaya çıkmışken dolmuş önüme kırıp sollamaya çıktı. Sorun etmedim yavaş yavaş onun sollamasını beklerken arkadan Hyundai i20 araç artık yeşil ışığa yetişmek için nasıl gazlıyor. Işıkları geçti hala gazlıyor. Bir yandan da selektörleri arka arkaya sıralıyor. İçimden dedim neden bu kadar basıyor diye. Çünkü benim önümdeki dolmuşla sağdaki kamyon aheste aheste oynaşıyorlar. Zaten sağa geçemem kamyon var, hızlanamam önümde minübüs var. Dedim Hyundai şimdi içimizden geçme denemesi yapacak, o kadar hızlı geliyor. Tamponuma yapıştı ve uzunları yakmasın mı. Öndeki dolmuş kamyonun sağına geçene ve ben de minübüsü sollayıp sağa geçene kadar uzunlarla taciz etti beni. Senmisin bunu yapan, benim araç daha güçlü, dipgaz yaptım takip mesafesini bozmadan takip. İleride uzun bir rampa var sağ şerit ağır vasıta olur mecbur sola geçecek. Sollamaya çıktı ben yapıştım tamponuna sağ şerit dolu sağa geçemez, bassa benim araç bariz güçlü kaçamaz; bir iki sellektör çaktım sonra uzunları dayadım gözüne. Yaklaşık 600 - 700 metrelik rampa boyunca bana yaşattığı duyguyu ona yaşattım. Yanından geçerken dönüp baktım parmağımla seni seni işareti yapacaktım ama suçunu anlamış olmalı ki dönüp bakmadı bile. Bazen çok aşırıya kaçanlara aynısını yapıyorum anlasın diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ScHeNKii_ScP kullanıcısına yanıt
    Hikaye tadında yazmışsınız resmenn bir çok duyguyu aynı anda yaşattınız hocam ama son cümlelerdeki gelen "beter olsun şerefsiz" hissiyatı paha biçilemez

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.