Şimdi Ara

Işıktan kalkerken tampona yapışan tipler... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
5
Favori
11.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben altımda bmw 330 varken bile arkadan öne geçip cam aç diyip ,yarışmak isteyen ergenler gördüm şahin ile...

    tamam kardeşim yarışalım dedimm .

    ışığı bekledik yeşil yandı bunlar bastı gitti hiç bişiy olmamış gibi normal kalkıp ilerledim sevgilimle güzel gülmüştük bu mallara
  • Genelde diğer bir konuda bahsedilen 3 beyazdan biri oluyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yol kendi malları sanıyorlar böyleleri..
  • Ben yapıyorum bunu, hele ki acemileri görünce iyice yanaşıyorum ışıklarda, bakıyorum içeri panik oluyor :)

    Bir keresinde keşanda durdum böyle, yanaştım öndekile , o ışıklarda da kamera olduğunu biliyorum. Yanaştıkça adam ileri gitti , yanaştıkça gitti , biraz daha yanaştım kırmızıda geçti , flaş patladı , geçmiş olsun :D Komik oluyor böyle acemi avlamak :)
  • DrMobile kullanıcısına yanıt
    Sıkıntınız ne acaba? Allah yardımcınız olsun...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DoctorEconomy kullanıcısına yanıt
    Hayalimdeki şeyi yapmışsınız😂 beter olsun😂😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Grande-Punto

    Öyle bir tipe denk geldiğim zaman gerizekalı gibi davranıyorum. İyica ağırdan alıyorum kalkısımı.araba kullanmayı yenı ogrenmıs gıbı yapıyoyorum gereksiz fren falan. İyice sinirleniyor arkadas.

    Sonuç: Ben "araba kullanmayı yeni öğrenen biri olarak" kavgaya strese karısmıyorum.
    Arkadas daha çok sinirleniyor.Kendisinin hayat kalitesini iyice bozuyorum. :)

    Bir gün bir kadın arkadasımız (yazması uzun ama cok onemsiz) bir sebepten dolayı 2 dk falan kornaya bastı.Bende camları ve müziği son ses açıp ellerimi çıkarıp dans ettim. Sustu.

    İnsanlara ters piskoloji yapmak hem sizi eğlendiriyor, hem sinirliyi dahada sinirlendiriyor :)
    İyi fikir, bu dediklerinizi bende uygularım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Böyle ilk mesaj da anlatılan tipler var,bir de 10 saniyelik ışıkta tın tın ilerleyenler var.

    Ben şimdi 2 dakika kırmızı,10 saniye yeşil yanacak yolda; en öndekinin rahatı bozulmasın diye, tamponuna yapışmadan kaplumbağa gibi gidip, onun yarattığı gereksiz trafik yoğunluğunu mu katlayayım?

    Ne demişler; hikayeyi bir de kurttan dinleyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grande-Punto G kullanıcısına yanıt
    grande punto 6 ileriyse harbi çok ağır kalkıyor ama
  • Yeşil ışık 12 saniye, kırmızı ışık 80 saniye, abi ya da abla yavaşça kalkıyor nazlana nazlana vitesi ikiye atıyor arkadaki ne b.k yerse yesin ne güzel İstanbul...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle yapışan olursa gaza basmaya devam ederken sol ayağımla frene dokunuyorum, stoplar yanınca frene kapaklanıyorlar. Birden uzaklaşıyor. Çok keyifli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hızlı kalkmazsan ben yapışmakla kalmam kornaya da basarım çekil önümden işgal etme
  • Sıkıştırmak yanlış tabi ancak burdaki şöförleri taciz etmezsen gaz pedalının işlevini unutup basmaya tenezzül etmiyorlar. Arada 3 arabalık boşluk olmasına rağmen ışığın süresini görmelerine rağmen arkalarında başka geçecek kimse yokmuş gibi geçiyorlar. Her gün aynı yerde aynı zamanda farklı kişiler farklı olsa da olay yine aynı maalesef.
  • GEçen Gayseriden Angaraya gelirken bi tanesi gene yaptı bunu. Ben araç solluyorum hızlarımız da solladığım araçla yakın. Yani biraz zaman alacak. Araç tam yanımda. Adam arkama yapıştı selektör yapıyor. Galiba pasattı. Olum zıplayacam mı ne bekliyorsun ?
    Bunlar için hep şu örneği veririm. Adamı karısı aramış demişki; Câvur gibi yanıyorum, 5 dk'ye buraya geldin geldin gelmedin önüme ilk çıkana verecem. Ambulansların bile bunlar kadar acelesi yok.
  • Değişik Bir Tip kullanıcısına yanıt
    m.ö 2018 değil m.s. 2018'deyiz. Sanırm farkında değilsin.
  • Çok sinirleniyorum. Arabamın bagaj kapağında kocaman "arabada bebek var" yazısı olmasına rağmen dibime kadar yanaşıp taciz edenler var. "Ulen şerefsiz herif "ani fren yapmak zorunda kalsam, sende duramayıp bana arkadan gömsen, sonra bebeğim arabada olsa seni ben ne yaparım!!! Hem de öyle ağır falan kullanmam. Trafiğe seri şekilde ayak uydururum. O beygirleri kıçlarına sokmaktan bıktım. Geçen gün iki şeritli yolda sol şeritten önümdeki araçları güvenli takip mesafesi ile izliyorum. sağ şeritte yavaş giden araçlar, tırlar, kamyonlar falan var. Adamın biri arkadan yoğun şekilde selektör ata ata geliyor. Baktım arkadakiler yol verdi. O an düşündüm ki hastası falan var hemen yol verdim. Yol verdikten 300-500 mt sonra ışık geldi durduk, bende bunun yanında durdum baktım içine bir tane artist genç sakin sakin duruyor. Tepem attı.Ulen denyo ben de daha hızlı gitmek istiyorum ama önümdeki en öndekini trafik nedeniyle geçemiyor , sen milleti niye taciz ede ede gidiyorsun! Işık çıkışında 125bglik benzinli 136bglik dizeli nasıl tokatlar öğrendi genç!

    Ben hızlı giderken eğerki sol şeritte daha yavaş giden bir araç varsa oldukça geriden selektör atıyorum sağa geç ben hızlıyım diye.Zaten adam olan trafik müsaitse sağa geçiyor. Ama bazısı ne aynaya bakıyor, baksa da sol şeritin sahibiymiş gibi davranıyor. Adam gibi yol istiyeceksin, adam gibi yol vereceksin. Saygısızlığın, edepsizliğin lüzumu yok.

    Pick up aracı bundan seviyorum. Yapışana bir fren işlem tamam.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.