Şimdi Ara

The Witcher : A New Saga Begins Duyuruldu! (21.03.2022) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
8
Favori
7.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beni meraklandiran, yeni oyun motorunda acik dünya rpg oyunu olacak. Bekleyip görecegizx :) Keşke biraz daha ortalarda aciklasalardi iyi olurdu )

  • Oyunun Unreal Engine 5 kullanması çok iyi oldu. TSR teknolojisi de olucak. DLSS gibi muhteşem bir teknoloji şuan da FSR 1.0'dan çok iyi, 1080p den daha iyi gözüküyor inanılır gibi değil, hem fps artıyor hem görüntü iyileşiyor şimdiye kadar yapılmış en iyi teknoloji. RTX yanında getir götürünü yapar bayılıyorum bu teknolojiye İntel'de bunlara benzer teknoloji geliştiriyor, rekabet kızışıcak.  

  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    Malum Kurt okulu hikayenin sonunda resmi olarak yok ediliyor. Kedi okulu ise resmi bir karargahları olmayan, göçebe bir topluluk. Kurt okulundan geriye kalanlar (Lambert) ile birleşmesiyle yeni Vaşak okulu olarak anılmaya başlıyorlar. Şimdilik böyle  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fautzin -- 26 Mart 2022; 11:54:19 >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

    Vaşak okulu kadınlardan ibaret,yeni kahramanda kadın olacaktır, yeni seri netflixe selam çakıyor.

  • TORU-NAGA kullanıcısına yanıt
    Bence kadın yada erkek olacağını biz seçeceğiz direk kadın karakter dayatacaklarını sanmıyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • the witcher fanon wikia
    School of the Lynx
    https://the-witcher-fanon.fandom.com/wiki/School_of_the_Lynx

    Şimdilik fan made bir hikaye. Nasıl değiştirirler yada kendi hikayelerini mi yazarlar bilmiyoruz. Diğerlerinden tek farkı kadınları da kabul etmeleri




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fautzin -- 26 Mart 2022; 18:28:17 >
  • Kadın karakter dragonfly ile oynamak güzel olurdu. Birde bolca gwent koysunlar. Kumarbaz olup çıkalım  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dımmışali -- 6 Nisan 2022; 14:26:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cinsiyet oluşumu mutlaka olacaktir. Artik oyun dünyasinda Kadın oluşumu fazlasiyla artmakta. Süprizler bizi bekliyor. Oyuna gelince yenilik gelirmi bekleyip görecegiz harika oyun yaratiyorlar o konuda)





    Unreal Engine 5 motoru ile gelecek olmasi açik dünyayi nasil etkileyecek merak ediyorum :) Yeni motora gecmeleri cok iyi oldu.

    IGNyoutube
    CD Projekt Red breaks down why they've chosen Unreal Engine 5 as their game engine of choice, when it comes to building new open-world games, including a new entry into The Witcher series of games. #CDProjekt #CDProjektRed #UnrealEngine #TheWitcher
    https://www.youtube.com/watch?v=zO9hRBRmPi8




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 7 Nisan 2022; 23:46:40 >
  • Witcher Fırtınalar mevsimi kitabından esinlenmiş olabilirler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seriye ikinci oyunla başladı, iki kez farklı yönlerde bitirince üçüncü oyuna başladım 250 saat oynadıktan sonra ilk sona ulaştım şimdi de farklı bir son ile bitirebilmek için tekrar başladım.


    witcher benim için çok farklı bir oyundur ve serinin yeni oyununu da çok merak ile bekliyorum, mutlaka büyük bir heves ile onu da oynayacağım.


    kadın karakter veya kendi karakterimiz konusuna ben katılmıyorum, bence sabit bir karakter olmalı ki geralt gibi hafızalara kazınsın, mesela orjinal seriden bir kaç yüz yıl önce oynamayı çok isterdim insanların witcher'ları henüz yeni yeni tanıdığı zamanları krallıkların çok farklı zamanlarını çok daha büyük şehirleri köyleri ve kasabaları görmek isterdim,

    bolca witcher görmeyi isterdim diğer witcher karakterleri ile görev yapmayı farklı okullardan witcherlar ile iletişim kurmayı isterdim.

    dördüncü kitapta artık witcher'ların tarihe uygun olmayan kendini geliştirmeyen zamanın dışında varlıklar olduğunu söylüyorlardı, çok daha ilerisi artık gelişmeye başlayan bir medeniyet içerisinde olmak zorunda gibi, yani yüzlerce yıl insanlar bir arpa boyu ilerlemez mi dedirtmesin.





  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

    Hocam alakasız bir soru olacak biliyorum ama sadece sizin cevabınıza göre oyunun nasıl olursa güzel olacağı ile alakalı kendimce birkaç zırvalama yapacağım.  Fallout New Vegas'ı oynadınız mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni The Witcher Oyunu Üzerinde 100'den Fazla Kişi Çalışıyor


    Bu yılın Mart ayında CD Projekt RED, The Witcher serisinin bir sonraki oyununun geliştirme aşamasında olduğunu duyurmuştu. Bunun yanı sıra REDengine yerine Unreal Engine 5 motorunun kullanılacağını belirtmişti.

     

    CD Projekt Group CEO'su Adam Kicinski, oyundaki ilerlemeden memnun olduğunu ve Unreal Engine 5'in kullanılmasıyla gözle görülür değişikliklerin ve iyileştirmelerin yer aldığını belirtti.

     

    Kicinski ek olarak The Witcher serisinin yeni oyunu üzerinde 100'den fazla çalışanın olduğunu söyledi. CD Projekt RED ekibinin çoğunluğu Cyberpunk 2077 genişlemesine odaklandığından dolayı The Witcher oyunun çıkış yapması biraz zaman alacak.


    www.bolumsonucanavari.com
    Yeni The Witcher Oyunu Üzerinde 100'den Fazla Kişi Çalışıyor
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Yeni_The_Witcher_Oyunu_Uzerinde_100den_Fazla_Kisi_Calisiyor-113841.htm




  • R-10 kullanıcısına yanıt

    Bu aralar Press Reset'i okuyorum ve oyun dünyasında sanırım en riskli şeylerden biri 100 kişi ve üzerinde bir ekiple oyun yapmak. Bu adamlar daha önce Cyberpunk da da çok fazla kişi çalıştırıp bundan dolayı baya zarar görmüşlerdi. Umarım o 100 kişiyi koordine edebilecek kadar iyi ekip liderleri vardır yoksa ikinci Cyberpunk vakası gümbür gümbür gelir...

  • Cd Projekt Red ekibini takip ediyorum , Uzun zamandir , Grafik ,tasarım , konsept, ses asistani vs vs. Bir sürü iş ilani vermişti. Hala ekibi büyütme peşindeler. Cyberpunk vakasından sonra epey iyi bir ders aldiklarini düşünüyorum. Son duyumlarima göre The Witcher A new saga begins'i erken geliştirmeye başladiklarini duyurdular. Elbette Hype modunu her zamangibi yüksekte tutmayi becerebiliyorlar. 2023' başlarinda ufak tefek görüntü felan görürmüyüz bilmiyorum ama , Unreal Engine 5 motorunun oyuna kattigi muazzam gerceklik acikcasi beni büyülüyor. Hep beraber bekleyip görecegiz.. Bu oyun gelene kadar sırada gelecek oyunlar, Süpriz duyurulacak efsane oyunlar harika yarinlar bizi bekliyor.



    Adam Kicinski, CEO of CD Projekt Red, said, "We are very eager to revisit the universe which has shaped our history to such an extent. We have recently concluded the research phase for the first game in the new Witcher saga, which means that from now on further development expenditures will be capitalized on our balance sheet.


    Böyle hızlı hızlı bitirip gazi veriyorlar , İnş aynı hata olmaz :p , 2025 gibi gelirse ne güzel olur dicemde zor gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 27 Mayıs 2022; 22:36:1 >




  • 4k izlerseniz , İnsanin gözü acılıyor adeta : ) Dahada ötesi olurmu dersiniz.



    ENFANT TERRIBLEyoutube
    *UNOFFICIAL FAN CONCEPT TRAILER, NOT A REAL VIDEOGAME. Take a look at the most UNREAL footage from Unreal Engine 5 reels and imagine how the future of The Witcher saga might possibly look like using the new confirmed engine. What do you expect of the new THE WITCHER 4? *** Welcome to ENFANT TERRIBLE. We like to IMAGINE games, make videogame trailers and showcase new games. ☑️ Please support the channel with a LIKE... and turn on notifications! 🔔 ❤️ SUBSCRIBE TO ENFANT TERRIBLE: https://www.youtube.com/channel/UCX1sraLIy6wS2R-SMcdoakg *Disclaimer: We don't own every material featured in this video. This is only an informative series to showcase several artists and developers' work. Please take a look at their portfolios and follow them! Artists featured: Jack Powell: https://www.artstation.com/jackapowell TarfaxMusic: https://www.youtube.com/user/TarfaxMusic Eric Zimmer: https://www.youtube.com/channel/UCHwNdM3PKTSN_TdLUlqhojQ/featured Alex Nikolaev: https://www.artstation.com/steelcreatures Diyor: https://www.artstation.com/dnorman Massimiliano Bianchini: https://www.artstation.com/massimilianobc Sean Ferreira: https://www.artstation.com/seanferreira MadMaxFMM: https://www.youtube.com/user/MadMaxFMM Sciontidesign: https://www.youtube.com/c/Sciontidesign CW Lighting: https://www.youtube.com/channel/UCFKia7zVqtR8xX718Vm-I_A Edwin Vargas: https://www.youtube.com/user/edwinvargascortes Hussien Shalaan: https://www.youtube.com/channel/UCpGEOGK1AKsnistQskjPDyg Ted Mebratu: https://www.artstation.com/tedm Stef Velzeboer: https://www.artstation.com/stefvelzeboer Eugenia Lysa: https://www.artstation.com/fluorescence911 David van Dijk: https://www.artstation.com/davidvandijk 최용재: https://www.youtube.com/channel/UCpdKbmL2XcDnyMt2bu0Ovvw Nguyen Tri: https://www.youtube.com/channel/UCxza_Awkz7LVgoQ2yff4AkQ Federico Andolfo: https://www.artstation.com/foga_k Jack McKelvie: https://www.artstation.com/jackm Mihai Nicula: https://www.youtube.com/user/niculamihaiadrian Samuel METIVIER: https://www.youtube.com/channel/UCaA9sNmgMlWrGvKDasF1iKg CANOE: https://www.artstation.com/canoeband Ivan Podzorov: https://www.artstation.com/ivan_podz *** *Disclaimer: If you're featured in one of our videos but you don't want to be featured anymore, please contact us before issuing a copyright strike on youtube. We will happily take your material down and therefore the channel and the other artists featured won't be affected! If you're an artist or developer and would like to get your game or asset featured in the channel, we'll be happy to do so! Please contact us. We would love to feature your work or create a trailer for your game! If any of your information is missing in a video or you'll like to update it, please do contact us! Contact: geekfigurine [at] gmail [dot] com *** #TheWitcher #TheWitcher4 #UE5
    https://www.youtube.com/watch?v=AGEvWM8pwdU
  • Vaşak okulu diye bişey duymamıştım, kitap hepsini okumadım. hikayede varmı böyle birşey. Kedi okulunda yay kullanımı yaygın diye biliyorum.

  • "Dün yapılan kazanç görüşmelerinde CEO Adam Kicinski, şirketin yeni bir dizi Witcher oyunu yayınlamayı planladığını söyledi. "Aklımızda birden fazla oyun var. İlk destan -seri- üç oyundu, bu yüzden bu şimdi de birden fazla oyun düşünüyoruz, ancak ikinci Witcher serisi henüz ön prodüksiyon aşamasında."



    oyun haberleri - merlininkazani.com
    CD Projekt: The Witcher Saga birden fazla oyundan oluşacak
    https://www.merlininkazani.com/cd-projekt-the-witcher-saga-birden-fazla-oyundan-olusacak-haber-121877
  • Aynı zamanda Unreal Engine 4-5 ile yapılan oyunlarda modelleme, doku ve özellikle saç efektleri çok gerçekçi oluyor. Youtube'daki Unreal Engine 4-5 ile yapılmış, yeni çıkacak oyunların tanıtım videoları çok etkileyici görünüyor. Bazıları cgi video ama oynanış görüntüleri de bunlara çok yakın olacaktır.




    ENFANT TERRIBLEyoutube
    Take a look at the BEST UNREAL ENGINE 5 games with INSANE GRAPHICS that are currently being developed in Unreal Engine 5 and Unreal Engine 4 and will come out in 2022 or 2023. 00:00 UNANNOUNCED PROJECT: The Nhaga Eater 02:39 Project E 05:10 Shadow of Conspiracy - Section 2 11:25 Project M 14:09 CACCIA (Tech Demo) 16:52 Senua's Saga: Hellblade II 22:52 Off The Grid 26:34 S.T.A.L.K.E.R. 2 : Heart of Chornobyl 31:30 Star Wars Jedi: Survivor #ue5 #unrealengine5 #unrealengine *** Welcome to ENFANT TERRIBLE. We like to IMAGINE games, make videogame trailers and showcase new games. ☑️ Please support the channel with a LIKE... and turn on notifications! 🔔 ❤️ SUBSCRIBE TO ENFANT TERRIBLE: https://www.youtube.com/channel/UCX1sraLIy6wS2R-SMcdoakg?sub_confirmation=1 *Disclaimer: We don't own every material featured in this channel. This is only an informative channel to showcase several artists and developers' work. If you're an artist or developer and would like to get your game or asset featured in the channel, we'll be happy to do so! Please contact us. We would love to feature your work or create a trailer for your game! If any of your information is missing in a video or you'll like to update it, please do contact us! If you're featured in one of our videos but you don't want to be featured anymore, please contact us before issuing a copyright strike on youtube. We will happily take your material down and therefore the channel and the other artists featured won't be affected! Contact: geekfigurine [at] gmail [dot] com
    https://www.youtube.com/watch?v=jEjP6p39Z7M



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 2 Ekim 2022; 9:16:37 >
  • Şimdi birde şöyle bir durum var
    Bu cdpr çalışanları red engine oyun motoruna hakim değiller mi
    Bu adamlar daha önce unreal engine ile oyun yapmamış adamlar
    Sizce ne kadar başarılı olabilirler
    Red engine o kadar da kötü bir oyun motoru değil ki the witcher 3te çok güzel iş çıkarmışlardı
    Yanlış bilmiyorsam gta trilojide unreal engine kullanıldı patladı
    Çünkü adamlar rage oyun motoruna hakimler
    Evet arkadaşlar bu konuda düşüncelerinizi bekliyorum :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.