Şimdi Ara

The Witcher : A New Saga Begins Duyuruldu! (21.03.2022)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
8
Favori
7.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • The Witcher : A New Saga Begins Duyuruldu! (21.03.2022)



    OYUN : THE WITCHER A NEW SAGA BEGINS
    TÜR: RYO , RPG
    GELİŞTİRİCİ: CD PROJEKT RED
    YAYINCI: CD PROJEKT RED
    Çıkış Tarihi: Açıklanmadı




    Polonyalı popüler video oyun geliştiricisi CD Projekt Red, geçtiğimiz günlerde resmi olarak oyuncuların vazgeçilmez sevdalarından biri olan The Witcher'ın yeni oyununun geliştirildiğini resmi olarak duyurdu.

    #TheWitcher serisinin yeni oyununa dair bilgiler paylaşıldı.
    #Oyun Unreal Engine 5 ve Epic Games partnerliğinde alınan destekle geliştirilecek.
    #Açık dünyada yeni motorun etkisini göreceğiz.
    #Ayrıca Epic Games ile birkaç yılı kapsayan partnerlik üzerine anlaşılmış.






    The Witcher : A New Saga Begins Duyuruldu! (21.03.2022)
    The Witcher : A New Saga Begins Duyuruldu! (21.03.2022)
    The Witcher : A New Saga Begins Duyuruldu! (21.03.2022)The Witchertwitter
    “https://t.co/XtbfqscMWr”
    https://twitter.com/witchergame/status/1505945110722326529/photo/1
    The Witcher : A New Saga Begins Duyuruldu! (21.03.2022)
    The Witcher : A New Saga Begins Duyuruldu! (21.03.2022)the witcher 3: wild hunt - official website
    The Witcher 3: Wild Hunt - Official Website
    https://www.thewitcher.com/en/news/42167/a-new-saga-begins


    ~ The Witcher 4 için henüz bir çıkış tarihi verilmedi, hatta hangi yılda çıkacağı da bilinmiyor. Muhtemelen bir süre çıkış yapmayacak. İlk olarak Mart 2022'de duyurulan The Witcher 4 için geliştirici ekip CD Projekt Red yaptığı duyuruda, "Bu noktada oyunla ilgili geliştire süresi veya çıkış tarihi gibi başka bir ayrıntı yok." sözlerine yer verdi.

    ~ The Witcher 4'ün Epic Games'in sahip olduğu oyun motoru Unreal Engine 5 ile geliştirileceği de biliniyor. Bu nedenle The Witcher 4'ün sadece Epic Games'e özel çıkacağına dair bilgiler paylaşıldı ancak, The Witcher, resmi Twitter hesabında bunun hakkında açıklama yaptı, "Oyunu tek bir mağazaya özel hale getirmeyi planlamadığını" söyledi.






    Haber geldikçe güncellenecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 11 Nisan 2022; 1:13:1 >



  • Resimde gördüğün witcher madalyonu kedi okuluna ait değil hocam. Lynx (Vaşak) okuluna ait bir kolyedir. Zaten dikkatli bakarsan kulaklarının ucu sivri. Lynx Okulu, 1273 yılında Joël, Gaetan, Dragonfly, Lambert ve Keira Metz tarafından Dyn Marv Caravan'ı Nilfgaard askerlerinden geri almaya çalıştıktan sonra bulunan bir witcher okuludur.


    Zaten Marcin Momot tarafından Vaşak okulu kolyesi olduğu kabul edildi.


    Kaynak:

    Tasty Punishertwitter
    “@WolterFox @Marcin360 @witchergame Looks like a lynx”
    https://twitter.com/TastyPunisher/status/1506053084581179395?s=20&t=3QQZ1ZktHutoq0It8F2iBA


    Alıntı

    metni:
    Vaşak Okulu , Kurt Okulu'nun resmi olarak yok edilmesinden kısa bir süre sonra , aralarında Eskel , Rivialı Geralt ve Lambert'in de bulunduğu ileri gelen üyelerin de Vesemir'in ölümünden sonra ayrılmasıyla ortaya çıkmıştır. Kurt Okulu'nun son aktif üyesi olarak çalışmalarına devam eden biri, doğuya yürüyen Eskel ( Bazı söylentiler , Mantikor Okulu'na katıldığını gösteriyor ) ve Lambert , sevgilisi Keira Metz ile birlikte güneye doğru ilerliyor . yeni bir hayat. 
    Ayrıca, kıdemli kedi büyücülerinin askerler tarafından ele geçirilen okulları olan kervanı geri alma niyeti nedeniyle ortaya çıktı.

    seriye ikinci oyunla başladı, iki kez farklı yönlerde bitirince üçüncü oyuna başladım 250 saat oynadıktan sonra ilk sona ulaştım şimdi de farklı bir son ile bitirebilmek için tekrar başladım.


    witcher benim için çok farklı bir oyundur ve serinin yeni oyununu da çok merak ile bekliyorum, mutlaka büyük bir heves ile onu da oynayacağım.


    kadın karakter veya kendi karakterimiz konusuna ben katılmıyorum, bence sabit bir karakter olmalı ki geralt gibi hafızalara kazınsın, mesela orjinal seriden bir kaç yüz yıl önce oynamayı çok isterdim insanların witcher'ları henüz yeni yeni tanıdığı zamanları krallıkların çok farklı zamanlarını çok daha büyük şehirleri köyleri ve kasabaları görmek isterdim,

    bolca witcher görmeyi isterdim diğer witcher karakterleri ile görev yapmayı farklı okullardan witcherlar ile iletişim kurmayı isterdim.

    dördüncü kitapta artık witcher'ların tarihe uygun olmayan kendini geliştirmeyen zamanın dışında varlıklar olduğunu söylüyorlardı, çok daha ilerisi artık gelişmeye başlayan bir medeniyet içerisinde olmak zorunda gibi, yani yüzlerce yıl insanlar bir arpa boyu ilerlemez mi dedirtmesin.

  • Ciri olsun lütfen lütfen lütfen.
  • Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt

    Kedi okulu var , Ciri olmasa bile kesinlikle hikayeye ortak olacak bir karakter olacak.Elbette kurt okulu yolumuza çıkacaktır . Merak ettigim ise acaba kaç yaşinda olacağı onuda bekleyip göreceğiz.Tahmin ettigim kadarıyla Kovir bölgesinde geçecek,bende heyecanlandim açıkcası.

  • 3.Oyunu 6 kez. 2.Oyunu 3 kez. 1. Oyunu 1 kez bitirdim. Yenisinide en az 5 defa bitirmek ümidiyle...

  • Konu hayırlı olsun. Cyberpunk olmasa bu haber oyun dünyasında baya bir ses getirebilirdi -ki Witcher 3'ün hype'ının Cyberpunk'ı son anına kadar nasıl heyecanla taşıdığını hatırlarsak- ama maalesef Witcher 3 kadar ortalığı yakıp yıkacak bir haber değil. Şahsen okey diyip geçiyorum. Umarım UE5'i kullanmaları özellikle yapacakları oyunun performansına güzel etki sağlar ve umarım çıkışında bugsız ve optimizasyonu kaymak bir oyun görürüz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 21 Mart 2022; 20:30:9 >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Cyberpunk tan sonra herkesin aklında bir ''acaba?'' olması normal. Ancak 1 videoda o soru işaretleri kalkar diye düşünüyorum.

    Witcher dedin mi akan sular durur. Yine hype olacak. Umarım bu defa CDProjekt Cyberpunktan ders almış olsun.

  • Peşinde witcherlar olan witcher olalım en az 100 sene geride geçsin bol bol yaratık ve türler olsun mis

    vesemir veya ciri oynamamak dileğiyle

  • Epic özel falan olmaz umarım.

  • Wichter 3ü daha yeni yarılamış ben
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lyzard

    Cyberpunk tan sonra herkesin aklında bir ''acaba?'' olması normal. Ancak 1 videoda o soru işaretleri kalkar diye düşünüyorum.

    Witcher dedin mi akan sular durur. Yine hype olacak. Umarım bu defa CDProjekt Cyberpunktan ders almış olsun.

    Cyberpunk'ın yarattığı şey acaba değil hocam. CDPR, sırf oyun daha fazla satsın diye inceleme yapanlara oyundan görüntüler kullanmayın, trailer'lardan kullanın demiş bir firma. Öyle çok da değil 1.5 sene önce oldu bu olay. Bu adamların soru işaretlerini kaldırmaları için oyunun sorunsuz bir şekilde çıkış yapmış olması üstüne de Witcher 3 gibi sağlam desteklemeleri lazım ki o zaman bile eskisi gibi sektörün en sevileni konumuna gelecekleri muamma. Hele daha önünde Witcher 3 gibi bir çıta da var. Yani anlayacağınız bu oyunun işi çok zor. CDPR'a ne kadar laf etsem de umarım bizzat kendi koydukları çıtanın altında kalacak bir oyun yapmazlar.

  • R-10 kullanıcısına yanıt

    İyi haber ise son postta epice özel olmayacagini duyurmuşlar . Umarim cıkacagi günde böyle devam ederler :)

  • CDPR için Witcher onur meselesi olduğu için ne olursa olsun Cyberçöp kadar asla kötü olacağini düşünmüyorum.. Mutlaka yine optimizasyon konuları biraz sıkıntı çıkarabilir ilk başlarda ama asla cyberçöp kadar olacağini sanmıyorum..


    Bugun bu açıklama yapıldığına göre W3'ün next gen'i de çok yakında gelir diye tahmin ediyorum.. Yada W3 nextgen diye diye W4'ü yapıyolardı kimseye ses etmediler. Gelsin valla gelsin Ciri ile haftalarca ordan orayaa koşturup dururum.. İstedikleri kadar geralt ile her şey bitti desinler, mutlaka oyunun bir yerinde geralt ya bi yerden karşımıza çıkar ya da kısa da olsa mubabbetlere & konuya dahil olur.. Ohh bee valla çok sevindim bu habere. The Witcher : A New Saga Begins Duyuruldu! (21.03.2022)  Geç gelsin güzel gelsin, dertsiz sorunsuz Witcher 4 defalarca oynanır bee defalarca..

  • Oh my shit önlerden yerimizi alalımThe Witcher : A New Saga Begins Duyuruldu! (21.03.2022) 

  • cd projekt red için namus meselesi bir oyun. Cyberpunk faciasından sonra hatalı çıkma lüksü yok. Red Engine'den umudu kesmişler sanırım. Unreal Engine 5 ile gelecek oyun ve anladığım kadarıyla UE 5'i sadece motor olarak kullanmayacaklar, arkasındaki development kadrodan da destek alıyorlar.








  • ALLAAAAAAAAAAAHHH. Tutmayın beni. Gel bebeğim gel ulan gel.
  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    Hemen kapmışsın ana konuyu.  

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-386561231

    Hemen kapmışsın ana konuyu.  

    Baktım açan yok , Giriş yapayim dedim   Tabi bu oyunu benim gibi takip eden seven yoktur yillardir orasini iddaa etmeyecegim  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 21 Mart 2022; 23:17:40 >
  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    Edemezsin zaten. Çünkü, en çok ben seviyorum uleen. The Witcher : A New Saga Begins Duyuruldu! (21.03.2022) 

  • 3.oyunu tekrar bitirme vakti gelmiş demektir.
  • cyberpunk olayından sonra daha oyun satın almam bunlardan

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.