Şimdi Ara

Eski PlayStation patronundan tedirgin eden Game Pass yorumu: Bu şekilde daha fazla devam edemezler (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
8.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gamepass oyunların kalitesini düşürüyor. Crackdown 3, Grounded gibi çizgi film grafikli çöpleri dayıyorlar.. God of War, TLOU2, Ghost of Tsushima, Demon's Souls kalibresinde oyun yapamıyorlar.
    Xbox1 de Half Life 2 doom3 vardı ve 360 zamanında çok daha iyiydi.. Eskiyi mumla aratıyor ve PlayStation ile kapışamıyor

  • Dur sana ben kıt aklım ile matematik hesabı yapayım; 10 dolar 12m abone olsa (ki sanırım dünya üzerinde böyle idi, yanlış ise özür dilerim okuyuculardabin). 1 ayda bu para çıkıyor ki bu ırmak gibi her ay devam ediyor. Oyuniçi satın alımlar falan hariç. Sen evet büyük bir firmada yöneticilik yapmışsın ama bu adamlar da boş değiller. Ps exculisive 2-3 oyun ile bu işi başarıyor ise bunlarda başarır.

  • Gamepass yüzünden xboxta GOTY kalitesinde exclusive göremiyoruz. Crackdown 3, Grounded gibi kötü grafikli, ucuz maliyetli çöplerle geçiştiriyorlar. Eski oyunlarla göz boyayıp ucuza kaçıyorlar. O Xbox1 ve 360 zamanındaki görkem kalite yok...
    Series S de güçsüz olduğu için darboğaz yapıyor sorun üstüne sorun. Next gen oyun yapamadı xbox

  • İki platform arasında ciddi farklar var. Öncelikle Playstation Sony içerisindeki en büyük departman fakat Xbox departmanı Microsoft içindeki en büyük değil dolayısıyla bir tanesi gerekirse bir miktar zararına iş yapıp diğer departmanlar tarafından kompanse edilebilirken Sony Playstation tarafında kafa kafaya noktasına gelse bile kurtarmıyor, kar etmek zorunda.


    Buna ek olarak Microsoft'un konsol savaşları kafasından çıkması da Sony'nin çok işine gelmemiş gibi gözüküyor. Microsoft kendisine sosyal medya hesapları üzerinden "xbox konsolunu ve oyunlarını çok beğeniyorum fakat arkadaşlarımın büyük çoğunluğunda da ps var ne yapsam kararsız kaldım" şeklinde yazan arkadaşa "oyun oynamanın en keyifli kısmı arkadaşlarla beraber oynamak bence gidip ps almalısın" şeklinde cevap verebilecek kafaya gelmiş. Normalde kendi konsollarının ne kadar üstün olduğundan ve ps tarafına geçerse neler kaybedeceğinden bahsetmeleri gerekirdi.


    Gamepass kısmına gelirsek, geçen seneden bu yana toplamda herhalde 250 lira civarı bir para ödedim kendilerine. 2020 Mart ayından bu yana oynayıp bitirdiğim ve oynamaya devam ettiğim oyunları sıralarsam;


    -Red Dead Redemption 2

    -Grand Theft Auto 5

    -Doom 2016

    -Doom Eternal

    -Forza Horizon 4

    -Forza Motorsport 7

    -Project Cars 2

    -WRC 8

    -The Evil Within

    -The Evil Within 2

    -Deliver Us The Moon

    -The Turing Test

    -Dead Space Serisi

    -Mass Effect Serisi

    -Battlefield 1

    -Fifa Yolculuk Üçlemesi

    -Coffee Talk

    -Dirt Rally 2.0

    -Dirt 4

    -Dirt 5

    -Undertale

    -Minecraft Dungeons


    Bunlara ek olarak benim haricimde biraderin oynadığı ve oynayıp bitirdiği bir ton indie oyun var. Bu kadar oyunu ve çeşitliliği satın alarak sağlamaya benim kesinlikle maddi olarak gücüm yetmez fakat gamepass sayesinde oynamış oldum.





  • bu arkadaşların unuttuğu bir şey var abonelik sistemi her zaman kazandırır. Sen uğraşıp god of war yaparsın ama o sene bişey olur o oyun satmaz. ayrıca bir yıl satarsın en fazla. İnsanlar 3 yıl abonelik alıyor gamepasste.


    bu şu demek 3 yıl boyunca sen o adamı bağlıyorsun. başka hiçbir yere gitmez başka konsol da almaz. Gamepass sayesinde adamlar xboxu ayakta tutuyor.


    Gamepass olmasa xbox şimdiye bitmişti. Amaç o markayı yaşatmak kar etmek değil.


    Xbox bugün bir el konsolu çıkarsa steam gibi. bütün pc oyuncularını da toplar. Türkiyede zor da bütün pc oyunlarını oynayabileceğim bir el konsolu satsa xbox 700 dolardan direkt alırım. Devir mobilite devri ama Sony bunu asla anlayamayacak.

    Keşke xbox steam gibi böyle bir adım atsa.

  • 2004 de kimse livede online oyun için para vermez diyordu SCEI sonuç ortada.Köpekler istedi diye atlar ölmez.

  • Adam ticari olarak sürdürülebilir olup olmadığından bahsetmiş. Sony korkmuş falan diyenler var. Aylık 10$'dan hesaplayanlar var. Kaçınız ayda 10$ ödüyor? Kaç kişi her ay alıyor? Game Pass kullananların hangi ödeme yöntemini tercih ettiklerine bakmak lazım.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    GTA 5, Fifa 21, Nba 2k21, Rdr2, Battlefield 1 vs. gibi oyunlara çöp diyorsan taraflı bakmayı acilen bırakman lazım derim

  • Sizin gibi kullanıcılarını kazıklayıp 1K ya 1 oyun satsın değilmi ?
    Ulen Microsoft istese sizi 1 saatte satın alır.Siz onların dengimisiniz para köpeği seni



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 2 Ağustos 2021; 14:50:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklı ve hala bir cevap veremediler. Sony eskiden kalmış kafasıyla yeni döneme nasıl ayak uyduracak, bence uyduramayacak.

  • Boş muhabbet!.. çevremde en az 6 kişiye sırf game pass dalgasından xbox one aldırdım. Hepsi de hala teşekkür ediyorlar.

  • Çatır çatır da devam ederler, kuduruk sony, sen hala online oyunu bile kol gibi parayla oynat millete.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: NecronLord

    2004 de kimse livede online oyun için para vermez diyordu SCEI sonuç ortada.Köpekler istedi diye atlar ölmez.

    AHAHA yaşa   Adamlar online sistemi anca ps4'te kurabildi adam akıllı..


    Bu arada şirkette hiç konsolla alakası olmayan birine series x aldırdım. Adam her sabah kırmızı gözlerle geliyor işe, gece 2'lere kadar gamepass'i sömürüyormuş.


    Adamın en büyük derdi bu kadar oyun arasından ne oynayacağım diye karar verememek bir de uykusuz kalmak tabi  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3x -- 2 Ağustos 2021; 17:36:11 >




  • Asıl Sony bu şekilde devam edemez. Pcde mobilde kullanıcı dostu davranmayıp battılar. Şimdi sıra psde. Bana en uygun fiyata en iyi hizmeti veren kimse ben oncu olurum. Microsoft bu işi iyi götürüyor, bu yüzden Game Pass ve Xbox kullanmaya devam ederiz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerden biliyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • batmadı kazancını az bulup bıraktı alakası yok...

  • Xbox 360'ta gamepass yoktu ama çok daha başarılıydı. Ninja Gaiden Black gibi efsane exclusiveler vardı. Xbox Gamepass saçmalığı yüzünden hep eski oyunla prim kasıyorlar hakiki Next gen oyun yapmıyorlar.

    God of War, Breath of the Wild yapan rakipleriyle rekabet edemiyor

  • Bence kendileri aşırı tedirgin olmuş ki, oyunları PC'ye getirmeye başladılar.


    Adamlar kendileri açıklama yaptı, daha çok oyunu PC'ye getirmek için stüdyo aldık diye. Daha ne olsun.


    Gamepass gömçürdü adamları  


    Xbox herhalde bununla tarihi hamlesini yapmıştır. Türkiye'de x360-PS3 pazarını düşünün, PS3 bariz üstünlük kurmuşken, şimdi saçma sapan PSN fiyatlandırmaları, pazara özel fiyatlama yapmamaları ve İngiltere üzerinden giderek Türkiye'yi hiç bir şekilde sallamamaları neticesinde nasıl kaptırdıklarını bir görün.


    Sırf bu yüzden PS-Xbox geçişleri çok oldu son dönemde.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-43208DF45

    Bunlar kendi vasat şirketlerini Microsoft ile karşılaştırmayı ne zaman bırakacak acaba? Yazılım dünyasının 1 numaralı şirketinden bahsediyoruz. Gelmiş bizim vasat Japon yorum yapıyor bir de. Senin ne haddine la jajahsjsjs.

    Halo Infinite, Forza Horizon 5, Starfield, STALKER 2 yakın zamanda geliyorlar zaten. Daha bunlara Elder Scrolls, Fallout, Hellblade filan eklenecek. Çatır çatır da hepsi XBOX GAME PASS kütüphanesine eklenecek. Çatır çatır da hepsinden de kar edecek.

    vasat dediğin şirket her nesli zirvede tamamladı. Yorum yaparken biraz tutarlı yorum yapın  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nickola Tesla kullanıcısına yanıt

    Miles morales? Ratchet and clank? Returnal? hepsi de on numara oyunlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.