Şimdi Ara

Eski PlayStation patronundan tedirgin eden Game Pass yorumu: Bu şekilde daha fazla devam edemezler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
8.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben bir anda aydınlandım ahali, bu dayının demek istediği ps tarafından gamepass benzeri bir sistem benzer fiyattan gelmeyecek diyor o yüzden 500 milyon abone lazım gibi abartı şeyler söylüyor. Olmaz o iş diyor batarız diyor. Benzer sistem geldiğinde pahalı gelecek diye yolunu yapıyorlar. Bunu eski patrona söyletip nabız yokluyorlar dayı haklı diyenlerin oranına bakıp ya böyle devam edecekler ya da sistem getirecekler ama ucuz olmayacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koskoca yönetici kafasına bak fanboycuk gibi yorum yapmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok aptalca bir roportaj vermis. Simdi xbox daha agrasif davranacak . Resmen rakip firmaya dogru yoldasin bizi bitirmeye yakinsin diyor. Boyle basiretsiz insanlar nasil Boyle buyuk firmalarda calisabiliyor anlamak mumkun degil. Okul yillarinda inek olanlar genellikle insan olarak en cok kendini gelistiremeyenlerdir. Cok yazik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playstation 1 2 3 4 slim 4 pro kullanmış birisi olarak söylüyorum.


    Beni xbox ile arkadaşım tanıştırdı hatta oyun oynadığım ekip komple xbox'a geçti haliyle


    bende 2017 yılında 2.el çok temiz 2.100TL ye xbox one x aldım aldığımda cihaz 1 ay kullanılmıştı garantileri falan hepsi duruyordu. 2. Kolda yanında hiç açılmamış kutusunda duruyordu.


    1 sene sonra cihazda oyun açarken aşırı bir fan sesi gelmeye başladı halbuki sessis bir konsoldu arkadaşlarıma söylediğimde garantiye gönder dediler MS yi aradım bana internetten form oluşturdular cihaza kayıtlı hesabımdan


    kayıtı cumartesi günü açtım pazartesi günü iş yerime DHL kargo geldi ve cihazı aldı götürdü bilen bilir ürününü takip edebiliyorsun sana verdikleri linklerden.


    Tamire gönderdiğimin 3.günü tekrar baktığımda üstüme kayıtlı bir cihaz daha çıktı şaşırdım meğer adamlar direk başka bir makina çıkartıp gönderimini sağlamışlar daha sonra eski makinenin seri kodu otomatik silindi.


    Cihaz 5.günde elime geçti yeni ve sessiz olarak.


    Cihazın garantisine baktığımda ki garanti süresinin bitmesine hemen hemen 1 yıl vardı ekstra garanti süresi ekletip tam 17 ay a çıkartmışlardı bunda da çok şaşırmıştım çünkü başıma ilk defa geliyordu.



    2017den beri aynı kol (2.kol 1 kere kutudan çıktı kolu bozulan bir arkadaşıma gönderdim 3 gün kullandı tekrar kutusuna koydum)


    Siyah kol ve siyah cihazı 2017den beri kullanıyorum tek bir sıkıntı dahi görmedim inşallahta görmem.


    Gamepass olayına gelirsek.


    Şimdi biz burada gampass ı ne kadar anlatırsak anlatalım ancak bunu deneyimleyen kişiler ne olduğunu bilir.


    Beyler kimse kusura bakmasın bende 3yıllık gamepass var aylığı bilmem kaç paraya geliyor.


    RDR2 playstation da 400TL iken ben gamepass sayesinde bedava full oyunu oynuyordum !


    Sadece oda değil bir sürü AAA oyun

    oyun var slim rancher diye bi oyun var çok fena tavsiye ederim.


    Biraz uzun yazı oldu ama PS fan boylara


    kusura bakmayın beyler bu dünya'da bir xbox ve gamepass gerçeği varken ve ülkemizde bu kadar büyük ekonomik kriz varken


    Exc. çıkacak diye 1 konsol a 8 veya 7bin veya 5bin vermem :)


    Verirsem 3.500 e series s alır gamepass ile devam ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAs28 -- 3 Ağustos 2021; 16:39:33 >




  • Valla konsola pek ilgim yoktu ama geçen xbox series s'i inceledim. O fiyata süper cihaz. gamepass da alınca o kadar ekran kartına para vermeye gerek yok gibime geliyor. bir laptop + bir xbox series s bütün işleri çok güzel görür.

  • Yavv he he diyorum...


    Sevdiğim birisidir ama gereksiz bir yorum yapmış..

  • anticor kullanıcısına yanıt
    Series s de bazı görüntğ problemleri ve ileriye dönük sorun olabileceği yazılıyor hocam. Sanki series x almak daha mantıklı gibi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gamepass sistemi gayet iyi ilerliyor Türkiye gibi bir ülke için bulunmaz nimet. Playstation Türkiye'de kendi derdine yansın önce o 1000 liralık oyunlarını gidip kuma gömsün.


    Neyin ilerleyip neyin yürümediğini herkes görüyor . Fanboy yönetici de oluyor işte böyle.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: jervis

    Series s de bazı görüntğ problemleri ve ileriye dönük sorun olabileceği yazılıyor hocam. Sanki series x almak daha mantıklı gibi.

    Kasım celbinde askere gidip gelince alırım anca. Şu aralar hiç oynamıyorum zaten. Ama dediğiniz gibi de ypabilirim tabi. 6900 falan bulunuyor series x modeli. :ok ürün değiştirmeyi sevmem. O yüzden dediğinizden alabilirim. 👍🏻

  • 700 tl verip 3 sene boyunca yüzlerce oyun oynatıyor Gamepass. Sony bir oyunu bu fiyata satıyor.


    Ayrıca Microsoft en değerli teknoloji şirketleri sıralamalarında hep ilk 5 te Sony diye bir şirket gözükmüyor bile listede.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    Sony de flight simulator ile forza serisi yok, halo gears falan da yok.ileride bethesta oyunlarıda olmayacak.Hellblade2,awowed falanda olmayacak. O zaman sony ne yapacak hiç düşündün mü? Sadece 2 oyun mu çıkaracak. Toplasan 10 stüdyosu var sonynin 5 i god of war yapıyo 5 i last of us yapıyo(onunda karının yarısını metacriticte puan şişirtmeye veriyolar).sonra gidip ona buna yalvarıyolar ya bize özel oyun yapın diye.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Targaryen96 kullanıcısına yanıt

    Üçüde leş oyun.

    Mileş moraleş 3 saatlik siyahi şakşaklama oyunu.

    Raşit klankta hani isteiğimizde evren falan değiştiriyoduk ne oldu? (Reklamlardaki vaatlerin yüzde 5i yok oyunda) Becerememişler.

    Returnalide madem bukadar yaptık hadi çıkaralım diye yapmışlar. 😂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: memo1231

    Üçüde leş oyun.

    Mileş moraleş 3 saatlik siyahi şakşaklama oyunu.

    Raşit klankta hani isteiğimizde evren falan değiştiriyoduk ne oldu? (Reklamlardaki vaatlerin yüzde 5i yok oyunda) Becerememişler.

    Returnalide madem bukadar yaptık hadi çıkaralım diye yapmışlar. 😂

    Açıkçası bu oyunlara leş diyen ya oyunlardan anlamıyordur, ya da troll-fanboydur. Aylarca gamepass kullandım. Hiçbiri son oynadığım son 4 oyunun yani God of War'ın, Miles Morales'in, Ratchet'in, TLOU'nun eline su dökemez.

    3 saatlik olduğu nerden çıktı? 25 saat oynamışım (o kadar güzeldi ki 2 kere bitirdim). Ara sıra hala oyuna girip şehirde 1-2 gezerim. Diğeri de reklamdaki yok diye mi kötü oyun oldu?  

    Bak ciddi söylüyorum, xbox gibi ruhsuz bir firmanın nasıl fanboyu oluyorlar anlamıyorum. Ucuz olduğu ve bir sürü orta kalite oyunu oynattığı için mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hadi gitte mileş moraleş oyna.3 saatlik oynunu baştan sona 10 kere daha oyna. 😂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forza horizon,flight simulator,doom,halo,gears,halo wars,dishonored,elder scrolls,foza motorsports,ori,sea of thieves(yüzbinlerce online oyuncusu var) bunlar orta kalite mi? Üstelik game pass ile bedava. Sizde 3 saatlik oyuna 479 tl veriyosunuz.Ama suç bende.Kime neyi anlatıyosam Nato mermer nato kafa.Sen cidden xbox falan alma raşit clank oyna. 3 saatlik politik hikayesiz dandik mileş moraleş oyna black lives bilmemne modunda takıl.Zaten anlattığın kadar iyi bişey olsa o playstation buralarda gezmezsin. Gider oynarsın. 6 ayda bir oyun alıp oynuyosunuz oyun bitince zavallı zavallı burda ağlıyosunuz.Bence oyunu alırken bütçene 5 10 tl fazla eklede peçete al bitince ben şimdi ne halt edecem diye ağlarken göz yaşlarını silersin  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Ne saçma bir yorum bu.series s konsol harika bir konsol 1080p icin ve uygun fiyatli.series x de flight simulator ve gears 5 oynadin mi hiç sadece bu oyunlar icin bile ps cephesine 10 basar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben Playstation kullandın yıllardır. PS4 ü satıp ilk çıktığı zaman Xbox series s aldım. İyiki almışım. Gamepass sistemi sayesinde konsolu aldığımdan beri oyuna para vermedim. Çok aşırı memnunum. PlayStation plus u zorla bizden alıyolardı 2 tane kıytırık oyun veriyorlardı kurmaya bile gerek duymadım sırf online oynıcaz diye yılda 200 lira para verdik. Oyunlara da ekstra 300-500 TL bayıldık. Keşke Xbox öne x filan alsaydım diyorum PS4 alacağıma.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.