Şimdi Ara

Daha da otobüste oturmam! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
5
Favori
30.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
165 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beni bir dayı ankarada bastonla dürterek rica etmişti(!) ben de vermiştim.O insan kendini bir koltuk için bu kadar düşürünce acıyorum ne yapayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi William0 -- 27 Ağustos 2018; 20:40:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Efendi gibi rica edene verin böyle çirkeflere hayatta vermeyin banane çocuğundan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    (kucaginda 5 yasindaki cocugu tasiyor nerdeyse)


    Olurda birgün 5 yaşında çocuğun olursa anlarsın.
  • İçimin en çok yandığı nokta ise okula işe gidip gelen gençlerin gözünün içine delip gecekmişçesine bakan GÜNDEN, DEDİKODUDAN gelen kadınların yer istemesi, vermeyince de tonla bağırması. Lan o gün Allah için hayırlı ne yaptın. Millet çalışmış sabahtan akşama yorgun, okula gitmiş gelmiş dirsek çürütmüş dersler projeler sınavlar kağıtlar.... Hanfendi güne gelip giderken hamurları yiyince yorulmuş.
  • Ben ne otobuste ne de metroda oturmuyorum, oturunca ınmek zor oldugu ıcın ve bıraz utangacım kenara gecıp ayakta rahat edıyorum. Genelde benden yer ıstemeden ben teklıf edıyorum ama yaşlı ınsanlara veya hamıle cocuklu olanlara. Biri benden emir eder gibi yer ısterse dırek terslerım ve yer vermem boyle bır huyum var.
  • Yaşlı olm o. Çok konuşur, nerde eski gençler der, bilmem ne. Onun görevi o, aklının yarısı gitmiş. Biraz müsamaha göster, he de geç. Zeka özürlüsü birisi olsaydı otobüste öff bu ne ses yapıyo ya mı diyecektin?
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Ben 5 yasimdayken her türlü getir götür işi yapiyordum o çocuk kucaktan inmiyor onun da suçu yok anne babada suç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • P4P3L kullanıcısına yanıt
    Çok mu rahatsız oldun kardeş !!!! ? Bizim milletimiz atomu parçalayacak , acelesi var tabiki sarı ışıkta kalkacaksın !!!? Herkes sen ben gibi boş adam mı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara metrosunu bilen bilir.Batıkentten Kızılay'a metro gelince çayyolu metrosuna doğru koşuş başlıyor 60 yaş civari insanlar oturmak için Usain bolt'a dönüşüyor.Oturamazsa ayakta duramıyor gibi hallere giriyorlar.Tabi hepsi değil ama böyle bir grup var.Hamile,bebegi olan,engelli veya gerçekten yaşlı birisi varsa yer verin yoksa uğraşmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Holy Templar

    bunun çözümünü söylüyorum otobüste ücretsiz ulaşım kaldırılmalı ve 0.25 ya da 0.50 kuruş gibi bir sembolik fiyat belirlenmelidir.teyzeler alışveriş merkezine gidiyor orada mağazaları dağıtıyor sonra dönüyorlar,amcalar ise x camisinde klima var diye otobüsle 45dk - 1 saat yol yapıyorlar.ekmek almaya 1 durak öteye otobüse binip biner binmez genç oğlanı yerinden ediyorlar,kalkarkende sanki o koltuk babalarının malı gibi genç kızları gösterip kızıp geç otur diyorlar.ulan donyolr o çocuğun hakkını yediniz rahatlanıdız mı? o çocuğun ne suçu vardı 1 durak sonra ineceğini bildiğin halde yerinden ettin.
    bunun birde serbest kartlı suriyelileri var,ne diye ücretsiz biniyorlar onuda anlamıyorum.sporcu olanlarada ücretsiz kart veriliyor,onlarda sağa sola ücretsiz gidiyor.
    sıklıkla toplu taşıma kullanıyorum bu yazdığım tipleri otobüs ve tramvayda her zaman görüyorum.
    Benim de en sinir olduğum şey bu. Adam sabahtan akşama kadar çalışmış, canı çıkmış, ayakta duracak mecali kalmadığından bir koltuk bulmuş oturmuş, günden dönen teyzelere, 1 durak ötedeki kahvehaneye giden dedelere kalkıp yer verecek, öyle mi? Yok öyle yağma. Bir de bütün yaşlılar yemin etmiş gibi tam da mesai başlangıç ve mesai bitiş saatlerinde otobüslere doluşuyorlar ya, ulan nasıl sinir oluyorum arkadaş. İlle de gezecek tozacaksan bari bekle millet işe gitsin/evine dönsün, ondan sonra ne yapacaksan yap.




  • NerFiSs N kullanıcısına yanıt
    Saygı karşılıklı olmalıdır ama insanımız hala anlayamadı. Anlayacaklarını da hiç zannetmiyorum.
  • Otobüste o kadar yer verebilecek kişi kendi isteğiyle vermemiş,son çare olarak seni uyandırıp zorla yeri aldıkları için ayıp etmişler.Uyumayıp yer vermeyenler de sorun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son lisede yaşamıştım bu olayı. Yer vermemiştim inene kadar söylenip durmuşlardı. O zamandan beridir yer isteyen yaşlı olmadı ama bir süre önce evli genç bir çift otobuse binmişti arkada 3 koltuk vardı. Cam tarafında ben, diğer tarafında başka adam oturuyordu ortası boştu. Otobüsteki tek boş yer burasıydı yani. Adam geldi, kardeşim bize yer verebilir misin dedi ben de ters ters adama baktım sonra yanımdaki boş koltuğa baktım hiç birşey söylemeden sonra da yola bakmaya devam ettim. Ulan yükünüz yok, yaşlı değilsiniz, zaten bir koltuk boşta neyin kafası bu. Adam kadına sen otur dedi, kadın adama sen otur dedi, yok ben iyiyim sen çok yorgunsun, öteki der sen yorgunsun baktılar ben de adamda iplemiyoruz kadın oturdu aramıza

    Ne garip insanlar var ya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 28 Ağustos 2018; 10:47:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yer veriyorsunuz anlamadım. Bu olaylar bizim zamanımızda vardı. Simdi ben ogluma otur diyorum ki oturacak tabi ne yer verecek. Gazimis bebekliymiş öyleymiş boyleymiş binsin taksiye gitsin ozaman. Simdi parasızdır diyenede banane derim millet memnun ve halk bunu istiyor
  • Otobüste ücretsiz kart kaldırılmalı. Şu yaşlılar kadar başbelası yok şu ülkede.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nedense hep benim başıma geliyor. Otobüste benden başka 180 kişi var, biri bile oralı olmuyor ama ne kadar duyar kasacak feminazi falan varsa beni buluyor. Bir akşam geliyorum(Metrobüsle yolculuk sürem 35dk en az) bayağı da yorgunum, kitap okuyucumda kitap okuyorum. Başıma çocuklu bir hanım gelmiş görmedim. İnsanlık hali, olabilir, farketmeyebilirim değil mi? İşte o otobüste benden başka oturan 80 kişiden başka hiçbiri oralı olmazken ayaktaki bir duyar kasan feminist eliyle dürtüp. Hiş hiş çocuklu bayan var görmüyor musun dedi. Normalde kıyamet koparacağım bir olayda sindim ve kendimi kötü hissettim.

    Bizim millet şu kadar basit bir olayda bile öküz gibi laflar kullandığı için sürekli bir karşısındakini ezme derdinde.

    Bir başka günde sabah 6 da metrobüsteyim, otobüs doldu kucağında bebeğiyle birisi bindi. Öyle bir 3-5 dk gitti. Ben kalkıp yer vermesem oralı olan yok. İkiyüzlü insanlarla dolu bir ülke olduk, eskiden bu kadar hoşnutsuz, bu kadar nefret sahibi insanlar yoktu.




  • Bayanlari anlamiyorum aksama kadar saatlerce ayakta carsi pazar avm gezip otobuse binince oturacaklari tutuyor.on saat gezmissin 40 dakika daha ayakta duruver olecek misin. Psikolojik baski yapiyorlar.

    Yasli gazi engelli hamileler bebekliler haric.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkesin dili var ama çocuklu birine o istemeden yer verilir. Materyalist kafadan bi çıkın da insan gibi yaşayın biraz.

    Sen kendin yapabileceğin iyilikten kaçıyorsan malsın. Dünyaya odun olmaya mı geldin?



    Dipnot; vaktinde kafama baston yemiştim kalk ben oturcam diyen bi dededen uyurken (6:30 otobüsü). Bak bu hayvan işte, ama o hayvan diye kendi nezaketimden niye ödün vereyim? Kavga mı edeyim? Yakışır mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scorn kullanıcısına yanıt
    Dalmisim diyorum gözümü açar açmaz bagirarak beni ayiplayan insanlarla karsilastim ne yapayim alarm mi takayim çocuklu biri binince alarmlar mi ötsün kafamda yok zaten daha da oturmucam otobüste baslarina calsinlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.