Şimdi Ara

Daha da otobüste oturmam! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
5
Favori
30.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
165 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nickxarus5858

    Dalmisim diyorum gözümü açar açmaz bagirarak beni ayiplayan insanlarla karsilastim ne yapayim alarm mi takayim çocuklu biri binince alarmlar mi ötsün kafamda yok zaten daha da oturmucam otobüste baslarina calsinlar
    Kardeşim sonuna kadar haklısın, aynı olayı yaşadım biliyorum. Üstte yazdım işte, insan uyumasa bile dalgın olup farketmiyebiliyor.
  • Neyse ki her yere bisikletim ile gittiğimden böyle saçma salak şeyler ile uğraşmıyorum
  • geçenlerde bir kadın böyle zorla birinden yer aldı oturduğu yerde başka bir kadın vardı onunla sohbete başladı,hiç utanma kalmamış erkeksin tabi vereceksin falan,destek arıyor kendine,yanındaki kadın yanlış konuşuyorsun kimse yer vermek zorunda değil tarzı cevap verince ikisi kavgaya başladı :)
  • Bazı insanların kabalığını ben artık çözmekle uğraşmıyorum, özellikle sinir olsun diye de gülüyorum, bunların anlayacağı bu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunların hepsi sahip olduğumuz gereksiz nüfus yüzünden yaşanıyor. Bu gereksiz nüfusun nedeni de otobüslerde keyfi gezen yaşlıların eseri. Sayelerinde hayattan bir beklentisi olmayan ve vasıfsız çok sayıda insan var. Eğitimsiz ve görgüsüz sayısı çok olduğu için bu tip otobüs kavgaları da maalesef sürekli yaşanır. Eğer şu an nüfus 40 milyon olsa her açıdan daha rahat hayat yaşardık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • P4P3L kullanıcısına yanıt
    Diyarbakırda kırmızıda başlıyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzumaki D Kurosaki. -- 28 Ağustos 2018; 14:36:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bana da geçenlerde hesap sırası beklerken benzer bir şey oldu. Konuyu okuyunca aklıma geldi birden. Alakalı olur mu olmazmı bilemiyorum ama paylaşmak istedim.
    Gittiğimiz mekan öyle arası epey bir yoğun oluyor, onlarda hesaptan dolayı kimseyi bekletmemek için olsa gerek kasada 2 kişi hızlı bir şekilde masanı söylediğinde hesabını çıkartıyor.
    Gelelim konuya. Ben ve 2 arkadaşım sıradayız. Arkamızdan bir hanımefendi, yandaki okulda öğretmen olduğunu ve derse geç kaldığını söyledi. Bizden sıranın önüne geçmek için izin istedi. Bizde insanlık yapıp yer verdik. Arada 3-4dk geçti herkesin hesabı işi bitti, tam arabaya binerken ne görelim. Bizim acelesi olan, derse geç kalan öğretmen(cidden öylemi bilmiyorum) mekanın dışında bir grup arkadaşıyla çay içip, sigara içiyor.
    Şeytan dedi şunu iyice bir rezil et ama... Hem işe geç kalmıştım, hemde orada kadının tarafını tutanlar tarafında linç edilme ihtimalini göze alamamamdan ancak pis bir bakış atabildim.
    Anlatmak istediğim milletimiz maalesef inanılmaz derecede, hak yiyen, kendini çok akıllı zanneden çakallarla dolu. İnsan gibi insanlarıda bunlar zamanla bozuyorlar. Nereye doğru gidiyoruz cidden çok merak ediyorum.




  • Taksiye biniyorum cunku iq'm 120.

    Lanet olsun bu iq beni masrafa sokuyor dostum o yee

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shefy kullanıcısına yanıt
    iq kokuyorsun kardeşim gel sarılalım
  • Daha da otobüste oturmam!
    Halk otobüsü şoförü bir yolcunun araçta bir çantanın unutulduğunu söylemesi üzerine tekrar garaja döndü. Çantayı, otobüste unutan kadın yolcuya vermek için kapıyı açan halk otobüsü şoförü Gürkan, İ.B. isimli kadının cam şişeyle saldırısına uğradı. Yaşananlar, otobüsün güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Hırsızlıkla suçlanarak darp edilen otobüs şoförü Serhat Gürkan, karakola giderek kadın yolcu İ.B. hakkında şikayetçi oldu

    https://www.haberturk.com/otobuste-cantasini-unuttu-soforu-darp-etti-2120839




  • Gençlerde terbiye kalmamış diyen teyzeye onları uzaylılar yetiştirmedi sizden ne gördüyse onu yapıyorlar dedim...bi 30 saniye ne demek istediğimi anlamaya çalıştı baktı devreler yanacak 'aynen öyle' dedi...
  • umursamayip otursaydın. dip not kaynaklara konu olan uzvun sanırım müsade etmedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağlık problemi yoksa babam gelse yer vermem toplu taşımada 4 sene önce dershaneye giderken minibüsteyim sabahın 7 si hava karanlık sırf oturayım diye 15 dk yol yürüyordum neyse bindim oturdum ilerde kokoş bi karı bindi sözde yaşlı giymiş çakma kürkü başımda bekliyor minibüste silme dolu yok gençlik ölmüşte bilmemnede hiç umrumda değil ben zaten 7 de kalkmışım bi çare olmuşum o koltuktan beni kimse kaldıramaz sağlık problemi olur ayakta duramaz o ayrı ozaman sırtımda bile taşırım ama bu tür kokoşlara yer asla vermem.
  • saygı terbiye ayrı: ihtiyacı olana verilmeli, bunu talep ederken de nazik olunmalı...
    benzer bir olay benimde başıma gelmişti.. halk otobüsünde 28-35 yaşlarda biri yanındaki (muhtemelen tanımadığı)23-28 yaşındaki bir bayanı göstererek "kardeşim bayana yer verir misin" dedi (Allah var kibarca söyledi)
    ben de "bir rahatsızlığı mı var dedim"
    -"hayır bayan ayakta..."
    + sözünü kesip "hayır !" dedim
    "hayır"ı vurgulayın insanlar alışık olmadığı için güçlü bir kelimedir.

    çoğu zaman "yok" "hayır" diyemediğimiz için mağdur oluyoruz.
  • İnadına otur kardeş.
  • kucakta git gerçi ona da göz koyan çıkar
  • Bu otobüste yer verme olayı iyice çığırından çıktı. Her konu olduğumuz gibi bu konuda da yapılan bir iyiliği bir süre sonra mecburiyet gibi görmeye başladık. Çözüm: ülkeden siktir olup gitmek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLogic -- 28 Ağustos 2018; 21:0:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sivilceli asosyal gençlik tabiki yaşlılara yer vereceksiniz, yaşlı, hamile, çocuklu, hastalara yer vermek insanlıktır, günden gelen, 5 çayından gelen teyzelere, yer vermeyin ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşgüzar kari

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Otobüste oturacaksam şöyle yollar izliyorum.

    Otobüs hattı çok boş oluyorsa veya otobüs tıka basa dolmayan bir otobüsse hemen ön koltuğa oturuyorum. Genelde bu koltuk tekli oluyor. Yüksek olduğu için yaşlılarımız pek yanaşmıyor o koltuğa. Kadınlar da pek tercih etmiyor ön koltuğu.

    Otobüs hattı orta dolu veya çok dolan bir hatta hemen en arka koltuğa geçiyorum, motor kısmının olduğu yere. genelde 2'li veya 3'lü koltuk olur, yazın sıcak olur motorun yaydığı ısıdan dolayı ve gürültülüdür. oraya da pek giden olmaz

    ortalarda oturunca %80 ihtimalle kaldırılma oluyor, en arkada oturduğumda %10 ihtimal kalkmışımdır

    ayrıca otobüse sonradan bindiğimde eğer koltuklarda kız, kadın, bayan, hanım hangi tabir uygunsa oturursa yanına geçmem genelde gerekirse ayakta kalırım

    şimdi rahatsız falan olur, bir hareketimi yanlış anlar vs. nedense son zamanlarda bir gariplik var

    tavsiyem, otobüsün arkası idealdir, ayakta bile kalsanız yine arkada ayakta kalın.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.