Şimdi Ara

Daha da otobüste oturmam! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
5
Favori
30.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
165 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Her zaman söylerim şimdi de söylemek isterim,yürümekte ve ayakta durmakta zorluk çekmeyen insanlara yaşından ötürü saygı gösterip yer vermem.Sırf benden önce doğduğu için kimseye ekstra bir saygı gösteremem,insan olması kafi o da insanlığını bildikten sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu görünce bende yazayım bari. yıl 2007 üniversiteye gidiyorum tramvayda bir yer buldum oturdum sonraki durakta iki yaşlı hanımefendi gözümün içine baktılar sanki dövecekler gibi kızgın bir şekilde bakıyorlardı... İnanın o gün ayakta zor duruyordum feci hastaydım okula gidiyordum.. İki yaşlı hanımefendi bana yaklaştı sanki yer verecekmişim gibi baktılar vermiyorum. Bu seferde kendi aralarında ya yeni gençlik artık terbiye yok saygıları yok diye dolaylı şekilde laf etmeye başladılar... Çok zoruma gitti bende hasta halimle melül gözlerle onlara bakıyordum..baktım bana baktılar yüzümü ekşittim suratımı çevirdim... Ya o kızgın bakışlar ve o söylemler olmasaydı o halimle bile yer verecektim... Ayakta durabilecek haldelerdi Birazda karşı tarafın halinden anlasalardı keşke... Aracım var Şuanda ancak otobüs minubus ile yolculuk ettiğimde hamile, engelli hasta ve gerçekten ayakta duramayacak yaşlılara yer veriyorum... Diğerlerine ise o anki durumuma göre yer veriyorum...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Özet ; Kalk yer ver demisler. Bu da kuzu kuzu kalkmis. Sonra da butun otobuse triplenmis. Otubuse binmicem diyor.



    Ay çen otobustekilere mi küçtün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam vermezdim... İyi dayanmışsınız...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir gün kızgınlığıma gelecek rage atacam diye korkuyorum. sonra uğraşmayalım.
  • Otobuslerde su ucretsiz ulasim ciktigi gunden beri 65 likler otobus sahibi davranmaya basladilar butun yerler onlarin sanki birde kartlari beles diye otobuste yaticaklar neredeyse sabahin 6 sindan gece 12 sine kadar otobusteler kesinlikle bu kartlara kisitlama gelmeli artik biktirdilar valla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşlılara yer vermemek için uyur numarası yapan gençlerin cezasını sana kesmişler. Onlar olmasaydı böyle bir müdahale ile karşılaşmazdım. O kadının Yaptığı da kraldan çok kralcılık yapmak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otobüste uyur numarası yaptığın içindir belki yada öyle sanmışlardır neyse kimsenin içini bilemeyiz ama bazı duyar kasan tiplerde var acayip ön taraftan 50 yaşında bi adam yada kadın gören bazı duyar kasan tipler var en arka koltuklardan falan fırlayıp abla abi gel sen otur diyen tipler var acayip komik görünüyolar gerçekten.

    Ama şöyle bir şey de var ayakta duramayan insanlar var gerçekten en azından kilosuna falan bakın kilosu yüksekse aayakta fazla duramaz bunları boş geçmeyin.
  • kadın türbanlı mıydı?
  • kardeş kimseye yer vermek zorunda değilsin otobüs dolu ise diğerine binsin.hele hele sen kalk ben oturayım şu otursun hiç diyemez siz saygı gereği yer verirsiniz o ayrı.ben olsam kalkmazdım bu edebsizce yer isteyene inat.paranızla biniyorsunuz.bende sürekli ayakta gitmek beklemek yüzünden her gün iş ev arası 20 km git gel 40 km bu yolu her gün bisikletle gidip geliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafayı 0 numara yapıp kirli sakal bırakın birde güneş gözlüğü takın otobüslerde kimse ilişemiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterangamer -- 29 Ağustos 2018; 2:40:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    Rahatsız oldum evet!! atomu parçalamasına engel olduğum için utandım çok...sarı ışıkta nasıl kalkamadım bunu düşündüm günlerce. Artık sarı ışıkta kalkıyorum, öğrendim. Yeşilin rengini unuttum artık mutluyum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elanorth kullanıcısına yanıt
    Allahım ya iki yalan söylemiş hak yemiş ne olacak?kim görece? ortamlarda sıra yoktu ödedim demiştir kim bilecek? Çok ayıp ettin çok...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnsanımız gerçekten berbat bir hale bürünmüş durumda.Okullar açılıyor yevmiye işe gideyim dedim bir kaç gün.Servis geç geleceğini söylemişti bekle bekle dedim bari gideyim su ve dondurma alayım.Tam parasını ödedim servis geldi.Gittim en arkaya oturdum ve dondurmayı yemeye başladım.Bir tane sakallı keko da geldi diğer cam tarafına geçti beni kesiyor.Bir yandan of puf yapıyor.Dondurma yememden inanılmaz rahatsız ama belli.Serviste kızlar var ya şekil yapacak .. çocuğu.Yani kuruntu değil o an direk benden rahatsiz bundan en ufak suphem yok zaten orda olsanız anlardiniz.Herneyse papuç bırakır mıyım ben bunlara.Birisi bir şey sordu sert ve gür konuştum arada dik dik bakmaya başladım buna.İri yarı bir şeyim.Ondan sonra kendine geldi.Az zayıf çelimsiz bir şey olsam belki de ezmeye çalışacaktı.Tamam herkesin içerisinde dondurma yemek doğru değil canı çekebilir insanların ama bu kadar mı acımasız olduk en arkaya geçmişim zaten.İçinden etik olmadığını düşünürsün o kadar yok onu burada öpme yok onu burada yeme.Bunlar her yerde aynı birilerini ezme derdindeler.Çok kavga etmişimdir öyle sakallı bir tip de değilim sürekli dövüşüyorum bunlarla.Umarım ölürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melezolmayanprens -- 29 Ağustos 2018; 8:15:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: veterangamer

    Kafayı 0 numara yapıp kirli sakal bırakın birde güneş gözlüğü takın otobüslerde kimse ilişemiyor
    Kirli sakal değil de saçları uzat yanları kazıt sakallarını da baya bir uzat.Biraz da vücut yap daha sıkıntı oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşlılara, hamilelere yer vermek kültürümüzün gereği de 65 üstü beleş işi belli saatlerde olması gerek kesinlikle.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yasindaki çocuk niye kucakta ben onu anlamadım. Sonrada bizim çocuk kendi ayakları üzerinde duramıyor diyecekler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En çok beğeni alan yorumlara baktım da gözüm korktu.
    Vay be!
    Ne kadar bencil bir gençlik yetiştirmişiz.
    Askere gitmekten korkan, yaşlıya çocukluya yer vermek istemeyen, hiç ihtiyarlamayacağını sanan bir nesil.
    Ülkenin geleceği adına üzüldüm açıkçası.
  • Ayni olayi bende yasamistim adamin biri artislik yapti ters ters bakip fazla konusma dayi dedim sonra sustu.Bunlar gozune kestiriyor birini ona yukleniyor boylelerini tersleyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.