Şimdi Ara

VARIANT 1.6FSI Vs. 1.4TSI KARAR: 1.4 TSI 7-DSG 2009 MODEL (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
0
Favori
29.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: munans

    Bu arada arkadaşlar, bugün konuştuğum bir bayii havuz dahil hiçbir bayinin elinde Variant 1.4 TSI olmadığını, 2009 modeller çıkana kadar da gelmesinin beklenmediğini çünkü Almanya'dan yeni araç getirtilmeyip eldeki stokların bitirilmeye çalışıldığını, bu yüzden Variant almak istiyorsam 1.6 FSI düşünmemin uygun olacağını, 1.4 TSI bekler 2009 model alırım diye düşünürsem de 2009 modeller geldiğinde kuvvetle muhtemel bu fiyatların geçerli olmayacağını söyledi.
    Sizin fikriniz nedir?


    Selamlar munans,

    Taner abi gerekli tüm bilgileri aktarmış zaten ama bende onun affına sığınarak bir kaç yorum eklemek istiyorum.Şu anda evimizde şirket arabası olara passat 1.6FSI Tiptronik ve Jetta 140BG DSG var. Şirket 1.6 motor passat verdiğinde çok kızmıştım, jetta tdi verseler falan demiştim onun kirası daha yüksekmiş falan diye olmadı. Ama zamanla passata alıştım motora alıştım. Öyle atak bir araba değil ama istanbul antalya yolunda 870km yol yapınca iyice ısındım arabaya. FSI 1.6 bence nizami kullanımda az harcayan, dayanıklı bir motor. Ama mevcut piyasa koşullarında , TSI çıkmışken, FSI üretimden kalkmışken, TSI çok mantıklı ve çok farklı. Çok güçlü hemde çok. Passat için 1.4 122 (kendim sürmedim) ama 1.6 FSI'e göre çok farklı. Ama benim gibi nizami sürerim diyorsanız size en çok sollamalarda (bilhassa şehirlerarası yollarda tırmanma şeritlerinde) rahatlık verecektir. Ben bunu 1.6'da vitesi S moduna geçirerek çözüyorum

    Fiyat konusuna gelince, "2009 modeller geliyor fiyatları değişir" oyununa düşmeyin, ben Jetta'da 3 gün farkla 2.300YTL zarar ettim hala uğraşıyorum. Haziran gelişli Jetta 122 alacaktım "kandırılıp" stoktaki 140BG jetta yı aldım, sonra 122'lik de 140'lıkda 1 Haziranda fiyat düşüşü oldu

    Eğer 2009 modellere kadar bekleyemiyosanız, ve denildiği gibi plaka takıldığında fiyat düşüyor mantığı gözönüne alındığında ve uzun süre kullanacaksanız ayrıca yukarıdaki performans farkı sizin için farketmezse 2.el passat çok mantıklı. Şöyleki, 2009 model passatı 52-57.000 arası bir fiyata aldınız, 2 yıl sonra kasa değişikliği oldu "eski passat" oldu. İlandaki passatı aldınız zaten 2. el fiyatı ile düşük rakama aldınız sene 2011 olduğunda sizin arabanız ile 2009 model aldığınız araba arasında bir miktar fark olacak. Burada biraz kaarınız var. Unutmamak gerekirki en hızlı nakide dönüşen mal varlıkları genelde arabalar (allah kimseyi bu zorunlulukta bırakmasın, başıma geldi bilirim).

    Biraz karışık oldu galiba, umarım düzgün aktarbılmışımdır düşüncemi




  • VOLKSWAGEN SATIN ALAN DOSTLARIMIZI ÜZEN DOĞUŞ OTOMOTİV KANDIRIKÇILARINA KOCAMAN BİR Arkadaşları kandırıp yüksek fiyattan satanlar aşağıdaki adamı rüyalarında görsünler...!!!

     VARIANT 1.6FSI Vs. 1.4TSI KARAR: 1.4 TSI 7-DSG 2009 MODEL




  • quote:

    Orjinalden alıntı: tanergode

    VOLKSWAGEN SATIN ALAN DOSTLARIMIZI ÜZEN DOĞUŞ OTOMOTİV KANDIRIKÇILARINA KOCAMAN BİR Arkadaşları kandırıp yüksek fiyattan satanlar aşağıdaki adamı rüyalarında görsünler...!!!





    Amiiiin inşallah




  • Şaka bir yana, otomotiv dünyasında bu kuralsızlık, otomobillerin halen "tanıdık" vasıtası ile ve bildik "abi-bey" ilişkisi içeriside yeni sahibine ya çok ucuz, ya da çok pahalı gitmesi bence Doğuş Otomotivin bu sorunları kaldırmaya yönelik girişimlerinin bir türlü işe yaramaması, bunun sebeplerinin de kültürel etkilerin bilassa ev veya otomobil alırken de kendisini bir hayli göstermesidir.

    Mesela otomobil satın alırken mutlaka bir tanıdığı araya koymamız, pazarlık yaparken ülke sorunlarından, vergilerden söz etmemiz, hükümetin bundan sonra iktidara gelip gelmemesine kadar konuların açılması, memleket neresi, daha çok gençsiniz, siyah tozu gösterir, bu motor son teknoloji, sözler ve konular daima duyulur.

    Fakat müşteriye kötü davranılmaz, müşteri de kesinlikle KERİZ yerine konulmaz. SEAT' servise giderken beni usta yanıma çağırdı, daha araçtan inmeden hem de, "abi gelecek hafta gel, servis ücretinde % 25 indirim var" dedi, ben de gaza bastım tabi. Nereden baksan 50 YTL indirim ve o zaman da yarım depo benzindi demek bu.

    PASSAT'ı bana satarken daha ucuza vermek için satıcılar ellerinden geleni yaptılar. Yani ben demediğim halde hep kendileri önerdiler (takas indirimi vb.) ve çok hesaplı verdiler. Belki herkese böyle davranıyorlar (ya da davranmıyorlar) ama en azından kötü bir yaklaşım yoktu.

    Bu nedenle haksızlığa uğramak, uğramış olmak, bir tür tuzak gibi araç satmak çok üzdü ve şaşırttı beni. Lütfen son ana kadar hakkınızı koruyun. 2000 YTL veya 1000 YTL bile ne kadar teklif ederlerse etsinler, en yakın en indirimli fiyattan aracı alma hakkınız var bence. Müşteriden başka kime bu araçları satacaklar?

    Selamlar ve başarılar.

    Taner Göde




  • Ayrıca arkadaşlar yeni kasa çıkıncada 1 yıl kasa otursun diye bekleyeceksin etti mi sana 3 yıl boş ver 2-3 yıl eski kasaya bin ne olurki. Arabaya 3 yıl uzaktan bakmaktansa bindiğin kardır.



    quote:

    Orjinalden alıntı: munans


    quote:

    Orjinalden alıntı: LİTEON

    2sene binmeyi düşünen varsa alabilir


    2 sene sonra ne olacak. Atacak mıyız arabayı
    Sanki kasası değişecek ilk araba gibi bahsediyorsunuz.
    Sanki kasa değişme olayı hiç olmuyor ya da çok nadir oluyor gibi konuşuyorsunuzu arkadaşlar.
    Biraz daha gerçekçi olursak daha uygun olur sanırım.




  • Zaten bu iş o kadar olmasa da bilgisayar almak gibi. Kasa değişecek diye 3 yıl da beklenmez ki. Zaten artık araçlar 5-6 senede bir kasa değiştiriyor.
  • Dostlarım,

    Kahvaltınızı yatınız ve herhalde benim gibi şimi keyif çayınızı içyorsunuz, balkonda, laptop kucağınızda. Her kasa değiştiğinde başarı tekrarlayabiliyor, veya artmayabiiyor. Çok basit iki fiyasko (bence) 2005'te çıkan "yumurta" SEAT Toledo ve diğeri de "kurbağa" TOYOTA Corolla. İkisinin tutmadığını söylemek yanlış olmaz.

    Peki önceki B5 veya B5.5 kasa PASSAT ile B6 kasa PASSAT. Başarı işte böyle bir örnek. Başarıyı yakalamak değil, tekrarlamak asıl başarı.

    NEVER CHANGE A WINNING TEAM, yani KAZANAN BİR TAKIMI ASLA DEĞİŞTİRME. Çok başarılı bir modelin bir sonraki şeklinin nasıl olacağını herkes gibi elbette ben de merak ediyorum. Bir de hiç merak etmeyenler var. Dış görünüş değil, iç güzellik daha önemli deyip sadece teknolojiyi takip edenler de var.

    Hepsini bir arada bulursan, yani motor-görünüş-iktisat-değer hepsi doğruysa kaçacak ve bir daha karşına çıkmayacak balık gibi hemen ısırmalısın dostum.

    Selamlar, iyi Pazarlar.

    Taner Göde




  • quote:

    Orjinalden alıntı: tanergode

    Dostlarım,

    Kahvaltınızı yatınız ve herhalde benim gibi şimdi keyif çayınızı içyorsunuz, balkonda, laptop kucağınızda.

    Selamlar, iyi Pazarlar.

    Taner Göde



    Aynen öyle taner bey
  • quote:

    Orjinalden alıntı: munans


    quote:

    Orjinalden alıntı: tanergode

    Dostlarım,

    Kahvaltınızı yatınız ve herhalde benim gibi şimdi keyif çayınızı içyorsunuz, balkonda, laptop kucağınızda.

    Selamlar, iyi Pazarlar.

    Taner Göde



    Aynen öyle taner bey





  • Arkadaşlar yazılanları okudum. bende birkaç şey eklemek istiyorum.
    öncelikle Ankara eskihisar VW de 4-5 gün önce, teşhirde gümüş gri, siyah deri koltuklu, varyant exculisive passat vardı. satılmamışsa 2009 modellerle benzer fiyata gelecek, indirimden exculisive alabilirsin.
    ancak , aynı bayide test aracı olan passat 1,4 varyantın testine 2 kez katıldım:
    -ilkinde ben kullandım. performans konusunda sana şöyle söyleyebilrim. daha önce 1,6 FSI PASSAT kullanmıştım. normalde eğer 115 bg lik astra, golf,megane veya focus ,corolla ya göre performans olarak biraz daha geri idi, daha büyük bir araç olması nedeniyle , 1.4 passat ise daha ağır olmasına rağmen onlardan çok daha dinamik, özellikle düşük devirlerden itibaren torkun başlaması , şehir içi kullanımda ara hızlanmalarda , koltuğa yapıştırıyor zaman zaman insanı
    -ama ikincı testte aracı arkadaşım kullandı ve ben arka koltuktaydım. arka tekerleklerden oldukça fazla lastik sesinin geldiğini farkettim. özellikle 130-140 km hızlarda. bu da varyant olması nedeniyle oluyor.ve o lastik sesi önden pek duyulmuyor ama arka koltukta oturanları uzun yolculuklarda bayağı yorar bence. ayrıca bence bir arabanın en iyi aerodimasi , ne HB ne de SW versiyonundadır, en iyi aerodinami sedan versiyondadır, (bunu autoshowun rüzgar testlerini yaptığı sayıda gördüm, güzel bir araştırma, okumanızı tavsiye ederim)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ycg61 -- 8 Haziran 2008; 23:08:06 >




  • bir ara torkla ilgilide bir kaç yazışma olmuş. bende bir kaç ay önce izlediğim bir 5. vites programından birkaç şey aktarmak istiyorum. programın bir bölümünde torktan bahsediyordu.. konuyla ilgili olarak, İngilizlerin meşhur otomobil markası TVR ın üretildiği fabrikaya gittiler.( araç çok hafif ve müthiş yüksek bir torka sahip). fabrikada araçların motor parçalarının montojıyla uğraşan bir kadın işçiye "Tork nedir" diye sordular. kadın bilemedi ve o zaman sana anlatalım dediler. bir TVR ın ön yolcu koltuğuna kadını oturtular. sürücü koltuğunada sunuculardan biri oturdu. bak dedi bu 50 pound. bunu torpidonun üzerine koyuyorum. birazdan aracı çalıştıracağım ve hızlanacağım. bu parayı alabilirsen senin olacak.
    sürücü arabayı çalıştırdı ve hızlanmaya başladı. kadın ellerıini uzatıp 20-30 cm ötesindeki paraya ulaşmaya çalıştı. ama başaramadı, parayı alamadı. sonra sürücü arabayı durdurdu ve kadına döndü.
    - "işte tork budur."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ycg61 -- 8 Haziran 2008; 23:17:17 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: ycg61
    Arkadaşlar yazılanları okudum. bende birkaç şey eklemek istiyorum.
    öncelikle Ankara eskihisar VW de 4-5 gün önce, teşhirde gümüş gri, sihay deri koltuklu, varyant exculisive passat vardı. satılmamışsa 2009 modellerle benzer fiyata gelecek, indirimden exculisive alabilirsin.

    merhabalar ycg,
    exclusive modeli için fazladan 5720 YTL vermek gerekiyor. Bence bu kadar farkı hakedecek bir fark yok comfortline-exclusive arasında. Ayrıca benim limitlerimi fazlasıyla zorlayarak Passat Variant alma noktasına geldiğim düşünülürse exclusive hiç bana göre değil.



    quote:

    Orjinalden alıntı: ycg61
    ancak , aynı bayide test aracı olan passat 1,4 varyantın testine 2 kez katıldım:
    -ilkinde ben kullandım. performans konusunda sana şöyle söyleyebilrim. daha önce 1,6 FSI PASSAT kullanmıştım. normalde eğer 115 bg lik astra, golf,megane veya focus ,corolla ya göre performans olarak biraz daha geri idi, daha büyük bir araç olması nedeniyle , 1.4 passat ise daha ağır olmasına rağmen onlardan çok daha dinamik, özellikle düşük devirlerden itibaren torkun başlaması , şehir içi kullanımda ara hızlanmalarda , koltuğa yapıştırıyor zaman zaman insanı
    -ama ikincı testte aracı arkadaşım kullandı ve ben arka koltuktaydım. arka tekerleklerden oldukça fazla lastik sesinin geldiğini farkettim. özellikle 130-140 km hızlarda. bu da varyant olması nedeniyle oluyor.ve o lastik sesi önden pek duyulmuyor ama arka koltukta oturanları uzun yolculuklarda bayağı yorar bence. ayrıca bence bir arabanın en iyi aerodimasi , ne HB ne de SW versiyonundadır, en iyi aerodinami sedan versiyondadır, (bunu autoshowun rüzgar testlerini yaptığı sayıda gördüm, güzel bir araştırma, okumanızı tavsiye ederim)

    Bu değerli bilgi için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz bu ses sadece 1.4 TSI da mı vardı, yoksa 1.6 FSI da da aynı şekilde mi?




  • Kullandığım FSI sedandı . Ama o sorunun motorla ilgili olduğunu sanmıyorum. TDI da olsa o lastik sesi bence olur. ama, yine bence mutlaka almadan önce bir varyantı test et. doğuş otonun kendi sitesinde hangi bayilerde hangi test araçları olduğunu bulabilirsin. dediğim gibi ön koltukta bunu fark etmedim . arka koltukta oturunca farkettim. bende senin gibi bu araçlardan almayı düşünüyorum. kısmetse 2009 model. ve çok beğeniyorum passatları ve TSI ı. ama beğeniyle bakmama rağmen bu sorunu farkettim. benim golf veya audi a3 değilde passat almamın nedeni daha fazla konfor ve daha fazla güvenlik. bu sorun bence önemli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ycg61 -- 8 Haziran 2008; 23:28:52 >
  • Bence de önemli. Benim Variant düşünmemdeki en önemli sebep şu anda çocuğumuz yok ve Allah izin verir de çocuğumuz olursa geniş bir arabamız olsun. (Sedan Passat da geniş tabii ki, heleGolf'ten sonra ). Çocuğumuz olursa ve Variant alırsak hanım ve çocuk hep arkada oturacalar, önemli bir problem.
  • Sedan eşi olsa Variant baldızı olurdu ve baldız daima baldan tatlıdır...

     VARIANT 1.6FSI Vs. 1.4TSI KARAR: 1.4 TSI 7-DSG 2009 MODEL
  • quote:

    Orjinalden alıntı: munans

    Arkadaşlar, dikkatimi çeken birşey var, sizinle paylaşmak istedim.
    VARIANT ALMANYA FİYATLARI (TIKLAYIN) linkinden benzinli Passat Variant Comfortline fiyatlarına baktığımızda;
    1.4 TSI Comfortline : 26.850€
    1.6 FSI Comfortline : 28.700€
    Almanya'da FSI daha pahalı satılıyor.

    Bana garip gelen bir diğer nokta da bu fiyatların Türkiye'deki fiyatlardan daha pahalı olması. Sizce de ilginç değil mi? Yoksa gözden kaçırdığım bir şey mi var?


    Bu konu için ne diyorsunuz arkadaşlar?




  • 1.4 TSI Comfortline : 26.850€
    1.6 FSI Comfortline : 28.700€

    Sevgili Munans,

    FSI'nin TSI'den daha pahalı olmasının sebebi 2.0 FSI 150 HP moturunda 4 MOTION özelliği olmasıdır. Henüz TSI'lerin 6 ileri vites kutusu 4 MOTION'lara uygun olmadigindan 4 MOTION isteyen müşterilere bu seçenek sunulmaya devam etmektedir. 1.4 TSI 122 HP ve 1.8 TSI 160 HP motorlarda 4 MOTION hazır değildir, olsa da sadece 1.8 TSI 160 HP'de olabilir. Ayrıca da görülüyor ki 4 MOTION doğal olarak daha güçlü motorlara takılıyor. TDI'lerde 140'tan ve FSI'de 150 HP'den itibaren başlıyor.

    "PREISFINDER" de biraz eski, FSI'ler galiba henüz kalkmamış.

    Fiyatlandırma ile ilgili olarak da; Almanya VW için HOME MARKET (YURTİÇİ PİYASA) ve Almanlar da Alman Malı bir otomobil için parasını vermeye hazırlar, geçen sene 120.000 adet PASSAT satılmış Almanya'da. Ancak yurtışında, bilhassa A.B.D.'de ve Belçika'da, VW başka markalarla rekabet etmek zorunda ve ayrıca da araçlarını satabilmesi için vergileri de hesaba katmak durumundadır. Bu itibarla Passat Almanya'da, Alman Malı olduğundan ve Alman tüketicisi bu araçları diğer araçlardan çok daha fazla tercih ettiğinden VW koyduğu fiyata satabiliyor.

    FSI'nin TSI'den daha pahalı olduğuna dair bir durum aslında sözkonusu değil. Tıkladığınzıda ortaya çıkan "cetvel" (PREISFINDER) en az ve en fazla para miktarına göre araçları belirlemektedir. Şu anda da zaten FSI'ler satılmamakta. Aslen KONFIGURATOR kısmından bakmanızda fayda var. Orada tüm motor seçenekleri mevcut.

     VARIANT 1.6FSI Vs. 1.4TSI KARAR: 1.4 TSI 7-DSG 2009 MODEL


    Saygılarımla,

    Taner Göde

    Not: Aşağıdaki fiyatlara bizde standart olan aksesuarların bir kısmı yoktur.

    PASSAT VARIANT TRENDLINE FİYATLARI
    Benziner
    1.6 75 kW 5-Gang 7,8 l/100km 186 g/km 24.225,00 €
    1.4 TSI 90 kW 6-Gang 6,7 l/100km 159 g/km 25.775,00 €
    1.4 TSI 90 kW 7-Gang-DSG 6,5 l/100km 154 g/km 27.825,00 €
    2.0 FSI 4MOTION 110 kW 6-Gang 8,9 l/100km 212 g/km 29.900,00 €
    1.8 TSI 118 kW 6-Gang 7,8 l/100km 186 g/km 28.275,00 €
    1.8 TSI 118 kW 6-Gang-Automatik 8,4 l/100km 199 g/km 30.325,00 €

    Diesel
    1.9 TDI 77 kW 5-Gang 5,8 l/100km 153 g/km 26.600,00 €
    1.9 TDI DPF 77 kW 5-Gang 5,9 l/100km 154 g/km 27.175,00 €
    2.0 TDI DPF 103 kW 6-Gang 5,9 l/100km 156 g/km 28.750,00 €
    2.0 TDI 4MOTION DPF 103 kW 6-Gang 6,4 l/100km 169 g/km 30.575,00 €
    2.0 TDI DPF 103 kW 6-Gang-DSG 6,3 l/100km 165 g/km 30.800,00 €
    2.0 TDI DPF 125 kW 6-Gang 5,9 l/100km 156 g/km 29.975,00 €
    2.0 TDI DPF 125 kW 6-Gang-DSG 6,2 l/100km 163 g/km 32.025,00 €

    PASSAT VARIANT COMFORTLINE FİYATLARI
    Benziner
    1.6 75 kW 5-Gang 7,8 l/100km 186 g/km 25.300,00 €
    1.4 TSI 90 kW 6-Gang 6,7 l/100km 159 g/km 26.850,00 €
    1.4 TSI 90 kW 7-Gang-DSG 6,5 l/100km 154 g/km 28.900,00 €
    2.0 FSI 4MOTION 110 kW 6-Gang 8,9 l/100km 212 g/km 30.975,00 €
    1.8 TSI 118 kW 6-Gang 7,8 l/100km 186 g/km 29.350,00 €
    1.8 TSI 118 kW 6-Gang-Automatik 8,4 l/100km 199 g/km 31.400,00 €
    2.0 TSI 147 kW 6-Gang 8,0 l/100km 188 g/km 31.250,00 €
    2.0 TSI 147 kW 6-Gang-Automatik 8,6 l/100km 204 g/km 33.300,00 €
    3.2 V6 FSI 4MOTION 184 kW 6-Gang-DSG 10,0 l/100km 238 g/km 38.550,00 €

    Diesel
    1.9 TDI 77 kW 5-Gang 5,8 l/100km 153 g/km 27.675,00 €
    1.9 TDI DPF 77 kW 5-Gang 5,9 l/100km 154 g/km 28.250,00 €
    2.0 TDI DPF 103 kW 6-Gang 5,9 l/100km 156 g/km 29.825,00 €
    2.0 TDI 4MOTION DPF 103 kW 6-Gang 6,4 l/100km 169 g/km 31.650,00 €
    2.0 TDI DPF 103 kW 6-Gang-DSG 6,3 l/100km 165 g/km 31.875,00 €
    2.0 TDI DPF 125 kW 6-Gang 5,9 l/100km 156 g/km 31.050,00 €
    2.0 TDI DPF 125 kW 6-Gang-DSG 6,2 l/100km 163 g/km 33.100,00 €




  • Taner Bey uzun mesajınız için ve özelliklle vakit ayırıp yazdığınız PM için çok teşekkürler.
    ycg'nin yazdığı, Variant'ın arka koltuklarında oturunca duyulan ses için siz ne diyorsunuz? Variant'a hiç binmiş miydiniz bilmiyorum ama...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ycg61
    -ama ikincı testte aracı arkadaşım kullandı ve ben arka koltuktaydım. arka tekerleklerden oldukça fazla lastik sesinin geldiğini farkettim. özellikle 130-140 km hızlarda. bu da varyant olması nedeniyle oluyor.ve o lastik sesi önden pek duyulmuyor ama arka koltukta oturanları uzun yolculuklarda bayağı yorar bence. ayrıca bence bir arabanın en iyi aerodimasi , ne HB ne de SW versiyonundadır, en iyi aerodinami sedan versiyondadır, (bunu autoshowun rüzgar testlerini yaptığı sayıda gördüm, güzel bir araştırma, okumanızı tavsiye ederim)


    Gerçi autoshow'un testine göre benim Golf'te de arka koltuklarda rüzgar sesinden rahatsız olunması lazım ama öyle bir rahatsızlığımız olmadı bugüne kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munans -- 10 Haziran 2008; 15:48:18 >
  • Merhaba Sevgili Munans,

    Variant'a hiç binmedim ama çok sayıda station wagon (SW) tipi aracım oldu ve değişik markalara bindim de. Sanırım arka koltuğun araksındaki boşlukta yol/lastik sesinin eko yapmasından ötürü bir yol sesi algılanabilir, fakat bunu denemeden ve test etmeden söylemek doğru olmaz. Bazı yollar var, ince asfalt diye tabir ettikleri, kendi aracımla gittiğimde en ufak yol sesi dahi algılayamıyorum. Variant'ın yol sesi izolasyonunun çok iyi olduğundan da eminim. Ayrıca arkada da bir perde var. O perde de izolasyon görevi görüyor.

    Bence değişik yollarda ve asfaltlarda bir deneme yapın. Sizden ricam bu denemeyi yapmadan karar vermemeniz. Neticede sizin kanaatiniz önemli.

    Selamlar

    Taner Göde
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.