Şimdi Ara

Ülke 2 mühendis daha kaybetti... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
32
Favori
13.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LaciRomantik kullanıcısına yanıt

    Ne alaka? Bilgili, eğitimini almış, mesleği olan insanlar bu başlığı açanlar. Bizim kızdığımız Suriyeliler kayıtsız, sicili bakılmamış, sağda solda boş boş gezen, hiçbir işe yaramayan, huzursuzluk çıkartanlar. %95'i böyle.


    Sizde farkındasınız ama işte laf olsun torba dolsun diyerek yazmak için yazıyorsunuz. Nasılsa saçmalayana ve boş konuşana ceza yok...

  • Hayırlı olsun. Konuya girerken aklıma Erasmus'a gidip Türkiye bir mühendis kaybetti diyen saf çocuk geldi neyse ki öyle bir konu değilmiş :))) Hangi Ülkeye gidiyorsunuz göremedim de.

  • Hangi ülkeye gittiğinizin hiçbir önemi yok rotanız Ortadoğu değilse bu hiçbir problem teşkil etmiyor. Benim yalnızca bir kere yurtdışını görme imkanım oldu ve bu sure boyunca hayatimda yaşadığım en güzel ve huzurlu hissettiğim anlarimdi. Hayatınızda başarılar diliyorum, sevginin saygının ve insanin değerli olduğu topraklara şimdiden hoş gidin…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • LaciRomantik kullanıcısına yanıt
    Bak rakı içmenin oturmanın kalkmanın okumanın yazmanın uyumanın ve bir çok şeyin adabı var. Adabi olmayan işlerin izahı olmaz izahı olmayan şeyin de mizahi olur o yüzden bu yazdığını mizahi olarak algılayacağım. Algılamazsam da söyleyeceğim seyleri iyi dinle KISKANMA ÇAMUR ATMA VE AŞAĞILIK KOMPLEKSLERİNİ başka mecralarda göster. Kedi uzanamadigi ete ne der ?

    Desteklemek ya da birisinin iyiligini istemek bu denli zor olmamalı yahu hiçbir seye sahip olamayacaksınız insanları çekemeyen kıskanan ve duygu durum hallerini insanlarin negatifligi üzerine kuran insanlar sözüm size hiçbir seye sahip olamayacaksınız sevilmeyeceksiniz ve yalnız öleceksiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevinhakkindaknsmlyz -- 20 Ekim 2021; 2:27:28 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şu an kurumsal firmada çalışıyorum 8.senemi bitirdim, eğer yabancı dilim olsa idi 1 dakika durmazdım en iyisini yapıyorsunuz.

  • Şuan New York’tayım ve iş bulamıyorum bende ki böyle bi talihsizlik.yok mu forumda buralarda olup yardımcı olabilecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IT sektörü kolay zaten, bilgisayar başında çay içip 50 bin dolar maaş alıyorsun. Marifet değil yurtdışına çıkmak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 beyaz türk daha gitti desenize.

  • Hayırlı olsun, bahtınız da yolunuz da açık olsun. Aradığınız ve hak ettiğiniz yerlere gelir ve iyi bir yaşama adım atarsınız umarım.

  • Doğrusunu yapmışsınız diye düşünüyorum, imkânı olan kimse durmasın zaten. Bir de hangi ülkeye gideceğinizi yazsaydınız en azından, az çok bir fikrimiz olurdu. ABD mi Avrupa mı? Avrupa olsa da Almanya'yla Ukrayna bir değil yani.

  • bilişim sektöründe, iyi üniversite mezunlarından giden sayısı kalanı geçmek üzere. şu an öyle görülmeyebilir ama IT sektörü stratejik öneme sahiptir.


    IT elemanları o şirketin tüm bilgisini yönetir. eğer IT elemanlarını zayıfsa bilgi yönetim yazılımlarını ithal etmek zorunda kalırsınız. bu da verinizin dışarıya kaçırılması anlamına gelir.


    bu durum gelecekte çok büyük sıkıntılar yaratacak. fakat buradan anlatmanın anlamı yok zira, yönetimde olanlar gözünü bilgiye kapatmış. trollerle de tartışmak vakit kaybı.


    umarım bir gün daha özgür bir türkiyede buluşuruz.

  • Yolun açık olsun hocam. Manevi olarak bağlı olduğum şeyler olmasa ben de çekip gideceğim. Her geçen gün gitme fikrine daha çok yaklaşıyorum.

    Forumun zırzopları bu konuya da damlamış. Konu sahibine abuk subuk laflar etmişler. Ezikliğinizi her geçen gün başka bir seviyeye taşıyorsunuz. Bravo size, beyin yoksunu herifler. Hadsiz hadsiz adamın bugüne kadar ülkedeki hangi sorunu çözmeye çalıştığını soran bile olmuş. İflah olmazsınız siz. Çözüm merci sıradan vatandaş mı ulan? Bu hesap sorma cüretini korkaklık edip internetin arkasına sığınarak yapacağınıza sandıkta yapsaydınız çağ atlamıştık. Ülkenin bu rezil halı sizin eseriniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trancenden kullanıcısına yanıt

    ya bunu adam yerine koyup cevap yazman zaman kaybı. forumun kadrolu trollü kendisi.

  • Hangi ülke hacım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

    Yanlış anlamayın ama kurumsal firma sizi yabancı dil bilmeden nasıl işe aldı ve siz bu 8 senede yabancı dil (bunu İngilizce diye anlıyorum) öğrenemediniz mi?

  • orcnd kullanıcısına yanıt

    IT sektöründe yurtdışına gitmek için üniversite adının pek bir önemi yok ama İstatiksel olarak iyi üniversite bitirenler daha çok gidiyor diye bir çıkarım yapılabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chp gelecek ülke gül bahçesi gibi olacak o zaman geri dönersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furandor kullanıcısına yanıt
    Kendinizi bu kadar belli etmeyin. Senin hayata bakışın ile diğerlerinin aynı olması mümkün değil. At gözlüğüyle bakmayın hayata.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.