Şimdi Ara

TurkNet 150GB AKN 1000dk Konusma TAAHHÜTSÜZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
6
Favori
8.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,

    Birkaç başlık altında kampanyadan yaklasık 3 aydır yazısıyoruz. TurkNet'den ricamız ile başlık sabitlendi. Bu nedenle yeni konu açıyorum. Artık buradan tek bir başlıktan devam edelim. Kampanyadan yararlanma ve diğer adımlarda elimden geldiğince ben yardımcı olmaya çalışacağım. Yetişemezsem TurkNet bir destek verir bana sanırım
    Şimdi,1 AY BEDAVA

     TurkNet 150GB AKN 1000dk Konusma TAAHHÜTSÜZ

     TurkNet 150GB AKN 1000dk Konusma TAAHHÜTSÜZ



    Kampanya
    HIZ:16Mbps-100 Mbps arası alabildiğin hız
    Taahhüt yok.
    150 GB AKN
    Telefon hattı+1000 DK heryöne(Şİ,ŞA,UA1)
    Açılış ücreti Aktivasyon YOK

    Hepsi 59,99 TL.


    Kampanya bu LİNK üzerinden bilgilerinizi bırakarak yada,www.turk.net sitesinden hizmet Başlatma sihirbazından kendiniz yapıyorsunuz.

    Tabi, 32/64 ve 100 MB e kadar olan hızları kullanmak için VDSL2 yi destekleyen modem olması lazım.

    www.turk.net de Abonelik sihirbazının 3. ekranında girdiğiniz adres bilgileri yada telefon numarası üzerinden sistem kontrol ederek kaç hız alabildğinizi gösterecek. Aşağıdaki örnek'te 35 MB e kadar alan bir müşterinin gördüğü ekran görüntüsü yer alıyor. Bu değer sizin altyapınızın desteklediği maksimum değer. Bir fiyat farkı yok 100'e kadar hepsi 59,99 TL


     TurkNet 150GB AKN 1000dk Konusma TAAHHÜTSÜZ



     TurkNet 150GB AKN 1000dk Konusma TAAHHÜTSÜZ



    --------------------

    Koşulları ise,

    www.turk.net, sitesinden abonelik sihirbazından ilerleyerek, evrakların cıktısını alıp TurkNet'in belirttiği adrese evrakları gönderiyorsunuz. Eğer cıktı ile ugrasmam derseniz kredi kartınız ile 29 TL vererek TurkNet'in kargo ile size gönderimini sağlatabiliyorsunuz.

    Ayrıca, kredi kartınız ile otomatik ödeme talimati ile aylık faturalarınızı ödeyebiliyorusuz. Tam olarak spotify mantığı.

    Soru:Upload hızları nedir?
    Cevap:

    24576 Mbps download -2 Mbps Upload

    32768 Mbps download -2 Mbps Upload

    35840 Mbps download -2 Mbps Upload

    51200 Mbps download-2 Mbps Upload

    76800 Mbps download-2 Mbps Upload

    102400 Mbps download-2 Mbps Upload


    Soru:Kimler Yararlanabilir?
    Cevap:TurkTelekom'un olduğu her bölgeden yararlanılabilir. Normal bildiğiniz ADSL-ADSL2/VDSL hizmeti. Tüm diğer Firmalardan, TTNet,Vodafone,Doping vb lerden hiçbir işlem yapmadan otomatik geçiş yapabilirsiniz.

    Soru:Yeni taşındım Kampanyadan nasıl yararlanabilirim.
    Cevap:www.turk.net sitesinden satış sihirbazına giriş yaptığınızda sizi iki seçenek karsılıyor. "Sabit hattım var" ve "Sabit hattım yok" sabit hattım yok seçeneğini seçtiğinizde il-ilçe-mahalle gibi bilgileri girerek ilerliyorsunuz. Son ekranda alacağınız hızı görüyorsunuz Ardından güvenlik nedeni ile kredi kartı bilgilerinizi giriyorsunuz.(herhangibir çekim yapılmıyor.)Ardından adına özel evraklar oluşuyor çıktısını alıp gönderdiğinizde İlk önce ücretsiz olarak Telekom ekipleri telefon hattını çekiyor. Ardından ADSL-ADSL2/VDSL hizmetiniz açılıyor. Gerekli şifreler SMS ve MAİL yolu ile size iletiliyor.

    Soru:Sabit fiyat garantisi var mı?
    Cevap:TurkNet Özgür İletişim paketinde 150 GB bol Adil Kullanım Noktası’na sahip limitsiz internet ve aylık her yöne 1000 dakika telefon görüşmesi ayda 59.99 TL’ye sunuluyor. Aylık 150 GB limitinizi kullandığınızda hızının 3 Mbps’e düşürülür ve ay sonuna kadar bu hızda kesintisiz internet hizmeti almaya devam edersiniz. Aybaşında ise yeniden 150 GB limitiniz tanımlanır ve altyapınızın desteklediği en yüksek hızda internet hizmeti almaya devam edersiniz. 1000 dakika telefon görüşmesi ile Türkiye içindeki cep telefonlarını, sabit ev ve iş telefonlarını, 444’lü numaraları ve birinci kademe yurtdışı ülkelerini arayabilirsiniz. 1000 dakika aylık kullanımı geçtiğinizde ise dakika başına ücretlendirme yapılır. TurkNet ile aylık 1000 dakika telefon kullanım limitinizi geçmediğiniz takdirde kesinlikle sabit fiyat garantisi vardır ve ayda sadece 59.99 TL ödeyerek, en bol ve hızlı interneti, 1000 dakika gibi yüksek telefon görüşme süresi ile birlikte sabit fiyattan kullanırsınız.

    Soru:Neden yalın internet yok?
    Cevap:TurkNet’te yalın fiyatına her şey dahil hizmet anlayışı var. Sektör ortalamasının çok üstünde olan 150 GB AKN’li limitsiz internet hizmeti, daha yüksek hız için ekstra fiyat talebi olmadan her şey dahil 59.99 TL’ye satışa sunuluyor. Bununla da yetinilmeyip ev telefonu ihtiyacı düşünülerek ve yine herhangi bir ekstra ücret istemeksizin ayda 1000 dakika her yöne görüşme hediye ediliyor.

    Soru:Kurulum ve aktivasyonu siz mi yapıyorsunuz?
    Cevap:TurkNet, internet hizmetinizi, aktive edildiği andan itibaren anında kullanmanızı istiyor. TurkNet web sitesinde modem kurulumu ve ayarları hakkında detaylı açıklamalar yer alıyor. Kolayca kurulum yaparak anında internet kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca, 0850 288 80 80 nolu 7/24 Çağrı Merkezi üzerinden, modem kurulumu için yardım alabilirsiniz.

    Soru:Modem veriliyor mu?
    Cevap:TurkNet’in Özgür İnternet paketinde modem teklifi bulunmuyor. Ancak, başvuru sırasında dilerseniz talep ederek ve tek seferlik ödeme yaparak anında modem satın alabilirsiniz. Modeminiz kargo ile size gönderilecektir. Modem tak çalıştır özelliklidir ve bağlantılarınızı yapar yapmaz internetinizi kullanmaya başlayabilirsiniz

    Soru:Başka bir operatörde taahhüttüm var, ne yapmalıyım?
    Cevap:Eğer başka bir operatörde taahhüttünüz devam ediyorsa, taahhüt bozma bedelinizi hizmet almış olduğunuz servis sağlayıcı arayarak öğrenebilirsiniz. TurkNet’in avantajlı, hızlı ve bol teklifinden yararlanmanız için taahhüt istemediğini tekrar hatırlatırız.

    Soru:Diğer firmadan doğan taahhüt bozma bedeli karsılanıyor mu?
    Cevap:Şuan için karşılanmıyor.

    Soru:Aktivasyon süresi ne kadar?
    Cevap:Islak imzalı sözleşme TurkNet’e ulaştıktan itibaren 3 ila 5 iş günü içinde aktivasyon işlemlerinin tamamlanması amaçlanıyor. Bu sürenin uzamaması için TurkNet tüm imkanlarını kullanıyor ancak dönem dönem hizmet taşınacak operatör kaynaklı gecikmeler yaşanabiliyor. TurkNet, bu gibi durumlarda işlemlerin en kısa sürede tamamlanması için ilgili kurumla irtibata geçiyor ve konuyu takip ederek hızlandırma adına ne gerekiyorsa yapıyor.

    Soru:Ttnet/TürkTelekom/Doping/Dsmart/Vodafone abonesiyim telefon hattım var..Turknet telefon hattı olan her yere hizmet veriyor değil mi?
    Cevap:Aynen öyle:)

    Soru::Ttnet/TürkTelekom/Doping/Dsmart/Vodafone dan Turknete geçişte interneti beklemek istemiyorum..geçiş hemen sağlanıyor mu?
    Cevap:Geçiş hemen sağlanıyor.Herhangibir kesinti yok.

    Soru:Şu anda xxxx mb civarı ttnet hızı alıyorum.Tuknete geçtiğimde hızım düşer mi?
    Cevap: Hız alt yapı ile ilgilidir. O altyapı ile o hızı alıyorsanız. O hızı almaya devam edersiniz.

    Soru:Taahhüt gerçekten yok mu, nasıl oluyor bu?
    Cevap:Evet, TurkNet’te gerçekten taahhüt yok. Memnun kalmadığınız an hiçbir ek bedel ödemeden aldığınız hizmeti iptal etme özgürlüğüne sahipsiniz. TurkNet’te bayi kanalı, satış ofisi gibi maliyetler yok ve çağa uygun, kontrolün tüketicide olduğu internetten satış yöntemleri kullanılıyor. Bu sebeple taahhütsüz 150 GB bol AKN’li limitsiz internet ve ayda 1000 dakika telefon hizmeti, her şey dahil 59.99 TL gibi avantajlı bir fiyatla tüm TurkNet’lilere sunulabiliyor.

    Şimdilik benim aklıma gelen sık sorular bunlar geldikçe update ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doominsert -- 12 Ekim 2016; 9:25:33 >







  • Herşey iyi güzelde şu akk belli bi ücret karşılıgı 250 gb olan paketide olsa.
  • 16 mb cok yavas değil mi? bunu 64 mb olarak falan yapsalar iyi olurdu. vodafone de fiber olarak var bugun baktım 64 mb 240 gb akk. 70 tl idi. bu ona göre pahalı kalıyor.
  • +10 TL ile 200 GB kampanyası var. Anca kdirekt geçemiyorsun. Abone olduktan sonra, müşteri hizmetlerini arayarak talebinizi iletmeniz gerekiyor
  • Doggymania kullanıcısına yanıt
    16 Mb yavaş değil çünkü, ADSL hizmetinde max hız budur. Diğerleri fiber VDSL falan. Yani Altyapınız ADSL ise en iyi teklif ve hız bu :)
  • Şu anda başka bir servis sağlayıcıdan hizmet alıyorum (Doping ADSL). Firma değiştireyim derken uzun süre internetsiz kalmak istemiyorum. Eğer Turk.Net'e geçersem, geçiş aşamasında işlemler ne kadar sürüyor? Geçiş aşamasında kaç günlük bir kesinti yaşarım? (tahmini)
  • özellikle yalın adslde eve telekom gelmeden iss değiştirmek çok iyi birşey. gelgelelim taahhüt olmasa keşke
  • Mh yi aradıgımda tek paketimiz bu söylemişlerdi ondan söyledim. Hız konusu aslında evet ama bende dahil daha bicok yere vdsl gelmedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parya61 -- 2 Haziran 2016; 19:32:28 >
  • arkadaşlar kredi kartım yok, ödeme yapmanın başka bir yolu yokmudur bu kampanyadan yararlanabilmek için?

    sıkça sorulan sorularda kredi kartı otomatik ödeme şartı var ama türknet sitesinde diğer ödeme yolları açık gözüküyor

    bu kampanyadan yararlananlar net bir açıklama yapabilir mi?
  • int problemi olduğunda kimi arayacağız?
    Turk net mi? telekom mu?
  • AKK varsa çöp
  • TürkNet'e abone olmaya planlayanlar için 22 Mayıs 2016'tan itibaren başlayan pozitif deneyimimi paylaşayım. Reklam veya seeding gibi algılanmasın. Eski mesajlarıma bakanlar 10 yıldır ve hala 50 Mbit Uydunet kullandığımı görürler.

    İstanbul'daki yoğunluktan bunalıp ve işten çıkıp Şile'ye yerleştim. Dijital pazarlama üzerine çalıştığım için internet gerçek anlamda olmazsa olmazım. İlk bir hafta uygun, taahhütsüz bir servis sağlayıcı aramakla ve mobil internet kullanarak geçirdim haliyle Türk Telekom'dan aldığım mobil paketler 2 aylık fatura parasına denk geldi.

    Sonra, şansa Türk.Net'in paketine denk geldim. Bilgi almak için aradım, e-posta adresime kullanıcı sözleşmesini gönderdiler. Çıktı alıp imzalayarak PTT ile Tekirdağ'daki adreslerine gönderdim. Bu süreç boyunca evrakların ulaştığına ve kullanıcı adı bilgilerine dair mesajlar geldi ardından tam bir hafta sonra internetim açıldı. Açıkçası daha uzun bir süreç bekliyordum benim için sevindirici oldu.

    İşin bir başka boyutu ise olduğum yerde telefon direkleri eski ağaç direklerden ve hepsi yamulmuş durumda. Ben 5-6 mbit'e razıyken beklediğimden iyi bir şekilde çalışıyor.
    Modem üst katta ben alt kattayım. 13 Mbit gibi bir değer alıyorum. Gecikme süreleri de fazlasıyla iyi. Hatta kendi içerik sitem Türk.Net'te Uydunet'e göre daha hızlı bir şekilde açılıyor.
     TurkNet 150GB AKN 1000dk Konusma TAAHHÜTSÜZ


    Telefon hizmeti de var ancak ben kullanmıyorum. Sanıyorum çoğu kişi de ihtiyaç duymayacaktır. Uydunet 50 Mbit 250 GB'tan sonra download bakımından biraz yavaş olsa da beklediğimden daha iyi bir hizmet alıyorum. Geçenlerde bir tek çok yağmur ve fırtına olduğu zaman hızımda ciddi düşüşler oldu. Bunu da Türk.Net'e değil de altyapıya bağlamak daha doğru olacaktır.

    Yazın özellikle yazlığa gidenler için de iyi bir alternatif olacağını düşünüyorum. Taahhüt ile uğraşmadan iyi bir hizmet alabilirsiniz.

    Herkese kotasız, bol hızlı günler.




  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    Türk.Net'i arıyorsunuz onlar altyapı ile ilgili bir sorunsa otomatik olarak Türk Telekom'a yönlendiriyolar. İnternetim aktif olmadan bir gün önce Türk Telekom aracı gelerek bir ayarlama yapmıştı.
  • Welcome to Turknet Bağlanalı 30 dakika oldu akşamı bekliyeceğim bakalım 1 hafta önce 13 mbps 10 ping alıyordum

     TurkNet 150GB AKN 1000dk Konusma TAAHHÜTSÜZ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogan Umut -- 3 Haziran 2016; 16:18:55 >
  • doominsert kullanıcısına yanıt
    10 dairelik bir apartmanda nisan ayında iptal ettirdiğim internetten sonra hiçkimse yeni abonelik almamış ancak ben turknet ceya turktelekom olsun hiçbirşekilde internete başvur yapamıyorum. Sebebi port yok denmesi. Bir apartmana giden girişlerde yoğunluk olup olmaması ile alakası var mıdır? Apartmanda kimse benim yerime internet almadıysa port nasıl olmaz?

    En önemlisi bu port sorunu ile ETKİLİ ŞEKİLDE nasıl savaşabilirim? dilekçe verdim ama yazdıranın vede yukarıdaki santral görevlilerinin halini görseydiniz kağıdı benden sonra birdaha kimsenin açıp okumayacağını bilirdiniz. Kısaca dilekçeden ümidim yok.
  • Müşteri hizmetleri aradık hız güncellemesi yaptı 1 mbs olan hız 1 mbs olarak güncellendi Sonuç olarak arıza kaydı 48 saat bekleme falan filan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GobliN

    TürkNet'e abone olmaya planlayanlar için 22 Mayıs 2016'tan itibaren başlayan pozitif deneyimimi paylaşayım. Reklam veya seeding gibi algılanmasın. Eski mesajlarıma bakanlar 10 yıldır ve hala 50 Mbit Uydunet kullandığımı görürler.

    İstanbul'daki yoğunluktan bunalıp ve işten çıkıp Şile'ye yerleştim. Dijital pazarlama üzerine çalıştığım için internet gerçek anlamda olmazsa olmazım. İlk bir hafta uygun, taahhütsüz bir servis sağlayıcı aramakla ve mobil internet kullanarak geçirdim haliyle Türk Telekom'dan aldığım mobil paketler 2 aylık fatura parasına denk geldi.

    Sonra, şansa Türk.Net'in paketine denk geldim. Bilgi almak için aradım, e-posta adresime kullanıcı sözleşmesini gönderdiler. Çıktı alıp imzalayarak PTT ile Tekirdağ'daki adreslerine gönderdim. Bu süreç boyunca evrakların ulaştığına ve kullanıcı adı bilgilerine dair mesajlar geldi ardından tam bir hafta sonra internetim açıldı. Açıkçası daha uzun bir süreç bekliyordum benim için sevindirici oldu.

    İşin bir başka boyutu ise olduğum yerde telefon direkleri eski ağaç direklerden ve hepsi yamulmuş durumda. Ben 5-6 mbit'e razıyken beklediğimden iyi bir şekilde çalışıyor.
    Modem üst katta ben alt kattayım. 13 Mbit gibi bir değer alıyorum. Gecikme süreleri de fazlasıyla iyi. Hatta kendi içerik sitem Türk.Net'te Uydunet'e göre daha hızlı bir şekilde açılıyor.
     TurkNet 150GB AKN 1000dk Konusma TAAHHÜTSÜZ


    Telefon hizmeti de var ancak ben kullanmıyorum. Sanıyorum çoğu kişi de ihtiyaç duymayacaktır. Uydunet 50 Mbit 250 GB'tan sonra download bakımından biraz yavaş olsa da beklediğimden daha iyi bir hizmet alıyorum. Geçenlerde bir tek çok yağmur ve fırtına olduğu zaman hızımda ciddi düşüşler oldu. Bunu da Türk.Net'e değil de altyapıya bağlamak daha doğru olacaktır.

    Yazın özellikle yazlığa gidenler için de iyi bir alternatif olacağını düşünüyorum. Taahhüt ile uğraşmadan iyi bir hizmet alabilirsiniz.

    Herkese kotasız, bol hızlı günler.





    Durumumuz ancak bu kadar birbirine benzeyebilir: Ben de çok uzun zamandır İzmir'deki evimde Uydunet abonesiyim (ta "Kablonet" zamanlarından beri) ve gayet memnunum. Yazlığımın olduğu yerde kablo TV altyapısı yok maalesef, o yüzden iyi bir ADSL alternatifi arayışındayım. Birkaç yıldır Doping ADSL kullanıyorum ama ondaki düşük AKN (75GB) nedeniyle başka seçeneklere yönlenmiş durumdayım.

    Turk.Net'le ilgili deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler, sanırım başvuracağım. Ancak yukarıda, "geçiş aşamasında ne kadar internetsiz kalırım" diye bir soru sormuştum, konuyu açan arkadaş henüz cevap vermedi. Sizin bir hafta sürmüş ama sizinki sıfırdan kurulum. Bende şu anda ADSL sinyali zaten var, sadece internet servis sağlayıcı değişecek. Benimki o kadar sürmez diye düşünüyorum. Bir hafta netsiz kalmak istemem açıkçası...




  •  TurkNet 150GB AKN 1000dk Konusma TAAHHÜTSÜZ


    Geçen sene yeni taşındığım evime ilk , ttnet yalın adsl ile başlamıştım , 3 gün önce iptal ettirdim dün de türknet ücretsiz hat tahsis etti aktif hale getirdi interneti , ama ben internete bağlanamamıştım , aklınızda bulunsun , modemin takılı bulunduğu hat iptal oluyor , apartman girişindeki kutudan yeni turknet'in tahsis ettiği telefon hattına bağlatmanız gerekiyor modemi , dolaysıyla elektrikçi çağırdım bağladı. 30 tl falan aldı. Yani o işlemi Turk.net yapmıyor bilgilniz olsun , hatta yeni hattı bağlayan da telekom elemanı . Yani internetim niya açılmadı demeyin diye söylüyorum , elektrikçi çağırıp o hatta bağlatmanız lazım 10dk lık iş.

    Bunun dışında memnunum eskisi gibi aldığım hıza devam , en güzel tarafı %50 daha fazla kota ve taahhüt olmaması , sormayın bu taahhüt meselesi yüzünden az para vermedim aşağılık telekoma , siz sizolun 10 tl daha az vericem diye 24 ay falan yapmayın sakın diğer taahhütlerinizi maksimum 1 sene yapın yapacaksanız. Kotalar , tarifeler , fiyatlar çabuk değişiyor , uzun dönem taahhüt altına girmeyin sakın.

    Genel anlamda TÜRK.NET in müşteri hizmetleri iyi , bir kaç tık telekomdan iyiler , yardımcı oluyorlar baya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 4 Haziran 2016; 16:30:28 >




  • Tavsiye Ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 9 Haziran 2016; 11:54:44 >
  • doominsert kullanıcısına yanıt
    ADSL max 24 Mbps destekler
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.