Şimdi Ara

COMNET - 100 MBPS 179 TL - 35 MBPS 159 TL - 15 ŞUBAT ZAM GELİYOR SON FİYATLAR [ ANA KONU ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.358
Cevap
202
Favori
456.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türkiye’nin En Hızlı İnternet Servis Sağlayıcısı

    1000 Mbit Limitsiz - Kotasız - Taahhütsüz İnternet





    COMNET - 100 MBPS 179 TL - 35 MBPS 159 TL - 15 ŞUBAT ZAM GELİYOR SON FİYATLAR [ ANA KONU ]







    Comnete başvuru yapılmadan önce bilmeniz gerekenler bu deneyimler forumdaki kullanıcıların beyanlarından oluşmuştur


    + Comnet sadece Türktelekom Vdsl ve Türktelekom Fiber alt yapısı üzerinden hizmet veriyor


    + Comnet Datacenter firmasıdır ve evinize ulaşan ıp blokları bazı siteler saldırı olarak engelleyebiliyor özellikle bazı Maç film siteleri siteye girişinizde zorlanabilirsiniz.(Forumda veya Topluluk gruplarında denettirmenizde fayda var)


    + Comnetin yıllık satışları mevcut 12 Aylık internet süresini peşin ödeyebilirsiniz eğer oldu da iptal ettirdiniz sürenizin geri kalanını ücret karşılığı iade etme gibi bir durum yoktur.



    İletişim:


    dc@comnet.com.tr

    +90 444 4678 (444 HOST)

    Cobancesme Mah, Kımız Sok. No:40

    Bahçelievler ISTANBUL




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ciddi0 -- 3 Şubat 2024; 22:26:25 >







  • Faturanın geç ödenmesinden ötürü hesabıma açma-kapama bedeli yansıtıldı. Bunun doğru olmadığını, mevzuatta bir takvim yılı içerisinde ilk gecikme sebebiyle açma-kapatma adı altında herhangi bir bedel alınmayacağı düzenlendiğini defaatle dile getirdim. Hem web sitesinden talep açtım hem telefonla görüştüm bu konuda. "Herkes alıyor, istediğiniz yere şikayet etmekte özgürsünüz" dediler, ki Türknet'in ve Vodafone'un almadığına birinci elden şahidim.


    Ardından tüketici hakem heyetine başvurdum, üç aylık süre içerisinde savunma bile göndermediler dosyaya. THH de tabii ki lehime karar verdi, çünkü mevzuat ortada. Ben de parayı kendilerinden tahsil edince apar topar kapadılar hesabımı. Ay ortasında olduğu için bu durum kalan günleri kullanmamı da engellemiş oldular. Kendilerini arayıp ya bağlantı verin ya da kalan parayı iade edin dediğimde de dava açın cevabı aldım. Velhasıl 30 liraya yakın para için yapmadıkları çirkeflik yok, hala da paramın üzerine yatmaya devam ediyorlar.

    Hala ısrarla müşteri (mağdur) tarafını haksız çıkarmaya çalışmanızdan Comnet çalışanı veya yöneticisi olduğunuz anlaşılıyor. Konuşmanın hiç bir aşamasında müşteri bırakın küfürü hakaret bile etmemiş. Daha fazla sıvamazsanız memnun olurum hatta herkes çok memnun olur. Henüz 100 müşteri ile baş edemiyor iken binlerce abonede kavga dövüşe dönüşür sizin bu üslubunuz. Comnet benim gözümde iyi bir firmaydı ama demek ki hiç bir şey dışarıdan görüldüğü gibi değilmiş.

    konu sahibi ciddi0 ve ramazanjk55 (CerrahPaşalı Pusat) bu kişilerin yazdıklarını dikkate almayın son kullanıcı değiller facebook ve telegram gruplarınıda bu kişiler yönetiyor eleştiri ve şikayetlerde banlıyorlar mış. Birden fazla hesap açıp pazarlamacı gibi çalışıp insanları yanlış yönlendiriyorlar. Forumda kimin ne olduğu belli değil. gizli firma çalışanı çok. şöyle iyi böyle iyi laflarına kolay kolay güvenmeyin. farklı farklı kaynaklardan gelen verileri değerlendirin.



    1ay sonunda kullanamadığımız günler için ücret iadesi alıyor muyuz diye sormuş.

    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/147301225



    "konu sahibi"? iade ediyorlar demiş.

    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/147301682



    sonuç paranın üzerine yatmışlar

    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/147301995


    kullanılmayan günler iade edilir. edilmezse abone alma hakkına sahip thh'ye başvurması yeterli.

    sözleşmeye tüketici haklarına aykırı bir madde eklenemez.


    firmaya gelirsek, beğenmiyorsan git ve kötü bir müşteri ilişkileri var. daha abone olmadan kredi kartı ödeme sayfasını gösteriyorlar.

    ne kalitede bir hizmet alacağınız belli olmadan hizmeti kullanmaya başlamadan ödeme yapıyorsunuz. memnun kalmazsanız iade yapmıyorlar.

    aynı firmanın verdiği diğer servislerde de benzer yaklaşımı sergilemesi olası.


    100 mbit'e kadar FİBER mi? fiberde ne zamandan beri e-kadar kullanılıyor. işin suyu çıkmış. bakır bile olsa hat ne kadar kaldırıyorsanın bile bir espiri kalmadı modeme gelen hızı alamıyor insanlar akşamları milletin hızı 2mbitlerde sürünüyor. fiberde bile pandemiden dolayı uzaktan eğitim yapılamayınca nasıl uploadı kıstıkları ortaya çıktıda lütfedip 8mbit verdiler utanmadan. vdsl de bile çoğu kişi 20mbitleri rahat görebiliyor. fiber 100/8 nedir?


    yeni isslerin sorunu şu altyapı tt'nin olduğu için ne kadar izin verirse o kadar kullanabilir. arka planda dönen işlere hakim olamadıkları için sorun çözme becerileri de yok. abonelerinin hakkını koruyamıyorlar fatura çıkarmak daha kolaylarına geliyor.


    turknet forumunda bir kişi yazmış, başka bir iss için gelen ekipler binada ki kutudan işlem yaparken adamın interneti gidiyor iniyor binada kutuya bakmaya ekiplere rastlıyor. soruyor benim internet kesildi siz mi oynadınız? biz kutuya dokunmadık demişler, siz kutuda işlem yaparken benim sinyalim gitti nasıl olur diyor bilmiyoruz diyorlar. o da kamera kayıtlarına bakmış internetinin kesilmesiyle kutuda işlem yaptıkları zaman aynı, gidiyor bakıyor kutuya üzerinde turknet yazan etiketli kablolar bağlı değil.


    ne zaman birisi kendi fiberini çeker, sokaklara kendi dslamını yerleştirir o zaman rekabet olur gerisi yalan rekabet kurumu ve btk denen kurumların ne yaptığı belli değil.


    ne btk'da ne e-devlet'te 200bin aboneye ulaşmayan iss yer almıyor.

    bir sürü negatif durum var. bunun yanında turk telekomun rekabete aykırı hareketlerine karşı turkcell dışında şu ana kadar hiçbirinin bir şey yaptığını görmedim. fatura çıkarmak daha kolaylarına geliyor.

  • Rekabet iyidir. Turknet kotasız/taahhütsüz hizmet sunuyoruz diye başladığında sektörde tekti ancak şu an birden fazla firma var. (GIBIRNet, Netspeed vs.)


    Anladığım kadarıyla bu firma hali hazırda yeni kurulmuş bir firma değil. Sunucu hizmeti veriyor. Umarım yakın zamanda foruma bu işlerden anlayan bir yetkilileri de kayıt olur. Şimdiden başarılar.

  • Comnet çok büyük bir datacenter Türkiye şartlarında Keşke sunucularından fiber çekilse evime :)


    Halihazırda sitelerinden kontrol ettiğimde 100mbps vdsl hizmeti verebileceklerini söylüyorlar Tabi bunlar teoride böyle Acaba pratikte kaç alırım bilemiyorum dandik bakır altyapıyla

  • throttling olayı olur mu acaba çok merak ediyorum, olmaz ise kesinlikle tercihim olacaktır.
  • Aslında test edecekler varsa bilgi verseler güzel olur.
  • Fiyat olarak sitelerinde biraz daha detay verseler daha iyi olurdu. Mesela Fiber' de 99TL'ye Modem ücreti dahil mi? 3, 6 ve 12 aylık ödemeyi toptan yapınca bir avantaj oluyor mu? vs gibi. Birde anladığım kadarıyla tek tarife var 100Mbps 99TL. Yine de fiyat olarak Turknet ve Gibirnet'ten sonra en avantajlı konumda duruyor.

  • Adamların siteleri bile doğru düzgün çalışmıyor, güvenilmesi zor bi ISS olacak.
  • Benizakura kullanıcısına yanıt

    Hocam zaten normalde iss değil bunlar yetki belgesini ek gelip kaynağı olarak kullanıyorlar çokta iyi yapıyorlar

  • Tek paket olayı hiç iyi değil

    35-50-75-100 Mbps gibi seçenekler olması gerekiyor

  • Comnet en büyük veri merkezlerinden. O yüzden Throttling vs. yaşatacak bir operatör olacağını sanmıyorum. Umarım verimerkezi alanındaki tecrübelerini sahaya da yansıtırlar da, diğer alternatif operatörlere öncü olurlar COMNET - 100 MBPS 179 TL - 35 MBPS 159 TL - 15 ŞUBAT ZAM GELİYOR SON FİYATLAR [ ANA KONU ] 

  • MustafaC5 M kullanıcısına yanıt

    Turknet gibi verilecek en yüksek hızı veriyorlardır belki.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuzyirmi

    Turknet gibi verilecek en yüksek hızı veriyorlardır belki.

    Hattı 35 Mbps kaldıran adamın 99 TL vermesi saçma olur. Alternatif netspeed var hıza göre fiyatlandırma yapıyor

  • Millenicom abonelerinin geçiş yapamayacağını öğrendim şu anda. Neyse, millenicom'da kalalım bari.
  • Şu 100 mbit ten bıktım başka bi hız yok mu ülkede arkadaş ?

  • Binada TTnet fiber olması ve başka İSS ler tarafından hizmet alınamaması çok sinir bozucu. Soruyorsunuz fiber için port yoktur diyorlar. Ya arkadaş TTnet veriyor 24 ay taahhütlü geçersen fiberi sana tak diye ama başka İSS ye fiber satması için vermiyor. Sonrada ortak alt yapı için çağırı yapıyor haysiyetsizler..

  • fakasupi F kullanıcısına yanıt
    Comnet çekiyor diye biliyorum
  • Furbil1596 F kullanıcısına yanıt

    Yok hocam ne çekmesi..TurkNet gibi alt yapı TTnet ne veriyorsa onu satıyorlar. Öyl kolay mı her isteyene fiber hat çekmek. Adamlar mevcut fiber alt yapısından hizmet veremiyor. TTnet yedirmeyecek kolay kolay fiber pastasından görünüş ititbariyle.

  • Türk telekom kendi bağımsızlığını ilan etmiş zaten. Turkcell ve Vodafone fiber altyapıyı ortak kullanıyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: fakasupi

    Binada TTnet fiber olması ve başka İSS ler tarafından hizmet alınamaması çok sinir bozucu. Soruyorsunuz fiber için port yoktur diyorlar. Ya arkadaş TTnet veriyor 24 ay taahhütlü geçersen fiberi sana tak diye ama başka İSS ye fiber satması için vermiyor. Sonrada ortak alt yapı için çağırı yapıyor haysiyetsizler..

    Türk telekom kendi bağımsızlığını ilan etmiş zaten. Turkcell ve Vodafone fiber altyapıyı ortak kullanıyor

  • TT fiberde ComNet hizmet vermiyor mu?

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.