Şimdi Ara

Turkcell'den faturasız yıllık paket isteyenler kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
8
Favori
3.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Turkcell'in Mutlu Mega 70 paketi son buldu. halbuki yıllık paketi sevenler az değildi. Yeniden uygun fiyata Turkcell internet + hy konuşma + sms paketi isteyenler olarak bu başlıkta toplanalım.


    Faturasız hattımıza yılda bir defa alalım sürekli uğraşmayalım. hatta küçük ve büyük paket olarak seçenekler olursa daha güzel olur.


    Turkcell duy bizi diyenler bu başlıkta toplansın ve haberleşsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobidik -- 14 Şubat 2024; 1:36:12 >



  • biz makul fiyattan yıllık paketlerin dönmesini beklerken, adamlar kullanıma kapattığı yıllık 1000 tl ''Mutlu Mega 70 GB'' yerine ''Bolca Ekstra 45 GB'' adıyla 9 aylık 1800 tl'ye hem aydan kırpıp hem gb'ı düşürüp hem de tüik enflasyonunun üzerinde yüzde 80 fahiş zammı yapıştırmışlar. vatandaşa bu kadar acımasız ve enflasyon üstü fahiş zam yapanlara karşı btk ne yazık ki hala seyrediyor.

    ben yine de bir umut https://tuketicisikayet.btk.gov.tr adresinden şikayetimi yapacağım, topluca herkes de yaparsa belki daha etkili olur.



    bknz:

    https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/4-5-g-hizinda/bolca-ekstra-45-gb?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber


    https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/konusma/mutlu-mega-70-gb-paketi?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

    Dostlar turkcell dediğiniz firma...🤭
    2012-2019 arası müthiş müşteri kaybına uğramıştı zaten.
    Dev80 idi mutlu mega idi derkene durumları toparladı🙂
    👉 Şimdi tekrardan kaba etimize bi tekme attılar işte kapasite doldu taştı anladın sen?sen var beni anlamak?ahahahah😂😂😂😂
    👉Gidin diyo gidin başka operatörlere,başka-farklı denizlere deryalara açılın demek ister turkcellcik🙂
    Turkcell hep böyleydi hocam abartılı fiyatlar sunuyordu geçmişte de şimdi de. Diğer operatörlerin de mevcut müşteriye sundukları fiyatlar neredeyse Turkcell'in sunduğu fiyatlar kadar. Sadece Vodafone'un yeni gelen tarifeleri iyi şuanda ama o da mevcut müşteriye yüksek fiyattan tarife sunuyor diğer operatörlerin yaptığı gibi. Ve her yerde iyi çekmiyor. En mantıklı olan belirli bir operatörde kalmayıp hangisi daha ucuz ve daha bol paket sunuyorsa hattı o operatöre taşımak. Başka çözüm yolu yok.
  • Gelir,gelir ama ben Turkcell`i biliyorsam normal bir fiyattan gelmez. Alın size Yıllık Paket der.

    100 GB - 120 GB 2000 TL veya 2500 TL bandına yapabilir.
  • Evet buradayız
  • valide için buradayım
  • ailemden 3 kişi tanıdıklarımdan en az 5 kişi 320 tl'den beri mega 70 kullanıyor uygun paket gelmezse tt yıllık pakete geçmeyi düşünüyoruz

  • 9 aylık 1800 yapmış 12 aylık yaparsa 2500'den aşağı olmaz herhalde

  • istiyoruz

  • TURKCELL yillik paketi kapattığı icin müşteriler Türk Telekoma kaydı, geri toplamak icin en azından rekabet ortamı oluşturmak adına TURKCELL den rekabetçi bir fiyata yillik paketi çıkartmasını bekliyoruz?
    Sevgili TURKCELL duy sesimizi !!!
    @turkcell
    #turkcell
    #turkcelkmegatarife
    #turkcellduysesimizi
    #turkcellsikayet
    #turkcelltalep



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniac_team -- 14 Şubat 2024; 23:24:56 >
  • Yıllık paketi hem yetmiyor hem pahalı oluyor. Diğer operatörleri inceleyin.

  • Sınırsız Sosyal Medyalı tarife de şart.

    50 GB + Sınırsız Sosyal Medya içeren güzel bir tarife başlangıç olur şu zamanlar da.
  • tt'de 100 gb yıllık 1350 iken,turkcell 70 gb 1000 tl civarındaydı
    tt şimdi 1800 iken,turkcell devam etse 1500 olurdu.
    30 gb fazla alırım tt'ye geçerim daha ii
    🙄
    Turkcell yıllık çıkarmasa da olur😒zaten senelerdir turkcell'in gb konusunda ne kadar cimri davrandığını biliyoruz😒(salla kazan hariç)
  • Konuyu destekliyorum. Benimde 70+ aile büyüklerine aldığım pakettir. Aynı anda iki paket alıyordum böylece çok rahat yetiyordu, ayrıca paket için paketten götürmeyen TV+ da olduğu için mobil alanlarda TV izleme şansları oluyordu. Bende paketin geri gelmesini veya alternatif çıkmasını istiyorum. 70+ insanlar için en iyi paket faturasız pakettir.

  • Yıllık veya aylık paketler kanatimce her zaman mantıklı olmakta. Sabit ortamda wifi üzerinden kullandığınızda GB larınız faturalıda ay sonunda yanmakta uzun süreli pakette ise devretmekte olduğundan internet konusunda rahat oluyorsunuz. Tahütü olmamasından dolayı paket süresinden önce biterse tekrarlama yada farklı avantajlı paketlere geçme şansı bulunmakta. Turkcell "Dev Paket" Yıllık - Dev Maksi 120 GB" (

    adı altında faturalı olarak yeni çıkardığı yıllık GB ve konuşma dakikkaları devreden paketin benzerini faturasız olarak yine hazır kartlılara yönelik daha da düzenliyerek yıllık olarak çıkarsa mükemmel olur diye düşünmekteyim.





  • Turkcell'in yeni çıkardığı MUTLU MEGA 70 benzeri fakat faturalı hat versiyonu olan Yıllık - Dev Maksi 120 GB (Bir yıl boyunca kullanabileceğiniz toplam her yöne 12.000 dk, 120 GB, 6.000 SMS) , toplam 3.720 TL'ye 12 ay taksitle, her ay 310 TL (yıllık 310 x 12= 3720 TL yapmakta) ödeyerek kullanın!  dediğine göre böyle bir hattın Hazır Kartta karşılığı herhalde 4500-5000 TL dir.

  • 30 - 60 - 90 - 120 - 150 - 200 gb'lık ayrı ayrı faturasız paketler ve talep görecek fiyatları olmalı.


    Yanında da uygun hy dakika ve smsleri olmalı.


    Böylece herkes kendi gereksinimine göre seçim yapabilir.

  • ustaturk kullanıcısına yanıt
    Bu paket iyiymis ama dakikası çok az mega70 gibi 25000 olsaydı keşke
  • internetsiz ! Ya da az miktarlı internet paketli. dakika ve sms'in bulunduğu yıllık,aylık paketlerini de görmek istiyoruz...

    Hadi göster kendini be :)

  • Seni gidi minik nankör. Yıllarca Turkcell’in balını kaymağını yedin,sildin süpürdün şimdi de Turkcell’e cimri diyorsun. Yakışmadı Berduş!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MobilRadar -- 16 Şubat 2024; 23:26:26 >
  • MobilRadar kullanıcısına yanıt

    Rize de yağmur var

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.