Şimdi Ara

Hangi operatör daha iyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
75
Cevap
1
Favori
5.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hangi operatör daha iyi? Turkcell mi? Türk Telekom mu? hangisinin çekim gücü, kapsama alanı, interneti, kontörü tarifesi daha iyi? Lütfen birisi yardımcı olsun acilll!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amoli448 -- 24 Mart 2024; 20:19:9 >



  • Türk telekom en iyisi bence. Hem fiyatı aşırı pahalı değil hem hız ve çekim çok iyi.


    Ek olarak:

    Ucuza bol internet için Vodafone. Ama yavaştır ve her yerde çekmeyebilir.


    Kazık yemek isteyen Turkcell. Sözde en iyi çekim ve hız ondadır ama pratikte hiçbirini görmedim. Fiyatın uçuk olması bir yana ufak tefek hatalar yapınca olabildiğince fazla ek ücret geçirmek için elinden geleni yapar kendileri.

  • yeni simkart almak için yola çıktın ozaman onbaşı, bu kadar acil ise.

  • Türk telekom en iyisi bence. Hem fiyatı aşırı pahalı değil hem hız ve çekim çok iyi.


    Ek olarak:

    Ucuza bol internet için Vodafone. Ama yavaştır ve her yerde çekmeyebilir.


    Kazık yemek isteyen Turkcell. Sözde en iyi çekim ve hız ondadır ama pratikte hiçbirini görmedim. Fiyatın uçuk olması bir yana ufak tefek hatalar yapınca olabildiğince fazla ek ücret geçirmek için elinden geleni yapar kendileri.

  • En iyi operatör bölgenizde çekim gücü en iyi olan operatördür..Millet Türkcell'e tapıyor laf söyletmiyor ama benim bölgemde direkt şebeke yok yazıyor..TT de ise 3G ancak...Üstelik kırsal falanda değil..Büyükşehir'in göbeği..Kimse Vodafone beğenmiyor ama Vodafoneda bölgemde muhteşem..O yüzden bölgenize bakmanız en sağlıklısı..

  • Çekim kalitesi olarak Vodafone

  • Bu tamamen sizin yaşadığınız yer ile oradaki baz istasyonları ile ilgili bir şey. Kendi bölgemde çekim yani kapsama olarak Turkcell ve Vodafone. Kırsal'da Vodafone'un çekip diğerlerinin baktığı yerler de var. Hız olarak Turkcell ve Turk Telekom. Genel performans Turkcell ama pahalıdır. Turk Telekom biraz daha ucuz ve çektiği yerlerde hız olarak yeterince iyidir. Çekim sorunu yoksa TT kullanılabilir. Vodafone elindeki az 4G bandından dolayı hızları kötüdür genelde. Bunun üstüne bir de limitsiz paketlerle gittiğinden hız bazen baya kötüdür. Ama dediğim gibi sizin bölgenizde her şey çok farklı olabilir.

  • hocam merhaba sınırsız pass paketlerıyle ustun cekım kalıtesıyle Vodafone tavsıye ederım. sosyal medyayı aktıf kullanıyorsanız pass sınırsız paketlerı cok ıyı.

  • 55superx 5 kullanıcısına yanıt

    Sana çok kazık attı turkcell heralde her mesajında sallıyorsun turkcell e 20 yıllık türkcell abonesiyim kaymağını yiyorum

  • Vodafone na bulaşma neye bulaşırsan bulaş
  • Vodafone hariç hepsi iyi.
  • gezgin1621 G kullanıcısına yanıt

    Vodafone 2G baz istasyonlarına 4G ekliyor. Bu yüzden bazı yerlerde diğer operatörler hiç yatırım yapmazken Vodafone oradaki eski 2G baz istasyonuna 4G de ekleyip kral oluyor. Benim bölgemde de aynı durum var. Ama hepsinin çektiği yerde Vodafone açık ara en yavaşı oluyor genelde ona laf edemem 😀

  • deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt

    Hız desem yavaş Vodafone bile daha hızlı çıkıyor bazı yerlerde. Çekim desem diğerleri çekmiyor Turkcell çekiyor dediğim yerler çok az ama Turkcellin zayıf sinyal verdiği çok kör nokta var bir avantajını görmedim. Fiyatlar zaten yüksek. Muamele de çok kötü, kazık konusunda ise evet faturasızda bile 3 kere bakiyemi boşalttılar. Faturalıda da çevreme sekreter gibi ek paketleri izinsiz tanımlayıp para istiyorlardı.


    En son kullandığım paketleri senelik mutlu mega oldu (320TL) ucuz kampanya denk gelir falan belki ilerde gene şans veririm sonuçta 4G ilk çıktığı dönem de Vodafone rezalet daha asla geçmem demiştim bu sene onca yılın ardından bir şans daha verip memnun kaldım. Şimdilik Vodafone ile devam 😀


    Sen hangi yönlerden kaymağını yedin de 20 senedir kullanıyorsun onu da merak ediyorum, hız, çekim gücü, ödediğin fiyata göre aldığın internet falan? Farklı fikirler olabilir elbette sadece Turkcelli bu kadar sevenlerin niye sevdiğini merak ediyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 23 Aralık 2023; 1:45:55 >




  • Amoli448 kullanıcısına yanıt
    Avea kullanmak en mantıklısı hocam. Telsim'de kullanabilirsiniz. Turkcell tavsiye etmiyorum fiyatından dolayı. Fiyatı kafaya takmam derseniz Turkcell.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 23 Aralık 2023; 3:49:14 >
  • 55superx 5 kullanıcısına yanıt

    Beni bugüne kadar hiç yarı yolda bırakmadı bundan ala kaymak mı olur işim gereği devamlı seyahat halindeyim şirket sağolsun

  • izmir için konuşuyorum kesinlikle turk telekom değildir. 5 yıl önce farklı düşünüyordum ancak bazen kaldırmıyor artık müzik dinlerken bile takıldığı oluyor. en hızlı interneti aramıyorum 20-30 mbit hız versin yeterli zaten ama telekom bunu başaramıyor ben kaç yıl evvel turkcellde daha 4g bile yokken çok daha hızlı giriyordum internete.
  • 55superx 5 kullanıcısına yanıt

    Hocam tabiki bölgeyle alakalı..Ama bana göre Türkcell müşteri memnuniyeti anlamında beş para etmez..Çünkü bu çekmeme olayında hem TT hemde Türkcelle kayıt açtım..TT aradı ilgileneceğiz dedi..Tamam bişey değişmedi ama en azından aradılar ettiler..Türkcell se hiç aramadan sormadan yerinizi değiştirin çeker dedi..Üstelik BTK sisteminden döndükleri cevap bu..Şimdi Türkcell isterse dünyanın en iyi operatörü olsun benim için beş para etmez..Ama tabiki size şu gönderme yapan arkadaş hiç sorun yaşamadığı için ona görede dünyanın en iyi operatörü Türkcell..Yanlız Türkcell çektiği yerdede gerçekten çok zalım çekiyor onuda biliyorum...Arkadaş hız testi yapıp gönderdi 300 küsür görmüş..Benim Vodafoneda 60 70 gördüğüm yerde Türkcell yanımda 100 küsür gördü onuda inkar edemem..





  • deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt
    İsiniz geregi hep seyahat ediyorsaniz turkcell kullanmak mantikli cok az seyahat edenler icin bolgesinde hangisi ucuz hangisi cekimi iyi ise onu kullanmak iyi olur
  • gezgin1621 G kullanıcısına yanıt
    hiz olarak vodafonede tt de turkcell hizlarina yaklasamaz ama bir sinirsiz internetiniz yoksa yada fenamon degilseniz 50 mbps bile yeterli olur mobil de
  • Türk Telekomu tavsiye ederim. Maddi durum konusunda iyi değilseniz Turkceli mümkün olduğunca kullanmamanızı tavsiye ederim. Ben Vodafone Türk Telekom kullanıyorum her ne kadar eleştirilecek konular olsada forumda ara ara eleştiriyorum ama şuan Turkcellden sonra en iyi operatör Tt gözüküyor her ne kadar Tt paketlerinin biraz fiyatı artsada
  • phasan P kullanıcısına yanıt
    Ttnin hızı Turkcell'i geçiyor diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.