Şimdi Ara

The Last of Us (2023 -) | HBO (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.672
Cevap
60
Favori
62.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • EnergyHill kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle katılıyorum, oyundaki en önemli detaylardan biri mermi kısıtlığıydı. Dizide umarım bu konuyu es geçmezler.

  • EnergyHill kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    clicker ile karşılşatıkları yerde Joel silahını boşaltıp kovanları cebine koyuyor, dolu mermileri de sayarak silahı dolduruyor, bu sahnede ben bu izlenimi aldım açıkçası.
  • alver2424 A kullanıcısına yanıt

    en temizi torrent, 4K HDR Dolby Atmos versiyonları var, içinde Türkçe altyazı dahil geliyor :) Çiççek gibi paket, 6,5-7GB büyüklükte. Al indir izle, BluTV'de üstümüze çamur atmaya devam etsin.

    Not: BluTV aboneliğim var.

  • broodofqueen kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    normal de clicker'lar arkadan çakı ile öldürülür silah ile öldürmesi zordu. Neden böyle bi tercih yapmişlar acaba hiç cakı ile öldürmeyeceklermi
  • KrallŞaplakçı kullanıcısına yanıt

    Bence dizi oyundan daha sağlam ve gerçekçi temeller üzerinde ilerliyor, ellerinden geldiğince de tüm boşlukları doldurmaya çalışıyorlar ve başarıyorlar da. Eğer Joel bu zombilere tek atsaydı işte o zaman gerçeklik algım kırılırdı, mermi de bol değil; adam makineli ile seri atış yapmıyor ki altıpatlar ile toplamda 7-8 tane sıkıyor.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Ayrıca combat veteran BENCE Tommy çünkü ilk bölümde elinde uzun namlu ile dolaşan oydu(fandom vb. wiki sayfaları kaynak göstermeyin lütfen oraya da sizin benim gibi kullancılar yazıyor).
  • ArdaTuranizmo kullanıcısına yanıt

    Bence öyle yapsalardı oyuna çok fazla benzerdi, ondan kaçınmışlardır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: broodofqueen

    Bence dizi oyundan daha sağlam ve gerçekçi temeller üzerinde ilerliyor, ellerinden geldiğince de tüm boşlukları doldurmaya çalışıyorlar ve başarıyorlar da. Eğer Joel bu zombilere tek atsaydı işte o zaman gerçeklik algım kırılırdı, mermi de bol değil; adam makineli ile seri atış yapmıyor ki altıpatlar ile toplamda 7-8 tane sıkıyor.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Ayrıca combat veteran BENCE Tommy çünkü ilk bölümde elinde uzun namlu ile dolaşan oydu(fandom vb. wiki sayfaları kaynak göstermeyin lütfen oraya da sizin benim gibi kullancılar yazıyor).

    En başta demiştim Neil günah çıkaracak bu dizi'de 2. bir şans verilmiş gibi oyunda pişman olduğu tarafları düzeltecek diye The Last of Us (2023 -) | HBO 





  • saldırmıyor oyun oynamak istiyor abisi The Last of Us (2023 -) | HBO 


    The Last of Us (2023 -) | HBO
  • BèRuTTì kullanıcısına yanıt

    Vereceğim tüm bilgiler THE LAST OF US PART 1 oyununa göre olan bilgilerdir.


    JOEL karakteri 1986 doğumludur.

    Salgın gecesi yıl 2013 yılıdır. Yani ilk oyunun çıktığı yıl ile aynı yıldır.

    Yine oyuna göre JOEL salgın gecesi 27 yaşında, kızı SARAH ise 9-10 yaşlarındadır. (Dikkat ederseniz oyunda SARAH daha küçük bir yaşta resmedilmişti)


    Kısacası JOEL aşağı yukarı olarak 17 yaşında (lise çağlarında) baba olmuş oluyor.

    Oyunu oynayanlar hatırlarsa; oyunun sonlarına doğru bir bölümde JOEL ile ELLIE konuşurlarken JOEL çok erken yaşta baba olduğunu ve çalışmak zorunda da olduğu için üniversiteye gidemediğini söylüyor.

    Yani JOEL 17-18 yaşında baba olduğu ve çalışmak zorunda kaldığı için üniversiteye gidemiyor.


    2013 yılında salgın yaşanıyor. Aradan 20 yıl geçiyor. JOEL gözlerini açıyor ve 47 yaşında.

    Yani birinci oyun boyunca JOEL 47 yaşında ve ELLIE de 14 yaşında. Yani ELLIE de 2019 doğumlu oluyor.


    Dizi de anladığım kadarıyla ELLIE ile JOEL arasındaki bağı kuvvetlendirmek için SARAH ı 9-10 yaşında gibi değil de 14 yaşında olarak göstermişler.

    Yani ELLIE ye bakarken "kızı gibi" bakabilsin diye. Ama SARAH dizi de 14 yaşında ise (ki öyle bir havası var) JOEL ün olması gerektiği 27 yaşında olması imkansız :)



    Kısacası tarihlerde oynama yapmışlar dizide.

    Günümüze ve tam da yukarıda bahsettiğim gibi ELLIE'nin JOEL ile tanıştığında yaşının 14 olması ile SARAH'ın öldüğü gün yaşının 14 olmasını istemişler. Buna göre tarihleri uyarlamışlar.


    Yani dizide;


    Salgın gecesi yıl 2003

    Salgın gecesi JOEL 36 yaşında, kızı SARAH ise 14 yaşında.

    Yani JOEL oyundaki gibi 1986 değil 1967 doğumlu.


    Dizi şöyle devam ediyor.

    20 yıl geçiyor ve tarih günümüze geliyor yani yıl 2023

    JOEL 56 yaşında. Kayma tam da burada gerçekleşiyor.

    Normalde JOEL ile ELLIE arasında 33 yaş olması gerekirken şuanda 42 yaş var.

    Açıkçası oyun ile dizi arasında tarihlere sadık kalınmamış. Şuan dizideki JOEL in 47 olduğuna inanırdım ama 56 olmasına pek olanak tanımıyorum :)


    JOEL dizide kahvaltıda 36 yaşındayım diyordu. 26 (yada 27) yaşındayım deseydi hiç bir sorun olmayacaktı.

    Sadece SARAH ın o zaman 10 yaşında olmadığını tartışıyor olacaktık :)



    Keyifli seyirler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASKERTUNGA -- 25 Ocak 2023; 14:7:8 >




  • Diziyi her izlediğimde gelen, oyunu oynama isteği The Last of Us (2023 -) | HBO 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 25 Ocak 2023; 14:11:12 >
  • The Last of Us Developers on Clicker Creation - HBO Producers on Adapting TLOU Action


    The Last of Us (2023 -) | HBOPlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/the-last-of-us-part-i/ In the second installment of Naughty Dog's new series, Building The Last of Us, developers from the Naughty Dog team dig into some of the creation of one of The Last of Us' most well-known enemies: the Clickers. Developers from Naughty Dog and PlayStation dig into the art, sound, animation, and origins of bringing the Clickers to life in The Last of Us, including insight into the iconic sound of Clickers, the way The Last of Us' Clickers move, and a look at never-before-seen Clicker concept art. Additionally in episode 2 of Building The Last of Us, Blooming Terror, executive producers from HBO's adaptation of The Last of Us, Neil Druckmann and Craig Mazin, discuss the philosophy behind adapting action from The Last of Us games into the live-action version of The Last of Us. Druckmann discusses his TV directorial debut with The Last of Us' second episode on HBO, and one of the original voices of the Clickers reflects on the enduring legacy of these foes as they make their live-action debut. Read our blog on the creation of Clickers for The Last of Us here: https://www.naughtydog.com/blog/the_last_of_us_part_I_hbo_tv_show_clickers The Last of Us Part I is now available on PS5: https://www.playstation.com/en-us/games/the-last-of-us-part-i/ The Last of Us Part I is available for pre-purchase on PC via Steam: https://store.steampowered.com/app/1888930/The_Last_of_Us_Part_I/ And the Epic Games Store: https://store.epicgames.com/en-US/p/the-last-of-us-part-1 The Last of Us airs on HBO and streams on HBO Max. #thelastofus Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?v=LbLaYPXEnzM
  • ASKERTUNGA kullanıcısına yanıt

    Ben de birkaç gündür bu tutarsızlıklar ile ilgili araştırma yapıyordum ama bulamamıştım.


    Derleme yaptığın iyi oldu hocam eyw.

  • Bir teorim var, hiç bahsedildi mi bilmiyorum.


    Fragmanlarda Ellie'nin doğum sahnesini görüyoruz. Bence Ellie'nin annesi, doğuma saatler kala ısırıldı veya başka şekilde enfeksiyon kaptı. Ellie'nin vücudu, annesinin karnında bu enfeksiyona karşı bir direnç geliştirdi ve bağışıklık sahibi olarak doğdu.


    Bağışıklığının sebebini böyle açıklayabilirler gibi geliyor bana. Çünkü iki bölümdür, aşı ve tedavi yok, olması mümkün değil diye bilim insanları vurguluyor. Bu kadar vurguya karşın, Ellie'nin durumunu ve ondan aşı yapılabilecek seviyeye gelinmesini bir temele oturtmaları gerekir.

  • Neil Druckmann 2.sezon hakkında konuştu:


    "Yenilenirsek nereye gideceğimiz hakkında konuşmalar yaptık. Henüz resmi bir şey olmadı. İlk bölümden gelen tepkiler, incelemeler, hayranlar, şimdiye kadar inanılmazdı - bu yüzden insanların izlemeye devam etmesi için dua ediyoruz."


    The Last of Us (2023 -) | HBO
    The Last of Us (2023 -) | HBONaughty Dog Centraltwitter
    “Druckmann on Season 2 of #TheLastOfUs "We have had conversations about where we would go if we get renewed. Nothing has been official yet. The response so far has been incredible, reviews, fans, coming off the first episode — so we just pray that people will keep watching,"”
    https://twitter.com/NaughtyNDC/status/1618537611097739264?s=20
  • thriller89 kullanıcısına yanıt

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Anna karakterne dizide degineceklerini dusunuyorum. Benim teorim ise, bence ellie bilerek proje olarak dunyaya getirildi (anne karnindayken veya akilli kuvezdeyken dna'si ile oynandi) o yuzden hiç disariyi görmedi hep kontrol altinda tutuldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaTuranizmo -- 26 Ocak 2023; 14:31:57 >
  • ArdaTuranizmo kullanıcısına yanıt

    Rica ederim kardeşim.


    Aşağıdaki linkte bahsettiğim tüm bilgilerin mevcut olduğu harika bir video var.

    PART 1 in tüm hikayesini anlatıyor video (Yani dizinin ilk sezonu diyebiliriz)


    Eğer oyunu oynamadıysan ve dizi ile The Last Of Us ile tanıştıysan videoyu izleme derim.

    Tüm spoilerları yersin.



    Can Sungur ve Yakın Evrenyoutube
    Oyunun Hikayesi serisinde sizlere farklı oyunların hikayelerini derleyip, en şık şekilde sunmayı planlıyoruz. Bu bölümde, milyonlarca oyuncunun, dijital oyunlardan beklentisini değiştiren bir oyunu ele almak istedik. İkincisi de yolda olan THE LAST OF US oyununun hikayesini hatırlayın, ya da ilk kez bizden dinleyin. Yazan: İsmail Türküsev ( https://www.instagram.com/ismailturkusev ) Seslendiren: Ceyda Saltadal ( https://www.instagram.com/ceydasaltadal ) Montajlayan: Burak Mescioğlu ( https://www.instagram.com/burakmescioglu ) Sunan: Can Sungur ve Evren Yolcuları! Instagram: http://instagram.com/csnaber Kanalın bütün playlistleri: https://www.youtube.com/c/CanSungurveYak%C4%B1nEvren/playlists Oyun canlı yayınları için: http://fb.gg/csnaber Anlık duyurular için Telegram grubu: https://t.me/csnaber Yakın Evren subreddit: https://reddit.com/r/veYakinEvren/ Discord: http://discord.gg/cansungur Twitter: http://twitter.com/csnaber #cansungurveyakınevren
    https://www.youtube.com/watch?v=RmLSH8sIWnY&ab_channel=CanSungurveYak%C4%B1nEvren
  • thriller89 kullanıcısına yanıt

    Fragmandaki bu sahne ELLIE'nin bebekliği ise ve onu tutan da annesi ise

    bu kadın oyunda ELLIE'ye hayat veren ASHLEY JOHNSON değil mi?




    The Last of Us (2023 -) | HBO
  • ASKERTUNGA kullanıcısına yanıt

    Eyw hocam sağolasın.


    Ben 2013'te tanıştım last of us ile oyunlarında (part 1 ve 2 de) 200 saatten fazla mesai harcamışlığım var. The Last of Us (2023 -) | HBO 


    Bazı koleksiyonluk ürünleride mevcut TLOU'nun sıkı fanıyım. Ama dizi çıktıktan sonra daha derinden incelemeye ve anlamaya başladım.

  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Hocam sen de çok alakasız yerlere takılmışsın kusura bakma. İstediğin kadar combat veteran ol, insani duygular ölmüyor. İnsan, makina değil, hata yapan bir canlı. 20 yıl içinde clickerlarla illaki karşılaşmıştır, yalnız runnerlardan daha az karşılaşmış olabilir. Clickerlarla, runnerlar kadar çok sık karşılaşmıyordur ve clickerlar, runnerlara göre çok daha tehlikeli olduğu için korkabilir.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.