Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.442
Cevap
120
Favori
549.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 128MilyarDolar -- 26 Şubat 2020; 16:53:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Paket: 35 Mb e Kadar Limitsiz - Taahhütsüz - 75,99 TL/Ay (VAE)
    Konum: Balıkesir/Altıeylül

    Ortalama Veri;

    Ping: 16 ms
    Download: 33.5 Mbps
    Upload: 2.85 Mbps

    TTNet 16 Mbps ADSL'den geçiş yaptım, cayma bedeli ödeyerek.
    %25 engelli İndirimiyle beraber, 57 TL küsür fatura ödemekteyim. 2 defa geç ödemeden dolayı 30 TL hizmet kısıtlama açma ücretini faturama yansıtmadılar, teşekkür ediyorum.

    05.04.2019 tarihinden itibaren kullanmaktayım, tavsiye ederim memnunum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caner.Pasha -- 26 Şubat 2020; 13:46:34 >
  • Ben TurkNet’ten memnunum. Sen de dene istedim. Eğer kabul edersen, bir ay bedavası var sana. Ben de seni davet ettiğim için sayende bir ay ücretsiz internet kullanacağım.

    Davet kodum: NPM78AI24PDD

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri temsilcileriniz sadece evrak yollatma peşindeler kesinlikle anlama, yardımcı olma olayları yok. Robot gibi aynı şeyleri tekrarlayıp ısrarla abonelik başlatmaya çalışıyorlar.

    Yaklaşık bir hafta önce yeni bir abonelik için türknet ile iletişime geçtim. 6 daireli bir apartmanın 6. dairesindeyim. Türknet sistemlerinde apartmanın 5 daireli olarak çıktığını belirttiler ve türktelekom ile görüşmemi istediler. Türktelekom ile görüştüm; sistemlerinde daire 6 nın göründüğünü ve 79 megabit hız alabildiğimi söylediler. Tekrar türknet ile görüştüm durumu belirttim daire 6 olarak işleme aldılar abonelik oluşturup evrak attılar.

    Evrakları incelediğimde daire 5 olarak girildiğini gördüm, ilk fiyasko da burada başladı zaten. Defalarca daire 6 dememe ve daire 5 te başka bir ailenin internet kullandığını belirtmeme rağmen sırf evrak yollatmak için kayıt açtılar. Evrakları bu şekilde yollasaydım muhtemelen kurulum ve diğer ücretlerle bir fatura çıkarılacak ve hak etmeyen müşteri hizmetleri çalışanı prim vesaire alacaktı. Çalışanlar bu durumun böyle olacağını bile bile yanlış işleme yönlendiriyor.

    Daha sonra tekrar arayıp yanlış evrak gönderildi diye kayıt oluşturdum. Diğer gün ulaşıp evrakları daire 5 olarak göndermemin sorun olmayacağını, sistemden daire 6 olarak düzenleyeceklerini ve bağlantımın sorunsuz yapılacağını söylediler.

    Aradan 30 dakika geçmeden tekrar arandım. Başka bir türknet personeli kendini tanıttı ve tüm durumdan habersiz, evrak gönderim sürecinde olan aboneliğim olduğunu ve işlemi tamamlamak için aradığını belirtti. Durumu anlattığımda ise yine üç kuruş prim peşine düşüp önceki konuştuğum arkadaşı yalanlayarak; evrakları daire 5 olarak göndermenin sorun olacağını, sistemden düzeltme yapılamadığını söyleyip yeni bir abonelik talebi istedi. Adres tanımlama aşamasında daire altı olmadığını görünce de kendince kurnazlık yapıp, no3 daire 6 yerine no5 daire 6 olarak kaydetti. Tekrar itiraz ettim ve kurulum yapılamadığını belirtti. Daha sonra dalga geçercesine farklı bir daire numarasına kurulum yapabileceğimizi belirtti. Nasıl çözeceğimizi sormama rağmen ısrarla bu bilgilerle kayıt yapamıyoruz başka bir daire ya da adres seçebiliriz dedi. Bi süre sorularıma aynı saçma cevapları aldıktan sonra görüşmeyi sonlandırdım ve türknetten vazgeçtim.

    Aradan bir saat kadar geçti tekrar farklı bir temsilci aradı ve abonelik yapmak istedi. Durumu anlattım bağlantı yapamayacaklarını söyledi. Nasıl çözebileceğimizi sordum ama diğer temsilciler gibi arka arkaya aynı cümleleri kurdu. Bu adresle devam edemiyoruz deyip durdu.

    Aynı firmadan 2 abonelik açtırdılar. Bi temsilci yanlış adres olduğunu bile bile evrak gönderdi. Diğer bir temsilci yine yanlış olduğunu bile bile evrağı o şekilde gönderin dedi. Bir başka temsilci üç kez tekrar ettiğim adresi bulamayınca farklı apartman seçerek devam etmeye çalıştı. Son görüştüğüm temsilci ise ne sorarsam sorayım bu adresle işlem yapamıyoruz demekle yetindi.

    Bu saçmalıklar ve çözümsüz kapanan telefonlardan sonra türktelekoma gittim. Bir kaç dakikada evrakları tamamladım daire 6 olarak düzgün adresime kayıt açtırdım. Yarın kuruluma gelecekler.

    Akılda kalan soru işaretleri için belirteyim. Türknet apartmanımın diğer 5 dairesinde 75 megabit hız olduğunu belirtti ve buna rağmen çözüm sunamadı. Oturduğum apartman istanbulda merkezi bir yerde 2 yıllık bina. Kanıt isteyen olursa tüm evrak maillerini, konuşma sürelerini, türktelekom hız testini atabilirim.

    Kesinlikle önermediğim bir firma. Temsilciler sadece evrak gönderip abonelik başlatma peşinde, teknik bilgileri sıfır. Ne söylerseniz söyleyin dinlemiyorlar online işlem merkezi gibi abonelik adımlarına devam ediyorlar. Personeller açılan kayıtlardan sizin durumunuzdan habersizler. Her arayan sıfırdan abonelik başlatmaya çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Caner.Pasha kullanıcısına yanıt
    Merhaba, olumlu düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
  • manasizadam kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aboneliğin başında yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Biz kullanmadığınız hizmete faturalandırma yapmıyoruz. Yaptıysak bu ücreti iptal ederiz.


    Adres bilgilerini girerek abonelik işlemleri başlatıyoruz. Ancak iç kapı daire numarasının 5'e kadar olması nedeniyle sorun yaşanmıştır. Biz adres bilgilerine yerleşik operatör'ün ortak kullandığı sistemden alıyoruz. Burada 5'e kadar olması nedeniyle işlemler gerçekleşmemiştir.

    İlerleyen zamanlarda sizinle tekrar yeni bir başlangıç yapmak isterim.
  • altyapı sorgulaması: yapa - aktif altyapı
    tahmini hız: 16 mbps (adsl)
    tahmini santral mesafesi: 1200 m.
    mevcut kullanım: vdsl 24 mbps
    hattımın desteklediği hız: 72 mpbs
    turknete geçersem ne hız alabilirim bilgisi olan var mı?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Yapılamayan bağlantılara kurulum ücreti aldığınız sayısız olay var internette, bu konuda çekincelerim yersiz değil. Türk telekom sistemlerinde 6 ya kadar görünüyor ve bugün bağlantımız tamamlandı. Çevremdeki kimseye önermiyorum müşteri hizmetleri son derece kalitesiz ve bilgisiz.

    Bugün tekrar aradılar bir de utanmadan adres yanlış girilmiş basit bir hata diyorlar. Kaç haftadır bağlayamadığınız sistemde öyle bir daire yok dediğiniz yere türk telekom bir günde 75 megabit hız veriyor. Olası bir sorunda bu insanlarla muhattap olacak türk net abonelerine şimdiden sabır diliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar konu açmış kendilerini nasıl daha rezil edeceğini göstermek için.
  • sizin vereceğiniz hizmet size kalsın.

    online oyunlarda özellikle yapılan bir kısıtlama olduğunu düşünüyorum.

    en kısa sürede iptal edeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cifaretto -- 28 Şubat 2020; 2:58:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, vermiş olduğumuz hizmette bilerek bir kısıtlama yapmıyoruz. Yaşadığınız kesintiyi kontrol edebilmemiz için destek kaydı oluşturur musunuz? GSM numaranızı PM üzerinden iletebilirseniz ben de kontrol ederek yardımcı olmak isterim.
  • dream_04 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, detaylı adres bilginizi PM üzerinden benimle paylaşabilirseniz kontrol ederek bilgi vermek isterim.
  • Tam 3 hafta internetimin tasinmasini bekledim tasimadiniz. Tam 2hafta internetimi kapattirmak icin beklettiniz. 5 hafta benden internet parasi aldiniz. Geri verdiginiz para 36 tl. Sizden modem almadim. Internet hattini da kendim dosettim. Sadece internetimi tasiyacaktiniz ama yapamadiniz. Turkcell superonline a gectim. Basvurumu persembe yaptim cuma gunu aboneligim hazirdi. Pazartesi 3. katta olan daireme kadar fiber kablo çektiler. Modemi de kendileri getirmişti. Abonelik evragi icin bile ugrasmadim. Kimlik fotokopisini eve gelen ekip fotograf olarak aldi. gerekli belgeleri de yine o ekip getirmisti. Imzaladim. 1 gun icinde interneti actilar. Her asamada beni haberdar ettiler. Eve gelmeden once aradilar. Ve Turknette alamadigim 24 mb hizi 50 mb sabit olarak aliyorum. Kesilme yok, kesinti yok, calisma yok. Bunlarin hepsi 89 tl. Turknetle ayni fiyatta yuksek kalitede hizmet aliyorum. Musteri hizmetleri var, kendi teknik servis destegi var, kendi atyapisi var. Turkneti onceleri desteklerdim. Kotayi kaldirma hareketini baslattigi icin severdim lakin kota kalktiktan sonra turk etin hicbir albenisi kalmadi. Albenisi kalmayinca da eksiklikleri one cikti. Bu eksiklikleri giderme niyetiniz de yok. Ben Kullaniciyim. Benim avantajim olani secme ozgurlugum var. Kotu hizmet veren bir firmayi kimse secmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Taşıyacağımız dairede internet var daha önce kullanılıyordu nakil ücreti ne kadar turknet'te?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, detaylı adres bilginizi PM üzerinden benimle paylaşabilirseniz kontrol ederek bilgi vermek isterim.
    Merhaba 29 mart 2020 TTNet taahudum bitiyor..
    Yalin internet kullaniyordum.. vdsl 24mbps 65tl ödüyorum
    .
    Bugun Turknet e gectigimde taahhüt bozmus oluyormuyum..
    Surec nasil isliyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    Merhaba, nakil ücreti 99 TL'dir. Nakil işlemlerinizi tamamladıktan sonra kurulum ekibimiz adresinize gelerek kurulumu gerçekleştirecektir. Toplamda sadece 99 TL faturalandırma yapılacaktır.
  • duayn kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şu an geçiş yapmanız durumunda fesih ücreti yansıyabilir. Fesih ücretinin 120 TL'sine kadar bizden çıkacak faturalarınızda indirim sağlıyoruz. Sizi de aramızda görmek isterim
  • Arıza kaydı bıraktırıp 2 3 gün sonra çözen ki o da çözülürse tabii, bir anlayışa sahip olmanın bence müşteri açısından mantıklı bir izahı yok. Evde maç, dizi film izleyeceğim İnternet sorunlu, ping yüksek vb artık her neyse, misafirlere 3 gün sonra gelin izleyelim mi diyeceğiz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, nakil ücreti 99 TL'dir. Nakil işlemlerinizi tamamladıktan sonra kurulum ekibimiz adresinize gelerek kurulumu gerçekleştirecektir. Toplamda sadece 99 TL faturalandırma yapılacaktır.
    Kurulum istemiyorum yine mi 99 TL ödüyoruz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.