Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.476
Cevap
120
Favori
552.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aşağıda seninle bir davet kodu ve bağlantı paylaşıyorum:

    Davet kodu: PPB90CH95TUM

    1 ay bedava kod arkadaşlar türknet muhteşem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 aylık abonelik sürecimde eşimden daha çok sizi aradım..
    Millet elinde telefon;
    arkadaşıyla,sevgilisiyle mesajlaşırken ben sizin uygulamanız üzerinden arıza mesajı yazıyordum..

    6ayda sinir hastası ettiniz beni!!
    Önce müşteri iliştilerinizi düzeltin,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir önceki mesaja ben de katılıyorum.

    Aralık ayı başında üye olmaya çalıştık. 2 farklı üyelik üzerinden üye etmeye çalıştığınız için 20 günden fazla sürdü basit bir üyelik işlemi.

    Ardından kriz süreci başladı. Öncelikle bana satış yaparken (site üzerinden de) 50 Mbit verildiği söylendi. Sonra nasıl olduysa 8 Mbit bağlanmış. Sizin o bize çok faydalı arayüzünüzden iletişime geçtiğimde 20 gün kadar süren bir "Türk Telekom Saha Ekiplerine yönlendirildi" "TT kaynaklı arıza yok" trafiğiniz başladı.

    20 gün sonunda şaka gibi bir cevap: "Santrale yakınsınız fakat sorunu çözemedik. Size 6.28 Mbit hız belirledik."

    Tekrar iletişime geçtim. yine bir sinir krizi ve sonunda cevap: "Modeminiz bozuk modeminiz."

    Tekrar iletişime geçtim: "Modem almak istiyorum ama bana yüksek hız verebilecek misiniz?" Cevap: "Santrale uzaklığınızdan dolayı düşük hız alıyorsunuz."

    Birkaç gün önce tekrar iletişime geçtim, "Nasıl bir modem almak gerekiyor?" Cevap: "ADSL".... (Eminim bana ADSL modem aldıracaklar, sonra da "Anaaa biz VDSL diyecektik şimdi maalesef yavaş hızla kullanacaksınız" diyecekler.)

    Buradan Turk.Net'ten hizmet almayı düşünen bahtsız arkadaşlara sesleniyorum: Almayın. Gerçekten, hayatınızda aksiyon istiyorsanız neyse ama onun dışında almayın. Bilgisiz çalışanlar, ilgisiz şirket, işe yaramayan hizmet.

    Müşteri Hizmetleri ikili ilişki süreci. Aynı zamanda sorunu çözebilecek kabiliyette birine denk gelmedim. O yüzden buradan yazıyorum. Eğer buradan da sorun çözülmezse benzer mesajı Twitter, Şikayetvar ve bilimum yere yazacağım. Ardından da Tüketici Hakem Heyeti yolları gözükecek. Verdiğim her bir kuruşu geri alacağım. Çünkü hizmet alamadım.




  • Turknet pişmanlıktır arkadaşlar geçmeyin.

    Birkaç yıl önce 24 Mbps VDSL hız alabilirsiniz dendiği için TurkNet'e geçtik ve VDSL modem aldık. İlk ay VDSL olan sinyalimiz sonraki aylarda ADSL'ye düşürüldü. Santrale uzaklığınızdan dolayı dendi eyvallah dedik TTnetten iyidir gene.

    Aylarca ev telefonumuz çalmamıştı. Fark ettik ki aradığımızda ulaşılamıyor. Evden cebi aradığımızda da farklı bir numara çıkıyor. Kayıt açtık defalarca sorun çözülmeden kapatıldı. Bizde sorun yok kendi kutunuzdan sonra apartmandaki bağlantılarınızı kontrol ettirin falan deyip kapadılar kaydı. Kontrole gelen Telekom görevlileri numaranız farklı gözüküyor bağlantınızda sorun yok sorun Turknet'in size atadığı numara farklı dediler.

    Ev telefonumuz yıllardır çalışmıyordu artık 13 şubattan beri de internetimiz de çalışmıyor. BTK'ya da şikayet ettik 27 gündür hizmet alamıyoruz ve her gün özür dileriz takibimizde şeklinde oyalanıyoruz. Turknet pişmanlıktır! Herkese uzak durmalarını tavsiye ediyoruz. Müşteri hizmetleri yalan. Aynı cevapları günlerdir yazıp modeminizi resetleyin diye kaydı kapatabiliyorlar.

    Basit bir sorun. numaramız A (30 yıldır) ama aranınca ulaşılamıyor ve aradığımızda B numarası gzüküyor. belli işte bişileri yanlış ters bağlamışsınız. Telekom görevlisi de Turknet numaranız bu gözüküyor. santrallerine ve kayıtlarına baksınlar burda numaranız B olarak gözüküyor sorun burdan kaynaklı değil diyor. Islarlarımız üzerine bu sefer bir aydır interneti kesip oyalıyorlar. hergün aynı mesaj ilgileniyoruz özür dileriz uzun sürdü vs. vs. sorunu çözmek isteseler bu bilgilerle neyin hatalı olduğunu anlarlar hemen anında çözülür başka birşey var. ilk başlarda da modeminizi resetleyin diye kaydı kapatıyorlardı sonra kullanıcı adınızı şifrenizi bir daha girin diye. alakasız alakasız yanıtlar veriyorlar sizi salak yerine koyuyorlar. ve tüm bu arıza kayıt süreci baştan başlıyor.

    Böyle sorumsuz lakayit karşıdakini salak yerine koyan bir firma olamaz. Telekomun ne kadar kötü bir işletme kültürü olduğunu biliyorduk ama Turket daha da betermiş.




  • dnnkys kullanıcısına yanıt
    Merhaba, müşteri hizmetlerimizwww.turk.net/oim sayfamızdan ve 08502888080 numaralı hızlı işlem hattımızdan açtığınız tüm kayıtları inceleyerek ve gerekli çalışmaları yaparak sizinle paylaşıyor.

    Yaşadığınız arızayı kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim.www.turk.net/oim sayfamızdan tekrar arıza kaydı oluşturarak PM üzerinden kayıt numarasını benimle paylaşabilir misiniz?
  • 10ur kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arızanızı kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numarasını PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • tamamen göz boyama. postun içinde kayboldum ama vatandaş hiç burdaki verileri doğrulamıyor
  • Herkes olumlu ya da olumsuz bir görüş belirtmiş, ben de kendi deneyimimi yazmak isterim.

    Öncelikle aşağı yukarı 30 yıllık ev telefonu ve 20 yıllık da internet hizmetim bulunuyordu türk telekomda. En son ödediğim fiyatlar 2 yıl önce vermiş olduğumuz internet taahhüt gereği 24Mb 75gb akn(sonradan sınırsız oldu) ve sadece birilerinin bizi arayınca ulaşabilmesi için açık duran telefona toplam ödediğim ücret 100 tl idi. Telefon ve internetlerin taahhüt süreli birbirinden farklı zamanlarda bitiyor ve forumdaki konulardan gördüğüm kadarıyla benim ödediğim fiyatlardan çok daha uygun fiyatları ödeyen bir çok kullanıcı vardı. Ailemin üzerindeki bu hatta işlem yaptırmak için sürekli onları telefona istemleri yüzünden kendi üstüme devralmak ve bari taahhütler ortak olsun birleşsin gibi isteklerimde bir çok uğraşıma rağmen baktım ki türk telekom sürekli işi yokuşa sürüyor. En son forumda ki diğer kullanıcılara verdikleri teklifleri ve internet sitelerinde de aynı olan fiyatları görünce canıma tak etti ve türknete geçtim.

    Türknet'e geçerken olumlu yorumların yanında bir çok olumsuz yorumda okudum ama her zaman dedim ki türk telekomdan ne kadar kötü olabilir. Beni cezbeden şey taahhütün bulunmamasının yanında şuan ödediğim fiyattan daha düşük bir fiyata hem telefon hizmeti hem de daha yüksek hızda internet alacak olmamdı. Geçen hafta pazartesi arayıp bilgilerimi verdim, evrakları doldurup perşembe günü kargoladım. Cuma günü evrakları sisteme girip cumartesi sesli onay alındıktan sonra pazartesi günü 15 dakikalık bir kesinti yaşayıp türknete geçiş yaptım. Aynı gün 10 lira fark ile hızımın 100Mb'e kadar çıkarılmasını istedim çünkü sorgulamada alacağım hız 75Mb olarak gözüküyordu. Geceye doğru tanımlamanın yapıldığı söylendi ve şuan 80Mb ile bağlanıyorum.

    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!

    Sonuç olarak sadece 2-3 gündür kullandığım internet hizmetini değerlendirmek için daha erken ama geçiş süreci ve vaat edilen hızların verilmesi yönüyle şuan için son derece memnun olduğumu söylemem gerek.




  • Luaz. kullanıcısına yanıt
    Ben de en az sizin kadar memnunum. Tek memnuniyetsizliğim hattımın 100mbit ‘in üstünü desteklemesine rağmen Turk.net ‘in o hızı vermemesi. Kısa bir süre Turk.net ile 100 mbit kullandığım için hattımın desteklediğini çok iyi biliyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yıllık kullanıyorum ilk zamanlarda hız 6ydı ping felaketti online oyun oyanayamıyordum şimdi 8 oldu internet akşam saat 10 buçukta başlayıp sabaha kadar internet kopmaya başladı 2 aydır sürüyor bu durum ve türk net sorunu çözemiyor 300 metre ötede insanlar 35 mb hız alırken ben 8 alıyorum ve aynı parayı ödüyoruz adalet neresinde bunun tek güzel yani kotasız olması yoksa tırt hani 2019 sonunda tüm firmalar kotayı kaldıracaktı hala kota var :S cimerden herkes şikayetmi etmeli durumun görülmesi için !
  • Gerçekten ping süresi çok düşük. Mesela benim ping 0 ms. Çünkü iki aydır internetim yok!
  • Luaz. kullanıcısına yanıt
    Merhaba, olumlu düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim. Keyifli kullanımlar dilerim.
  • freedom77 F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapınızın desteklediği maksimum 100 Mbps'e kadar VDSL hizmeti veriyoruz. Binanızda yüksek hız alan abonelik varsawww.turk.net/oim sayfamızdan 'modem buluşması gereken hızda buluşmuyor' statüsünde destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • Merhaba, hız konusunda altyapınızın desteklediği 100 Mbps'e kadar VDSL hizmeti veriyoruz. Aynı binada yüksek hız alan abonelik varsa referans numarası olarakwww.turk.net/oim sayfamızdan 'modem buluşması gereken hızda buluşmuyor' statüsünde kayıt açarak iletebilir misiniz?
  • bykardelenn B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arıza çözüm sürecimiz 3 iş günüdür. Bahsettiğiniz süre uzun bir süredir. Arızanızı kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • IP TV engelleme hikayesine ne diyeceksininiz? beinconnect, TURKCELL TV+, kablotvweb v.s.e. için engelleme varmış? sizin yorumunuz ne?
  • Arkadaşlar Allah aşkına geçmeyin artık şu lanet firmaya..

    Adamı süründürüyorlar ya.

    Hatta varsa iptal edin..Kepenkleri indirsinler..

    Harbiden türkiyedeki en boş ve en gereksiz firma..

    İlla başınıza gelmesini mi bekliyorsunuz türknet rezaletinin...

    30 Tl fazla verin sağlam olsun,sallayın gitsin Türkneti..
  • Ben 2019un ağustos-eylül ayında türknetten çıkıp kablonete geçtim. Kanseri yenmek nedir öğrenmiş oldum. Bir daha bedava verseler de türknet kullanmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.