Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hilmi fatih Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.523
Cevap
120
Favori
555.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir çok yorumu okudum. Memnun olanda var olmayanda. Türk Telekom'un fahiş fiyat politikasından dolayı Türknet'e geçmiştim. Geçer geçmez kotasız internet ile tanışmıştım. Geçtiğimde hattımın 100 mbit i desteklediğini gördüm ve 10 tl farkla 100 e geçtim. 99 mbit hız testinde hız aldım ve oldukça stabil kullandım. son 2 aydır İstanbul Ümraniye'ye taşındım ve nakil ettirdim. Nakil sürecim 8 gün sürdü. Problem boş port olmaması vs dendi. Telekom port getirdi alt yapı 70 e kadar destekliyor. Şuan 65 civarı hız alıyorum. Alt yapı yok dendiğinde Süperonline'a abone olmaya kalktım. 16 mbit adsli KOMEDİ gibi 119 TL ye vermeye çalışıyor. Birde bizim 16 mbit diğerlerinden daha iyi falan diyor. Mesleğimiz olmasa yiyeceğiz yani. Yine Türknet'ten devam. Özetle Ben bu kadar zamandır bir sorun yaşamadım.
  • ozhanbayram kullanıcısına yanıt
    Merhaba, olumlu paylaşımınız için teşekkür ederim. Keyifli kullanımlar dilerim.
  • 3 gündür ping sorunu yaşıyorum bu yüzden online oyun oynayamıyorum ve her gün destek ekiplerine yazıyorum sonuç yok. sorun yaşadığınız zaman ulaşabileceğiniz canlı müşteri hizmetleri yok ticket açıyorsunuz artık ne zaman dönerlerse... bekliyoruz bakalım.
  • Bende mağdur olan olan taraftayım. Geçiş yapmadan önce görüştüğüm TürkNet çalışanı taşıma işlemi yaptıktan sonra kesinlikle hiç bir işlem yapmadan kullanmaya devam edebileceğimi söyledi. İki ay sonra birden bağlantım koptu.Israrla iç tesisat dediler ekip gönderdiler. İç tesisatımda hiç bir sorun çıkmadı. Telekom portumu değiştirmiş.(Taşıma yaptığımda hiç bir sorun olmayacaktı.) Bu arkadaşlarda onun faturasını 100 TL bana yansıttılar. Çok fazla fark yoksa kesinlikle iyi kötü kurumsal kimliği olan firmaları tercih etmenizi tavsiye ederim. Sabırlıyım uğraşacak vaktim var diyorsanız TürkNet en uygun firma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snlk.85 -- 14 Mart 2020; 1:4:22 >
  • Upload'ı parasını verip bile yükseltemiyorum. 100Mbps(gelen 80mbps) Download, 4mbps up.
  • PSDN915 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, VAE' de upload hızını en fazla 4 Mbps' te kadar verebiliyoruz. YAPA' da altyapınızın desteklediği upload ve download hızını 100 Mbps' te kadar verebiliyoruz. YAPA için de altyapı geliştirme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.
  • snlk.85 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, geçiş işlemi yapılan aboneliklerde kurulum işlemine gerek kalmadan aktivasyon işleminizi tamamladığımızda kullanım yapmaya başlıyorsunuz. Anladığım kadarıyla sizin aktivasyon işleminde değil sonrasında arıza yaşamışsınız. İç tesisat kaynaklı sorun olmadığını belirtiyorsunuz. Bu konuyla ilgili fatura kaydı oluşturur musunuz? İnceleme yaparak size bilgi verelim.
  • lhRnl L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ping tracert attıktan sonra destek kaydı oluşturarak kayıt numaranızı benimle PM üzerinden paylaşır mısınız? Ben de takibini sağlayarak yardımcı olmak isterim.
  • Türknet davet

    Davet kodu: PPB90CH95TUM

    1 ay bedava kod arkadaşlar fatura ödemelerinde sıkıntı yok üye olabilir siniz kod ile türknet avantajlarından sizde faydalanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevap olsun diye bilgi vermeyin yıldım kayıt oluşturmaktan.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    ilettim zaten 4. gün oldu gündüzleri normal ping akşam 7 den sonra 80-90 ping ile oyun oynanmıyor.
  • Merhaba,
    Daha önce Türknet kullanıyordum. O zamanlar oturduğum dairede ttnet adsl altyapısı vardı ve Türknet hizmetinden memnun kalmıştım. Ancak yeni taşındığım binada ttnet fiber alt yapısı vardı sadece ve Türknet "TTnet fiber altyapısını kullanamıyoruz" dediği için ayrılmıştım. Bu 2018 yılında yaşanmıştı. Şimdi tekrar Türknete geçmek istiyorum çünkü sitenizde fiber paketlerinizi gördüm.

    Artık TTnet fiber altyapısını kullanabiliyor musunuz? (FTTH)
    Ayrıca, sitenizde adres sorguladığımda, "Adresinizin bağlı bulunduğu santralde çalışma olduğu için abonelik işlemlerinize devam edemiyoruz. İlerleyen günlerde tekrar deneyebilirsiniz." diyor yaklaşık 2 haftadır.
  • Türknet ile olan aboneliğimi geçen ay sonuna doğru farklı bir servis sağlayıcıya geçerek sonlandırdım

    Türknet ilgili ayın faturasını ay başından peşin olarak aldığı için 5.24 TL ücret iadesi yaptı tarafıma.

    Bugün ise tarafıma şu şekilde bir mesaj gönderdiler


    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!

    İlgili mesaj ile ilgili BTK ve tüketici mahkemesine hemen başvuruda bulundum

    Firmayı tanımanız açısından önemli olduğunu düşünüyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuNcİx -- 16 Mart 2020; 11:38:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • lhRnl L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konuyu genel olarak network ekibimize ilettim. Açtığınız destek kaydı ile ilgili teknik uzmanlarımız ayrıca kontrol sağlayacaktır. Sorun varsa bunu kısa süre içerisinde gidereceğiz.
  • PhyTech kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bazı bölgelerde bireysel fiber altyapımızı oluşturduk. Yatırımlarımız devam ediyor. Aldığınız hata bulunduğunuz bölgede farklı operatöre ait fiber altyapısı olduğunu gösteriyor. Her servis sağlayıcı firma sadece kendi abonelerine fiber hizmetini sunuyor.
  • TuNcİx T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, faturanız ile ilgili hatalı bilgi almış olabilirsiniz. Dilerseniz bu durumu arkadaşlarım incelesin. 08502888080 numaralı hızlı işlem hattımızdan 'fatura inceleme' kaydı oluşturabilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, faturanız ile ilgili hatalı bilgi almış olabilirsiniz. Dilerseniz bu durumu arkadaşlarım incelesin. 08502888080 numaralı hızlı işlem hattımızdan 'fatura inceleme' kaydı oluşturabilir misiniz?
    Sitenize girdiğimde herhangi bir fatura borcum olmadığı yazıyor zaten

    Elimde ilgili ayın faturasını ödediğime dair dekont mevcut

    Kendi firmanız bana mail atıp hesap numarası isteyerek ücret iadesi yapmıştır ve bunun da dekontu elimde bulunmaktadır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef Türk Telekom un 50 mbit verdiği iş yerimizde bizi 8 mbit e mahkum etmesi sebebiyle,
    Turknet aboneliğimiz için iptal işlemlerini başlattık.
  • Turknete 16mbit ADSL 27 şubatta başvurdum 3 martta aktivasyonu aktif etmek için beklettiler 10 martta aktivasyonum oldu sürekli kesilen dsl sorunu oldu anca dsl bağlantımı dün sağlayabildiler bağlantı da kendi kendine geldi kurulum ekipleri gelicez dediler zil çaldı biri daireye bile gelmeden aşağıda bir şeylere bakıp gitti ve sorun çözülmemişti ancak dün dsl bağlantım akşam saatlerinde geldi artık biri mi geldi kendi kendine mi oldu bilmiyorum ve download hızını tahmin edin sizce ne kadardır? 0.34mbps! Müşteri hizmetleri denen bir şey yok arıza kaydı açıyorsunuz otomatik mesajlardan geliyor eğer arayan biri nadir olursa o da ekiplere ilettim diyip kapatıyor şuana kadar aldığım hizmet tam bir rezalet, sorunlarım çözülmezse cayma hakkıma başvurucam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanıyorum yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. Şu anda piyasada bulabileceğim en iyi hızları, kotasız ve sözleşmesiz bana sağlamakta. Fakat yaklaşık 15 gündür çok ciddi hız düşmekte ve ping fırlamakta. Zaman zaman düzelip, zaman zaman bozuluyor. Bir süre bekledim, belki geçici bir durumdur diye. Fakat bugün artık destek kaydı açayım dedim. Yarın sanıyorum bir geri dönüş sağlanacaktır.

    Bir hususta da fikir beyan etmek isterim. Kullandığım altyapı size ait değil, bunun bilincindeyim; fakat şu upload hızlarını 1-2 tık daha yukarı çekebilseniz muazzam olacak. Çok bir şey istemiyorum, sadece 4 mbit değil de 6-8 filan olsa tadından yenmez. Varsın faturada artsın dert değil, istediğimiz hızlarda upload alamıyoruz. Buna uygun bir paket de sunulmuyor. Parasını vereceğim desek de yine yok yine yok.

    Keşke şuna da bir çözüm bulunsa.




  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.