Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! (623. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12.476
Cevap
120
Favori
552.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sezerbaris kullanıcısına yanıt
    Kontrol ederek dönüş yapacağım.
  • V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    Hay ağızına sağlık👍

    İstanbul Z.burnun'da karman çorman 50 yıllık binalara bile gelmiş,bizim koca siteye gelememişBen yönetim ile konuştum,gelirseler onay vereceğiz dediler ama iişte.Kınıyorum Türknet seni
  • 3 ayda bir zam yapıyorsunuz.


    Gigafiberden memnunum , ama yıl sonu muhtemel 999 liraya kadar çıkacak


    1 yıl içerisinde 139 lirada 399 liraya çıktı.

  • suÇ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, GigaFiber hizmetimizi yaygınlaşmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Proje ekiplerimiz bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirecektir. Uygun görülmesi durumunda çalışmalara başlanılacaktır.https://turk.net/gigafiber-istiyorum bağlantısı üzerinden talebinizi iletebilirsiniz.
  • General Darknes kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, zorunlu kalmadıkça fiyat değişikliği yapmıyoruz. Kaliteli hizmet sunmak ve altyapı çalışmalarımızı güçlendirmek adına değişen koşullarda güncelleme yapmak durumunda kaldık. Dilerseniz Sabit Fiyat Kampanyamızdan yaralanabilirsiniz,https://turk.net/internette-sabit-fiyat-firsati bağlantısı üzerinden kampanyamız hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.
  • Merhabalar. Sıfır daireye taşınıyoruz ve doğal olarak altyapımız yok. Evlere fiber kablolarımız çekili fakat müşteri temsilcisi ile konuşmamızda pekte açıklayıcı anlatamadı durumu. Rica etsem yardımcı olabilirmisiniz?
  • Safe Zone kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, binanıza GigaFiber kutusu koyuldu mu? Kutu koyulduysa TurkNet bilgisi yer alıyor mu?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Hayır hat çekili tüm dairelere ama kutu mevcut değil binada.

  • Safe Zone kullanıcısına yanıt
    İletmiş olduğunuz yerleşik operatör ya da farklı bir servis sağlayıcısının fiber çalışması olabilir.
  • @TurkNetDestek binamızda türknet gigafiber altyapısı mevcut... Bina kutusundan daireye kadar kablo çekimi size ait bildiğim kadarıyla.

    Daire içinde salona kadar kablo çekimini talep ediyorum, kablo kanalını siz temin etmiyorsunuz sanırım, kendim alsam arkadaşlar çeker mi yoksa kabloyu uzun bırakıp bize mi bırakırlar?

  • bkmçvş B kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, ekipler daire içerisine kadar bağlantınızı yapıyorlar ama kablo kanalı işlemini size bırakabilirler. Adrese gelmeden randevu almak için saha ekiplerimiz sizi aradıklarında detaylı bilgi alabilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bir sene oldu değişen birşey yok.

    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!
  • suÇ kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, PM üzerinden adres bilgilerinizi iletebilir misiniz? Proje ekiplerimize bilgi vereceğim.
  • Arkadaşlar sayfalarca biraz bakındım ama genelde herkes hep altyapıyla alakalı konuşmuş. Ben fikir edinebilmek için bir süredir gigafiber kullananların yorumlarını merak ediyorum, genel olarak hız durumu nasıl oluyor 1k mbit kesin veriliyor mu, mesela buna geçip de 100-150 mbit alır mıyım? Stabilite, ping durumları nasıl? Genel son kullanıcı yorumlarını merak ediyorum.


    Bende 250 TL 12 ay sabit fiyat diyor, peki bu sabit fiyat kartla 12 aylık ödeme için mi geçerli yoksa aydan aya da geçerli mi?


    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!



    Bir de anlamadığım bir şey var Gigafiber'i bölgeme çekerlerken normal VDSL'de de desteklenen hız yükseldi yani önceden 16 mbit üzeri alamıyor gözükürken şimdi altyapı sorgulama sitelerinde VDSL ve FTTX-v2 olarak 65 mbit destekliyor gözüküyor (gigafiber haricinde). Bu nasıl oluyor?





  • Fulton F kullanıcısına yanıt

    Kabloda 999 Mbps geliyor. Kablosuzda iPhone 12 pro ile 600-800 Mbps civarı. Samsung a55 ile 300 Mbps civarında hız alıyorum. Ping nerdeyse yok. YouTube’u kablosuz 732 Mbps ile izliyorum. 0 Frame kaybı ile.


    Verilen teklif bölgenize özel Aydan aya 12 ay boyunca geçerli fiyat. Toptan ödeme kesinlikle değil. Çünkü benim Turknet’e geçtiğimde de bölgeye özel 199 TL İdi. Aydan aya 199 TL ödüyorum. Ayrıca odaya kadar fiber çektiler. Kurulum ücreti almadılar. Giga Fiber Modem ve Ont cihazı kirası dahil aydan aya 199 TL ödüyorum.

  • Yeni binaya taşınıyoruz. Sokakta diger tum binalarda gigafiber gözüküyor. En hizli sekilde altyapiya nasil kavusuruz? Daire iclerinde fiber kablo mevcut ama kablonun diger ucu nerede bilemiyorum.
  • Sefa kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden adres bilginizi paylaşabilirseniz proje ekibimize bilgi vermek isterim.
  • Evet türknet gigafiber 399.90 tl ama ilk ay ondan sonra her ay 50 tl zam gelecek haberiniz olsun 😅 5 ay kullandım 75 mbps hızı ilk ay ödedigim fatura ile 5 inci ay ödedigim fatura arasında 120 tl fark vardı taahhütsüz internet enayiliktir gidin türktelekoma kablonete 2 senelik taahhüt imzalayın kafanız rahat olsun yoksa aman zam gelecek mi aman şu olacak mı bu olacak mı diye korka korka internet kullanırsınız
  • abulut4434 A kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, zorunlu kalmadıkça fiyat değişikliği yapmıyoruz. Kaliteli hizmet sunmak ve altyapı çalışmalarımızı güçlendirmek adına değişen koşullarda güncelleme yapmak durumunda kaldık. Dilerseniz Sabit Fiyat Kampanyamızdan yaralanabilirsiniz,https://turk.net/internette-sabit-fiyat-firsati bağlantısı üzerinden kampanyamız hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.