Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: stanco Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12.476
Cevap
120
Favori
552.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, arızanızın bir an önce çözümlenmesi için teknik ekiplerimize önceliğini ilettim. Kısa süre içerisinde sizi arayarak bilgi vereceğiz.
  • Silverus kullanıcısına yanıt
    Merhaba,https://www.nperf.com/tr/ 15- 20 dakika ara ile 3 adet hız testi yapıp ekran görüntülerini alarak kayıt içerisine ekleyebilir misiniz? Konuyu benimde yakından takip edebilmem için kayıt numarasını PM üzerinden paylaşabilir misiniz?
  • dimitradon kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arızanızın çözüm sürecinin uzaması üzerine ekiplerimize bildirimde bulundum. Ekiplerimiz en kısa süre içerisinde gerekli çalışmaları yaparak sizinle iletişime geçecektir.
  • Sanal Dilenci S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizi de aramızda görmek isterim. Abonelik başvurusunda bulunmanız halinde evrakları eposta adresinize gönderiyoruz. Evrakların çıktısını alarak doldurduktan sonra bize kargo aracılığı ile göndermeniz gerekiyor. Hizmetinizi 3 ila 6 iş günü içerisinde aktif ederek bilgi veriyoruz.

    İptal için ise 02122165560 numaralı faks hattımıza iptal dilekçeniz ile birlikte kimlik fotokopinizi göndermeniz yetereli olacaktır.
  • Almayın kardeşim türknet, adamlar dolandırıcı, arkadaşımın başına geldi. Kablonet şu an için en iyi iss.
  • tP4sha T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arkadaşınızın hizmet numarasını PM üzerinden benimle paylaşmanız durumunda yardımcı olacağım.
  • Türknet nPerf değerinin nasıl bir düzmece olduğunun farkına varın. Bu konu ile gerçekten bilgi edinmek isteyen varsa buyrun konuma gelsin;
    https://forum.donanimhaber.com/turknet-beni-hayal-kirikligina-ugrattin--142024756#142090830

    Özet geçmem gerekirse eğer, kendi sitelerinde ki nPerf müthiş hız testi sonuçları her zaman 90mb üzeri çıkıyor, ama ne hikmet ise Twitch yayınları 460p'de bile donuyor :) Üstelik Speedtest sitesinde aynı zaman da çıkan sonuç maksimum 22 mb ( en yüksek aldığım hız değeri bu. genelde 7mb) Sunucuları çok hızlı ve sağlıklı olan bilindik sitelerden IDM yolu ile download yaptığım zaman 2.1 mb veri download edebiliyorum saniyede...nPref sonucu 90mb üzeri olan hız testim neyi anlatmak istiyor ? Nerede kullanabiliyorum ben bu sonucu ? Twitch 460p takılıyor, download ediyorum zar zor saniye de 2.1mb download yapabiliyorum, youtube 1080p takıla takıla izliyorum fln...Bu nPerf kesinlikle internetinizin hızına göre bir sonuç vermediği kesin, bunu bilin...




  • Buyrun Türknet nPerf düzmecesi :)

    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!

    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!

    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!


    Şu an şaşırdım yalnız. nPerf hiç şaşırmazdı kendisini, hızım 7mb olsa da daima 90mb üzeri çıkardı, şu an 77 çıktı :))) Speedtest sitesinde 7mb çıkıyor. Nvidia sitesinden driver download etmeye kalktığım zaman 77mb download hız sonucu çıkaran nPerf e göre Nvidia dan saniye de 800kb veri indirebiliyorum bilgisayarıma. Sanırım nvidia sunucuları dandik, ya da Türknet'in bana dediği gibi modemim bozuk, modem kurulumu yanlıştır, kablolarımda çatlak fln vardır, hatta kafamda da var. Bütün gün internetim normal, ama akşam 20:00 den sonra gece 03:00 e kadar süren kronik bir sorunum var son 10 gündür. Türknet ile aramda ne gelişme oldu ? Modemim bozuk olabilir. İç hatlarda sorun varmış, ben istersem ekipler gelecekmiş ve tamir edeceklermiş akşam 8 de başlayıp gece 3 de biten sorun için :))) Öyle kırık kablolarım ve modemim var işte ne yaparsın, akşam tam sekiz oldu mu deliriyor, hızı 100mb dan 7 ye indiriyor, ne yapsın canım kırık modem işte, var kafasında...




  • Merhaba, gönderdiğiniz video'yu izledim ve resimleri inceledim. 1 dakika ara geçmeden 2. test yapılıyor. Ben bu konuda inceleme başlatacağım. Ancak testleri 5 dakika arayla yaparak ekran görüntülerini benimle paylaşabilir misiniz?

    Akşam 20:00'den sonra yaşadığınız sorunu da ayrıca incelemek isterim. Bunun için bana hız testi sonucunu ve tracert testini alarak kayıt açtıktan sonra bana bilgi verebilir misiniz?
  • yetkili kişiye özelden dm atıyoruz sorunumuz için ama sanırsam burda forumda konu acarak yada forumda yazarak sorunu herkes gormeyınce yayılmayınca onemsenmıyor o zaman bizde buradan yazalım yada ayrı konu acalım.
    Girmeye çalıstıgım sayfaların dünden beri yarısına giremiyorum ama mobil internete geçiş yaptogımda sorunsuz bi şekilde girebiliyorum.3 farklı cihazla deneme yaptım yani sorun sitelerde degil wifi de sorunun kontrol edılmesını talep edıyorum.modemi resetledim dns degıstım hiç birşekilde düzelmiyor.Destek talebi actım birdaha dönüş yok 1 gün oldu haftasonu halletmemız gereken işlerimiz var mobıl baglantıdan halletmeye calısıyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sir506 -- 21 Şubat 2020; 16:28:46 >
  • sir506 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim imkanın varsa Türknet aboneliğini sonlandır. Şu an ben bi takım sebeplerden dolayı bu ay da Türknet zorunlu olarak kullanmam gerekiyor. Türknet gerçekten insanı pişman eden bir firmadır.

    Kendileri sana cevap verse bile netice değişmeyecektir. Bakın BTK şikayet ettim ve hala sorunu bana yığmaya çalışıyorlar. Ben kendilerine bildiğin video yolluyorum görüyorlar Nperf sitesinde çıkan hızın düzmece bir sonuç çıkardığını, ve hala bana kalkıp dalga geçer gibi "Nperf en gerçekçi sonucu verir" diyor Türknet teknik uzmanı :) Bir de konuyu paket kaybına getiriyor, neymiş efendim paket kayıplarının internet sağlayıcı ile bir alakası yokmuş, sorun oluyorsa eğer DONANIM ile alakalıymış, kullanıcının iç hatları, ya da bağlanmaya çalıştığı sunucuları ilgilendiriyormuş.

    Bu söz de teknik ekip uzman olan insanların karşısında genelde bilgisi olmayan kullanıcılar olduğu için direkt olarak aptal yerine koyuyorlar onları...Hoş, bilgi sahibi olan insanları da ısrarla aptal yerine koyuyorlar. Düşün yani paket kaybı sorunu bu aboneliğim de yoktu, ama durduk yere alakasız şekilde konudan bahsetti, ama böyle atıp tutma kafası olamaz. İnternet sağlayıcısı ile alakası yoktur deyip olayı donanıma bağlıyor. Sanki bu donanım bir tek kullanıcının evinde var. Hani santral aslında benim evimde :D Saha dolabıda tuvaletin içinde, öyle işte :)))

    Türknet teknik ekip uzmanı diye geçinen insanlar bana kalırsa karşısında ki kullanıcıları aptal etmeye çalışma konusunda uzmanlar. Başka hiçbir şekilde uzman oldukları yok. 10 gün oldu, ve bu süreç de 8 gün boyunca hergün istinasız akşam 20:00 de bağlantı hızım düştü, kalkıp bana genel sorundur, olağandır bu yoğunluktan yaşadığınız hız testi dediler. Ben de o zaman burada benim dışımda ki arkadaşlarım niye etkilenmiyor dedim, ekran görüntüleri attım, bu sefer kalkıp UZMANlar modem yanlış kurulum olmuş dediler. Yani arkadaşım sen istediğin kadar bunlara ekran görüntüsü atarsan at onlar da sorunu senin üzerine atmak için uğraşacaklar. Muhtelemen Türknet sorunu bu ay içinde de düzeltmek istemeyecek. Ben de gelecek ay içinde Türknet aboneliğimi sonsuza kadar kapatacağım. Bir daha isterlerse 1000mb hıza 50 TL diye bir tarife çıkarsınlar, imkanı yok yine de işim olmaz bir daha...Ve kim Türknet i merak ederse tanıdığım tanımadığım, herkese uzak durması gerektiğini söyleyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lautreamont -- 22 Şubat 2020; 17:40:26 >




  • Siz bu insanlara video gönderiyorsunuz şu altta ki resimleri ilgilendiren görüntüler içeriyor :D Hala kalkıp artık neye dayanıyorsa Nperf en gerçekçi sonuç veriyor diye söyleniyorlar. BTK şikayet ediyorum, bana gelen karşılığa gel. Ben ne anladım bu şikayetten ? Her türlü kullanıcı gerizekalı bilgisiz oluyor, sorun kullanıcıda oluyor. Bunları kime şikayet edelim ? Haklıyız ama sonuçta aptal olan bilgisiz cahil olan biz oluyoruz.

    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!
    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!
    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!
    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lautreamont -- 22 Şubat 2020; 17:51:37 >




  • Paylaşacağım bu yazı Türknet in kendi sitesinden alıntıdır.


    "nPerf’ün sonuçlarına göre hız testi yapan TurkNet’lilerin ortalama 32 Mbps’e kadar hız alması, TurkNet’i tercih edenlerin 4K film/dizi izlemek, aynı anda birçok cihaz üzerinden internete bağlanmak, 4K online oyun oynamak gibi yüksek bant genişliği gerektiren uygulamaları, rahatlıkla yapabilen kullanıcılar olduklarını kanıtlıyor."

    Çok iyisin Türknet insanları aldatmaca konusunda...İşte en ufak bir internet sorunu yaşadığınız zaman açtığınız destek kaydı'nın otomatik size verdiği ilk cevap :D Ayrıca 2 gün sonra söz de teknik uzmanın da verdiği cevap aynı. Yukarı da kendi sitelerinde yazan şeye bakın ve bir de şu resim de yazılana...Evet kanıtlıyorsun kendini Türknet.

    1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL!


    Türknetli değilseniz Türknet size herşeyi yapabilme imkanından bahseder, gözünüzü boyamak için herşeyi yapar, fakat Türknetli olduktan sonra onların gerçekte hızlı, ilgili gibi şeylerle alakası olmadığını anlarsınız. Yazıklar olsun size :) 2 ay önce aboneliğimi geçirmek için 1 kere aradım, ve evrakları yolladım mı yollamadım mı diye beni 3 gün içinde 50 defa aradınız canlı olarak, ama 10 gündür size 100 kere yazdım ve şu ilgiye bakın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lautreamont -- 22 Şubat 2020; 18:3:19 >




  • internet sorunum var sadece bazı sitelere girebiliyorum yerli siteler çoğu ayrıca google youtube facebook gibi siteler açılıyor n11 aliexpress gittigidiyor gibi siteler açılmıyor sorun ne anlamadım modemi kaç sefer kapadım açtım düzelmedi


  • Mümkünse Türknet forum.donanim üyesinin bu video'yu konu başlığına editlemesini istiyorum. İnsanlar Nperf saçmalığının nasıl bir aldatmaca olduğunu görsünler. Buyrun arkadaşlar :) Türknet teknik ekip UZMANları bu video'yu izleyip benimle dalga geçer gibi "nperf en gerçekçi sonucu verir" yanıt veriyor.




  • ben 35mbitlik paketten kullanıyorum speed testten yapıyorum ping değeri genelde 9u geçmiyor ancak 2 gündür başka sıkıntı mevcut bir çok siteyle bağlantı kurulamıyor
  • Ben 2016 yılında geçiş yapmıştım, o zamanlar 50-60 mbit değerler oluyordu modemimde ve net o değerlere çok yakın kullanım sağlıyordum.
    Sonrasında nakil ettirdim farklı bir ilçeye, biraz kavga dövüş orada da aynı şeyi sağladık.
    Ardından taşındım tekrar başka bir ilçeye geçtim, burada ilk bir ay iki ay kadar yine sağlıklı hizmet alıyorken.
    Son durum şöyle:

    Modemde görünen hız 64mbit =====> kullanabildiğim maksimum hız 15-20 mbit ....

    Tam bir hayalkırıklığı.....
  • 3 aya yakın bir süredir 35mbit olarak 75TL'ye kullanım sağlamaktayım.
    Hattımın 80Mbit'e kadar desteklediğini öğrendim ve bu nedenle 10TL fark ile 100mbit'e geçmek istedim.
    Paket değişikliği yapıldı fakat hız aynı.
    Şuan modem üzerinde max upload 22mbit max download 34mbit görünüyor.
    NmsHızProfil olarak 88064 görünüyor.
    Aldığım hız ise 33Mbit

    Tarifemi değiştirip hemen 10TL'yi yansıtıyorlar fakat hızım hala aynı bu konuda çok gözden düştüler millenicom'a geçeceğim sanırım
  • aynısı banada oldu vdsl ile o hızı destekleyen hiç bir firma yok zaten türknette dahil bende senin gibi düşündüm yaptım ama 5 günde caydım sonra hızı veremediklerini söyledi şuan 35mbitle yetiniyorum
  • sir506 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Merhaba, sorunu tespit ettik. Network ekibimiz sorunun bir daha yaşanmaması için arka planda çalışmalarına devam ediyor. Modeminizi kapatıp açmanız durumunda sorun giderilecektir.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.