Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.476
Cevap
120
Favori
552.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, bu test sonuçlarını bende bir çok arkadaşımdan da 5 dakika ara ile test ettim. Hepsinde de sonuç 2 Mbps'lik fark çıktı. Örneğin 90 Mbps speedtest, bizim sitemizde ise 88 Mbps çıktı.

    Akşam saatlerindeki sorun ile ilgili destek kaydı açarak bana kayıt numarasını iletebilir misiniz? Test sonuçları ile birlikte yarın network ekibimiz ile görüşeceğim.
  • Hüsami kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorunu tespit ettik. Network ekibimiz sorunun bir daha yaşanmaması için arka planda çalışmalarına devam ediyor. Modeminizi kapatıp açmanız durumunda sorun giderilecektir.
  • fowell-one kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arkadaşlarımın kontrol edebilmesi içinwww.turk.net/oim sayfamızdan "modem buluşması gereken hızda buluşmuyor" statüsünde kayıt oluşturabilir misiniz?
  • Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi içinwww.turk.net/oim sayfamızdan "modem buluşması gereken hızda buluşmuyor" statüsünde kayıt oluşturabilir misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, bu test sonuçlarını bende bir çok arkadaşımdan da 5 dakika ara ile test ettim. Hepsinde de sonuç 2 Mbps'lik fark çıktı. Örneğin 90 Mbps speedtest, bizim sitemizde ise 88 Mbps çıktı.

    Akşam saatlerindeki sorun ile ilgili destek kaydı açarak bana kayıt numarasını iletebilir misiniz? Test sonuçları ile birlikte yarın network ekibimiz ile görüşeceğim.
    2mbps'lik bir dalgalanma gayet normal bir durumdur. Benim burada bahsettiğim olay sizin burada söylediğiniz örnek ile hiçbir alakası yoktur. Video'da görüldüğü gibi Nperf hız testinde 90Mbps yakın download hızı çıkıyor, ama Speedtest sitesinde ise 9mbps bir hız çıkıyor, ve bu 10 kat daha hız düşüklüğü demektir, dalgalanma ile bir alakası yoktur :) Bakın 50 defa destek ekiplerine yazdım ve onlar da bana ısrarla modem'iniz yanlış kurulmuş, yok iç hatlarınızda sorun tespit ettik deyip durdular, ve geçen günler de evime Elazığ'da oturan Türknet teknik uzman arkadaş geldi. Yaninda farklı bir modem ile gereken testleri yaptı, ve sorun bulamadı ?


    12'gündür açık olan ve o günden beridir defalarca aynı sorunumu yazdığım destek kaybı şu an sonlandırılmış, ve bana sorunun düzeldiğini söylemişler. İşin komik tarafı bir sorun yaşarsam tekrar destek kaydı açmam gerektiğini söylemişler. Umarım bir daha sorun yaşamam, ama benim buna pek inanasım gelmedi. Bakalım şu an saat 7'ye geliyor, en kötü 2-3 saat sonra kendini belli eder.

    Destek kaydı : 30946422




  • testi bağımsız olarak şurdan yap kablolu ve kablosuz olarak dene

    https://www.speedtest.net/#
  • Bulaşmayın arkadaşlar forumdaki konularım :
    https://forum.donanimhaber.com/turknet-2-haftadir-interneti-baglayamadi--142148694
    https://forum.donanimhaber.com/sorumsuz-turknet--142073749

    Abone olduktan sonra muhattap bulamazsınız burdaki elemanda öyle pm den numara falan istiyor arıyorlar aynı tas aynı hamam kimse hiç bişey hakkında bişey bilmiyor sadece bilmiyüruz süre veremiyoruz diyorlar 2 HAFTADIR interneti bağlayamadılar
    Bu arada konumum istanbul ve YAPA (sadece türk telekom santraline kurdukları dslamler,aslında türk telekom altyapısından daha kötü )deyip övüp bitiremedikleri sistemdeyim değişen bişey yok sadece rezillik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaskar -- 24 Şubat 2020; 22:44:2 >




  • Benim çözülmeyen ping sorunum var yardımcı olur musunuz? müşteri numaram:1582087
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bir milyonuncu kez kayıt açtım
    31156252
  • Fiber alt yapısı olan bağlatabilir mi? Birde internet dondurma işlemi yapılabiliyor mu? Faturasız dönem seklimde bir şans varsa dondurma ücreti uygulanıyor mu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 25 Şubat 2020; 11:43:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bu konuda teknik ekiplerimizden bilgi talep ettim. Bu konuda detaylı olarak inceleme yapılarak tekrar sizinle iletişime geçeceğiz. Güncel bilgi aldığımda size bilgi vereceğim.
  • Jaskar kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aktivasyon işlemleriniz ile ilgili ekiplerden gelen bilgide altyapı kaynaklı sorun olduğu, belirtilen adresi besleyen sahada boş devreler arızalı olduğundan talep girişi yapılamadığı bilgisi alınmıştır. Bu sorunun bir an önce giderilmesi için yerleşik operatör saha ekipleri iletişim halindeyiz. Gelişme olması durumunda size bilgi vereceğiz.
  • GAPHOENİX52 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız ping sorununu detaylı olarak arkadaşlarımın inceleyebilmesi için tracert sonuçlarını kayıt içerisine ekleyebilir misiniz?
  • fowell-one kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hat değerlerinizi kontrol ettiğimizde herhangi bir düşüklük bulunmuyor. Ancak kesinti olması nedeniyle arıza kaydınızı saha ekiplerine ilettik. Ekiplerimiz gerekli çalışmalarını yaparak sizinle iletişime geçecektir.
  • Stereo Palma kullanıcısına yanıt
    Merhaba, her servis sağlayıcı firma sadece kendi abonelerine fiber hizmetini sunuyor. Şu an için istanbul'un bazı bölgelerinde bireysel fiber çalışmalarımıza başladık. Siz bu bölgelerimizde yer alıyorsanız otomatik olarak geçişinizi yapacağız.

    Son 365 gün içerisinde 2 defa ve maksimum 6 ay'ı aşmayacak şekilde dondurma işlemi yapabilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Sorun zaten burada.. modem 64mbit kullanabildigim maksimum hız 20-24 mbit..

    Sizce de bir yanlışlık yok mu bu işte?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    kusura bakmayın ama sorunu sızın cozdugunuz falan yok sorunu kendım cozdum.Ayın 21 ınde ben mesaj attım sorunuda aynı gün gece cozdum sız burda ayın 24 unde cozduk dıye mesaj atmayın bari.Ha bu arada problem güvenli internetinizden kaynaklanıyor.Güvenli internet ıstemıyorum secmeme ragmen bole bı sorun yasadım online işlemlerde tekrar gidip güvenli internet istemiyorum sekmesi işaretli olmasına ragmen bidaha secıp onay verdim ve oldu.Burdan arkadaslarınıza söyleyin lütfen boyle sıkıntısı olan varsa cozmek ıcın 3 gün ugrasmasınlar bu sekılde 5 dkde haloluyormus ama maalesef kendımız keşfetmek zorundayız....
  • Yarın 14.gün olacak hala internetim yok. Türkiye'nin en hızlısı, en süperi, en mükemmeli yeni abonelere 14 gün ''arıza'' adı altında internet vermemekten mi geçiyor?

    Önce arıza var dendi sonra arıza sizden kaynaklı isterseniz saha ekiplerini yönlendirelim 99 TL ücreti var dendi tamam dedik ama gelen giden olmadı daha sonra tekrar arıza var saha ekipleriyle iletişim halindeyiz size bilgi vereceze döndü olay ve 14 gündür yeni bağlattığım interneti bekliyorum.

    Kullanmadığım günleri faturaya yansıtmaları da cabası olacak. He tabi bir de başvuru esnasında kurulum ücreti adı altında para alınıp tek bir Allah'ın kulunun gelmemesi onu unutmamak gerek.

    Bu memlekette var ya tek istediğim şu internet servis sağlayıcılara sağlam denetlemeler gelmesi. Kafalarına göre at koşturuyorlar.

    Turknet'e geçtiğime binlerce kez pişman oldum lanet olsun sizin gibi rezil firmaya.




  • fowell-one kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ekiplerimizin yaptığı çalışma sonrasında sorununuz giderilmiştir. Keyifli kullanımlar dilerim.
  • Merhaba, biz kullanmadığınız hizmetin ücretini almayız. Sizi bu konuda mağdur ettiysek gereğini yaparak faturayı iptal ederiz. Bu konuda bize www.turk.net/oim sayfamızdan fatura inceleme kaydı oluşturmanız yeterli olacaktır.

    Arızaya gelecek olursak bu konuda gerekli kontrolleri yapabilmem için GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.