Şimdi Ara

1.000 Mbps’ye kadar Hızlı İnternet TurkNet GigaFiber 399,90 TL! (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.482
Cevap
120
Favori
554.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fiber anlaşması yok şaka gibi...
  • Merhaba, kurulum sırasında sinyal alamamanız nedeniyle 2020020600068880381 iş emri numarasıyla arızanızı saha ekiplerimize ilettim. Şu an arka planda çalışmalarımız devam ediyor. Sorunu kısa süre içerisinde çözümleyeceğiz.
  • Merhabalar,
    1.5 2 ay sonra askere gideceğim acaba şimdi bağlatsam 2 ay sonra tekrar kapattırabilir miyim? Yani herhangi bir ücret yansıması olur mu. Ve şöyle böyle diyip uğraştırırlar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28.01.2020 tarihinde geçiş için başvurdum. Geçiş yapıldıktan sonra 2 gün boyunca bağlantı sağlanmadı. Son 1 haftadır da hızım 3 Mbps'in üstüne çıkmıyor. Upload zaten 500 Kpbs falan... Ne bir muhattap var nede ilgilenen. Twitterda, facebookta hep aynı şeyleri söyleyip geçiştiriyorlar. Desteğe 1 haftadır yazıyorum kimse dönüpte birşey demedi. Ama iptal etmek istediğimi söyleyince hemen telefonla arayıp bilgi verildi sanki kapı dışarı etmek ister gibi. Keşke aynı özeni sorunumu çözmek içinde yapmış olsaydınız... Destek numarası falan soracaksınız kesin yine siz sormadan ben söyliyim 30814171... Biliyorum UZMAN destek ekibiniz bakıp ilgilenecek boşuna yazmanıza gerek yok....
  • artist58 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, dilediğiniz zaman fesih ücreti ödemeden iptal edebilirsiniz. Dilerseniz maksimum 6 ay süre ile dondurabilirsiniz.
  • Xaero X kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz hız testi sonuçları üzerine teknik ekiplerimiz gerekli çalışmalarını yaparak bilgi verecektir. Sorun inceleme sonucunda çözümlenmezse PM üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Kablolu bağlantı ile tekrardan hız testi yaptım ve çağrı kaydı açtım. Hatta üzerine 2 tane modem (biri sıfır olmak üzere) dahi denememe rağmen halen daha hız düzelmedi. Turk netin destek merkezinden arandığımda sorunun ısrarla modemden kaynaklı olduğunu söylemişlerdi. Bu durumda ;

    1 - yaklaşık 1 senedir düşük hızda internet kullanıp normal ücretlendirilmeye tabi tutuldum,

    2 - Turk net tarafından hizmet alan biri olarak enayi konuma düşürüldüm.

    Tüm bunları denememe rağmen hala daha yeni bir link atacaklarını ve bu linkten hız testi yapmam gerektiğini söylüyorlar. Yani zaman mı geçirmek isteniyor yoksa müşterinin bu durumdan bezip vazgeçmesi mi isteniyor anlamadım. Ama şu kesin, teknik destek konusunda türk net ile yarışacak daha kötü bir firma tanımıyorum. En kısa zamanda üyeliğimi sonlandırıp tüketici mahkemesine de başvuracağım. En azından buradan birkaç kişi okurda bir sorun yaşadıklarında nasıl bir yaklaşım izlendiği hakkında bilgi sahibi olur.




  • Son 1 aydır türk.netten bıkma aşamasına gelmiş bulunmaktayım. Belki onlarında yapacağı bir şey yok ama sıkıldım gerçekten geçen internet gitti genel arıza olduğu ve 3gün sora geleceği söylendi ve 3gün sonra internet geldi sonra baktım 75mb tanımlı net ort. 60 mb civarı alıyordum hatta 4mb internet var 1 hafta kullandım düzelir diye düzelmedi sonra tekrar arıza kaydı açtım 4gün sonra düzeleceği söylendi ve 4 gün sonra 24mb net bağlanmıştı iyi kötü 1hafta daha kullandım ve dün netim gitti arıza kaydı açtım telekomcular gelmiş sözde bakmışlar iç tesisatta sorun olduğu söylenmiş kaç yıldır sorunsuz kullanıyordum.

    Her neyse türknetin bana söyledi tesisatçı yollayacaklarını 99tl ücret olduğu iletildi bende tamam ödeceğimi söyledim baktım bana 3-4gün sonrasına randevu veriyorlar elektrikçi çağırdım tesisatı baştan aşağı kontrol ettirdim hiç bir sorun olmadığı söylendi ve buna rağmen dış kutudan içeri modeme kadar olan kabloyu yeni çektirdim ptt kutusu evin hemen dışında elektrikçi kutuyu açtı bir baktık benim kablo hiç bir yere bağlı değil söktüğü kabloya da test etti sorunsuz çalışıyor ama kablo kutuda bağlanmamış durumda nasıl iş anlamadım yeni hat çektirdim diye not düştüm bakalım ne zaman çözeceksiniz ? dalga geçiyorlar resmen internete giremiyorum

    Destek NO: 30897068



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 11 Şubat 2020; 19:20:37 >




  • dimitradon kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arızayı 2020021000068994727 iş emri numarasıyla saha ekiplerine ilettik. İç tesisatınızı yenilediğinizin bilgisini paylaştım. Güncel bilgi aldığımızda sizinle iletişime geçeceğiz.
  • Silverus kullanıcısına yanıt
    Merhaba, açtığınız arıza kaydını kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • özel mesaj kutunuzu kontrol edin size bir mesaj gönderdim.

    @TurkNetDestek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 12 Şubat 2020; 11:29:5 >
  • Türknet'i daha önceden bir arkadaşıma tavsiye ettim. Arkadaşın evine fiziki olarak internet bağlandı ama ne yazık ki internet bağlantısı bir türlü olmadı. Müşteri hizmetleri diye bişey yok. o kadar vasat ki karşınızda muhatap yok. Çözüm diye birşey yapmadıklar ve hiç kullanmadığı internete 2 ay para ödedi. Beni mi soruyorsunuz _? O kadar mahçup oldum ki, Türknet mi ? asla!
  • PowerPC kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden yanıt verdim.
  • sagopakajmer61 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,www.turk.net/oim sayfamızdan açılan tüm kayıtlar ile müşteri temsilcilerimiz ilgileniyor. Sorun hala devam ediyorsa yardımcı olmak isterim. Abonelik bilgilerini PM üzerinden iletebilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Dün iletmiştiniz telekomdan gelen olmadı.
  • Geçen sene TürkNet'ten Millenicom'a geçiş yapmıştım. Aynı fiyata 35 mbps yerine 75 verdikleri için. Şu anki durumumdan memnunum ama aylık 100 lira vermeye de değmeyeceğini düşünüyorum. Tekrar TürkNet'e geçiş yapmayı düşünüyorum. Önceki deneyimimde bağlantı kalitesinden gayet memnundum. Bulunduğum bölgede "Özgür iletişim paketi" ile 75 liraya yine 35 mbps 10 lira farkla da 50 mbps öneriyor sistem. Sizce geçiş yapmalı mıyım yoksa başka tavsiyeniz olur mu? Cevaplayanlar için şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.