Şimdi Ara

Ögretmenlerin Yeni İsteği Edit Geldi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
0
Favori
13.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Soğuk sularda yüzüyorsun dikkat et adam olur falan ?


    adam olsaydınız böyle bir kelime kullanmazdınız ailenize yazık


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerde belescı ogretmen varsa en derınnnnn sevgılerımı ıletıyorummm.....

  • Hobar kullanıcısına yanıt

    Söylediklerinize imzamı atarım, ben de aynı düşünceler içerisindeyim, gel derlerse giderim. Haftada bir kaç gün okula gidilecekmiş sanırım, müdür beye mesaj attım ben her gün gelebilirim dedim.

    Bunun yanında virüs, virüs diye zırlayan tayfa, önlemlere en çok dikkat etmeyen tayfa. Hepsini görüyoruz sağda solda, şu okulda şöyle vaka var diyor, maske çenede, elde sigara, sosyal mesafe deseniz yok, adam Seminer uzaktan olsun derdinde, risk varmış. Ulan şimdiye kadar hangi önleme dikkat ettin de şimdi zırlıyorsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eser_aga_83 kullanıcısına yanıt

    Okula mı geliyor pavyona mı geliyor belli değil. Bazıları gerçekten sapıtıyor. Meb çok gevşek bu konularda okul müdürleri de öyle geneli. Özel hayatında ne giyersen giy ama resmi bir kurumda çalışıyorsun ve öğretmensin ama kıyafete baksanÖgretmenlerin Yeni İsteği    Edit Geldi 

  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    Bence siz kendinize dikkat edin. Öğrencilere ne katarım, eğitime inovasyon olarak ne getirebilirim yerine en ufak olayda "ziyaselçukistifa" diyorsunuz. İşe gitmemek için sosyal medyada yalvardınız, gideceğinizi öğrenince rapor almaya kalktınız, şimdi eğitimi orada burada verelim diye yalvarıyorsunuz, tuttuğunuz 10dk nöbet için utanmadan para istiyorsunuz, fakirde değilsiniz sınav gözetmeni öğretmen bulamıyor meb, eğitim ödeneğini kredi kartı taksitlerine ekliyorsunuz haram olduğunu bile bile, öğrenci umurunuzda değil, iyi olanları tenzih ederim ama çoğu böyle.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğretmenler arasında çürüklerin de olduğunu bu dönem çok iyi anladım.
    Çocuğum olursa mikseler devlet okuluna vermeyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğretmenler akp zamanında cebi para gördü. Ama hepsi için demiyorum öğretmen milleti kadar nankör bir teşkilat daha yoktur. Kabul ettiremezsin sayısal olarak ta açıklasan kabul etmez öğretmen olduğu haldeÖgretmenlerin Yeni İsteği    Edit Geldi . Hükümet düşmanlığı yapsın da nasıl yaparsa yapsın birçoğu ki ben şunu demiyorum akp destekle oy ver ancak kardeşim bu kadar da nankör olma sana yapılanı gör.Ögretmenlerin Yeni İsteği    Edit Geldi Çok sürmez ekonomi böyle giderse görecekler zaten enflasyon karşısında maaş erimeye başladıkça bak bakalım o zaman limon mu satıyorsunuz, ayakkabı mı boyuyorsunuz, gerçi al-sat yapıyor çoğu eskisi gibi değilÖgretmenlerin Yeni İsteği    Edit Geldi 





  • Okulda internetmi var okulda versinler, 50 ogretmen ayni anda ders de yapamayacagina gore yer sorunuda mevcut. Gecen donem uzaktan yapildi ve oldu simdi neden olmuyor. Ogretmen degilim ama bence okulda olup uzaktan egitim yapmalari sacmalik, o zaman direk ogrencilerde gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Midnightmrt

    siz bilmeden sallamayın 15 yıllık bir öğretmen vergileri kesince aldığı maaş 4500-5000 arası mühendis ise çalıştığı kuruma göre minimum 6000-30000 arası tecrübeli bir mühendis 20bin civarı rahat alır tabi işkembeden sallamak kolay...


    kendimizi o duruma biz sokmuyoruz bizi buna mecbur kılıyorlar whatsapp gurupları eba gurupları vs.. tabi işin içinde olmayana kek...


    daha zorunlu yerlerden bahsetmedim elektrik su olmayan yerlerden..


    diyorumya kolaysa gidin kazanın kıskanmayın alınan üç kuruş para milletin derdi öğretmen olmuş

    Umarım salladığınız bilgileri öğrencilerle paylaşmıyorsunuzdur. Sizin verdiğiniz rakamlar gerçeklikten kopuk . Çoğu mühendis asgariden hallice bir maaşla başlar. Tecrübe ve kuruma göre maaş artar. Size kaynak veriyorum hala sallamaya devam ediyorsunuz. 60-70 puanla atanan öğretmenlerdensiniz sanırım. Alın size fabrika müdürü ve makine müh. maaşı, farklı kaynak.


    https://www.kariyer.net/pozisyonlar/makine+muhendisi/maas

    https://www.kariyer.net/pozisyonlar/fabrika+muduru/maas




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 29 Ağustos 2020; 23:25:4 >




  • Milli Eğitim özelleşsin bu öğretmenlerin ancak onda biri yeterlilik ve başarı krıterlerini geçebilir, nereden mi belli, bi öğrencilerin durumuna, hal ve gidişine bakın, imtihan başarılarına bakın! Kim yetiştiriyorsa bunları ne terbiye var, ne ahlak ne de bilgi.

    Bugün özel sektörede, bir mühendis, bir elektrikçi, bir kaynakçı işi savsaklasa görevini yapmasa, o kişiyi orada tutarlarmı?

    Ama bakıyorsunuz, Devlet okulunda öğretmen öğrenci yetiştiremiyor, Sağlık çalışanı, Kamu kurumlarında memurlar işinizi görmüyor, üstüne size bağırabiliyor, halâ gayet de emekliliğe kadar bu tutumlarını devam ettirip işlerini yürütüyor. Teflon tava gibi bunlara hiç bi şey yapışmıyor, hiç bir mesuliyetleri yok! Suç her zaman halkta!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınıfa girdiğinde kendisine yer vermek isteyen öğretmene "Öğretmenlik en üst makamdır" deyip dersi ayakta dinleyen Atatürk'ten sonra öğretmenlere verilen değeri üzülerek izliyoruz.


    Ögretmenlerin Yeni İsteği    Edit Geldi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: farukclkk

    Öğretmenler akp zamanında cebi para gördü. Ama hepsi için demiyorum öğretmen milleti kadar nankör bir teşkilat daha yoktur. Kabul ettiremezsin sayısal olarak ta açıklasan kabul etmez öğretmen olduğu halde . Hükümet düşmanlığı yapsın da nasıl yaparsa yapsın birçoğu ki ben şunu demiyorum akp destekle oy ver ancak kardeşim bu kadar da nankör olma sana yapılanı gör. Çok sürmez ekonomi böyle giderse görecekler zaten enflasyon karşısında maaş erimeye başladıkça bak bakalım o zaman limon mu satıyorsunuz, ayakkabı mı boyuyorsunuz, gerçi al-sat yapıyor çoğu eskisi gibi değil 

    Öğretmenler Akparti döneminde ekstra bir zam almadı. Bir kere 100 tl galiba seyyanen ek zam aldılar. Epey oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 29 Ağustos 2020; 23:48:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Babam mesela okula gitmeden 2-3 saat hazırlık yapıyordu Canlı Dersler için de hazırlık yaparak derslerini anlattı. ne yapmasını beklerdin ?

    Problem işe gidip gitmemek değil. Arabanız varsa veya yürüme mesafesindeyse seminerlere gidebilirsiniz çok problem değil ama Babam gibi arabanız yok ve 4 dolmuş değiştirerek gidip geliyorsanız Corona'ya yakalanmama ihtimaliniz yok e biz kronik hastayız Annem Karaciğer,R.a Babam Hipertansiyon, Ben böbrek problemlerimiz var şuan biz %90 ölüme terk edildik enfekte olursak kurtulma ihtimalimiz çok düşük görünüyor.. 5-6 ay dır evden bile çıkmadık Amazon,Hepsiburada,ŞOK üzerinden alışveriş yaptık market pazar dahi gitmedik soruyorum sana şimdi bizim suçumuz nedir ?

    Ev den uzak ders verilebilecekken öğretmenlerin okula gidip uzaktan ders vermesi ailelerinin hasta olması demektir. Adam gibi ders vermeyecek öğretmen zaten okulda da ders vermez o iş hikaye arkadaş.

    Dediğim gibi olan bize olacak çevrede çok fazla korona vakası var

    Babamın okulunda 80 öğretmen var hepsi aynı kulaklık mikrofonu mu kullanacak virüs varsa herkese geçer ?

    Okullarda doğru düzgün internet alt yapısı bile yok 80 öğretmen ne zaman nasıl ders verecek ?



    istifa diyenler aslında öğretmen değil öğretmenler öyle bir şey diyemez soruşturma açılır yok öyle bir şey onu diyende gerizekalıdır. Öğretmen idari amiri olarak en üst seviye bakanına istifa diyemez meslekten ihraca kadar gider. onu yazanlar öğretmen falan değil




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 29 Ağustos 2020; 23:51:7 >




  • ali222 A kullanıcısına yanıt

    Hocam o zaman nasıl limon satıp ayakkabı boyamaktan tatil seçecek duruma geldiler?

  • farukclkk kullanıcısına yanıt

    Kendi adımıza söyleyeyim biz Alanya öğretmen evine gidiyoruz Yol+öğretmen evi + akşam yemeği bizim tatil bu şekilde ek masrafımız yok.

    bizden iyi tatil yapanlar ya çift maaş yada aileleri falan yardım ediyor öğretmen güzel maaş alıyor evet ama bir esnaf kadar almıyor babam uzman öğretmen aldığı para 5.000 ek ders olursa 5.700 gibi bir şey alıyor.

  • Kıskanmayın 2 yıl daha okuyup öğretmen olaydınız


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    Her öğretmen bir değil.tek maaşlı ekderssiz 5500-6000 alanda var.çift maaş+ 2 full ekders + kira geliri ort. 13.000 geliri olanda var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nirvana333 kullanıcısına yanıt
    Çift maaş,ek ders,kira geliri aylık 20.000 yapıyor.
    Birde peynir(deri keçi sütünden tulum peyniri,obruk da yetişme) işinden aylık 10.000 15.000 arası geliyor.
    Özel ders istekleri de çok oluyor,onları redediyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • farukclkk kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir tatil kardeşim,yurtdışı zaten hayal euro 9 lira oldu.
    Benim 2 çocuğum var,15 ve 13 yaşında.
    Bir hafta 4 kişi lüks bir otel de tatil,en az 15.000 lira.
    Verecek durumum var benim,babam sağolsun.
    Tezgahı daha önceden kurmuş,iş olarak.
    Karı koca aileden birşeyi olmayan öğretmen nasıl tatile çıksın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamivural kullanıcısına yanıt
    Meb özelleşsin,sen de çocuğunu özel okula gönder.
    Eğitim parası,servis ücreti, yemek parası,kıyafet parası,kitap parası bir çocuk için 60.000-70.000 ver de gör.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.