Şimdi Ara

Ögretmenlerin Yeni İsteği Edit Geldi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
333
Cevap
0
Favori
13.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sağlığın ne önemi var, hastalık için süper taşıyıcı olduğu söylenen çocuklar özel okul parası için okulda eğitime başlasın.

    Birde zaten her sene einsteinlar bilim adamları yetiştiriyorduk 1 sene uzaktan eğitim olursa bunları nasıl yetiştiririz.

    Zaten ben işe gidiyorum o zaman uzaktan eğitim verecek öğretmende okula gitsin. Benim için önemli olan uzaktan eğitim kaliteli olması değil okula gitmeleri !!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt

    Katılıyorum, TV den olmuyor. uzaktan eğitim öğretmenin kendi sınıfı veya dersini canlı anlatabileceği sınıfa / derse özel olmalı. Ama işte yazdığım gibi öğrencilerin canlı derse ulaşma imkanı çok kısıtlı ülkemizde.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakan açıklama yaptı öğretmen maaşları ile ilgili, sanırım sonunda özelleştirme geliyor. Bu öğretmenler ancak böyle adam olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: escanor_

    Bakan açıklama yaptı öğretmen maaşları ile ilgili, sanırım sonunda özelleştirme geliyor. Bu öğretmenler ancak böyle adam olur.

    Sevindin mi lan kerata

    Ögretmenlerin Yeni İsteği    Edit Geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suç aslında öğretmenlerde değil. Yıllardır bu arkadaşları rahatlığa alıştırdılar tabii. Kimse konforundan olmak istemiyor elbette. Sistemde asıl sıkıntı. Şöyle sert biri gelecek ve kanun çıkartarak bunların rahatlığını bozacak. 3 aylık tatilleri ve sömestir tamamen kaldırılıp kamu hizmetlerinde kullandırılacaklar. Diğer memurlar 20 gün tatil yapıyor ve yetmiyor mu. Bu arkadaşlarada eşit izin verilmeli. Bazı Ayarlar değişmeli, güncelleme şart.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son gelen açıklamalarla anladığım kadarıyla öğrencinin haftada 40 ders uzaktan eğitimi olacak. 20 saati EBA'dan, 20 saati başka platformlardan. 40 ders için öğrenciye ne kadar internet gerekir? Geçen dönem dönüşümlü kullandığımız EBA 20 saat dersi kaldırır mı?

  • Şimdi sarı siteden araç satışlarına baktım, öğretmenden 3895, Doktordan 1095, Mühendisten 200 ilan var!
    Öğretmenler boş vakitlerini al-sat çı olup piyasa mı yükseltiyor diye düşünmeden edemiyor insan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin kadar işsizini görmedim şu 13 yılda.

    Yahu bu öğretmenlerin genelini mi ifade ediyor?Ben de öğretmenim. 21 yıllık öğetmenim.

    Bu şekilde uzaktan eğitime ben de karşıyım ama gelip burda bu şekilde konu açman ne kadar işziz olduğunu gösteriyor.Ha bu arada 2 eğitim fakültesi diplomam var.21 yıllık hayatımda bu kadar öğretmen karşıtı millet ile yaşadığımı yeni gördüm.Şöyle bir Şırnak Beytüşşebaplarda çalışın da 4 yıl . Görelim öğretmenlik nasıl kutsal bir meslektir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 29 Ağustos 2020; 20:26:4 >
  • Bu sürekli mızmızlanan, hiçbir halti beğenmeyen ve sürekli ağlayan sayfa öğretmenleri temsil etmemektedir. Oranın admini kendi g.tünü kurtarma derdinde umarım kendisine soruşturma açılır. O sayfayı yöneteni bulsam cimere şikayet edeceğim.

    Seminer uzaktan olsun, eğitim evden olsun, yıldırdılar, insanı mesleğinden soğuttu embesiler. Şu an bu sayfaya inanılmaz sinirliyim, kesinlikle bizleri temsil etmiyorlar, hepsi bir alay yeni nesil ağlak öğretmen. Bunlar atama ister, neresi olursa olsun yeter ki atanın derler, atama olur doğudan ilk kaçan bunlar olur, kaçmaya yer ararlar. Aynı tayfa pandemide de sürekli zırladı. İçimizdeki bu dangalaklar yüzünden koca bir camiayi hedef almayın, bu mesleğin ıçerisinde çok kıymetli insanlar var, onları üzmeyin.


    Bunun yanında öğretöenler göreve hazırdır. Hazır olmayan, sosyal medyada sürekli ağlayan bu ve buna benzer kimseler yarın istifa edebilirler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bizde okul okuduk çoğu öğretmenin nasıl olduğunu biliyoruz şu kutsal meslek olayını bir bırakın artık ya

  • quote:

    Orijinalden alıntı: postalcioglu

    kimse boş konuşmasın. İstatistik burda 2012 yılına kadar 5216 silahlı kuvvetler (jandarma, polis ve korucu) hemen onun ardından da 155 şehitler eğitim çalışanları gelmektedir.

    Kimsenin gitmediği mezralarda öğretmenler tek başına okulda müdür odalarında yatıp kalkarak görevini ifa etmiştir. Öyle yerler vardır ki orda bir köy halkı, bir öğretmen ve bir de köyden seçilen melle dedikleri cami görevlisi vardır. Devlet buraya kendi imamını bile gönderemez, bir sağlık ocağı açıp doktor ebe hemşire gönderemez ama öğretmen burada gururla bayrağı dalgalandırır.

    İlk şehit edilen öğretmen bayrağı asmaktan vazgeçmediği için vurulmuştur. Bunu unutmayın.

    KAYNAK: https://140journos.com/sayilarla-1984ten-bu-yana-pkk-ile-catismalardaki-olumler-5ce123d214be?gi=b38e91f18bff

    Ögretmenlerin Yeni İsteği    Edit Geldi Ögretmenlerin Yeni İsteği    Edit Geldi Ögretmenlerin Yeni İsteği    Edit Geldi 





  • carpediem03 C kullanıcısına yanıt

    Aptal herifler yaptıklarının ters teptiğini de bir türlü öğrenemedi. Tepki topluyorlar ve öğretmen camiasını antipatik gösteriyorlar. Seminerin uzaktan olmamasının sebebi sırf bu tepkileri azaltma içindi. Ses çıkarmasalar belki onlar söylemeden uzaktan olacaktı. Seminerin şu dönemde uzaktan yapılmamasının hiçbir gereği yok aslında. Uzaktan da aynı şekilde yapılabilirdi. Ama halkın öğretmene olan çok da yersiz olmayan tepkisini azaltmak için yapıldı. Ben de öğretmenim başta ne gerek var diye kızmıştım ama Twitter da örgütlenerek bir şey yaptığını sananları görünce dedim az bile yaptılar Ögretmenlerin Yeni İsteği    Edit Geldi Gel derlerse giderim. git derlerse giderim. Derse gir derlerse ona da gireriz. Girme derse girmem.


    Ama önümüzdeki birkaç ay içinde öğretmenlerde çok fazla vaka olur gibime geliyor. Aydında il zümresine katıldım. Maske falan vardı. Millet temastan kaçınıyor, sağa sola kolonya fışkırtıyor ama küçücük sınıfta 15 kişiydik. Sosyal mesafeyi öğretmenler kendi arasında bile koruyamadı. Öğrenciler gelirse hepten durum sarpa sarar. Hava da soğuyor işimiz zor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • selamivural kullanıcısına yanıt

    SARI siteye gir ilana öğretmen den yaz +1 ilan daha eklensin ?


    o öğretmen adı altındaki ilanların hepsi öğretmen ilanı mı ? Yapmayın Sarı site öğretmen olduğunuzu isbatlamanızımı istiyor ?

  • eser_aga_83 kullanıcısına yanıt

    Kardeş ver öğretmenlere 20 gün tatil ama öğretmen o tatili istediği zaman kullansın ne dersin ?

    Öğretmen ailelerinin çok işine gelir mesela ben ameliyat olurken babam benım ameliyatlarımı hep 2 aylık tatil sürecine denk getirirdi çünkü normalde izin alamıyor.

  • Eğer tatile, arkadaşları ile cafelere barlara gidiyorsalar ki arkadaşlarımın büyük bir kismi da öğretmen, birlikte takılıyoruz zaten yani gayet de gidiyorlar, o zaman boş okula da gidebilirler. Ha uzaktan eğitim şuan en iyisi orası ayrı. Yani eli vicdana koymak lazım. Ben sağlığı düşünerek konuştuklarını düşünmüyorum. %90 günlük yaşamına devam ediyor. Ben samimi olduklarını düşünmüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okulumuza gidip ders anlatırız. bizim için sorun yok. en kötü ihtimal covid oluruz. şahsım adına korkum yok. ancak olumsuz durumda çocuklarınızın da hasta olmasından ve size kadar hastalığı getirmesinden korkmamız gerekiyor. öncelik sağlık mı eğitim mi kararı verilmeli.


    internet altyapısı olanlar dahil okulların çoğu canlı dersi kaldırmaz. bunun için fiber net lazım. ülke genelinde çok az okulda fiber net var.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: lazer__

    Sevindin mi lan kerata



    Alıntıları Göster

    Sus lan sen.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.