Şimdi Ara

Market Kasasında Sıra Beklerken Tacize Uğradım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
2
Favori
64.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
391 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bizde yedik..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki anlattıgı olayı kendi yapmıstır kadına. Kadın 2 kere taciz edecek sonra arkasından konusacak böyle sacma hikayeyi neden uydurdun acaba ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orh01 -- 23 Kasım 2018; 17:34:16 >
  • pakaji kullanıcısına yanıt
    Bence bir yandan en güzelini yapmışsınız. Cahile verilecek en güzel cevap susmaktır derler. Karşınızda ki cahilse siz ne yapsanız, ne anlatsanız boş.. Burası Türkiye. Yazdıklarınıza şaşırmadım açıkcası.
  • Bugün sabah otobüste birinin başına şöyle bir olay geldi. Herkeste bir sabah mahmurluğu, yorgunluk filan. Ben orta kapıyla arka kapı arasındaki bölgedeyim ama arka kapıya daha yakınım, ayaktayım. Otobüs kalabalık ama hıncahınç dolu değil. Yanımda bir adam onun yanında kulağında kulaklık takılı bir kız. Kız birden bağırdı yanımdaki adama sen napıyorsun diye. Adam bu ne diyo ya der gibi takılırken kız aynı şeyleri yüksek sesle tekrarladı, ağlamaya başladı filan. Sonra kız öyle bir yumruk mu tokat mı atmaya kalktı adam da bunun üzerine ona vurmaya kalktı filan. O sırada patlamaya hazır bir bomba gibi bekleyen iki orta yaş üzeri kadın adama bağıra bağıra saldırmaya hakaret etmeye başladı.Tartışma vs. Adamın ne yaptığı, bir şey yapıp yapmadığını kimse görmedi tabi o yüzden yargısız infaz yapan bir tek o orta yaş üzeri teyzeler vardı. Kıza soruyorlar ne yaptı noldu diye kız sadece en başta bağırırken taciz ettiğini söyledi o kadar. Polis çağıralım diyorlar yok, polis bir işe yaradığı nerede görülmüş filan. Adama da in dediler, indirdiler araçtan. Gerçi sonra kız da indi. Kız mı sorunlu adam mı tacizci bilemedik. Daha sonrada tartışma başkaları arasında laf dalaşına döndü. Ben hiç iplemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ne bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadınların yaşadığı binbir türlü lanet olay varken Ülkemiz'de bence kendi sorununu bu kadar ön plana getirme. Neden dersen açıkçası o sorunları bilip düzelmesini istemekle hergün potansiyel bir hedef olarak yaşamak çok ayrı bir durum.

    Yok yere sıkıntı yaşatırsa da sana bilki senden öncekiler ona ciddi sıkıntılar yaşatmıştır.
    Benzer durumları bende yaşadım zaman zaman. Hayatıma giren kadınların anlattıkları sayesinde şimdi bu tür konulara daha duygusal bakıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: endofthegame

    Büyükşehirde yaşamıyorum hocam. Paralı asker piyasası baya bitik. Hatta sıfır denilebilir.
    Bu mesajdan sonra konuda bir tutarsızlık olduğunu düşünüyorum 🤔

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkede gün geçmiyor ki bir erkek kadın tarafından tacize uğramasın, burada adamcağız tacize uğramış derdini anlatıyor dalga geçiyorsunuz, bunu markette yapan kadın dışarda ne yapmaz adama, böyle sapık ruhlu kadınlar yüzünden binlerce erkeğimiz sokakta yürüyemez oldu,

    bugün bu adama yapılan taciz yarın bir gün senin abine senin amcana falan yapılacak, lütfen duyarsız kalmayalım, şimdi o kadın elini kolunu sallaya sallaya dışarda dolaşıyor, yarın öbür gün kimbilir hangi erkeğin canını yakacak.
  • Kardeş yüksek sesle uyarabilirdin hanımefendi dikkat edin diye.biraz pasif kalmışsın sanki.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Muhammet salah a mi benzetmiş?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadin hakli niye onunde bekliyosun ki kadinlara oncelik verilmeli onune gecerek taciz etmissin iste bi de taciz edildim diyor Allah'im ya (!)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • endofthegame E kullanıcısına yanıt
    Kadına değil insana şiddet var tek cinsle sınırlamak doğur değil



    Yarın bir gün hayvama. Şiddete hayır değil de kadın hayvana şiddete hayır diyecekler diye korkmuyor desem yalan olur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl önce yolda yürürken kızın biri üzerime yürüyüp bile bile omuz attı önüne baksana dedi birde malesef bende bişey diyemedim
  • belki paranı falan çarpmak için yapıyordu sen anlamamış da olabilirsin ,erkeklerde buna benzer yöntemler kullanıyor
    tesadüfen çarpmış gibi yapıp o arada ceplerini falan kurcalıyorlar
  • Sizinki birşey değilmiş. Ben başımdan geçeni anlatayım ; Üzerinden baya zaman geçti , yeni bir olay değil yani. Ramazanın son günü , iş başvurum kabul edilmiş , bayramdan sonra belgelerimi götürüp iş başı yapacağım. Yani belgeleri almak için son günüm. Temiz kağıdını aldım , sağlık raporunu almak için 2 saat vaktim var. Zaman geçirmek için alışveriş merkezine girdim , biraz dolanıp çıktım. Bir sigara yaktım , arkamdan bir kadın "Pardon , ateşinizi alabilirmiyim ?" dedi. Verdim çakmağı , yaktı sigarasını. Banklara doğru yürüyorum , o da yanımda yürüyor. Birden konuşmaya başladı "Ben de havale bekliyorum. Daha gelmedi. Elektrik faturamı yatıracağım. Siz ?" Bende anlattım durumu "Saat 4 te sağlık raporunu alacağım vakit geçiriyorum" dedim. Başladı "Canım birşeyler içmek istiyor. Çay mı içeyim kahve mi ? Kafe de mi içeyim evde mi ?" İşaret ettim "Şurada kafe var orada içebilirsiniz" diye. Ben banklara gittim oturmaya , o kafe ye gitti. Beş dakika geçmedi geldi banka yanıma oturdu. "Nerelisin ? Nerede oturuyorsun ? yalnız mı oturuyorsun ?" v.s sorular soruyor. Kısa kısa cevap verdim. Hani "Profesyonel" se falan diye özellikle ekledim "Şuan işsizim , cebimde 20 lira var" diye. Yok bırakmadı yakamı. En son baktı benden hareket yok kendi sordu "Şu kafe de birşeyler içelim mi?" diye. O aralarda Tv lerde organ mafyası haberleri çıkıp duruyor. Telefona baktım "Oooo saat kaç olmuş , ben gideyim yoksa yetişemiyeceğim. Hadi size iyi günleeer" deyip hemen kaçtım.

    Kadının gerçek niyetini hiçbir zaman bilemeyeceğim , ama en azından canım böbreklerim yerinde duruyor.




  • ee burası turkıye dişi sineğe bile yaklaşmayacan. o sana istediğini yapabılır ama sen erkeksen herzaman tacizci damgası yersın
  • Üniversitenin ilk yıllarında baya fiziksel tacize varacak kadar sık başıma geliyordu, es kaza biri pisligine iftira atsa ayıkla pirincin tasini.



    Şimdi evlendim, saçlarım döküldü, göbek çıktı, böyle sıkıntılarım yok çok şükür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • endofthegame E kullanıcısına yanıt
    Hocam kırklanmanız lazım artık anca temizlenir bu kara leke

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Csb değildir şu saatte işim de olmaz.



    Üni okurken büyük şehirlerden birinde arkadaşla gezerken, yakında bi yerde mağazada çalıştığı belli olan hayli de güzel kızın birisi tam yanımdan geçerken pantolonun fermuar bölümünden bi tuttu. Akşamüstü ortalık aydınlık ve marketin önündeyiz. Kız 1 sn sonra dümdüz yürüdü gitti. Ben ve arkadaş şok olduk. Bunun yaşanmadan hosuma gideceğini sanırdım lakin sadece şok olup taciz edilen kadınlarla empati yapabildim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burnunuzu kurcalasaydınız, irkilip uzaklaşıyorlar. Paralı askerler duruyor hala.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.