Şimdi Ara

Market Kasasında Sıra Beklerken Tacize Uğradım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
2
Favori
64.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
391 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim, konuya "troll" diyecekler, "csb" diyecekler lütfen okumadan konudan ayrılsın. Çok sinirliyim ve içimi dökmek için yazıyorum.

    Olay bugün başıma geldi. 3,5 ve 6,5 yaşlarında iki kızım var. Birisi anasınıfına diğeri 1. sınıfa gidiyor. Öğretmenler günü yaklaştığı için, migrosta satılan saksılı çiçeklerden kızlarımın öğretmenlerine hediye almak üzere, okul çıkışı kızları da alıp migros bulunan bir avmye gittik. Direkt migrosa gittik, çiçekleri aldık çıktık. Avmden çıkmak üzereyken, kızlar hamburger diye tutturdu, en üst kata çıkıp kızlara çocuk menüsü ısmarlamak zorunda kaldım. Hamburgerleri yerken, paketimin bittiği aklıma geldi ve çıkarken markete uğrar alıp öyle çıkarım diye düşündüm. Tekrar asansörle giriş kata indik ve hem kızların elinde içecek bardağı hem de benim elimde çiçek poşetleri olduğu için kızları girişteki (marketin içinden görülebilecek bir pozisyonda) koltuğa oturtup, çiçekleri de yanlarına bırakıp hızlıca markete geçtim.

    Olay burada kopuyor. Koskoca migros, akşam saati ve iş çıkışı olmasına rağmen sadece iki kasa çalışıyor. İçerisi de bayağı kalabalık ve kasa önlerinde sıra var. Neyse, nasılsa kızları görüyorum diye sıranın birine iliştim ve beklemeye başladım. 2 dakika geçmedi, önümde bekleyen bir kadın koluma vurdu. Çarpmıştır diye düşünüp niyetimi bozmayarak, özür dilemesini bekledim ama döndüğümde o da bana bakmaya başladı. İnsan bi özür diler veya pardon der diye sinirlenip "önemli değil" diye tersledim. Tekrar başka taraflara bakmaya başladım. 1 dakika daha geçmedi, ve düşecekmiş gibi yapıp tekrar omuz attı. O an iyice canım sıkıldı. Ağzıma ne laflar geldi, neler düşündüm ama hiçbirini yapamadım. Sadece kuyruğumu sıkıştırıp sessizce marketi terkettim. En son giderken arkamdan hala sadece benim duyabileceğm şekilde "salah yaa bi bahsana" diye söyleniyordu.

    Kadına en ufak bişey söylesem, kadın da kendini kurtarmak için "tacizci" diye bağırsa orda bittim. Her gün gündüz kuşağı ve ana haberlerdeki pompalanan "kadına şiddet", "kadına taciz" haberleriyle zombileşen bilinçsiz insan yığını oracıkta linç eder beni. Sonrasında ne karakolda, ne mahkemede kimseye derdimi anlatamayacağım. Orda beni bekleyen iki tane çocuk rezil olacak. Haklıyken haksız duruma düşüp başıma gelecekleri düşününce, korktum açıkçası. Gerçekten korktum.

    Evet bir erkek olarak, market sırasında 2 defa elle tacize uğradım ve orantısız şekilde kadın yanlısı yasalar ve kadına şiddet malzemesiyle toplumu şişiren medya yüzünden hiçbir şey yapamadım. Alacağım şeyi de alamadan marketi terk etmek zorunda kaldım.

    Sonuna kadar okuyan varsa, teşekkür ederim.

    Edit: bazı ifadeler yüzünden zebani olduğunu düşünen arkadaşlar için edit geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endofthegame -- 23 Kasım 2018; 1:32:25 >







  • Sizinki birşey değilmiş. Ben başımdan geçeni anlatayım ; Üzerinden baya zaman geçti , yeni bir olay değil yani. Ramazanın son günü , iş başvurum kabul edilmiş , bayramdan sonra belgelerimi götürüp iş başı yapacağım. Yani belgeleri almak için son günüm. Temiz kağıdını aldım , sağlık raporunu almak için 2 saat vaktim var. Zaman geçirmek için alışveriş merkezine girdim , biraz dolanıp çıktım. Bir sigara yaktım , arkamdan bir kadın "Pardon , ateşinizi alabilirmiyim ?" dedi. Verdim çakmağı , yaktı sigarasını. Banklara doğru yürüyorum , o da yanımda yürüyor. Birden konuşmaya başladı "Ben de havale bekliyorum. Daha gelmedi. Elektrik faturamı yatıracağım. Siz ?" Bende anlattım durumu "Saat 4 te sağlık raporunu alacağım vakit geçiriyorum" dedim. Başladı "Canım birşeyler içmek istiyor. Çay mı içeyim kahve mi ? Kafe de mi içeyim evde mi ?" İşaret ettim "Şurada kafe var orada içebilirsiniz" diye. Ben banklara gittim oturmaya , o kafe ye gitti. Beş dakika geçmedi geldi banka yanıma oturdu. "Nerelisin ? Nerede oturuyorsun ? yalnız mı oturuyorsun ?" v.s sorular soruyor. Kısa kısa cevap verdim. Hani "Profesyonel" se falan diye özellikle ekledim "Şuan işsizim , cebimde 20 lira var" diye. Yok bırakmadı yakamı. En son baktı benden hareket yok kendi sordu "Şu kafe de birşeyler içelim mi?" diye. O aralarda Tv lerde organ mafyası haberleri çıkıp duruyor. Telefona baktım "Oooo saat kaç olmuş , ben gideyim yoksa yetişemiyeceğim. Hadi size iyi günleeer" deyip hemen kaçtım.

    Kadının gerçek niyetini hiçbir zaman bilemeyeceğim , ama en azından canım böbreklerim yerinde duruyor.
    bağırsaydın keşke hemen onu orda linç ederlerdi bu ülkenin yasaları var kanunu var hiç bir kız seni taciz edemez bi tanesini keşke assalarda ibret olsa böyle sapıklara bu tür haberleri görmekten sıraya giremiyoruz artık rahat rahat dolaşamıyoruz erkek dayanışmamızı gösterelim beyler susunca daha çok üstümüze geliyorlar (ironi)
    Ülkede gün geçmiyor ki bir erkek kadın tarafından tacize uğramasın, burada adamcağız tacize uğramış derdini anlatıyor dalga geçiyorsunuz, bunu markette yapan kadın dışarda ne yapmaz adama, böyle sapık ruhlu kadınlar yüzünden binlerce erkeğimiz sokakta yürüyemez oldu,

    bugün bu adama yapılan taciz yarın bir gün senin abine senin amcana falan yapılacak, lütfen duyarsız kalmayalım, şimdi o kadın elini kolunu sallaya sallaya dışarda dolaşıyor, yarın öbür gün kimbilir hangi erkeğin canını yakacak.
    "önümde bekleyen suratı boya fıçısı kılıklı bir canlı koluma vurdu. Çarpmıştır diye düşünüp niyetimi bozmayarak, özür dilemesini bekledim ama döndüğümde"

    Kadın önünde mi arkanda mı? Üzgünüm dostum ama yakalandın! Şimdi klavyeyi yavaşça yere bırak ve ellerini başının üstüne koy!
  • büyük ihtimal o kadın müşteri arayan bir paralı askerdi.
  • Zebani Değil Beyler Rahat Rahat Okuyun

    Edit : Çok Haklısınız Hocam Yemin Ediyorum Bıktım Artık Bu Tarz Mevzulardan Biz En Ufak Bir Harekette Bulunsa TECAVÜZCÜ SAPIK TACİZZZ Diyorlar Bize Yapılınca Kimse Sesini Çıkaramıyor Ne Yazık ki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UmbrellaCorporation -- 22 Kasım 2018; 17:6:56 >
  • pakaji kullanıcısına yanıt
    Büyükşehirde yaşamıyorum hocam. Paralı asker piyasası baya bitik. Hatta sıfır denilebilir.
  • Bu nedir ya osmanlının yükselme devri geniş anlatımı mı
  • endofthegame E kullanıcısına yanıt
    fakirlikten herkes paralı asker olmuş durumda. küçük şehirde de var artık. bence o kesin sana pas attı sen karşılık vermeyince sinirlendi. salak ya anlamıyo gel beni ... mi dememi bekliyo demiş.
  • Geçmiş olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pakaji

    fakirlikten herkes paralı asker olmuş durumda. küçük şehirde de var artık. bence o kesin sana pas attı sen karşılık vermeyince sinirlendi. salak ya anlamıyo gel beni ... mi dememi bekliyo demiş.
    doğru, rusyanın 90 yıllardaki haline düştük..
  • pakaji kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum belki de haklısınızdır. Ama insanın canı sıkılıyor gene de.
  • iplemeyeceksin. bir tane akıllı kalmadı ülkede.
  • Dahası, paralı asker de olsa, orada insanların tepkisi öyle olmayacak. Karakolda da "kusura bakma kardeşim bu paralı askermiş, hadi sen gidebilirsin" demeyecekler. Erkek olarak her türlü ben suçlu çıkacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2005 üyesi

    Geçmiş olsun
    Teşekkürler.
  • bağırsaydın keşke hemen onu orda linç ederlerdi bu ülkenin yasaları var kanunu var hiç bir kız seni taciz edemez bi tanesini keşke assalarda ibret olsa böyle sapıklara bu tür haberleri görmekten sıraya giremiyoruz artık rahat rahat dolaşamıyoruz erkek dayanışmamızı gösterelim beyler susunca daha çok üstümüze geliyorlar (ironi)
  • Elleseydin mabadı sen de en azından haksız yere linç yemezdin.
  • mojman kullanıcısına yanıt
    Güldürdünüz hocam. Çok yaşayın.
  • enoelroc kullanıcısına yanıt
    Ellesem zaten, linç olmayacaktı büyük ihtimalle
  • Aynen hocam. Ellendiğimle kaldım

    Şimdi mahalledeki bakkaldan sigara almaya gidiyorum tekrar.
  • endofthegame E kullanıcısına yanıt
    Onu diyorum zaten.
  • enoelroc kullanıcısına yanıt
    Yanlış zaman

    Yanlış insan

    Tutunmak imkansız

    Bıktım yamalı sevdalardan
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.