Şimdi Ara

Market Kasasında Sıra Beklerken Tacize Uğradım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
2
Favori
64.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
391 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Erkekleri tacizci, tecavüzcü göstermek üzere hergün yalan ve çakma haber yapan medya imparatorluğu ve o medyanın paralı kanallarına abone olmuş milyonlarca kitap okumayan, araştırmayan, spor yapmayan, ekmek fasulye ayran ile karnını doyurmaya çalışan insanlar olunca bazı şeyler kaçınılmaz oluyor. Tecavüzcü erkek haberlerinin birkaç amacı var: 1- Toplumu normal kadın - erkek ilişkilerinden uzaklaştırarak kavgacı ve huzursuz yapmak 2- Kadınların bilinçaltına erkek düşmanlığı yerleştirerek evlilikleri tehdit etmek, boşanma oranlarını arttırarak toplumu zayıflatmak 3- Etrafı duvarlarla kapalı siteler, güvenlik geçişli AVM'ler, gözetimli açıkalanlar vs gibi betonerme içinde yaşamaya teşvik etmek böylelikle inşaatçı ve rantiye takımına dolaylı destek vermek 4- Hergün başka ilginç şeyi --gerçekte yaşanmış olsa da, olmasa da-- vitrinine koymak zorunda olan yığın medya kanallarına malzeme sağlamak 5- Gerici bir yöntem olan idamı haklı göstermek için altyapı oluşturmak, her bir taciz / tecavüz haberinden sonra #idamisteriz şeklinde hashtag'lar cıktığına dikkat ediniz 6- İdamı hükümet istediği için değil, millet hür iradesi ile istiyor diye mazaret gösterebilmek 7- İnsanları gerçek sorunlar ve gündemden uzaklaştırarak yalan taciz haberleri ile sahte gündem yaratmak. 8- Ekranda yalan videolar oynatarak insanların kendi kendilerini (!) kontrol ve baskı altında tutmalarını sağlamak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Zebani nedir.Fake mi troll mü kastedilen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 23 Kasım 2018; 2:47:48 >
  • Kadının dediği şu cümleye çok fena sinir oldum: ""salah yaa bi bahsana""

    O kartlaşmış vücudunu her erkeğin deli gibi arzuladığını zannediyor herhalde.
    Tabii üç dakikalık zevk için günlerce yalakalık yapan Meriçler sağolsun, kendilerini matah bir şey görüyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: endofthegame

    Dostum neye istiyorsan, ona inan. Tam olarak ip gibi dizilmedik sonuçta. Önümde ve çaprazımdaydı. Ayrıca "döndüm" derken kendi etrafımda dönmeyi değil yönelmeyi kastettim.



    Hem brda dikkat çekmek istediğim, benim başıma gelen değil. Sinirim geçtikten sonra o kadına da o kadar kızmıyorum şu anda. Ama esas sorun, kadına gerçekten şiddet varsa bu şiddet sorunu çözülemedi, ama biz erkekler olarak ne hale düştük. Ağzımızı açmaya korkar olduk. Gidişat hiç iyi değil.
    Takılıyorum dostum ciddi değilim. Haklısın o konuda aslında kadın erkek fark etmez herkes sürekli aktif bir go pro ile gezmeli.
  • Moruk avm çıkışında bekleyecen

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bunlara acımıcaksın kızları oradakı calısan bır guvenlıge emanet edıceksın 50 lira verip



    sonra musaıt bır yerde yapıştırcaktın o kadına cayırdanarak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çekseydin arkaya gardaşşşşşşşşşş
  • Pozitif ayrımcılığın zararları. Haklılık payı var. Bunlar Hz.Yusuf’a bile kök söktürmüşler gerisini sen düşün...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YAV KARDEŞİM ERKEK OLDUĞUNU EN BAŞTAN SÖYLESENE şimdi tekrar baştan okumam lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de erkekler cinsel yönden aç. Tabu olduğu için tabi kimse bunu böyle ifade edemiyor. Akrabalarımın coğu, evlenmeden önce ücretli olarak dahi ilişki yaşamamış. Ancak evlendikten sonra yeni ilişki arayışına giriyorlar arayışa girmeyen ise saldırganlaşıyor. Suriyelilerde böyle sorun yok, onlar evlendikten sonra böyle şeyler yapmıyor. Zaten cinsel konularda bence Suriye İran Irak Arap bizden daha ilerde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın güzelmiydi 😂😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konularda zebani, mercan dede çikacak diye korkuyor insan



    Bana kalırsa doğru olanı yapmışsın ve iyi sabretmişsin banada bimde kasada beklerken bi kadın alişveris arabasını kıçima kıçıma vuruyodu bende popomla bi koymuştum arabaya

    Birde ne zaman kasada bekliyor olsam 10 alişvetişin 6 sı özellikle kadınlar hep bi bahane uydurup öne geçmek istiyorlar, bu kadar insanın 1-2 dakikayla savaşması çok garip geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok boktan bir durummuş şahsen başıma gelmesini istemem kadın sana tacizci falan diye bağırsa ve seni oracıkta tutuklasalar ve haberler de görsem empati yapmadan direkt şerefsize bak bide kızı varmış vs vs gibi laflar ederdim bu durumun suçlusu medyamı insanlarımız mı bilemiyorum.
  • "kidinliri kiyirin yisilir..."

    Ha evet, yasalar kadınları kayırıyor. Öyle bir kayırıyor ki hem de, tecavüzcüsü ile evlendiriyor(du), tecavüzcüyü 5 yıl yatırıp çıkarıyor, tacizciler tutuksuz yargılanıyor, sonra salınıyor, dayaktan şikayete gelen kadınla koca barıştırılıp aynı eve konuyor. Şiddet görüp boşanmaya çalışan kadına koruma atanmıyor, herif geliyor kadını vuruyor... Çok güzel kayırıyor yasalar kadını...

    ---------------

    Yasalar ve mahkemeler, kadına karşı şiddet, taciz gibi vakalara karşı çok çok yetersiz kaldığı için halkta bu hassasiyet var. Yani, dediğinizin tam tersi sebepten ötürü halk hassas ve kadın gık dese sizi linç ederlermiş gibi geliyor. Ama genelde de etmezler. Halk genelde seyreder. Herşey olur, biter. Sonra ne oldu kardeş diye gelirler. Nadiren bir delikanlı çıkar da, kadına şiddet gösterene kafayı kor şöyle, bir temiz burnunu kırar. Sonra ne olduğunu da söyleyim: Kadını döven ite uzaklaştırma vereceklerken, it kadının gönlünü alır (kadın da salak, seni dövenle niye barışırsın), aradan da tertemiz sıyrılır. İtin burnunu kıran delikanlıya da ceza verirler. "İlk cezası olduğu için hükmün geri bırakılmasına..."

    ---------------

    "Ay taciz ediyo" der diye bir kadından çekindiğim hiç olmadı. Kendimi ifade edebilen biriyim. Çıkışımı da buna uygun yaparım: "Sıramız belli, neden tren olduk birbirimize dayıyoruz acaba, biraz mesafe bıraksak ya!?" derim. Herkesin suratta yavşak bir gülümseme belirir. Sıra biraz açılır. Mesele bitti. O noktada kadın istediğini desin. Konu kapanır. Uzatırsa Kemal Sunal'dan "Allah, allah... Allah... yaaa... Tüh tüh... vah... ne diyo bu" repliği yaparsın. Ciddiye almamak lazım böyle olayları. Etraftaki insanları izleyici, yaşanan olayı sahneye çevirip, meseleyi bir kara mizah konusuna çevirirsen hiçbir zaman problem çıkmaz. İstediğini de alırsın. Hakkını da savunursun.




  • Gerçektir inanınırım çünkü bende uğradım. Kapalı kısa bir kadın tarafından kaba yerim ellendi. Aynı şekilde migros sırasında :) Ben döndüm söyledim . Şu arkamı saklıyımda daha fazla tacize uğramayım dedim. Kadın bir hışımla sırayı terk etti. Psikolojisi bozuk çok insanımız var maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadınların kıskançlığı devreye girince akıl mantık vs işlemez.
    büyük ihtimal kendisinin ulaşamadığı mutlu bir aile tablosunu siz ve çocuklarınızı görünce kıskançlık krizine girmiştir.
    Bu kara dul sizden tohum alıp sizi öldürse belki tatmin olurdu.
  • Ctrl+F

    Zebani

    Eşleşme bulunamadı

    Rahatça okuyabiliriz
  • erkeğe şiddete son
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.