Şimdi Ara

iPhone 8 Türkçe Canlı Yayın | Lansmanı simultane tercüme ile Türkçe izle (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
4
Favori
31.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • X denilen bu ucube tipi beğenenler var ilginç.

    O yukardan gelen siyah bar çok iğrenç



    8 desen kamera çıkıntısında zirve yapmış.



    Tek iyi yanı belki 7 nin fiyatları düşer.



    S8 şekil ergonomi donanım olarak önde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dar gelirliğin alemi yok, ya 7 de kalırım ya X alırım. 8 almak ne fakir gibi
  • Şu x begenmeyip laf atanlari gördükçe midem alt üstü olmaya başladi neyi begenmedin neyini begenmedin s8 ile ayni tasarim eksik olan yani neresi diye sorsan hic bi halt bilmeden konuşmaya başlar telefonda begenmediginiz yön neresi ios olmasni anroid olunca şak şak etmeye başlarsniz hiç kusura bakmayin gayet güzel cikti laf atanlar anroid kismina gidip s8 ile haşir neşir olup durun fazla ortaliklarda dolanmayin yazik etmeyin kendinize kendinizi rezil edp duruyorsunuz.!!!!anroid fanboylari sizii.!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 12 Eylül 2017; 23:37:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ALBAY



    iPhone 8 Türkçe Canlı Yayın | Lansmanı simultane tercüme ile Türkçe izle

    En mantıklı açıklama ya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5-6 bin tl garanti
  • Baller Lifestyle B kullanıcısına yanıt
    Tabii ya . Kasımdan sonra 7 ler X ile değişmeye başlanır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 12 Eylül 2017; 23:55:32 >
  • Vespucci kullanıcısına yanıt
    Amerikadan alınan cihazlarda LTE problemi oluyor dikkat edin.
  • Güzel bir yayındı emeği geçenlerin eline sağlık. Beğenmeyenler ne yapar bilmiyorum da bu telefon yine çok satacak
  • Valla X modelini dedikodular sağolsun iyice uçuk fiyattan bekliyordum da Avrupa fiyatlarını görünce daha da çöktüm. Giriş modeli 999$ olan 64gb'lık model, Almanya'da 1149€, İtalya'da 1189€. Artık ülkemizi siz düşünün. 5999TL'den başlayan fiyatlarla diye bir şey görürsem şaşırmam...
    Çok beğendim, cihaz çok başarılı, almayı da isterim ama ciddi, çok ciddi anlamda büyük bir meblağ telefon için. SE ile devam sanırım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablosuz şarj aparatı ayrı satılacakmış
  • Yukarıdaki şerit berbat gösteriyor telefonu kim ne derse desin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nightsniffer

    Beyler şaka mı yapıyorsunuz? Ben de Apple'den hiç hoşlanmam ancak i-Phone X ile çıtayı bambaşka bir yere taşımışlar. Android ekosisteminde bu cihazla yarım yamalak da olsa rekabet edebilecek tek cihaz Mi Mix 2. O da çok geride kalıyor... Gelin artı noktalarına bakalım;

    - Ekran bomba gibi, görünüşe göre S8 Edge+'dan falan çok daha yüksek bir kasa/ekran oranına sahip. %95 desek yeridir. Mi Mix 2'den iyi mi? Ölçüp biçmek lazım, bana kalırsa ciddi bir fark yok arada. Lakin bu i-Phone X ve S8 olaylarını da "Xiaomi hep tahlüt yapüyür yeaa" diyen kesimin yüzüne vurmak lazım. Mi Mix resmen bugün bildiğimiz akıllı telefonların ekran/kasa oranlarının böyle güzel bir seviyeye gelmesini zorunlu hale getirdi. Apple Fanboylar; i-Phone X'i övmeden önce Mi Mix'in hakkını verin.

    - İşlemci uçuyor. 1 adet Geekbench skoru sızdı ki, tek çekirdekte 4000 çok çekirdekte 10000 puan alıyor. Bu muazzam bir şey. Ne kadar muazzam olduğunu anlayabilmeniz için bir örnek vereyim; Intel'in 8.nesil ultra düşük voltajlı işlemcilerinden 4 çekirdek ve 8 izleğe sahip 8250U Geekbench'ten takriben 4000 tek çekirdek 11000 de çok çekirdek puanı alıyor, TDP'si ise 15W. Apple'nin A11'inin %100 CPU+GPU yükünde 5Watt dahi harcadığını düşünmüyorum. Rakip Android OS'deki en güçlü çözüm olan Snapdragon'un Tek çekirdek performansı 1900 seviyelerinde kalırken çoklu çekirdek performansı ise 63000 seviyelerinde kalıyor. GPU konusunda Qualcomm'a rakip olmaları mümkün değil zaten çünkü Adreno 530 korkunç güçlü bir mobil GPU. Laptop'a koysan orada dahi yürür, Vulkan desteğiyle çok canlar yakabilir. Neyse konudan sapmayalım, i-Phone tarafı CPU gücü olarak resmen yok ediyor. Bulldozer vs. Sandy Bridge gibi bir durum var. Qualcomm bir Ryzen atağı yapamadığı takdirde Android platformunun işi gerçekten zor. Artık Qualcomm ortalığın altını üstüne getirecek elinde ne var ne yok ARGE'ye basacak, yüksek verimli en azından multi core başarımında A11 Bionic'i geçen bir çip çıkartacak. Aksi takdirde iPhone resmen donanım olarak da ciddi bir fark atmış durumda. i-Phone eskiden teknik olarak kötü, stabilite olarak iyiydi. Şimdi teknik olarak en iyi, stabilite olarak da orta şeker(Android'den daha stabilcileri şöyle dışarı alalım. Şimdi araştırmak istemiyorum ancak araştırması yapılmış, iOS'da uygulamalar daha çok force close yapıyormuş, veriyle sabit).

    - Kamera konusunda birçok şey yapmış gibi duruyorlar. Hiçbir gelişme gerçekleştirmeseler dahi Pixel'den çok az bir miktar gerideler. Bu atakla en kötüsünden durumu eşitleyeceklerdir.

    - Pil ömrü olarak i-Phone 7'nin 2 katı bir ömür vaat ediyorlar ki, i-Phone 7'nin pil ömrü berbat olmasına karşın 2 katı olunca işler değişiyor ve Galaxy S8'e falan tur bindiriyor. Apple yalan söylüyorsa ve i-Phone 7'nin üzerine %50 dahi koysa S8+'ı ciddi bir farkla geçiyor;http://www.gsmarena.com/battery-test.php3

    - Ekran panel kalitesi olarak da sonunda Samsung'u yakaladılar 1080p Ultra Wide benzeri bir ekran çözünürlüğü var i-Phone X'in. Ayrıca ekran HDR destekli.

    - Yüz tanıma teknolojisi söylendiği kadarıyla çok başarılı. Alenen yalan söylemiyorlarsa(Apple'nin yapmadığı şey değil) bu da Android'in sunamayacağı nitelikte bir özellik...

    Ez cümle; Apple genelde her şeyi en ucuza kurtarmaya çalışan cimri bir firma ancak bu sefer kesenin ağzını sonuna kadar açmışlar. i-Phone-X de çok başarılı bir telefon olmuş. Ama fiyatı şaka gibi tabi. Türkiye'de 5500 TL'den başlayacaktır.


    O kadar yazmissin ucuyor kaciyor islemci takla atiyor felan...



    Fiyat fayda orani berbat bir telefon 2000 liralik bir telefon ile 1000 liralik telefon arasinda gozle gorulur bicimde performans islev hiz farki olabiliyor.Fakat bu en az 6000 liradan cikacak cihaza yeni islemci kullanmislar oled kullanmislar diye neden 3 kat fazla para gomeyim?Kimse kimseyi yemesin burada telefonda yapilacak isler bellidir.4k film en fazla flac muzik gmailler akrabaya ese resim gondermek navigasyon vs.



    6000 lira verdigim telefondan yemek yapmasini cocuga bakmasini kopegi gezdirmesini beklerim ben :)



    Turkiyede bu telefonu bu fiyattan alacak insanlarin gozlerinin karardigini ve ne yaptiklari hakkinda gercekten fikirleri olmadigini dusunuyorum.(eger cok zengin degillerse)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İPhone X devrim niteliğinde bir tasarım olmuş. 8 ve 8 plus çöpten farksız geldi bana. İlk defa bir iPhone beğendim. Fiyat olarak uçurum olmazsa kimse 8 serisi almaz bence.

  • Zifiri karanlikta face id durumu nedir acaba.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ammavelakinbin

    İPhone X devrim niteliğinde bir tasarım olmuş. 8 ve 8 plus çöpten farksız geldi bana. İlk defa bir iPhone beğendim. Fiyat olarak uçurum olmazsa kimse 8 serisi almaz bence.

    Böyle bir cihaz için "devrim" sözcüğünü kullanabilirim açılınca ekran iki misli oluyor kapanınca klasik telefon oluyorsa bu devrimdir çünkü fark yaratmıştır.

    iPhone 8 Türkçe Canlı Yayın | Lansmanı simultane tercüme ile Türkçe izle

    Veya önde klasik renkli ekran arkada e-ink ekranı varsa devrim diyebilirim çünkü fark yaratmıştır ama bahsettiğiniz cihazın nesi devrim ?

    iPhone 8 Türkçe Canlı Yayın | Lansmanı simultane tercüme ile Türkçe izle

    Soruyorum ama aslında soru yok ortada çünkü devrim diye nitelenebilecek bir şey yok. Öndeki ekran ön yüzeyi kaplayacak şekilde genişlemiş, kırılmaya ve yanlış basma algılamasına davetiye.

    Ha bir de olan parmak izi okuyucuyu kaldırmaları devrim değil ihtilal gibi bir şey olmuş. Birini koy ötekini çıkar, aynı kulaklık jackı gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan21 -- 13 Eylül 2017; 0:31:50 >




  • 4 ay para harcamayıp maaşımı biriktirirsem alabilirim ve bunu yapacağım. Çünkü ben bir manyağım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung galaxy s5 kullanıyorum , ilk çıktığında almıştım , telefon artık donmaya başladı haliyle de değiştirmeyi düşünüyorum , daha önce hiç iphone kullanmadığımdan bir dahaki telefonu iphone alayım diye düşünürken bugün tanıtıma denk geldim .



    Açıkçası telefon benim hoşuma gitti , s8 gibi çerçevesiz ,kamerası vs. baya da övdüler , eğer 5000 TL gibi bir fiyattan gelirse alırım , yok gelmez ise yine samsungdan devam ederim , ikiside birbirine çok benziyor zaten...

    iphone 7 , amerikada 799 $ dı , burada 4000'e satıldı , demekki 5 birimlik bir değere denk geliyor , o zaman 999$ da 5000 TL olurmu diye düşündüm 🤔



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memo84 -- 13 Eylül 2017; 0:51:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x efsane olmus. ilk defa bi iphone'a tutuldum 4 den sonra.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nightsniffer

    Beyler şaka mı yapıyorsunuz? Ben de Apple'den hiç hoşlanmam ancak i-Phone X ile çıtayı bambaşka bir yere taşımışlar. Android ekosisteminde bu cihazla yarım yamalak da olsa rekabet edebilecek tek cihaz Mi Mix 2. O da çok geride kalıyor... Gelin artı noktalarına bakalım;

    - Ekran bomba gibi, görünüşe göre S8 Edge+'dan falan çok daha yüksek bir kasa/ekran oranına sahip. %95 desek yeridir. Mi Mix 2'den iyi mi? Ölçüp biçmek lazım, bana kalırsa ciddi bir fark yok arada. Lakin bu i-Phone X ve S8 olaylarını da "Xiaomi hep tahlüt yapüyür yeaa" diyen kesimin yüzüne vurmak lazım. Mi Mix resmen bugün bildiğimiz akıllı telefonların ekran/kasa oranlarının böyle güzel bir seviyeye gelmesini zorunlu hale getirdi. Apple Fanboylar; i-Phone X'i övmeden önce Mi Mix'in hakkını verin.

    - İşlemci uçuyor. 1 adet Geekbench skoru sızdı ki, tek çekirdekte 4000 çok çekirdekte 10000 puan alıyor. Bu muazzam bir şey. Ne kadar muazzam olduğunu anlayabilmeniz için bir örnek vereyim; Intel'in 8.nesil ultra düşük voltajlı işlemcilerinden 4 çekirdek ve 8 izleğe sahip 8250U Geekbench'ten takriben 4000 tek çekirdek 11000 de çok çekirdek puanı alıyor, TDP'si ise 15W. Apple'nin A11'inin %100 CPU+GPU yükünde 5Watt dahi harcadığını düşünmüyorum. Rakip Android OS'deki en güçlü çözüm olan Snapdragon'un Tek çekirdek performansı 1900 seviyelerinde kalırken çoklu çekirdek performansı ise 63000 seviyelerinde kalıyor. GPU konusunda Qualcomm'a rakip olmaları mümkün değil zaten çünkü Adreno 530 korkunç güçlü bir mobil GPU. Laptop'a koysan orada dahi yürür, Vulkan desteğiyle çok canlar yakabilir. Neyse konudan sapmayalım, i-Phone tarafı CPU gücü olarak resmen yok ediyor. Bulldozer vs. Sandy Bridge gibi bir durum var. Qualcomm bir Ryzen atağı yapamadığı takdirde Android platformunun işi gerçekten zor. Artık Qualcomm ortalığın altını üstüne getirecek elinde ne var ne yok ARGE'ye basacak, yüksek verimli en azından multi core başarımında A11 Bionic'i geçen bir çip çıkartacak. Aksi takdirde iPhone resmen donanım olarak da ciddi bir fark atmış durumda. i-Phone eskiden teknik olarak kötü, stabilite olarak iyiydi. Şimdi teknik olarak en iyi, stabilite olarak da orta şeker(Android'den daha stabilcileri şöyle dışarı alalım. Şimdi araştırmak istemiyorum ancak araştırması yapılmış, iOS'da uygulamalar daha çok force close yapıyormuş, veriyle sabit).

    - Kamera konusunda birçok şey yapmış gibi duruyorlar. Hiçbir gelişme gerçekleştirmeseler dahi Pixel'den çok az bir miktar gerideler. Bu atakla en kötüsünden durumu eşitleyeceklerdir.

    - Pil ömrü olarak i-Phone 7'nin 2 katı bir ömür vaat ediyorlar ki, i-Phone 7'nin pil ömrü berbat olmasına karşın 2 katı olunca işler değişiyor ve Galaxy S8'e falan tur bindiriyor. Apple yalan söylüyorsa ve i-Phone 7'nin üzerine %50 dahi koysa S8+'ı ciddi bir farkla geçiyor;http://www.gsmarena.com/battery-test.php3

    - Ekran panel kalitesi olarak da sonunda Samsung'u yakaladılar 1080p Ultra Wide benzeri bir ekran çözünürlüğü var i-Phone X'in. Ayrıca ekran HDR destekli.

    - Yüz tanıma teknolojisi söylendiği kadarıyla çok başarılı. Alenen yalan söylemiyorlarsa(Apple'nin yapmadığı şey değil) bu da Android'in sunamayacağı nitelikte bir özellik...

    Ez cümle; Apple genelde her şeyi en ucuza kurtarmaya çalışan cimri bir firma ancak bu sefer kesenin ağzını sonuna kadar açmışlar. i-Phone-X de çok başarılı bir telefon olmuş. Ama fiyatı şaka gibi tabi. Türkiye'de 5500 TL'den başlayacaktır.


    Ekran kasa oranı %81.23 X 'in, note 8 falan 83 sanırım.
    %95 falan hayal görüyor olmalısınız.


    Ekran konusunda samsungu yakaladı demişsiniz yalnız o ekranı zaten samsung üretiyor.Samsung kendisini yakalayacak değil ya?





    Yorumunuz mantık hataları ile dolu. Apple sadece işlemci konusunda iyi onlada yapılan tek şey instagram da fotoğraf paylaşmak.Onu da yapmayan telefon yok.





    Teknolojiye Samsung gibi android üreticiler yön veriyor sizin deyiminizle tur bindiriyor.Apple yıllarca var olan Super AMOLEDİ Super retina diye tanıttı.Geçmişten geliyor olmayasınız?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehmistan -- 13 Eylül 2017; 0:51:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    İPhone 8 ve geçmiş tasarımlarına göre kendi içerisinde bir devrimden söz ediyordum.



    İPhone 8 ve iPhone X 'i yan yana görünce anlarsınız ne demek istediğimi.



    Her geçen yıl yeni modeller için fiyatlar git gide artıyor.

    Artık yeni modeller +5 bin TL den gelecek.

    Haliyle pek dert edilecek bir şey değil.



    Piyasada hem ön hem de arkası ekrana sahip modeller var şu an 2 bin TL civarında. Şu an kimsenin haberi yok bunlardan ruhu duymuyor. Onlar yapar gereksiz olur İPhone yapar devrim olur. Maalesef tüm dünyada genel algı bu şekilde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.