Şimdi Ara

iPhone 8 Türkçe Canlı Yayın | Lansmanı simultane tercüme ile Türkçe izle (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
4
Favori
31.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arka kamera trafik ışığı gibi olmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batmanlı Betmen -- 12 Eylül 2017; 22:48:50 >
  • 8in 7den farkı yok. X inde tüm samimiyetimle söylüyorum ki tasarımı çöp, fiyatı fahiş. He tabii ki yine deli gibi satacaktır...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 8'i görünce salon sessizleşti. Bir de sunum bitti deseydi herkes ne dumur olurdu
  • Tanitimda telefon yan cevirilip video izlendiginde ustteki kamera kisminin oldugu yer ölu nokta olarak kaliyor. Nasil boyle bir hata yapmislar anlamak mumkun degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar yapmış valla be beğendim

    ekran kasa oranı en iyi telefon.
    en hızlı işlemci en iyi kameralar..
    benzersiz yeni teknolojiler..
    oled ekran da yaptılar.

    5999tl olur alamam ama alan en azından süper bişi almış olucak note 8 gibi aynı teknolojiye 5000 tl istemiyor sonuçta adamlar.
  • kamera trafik lambası gibi yeşil yanınca geç yapacaksın!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 12 Eylül 2017; 22:53:29 >
  • iPhone 8 Türkçe Canlı Yayın | Lansmanı simultane tercüme ile Türkçe izle






  • Arkadaşalr ipod touch 7 ne oldu tanıtılmadı mı hala

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kim nederse desin bugünün en büyük teknoloji si pil olmalı,



    şarj süresi uzamadigi sürece ister içerik olsun ister tasarım hiç bir anlam ifade etmiyor

    bütün gün şarja bakarak telefon kullanıyorum s8 de aynı şekilde iphone dada boyle

    pil abicim pil• pil ömrünü uzatmaya bakın artık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

    Samsung'un yaptığı yaptığı yüz tanımaya bak bir de bunların yaptığına. Adamlar yarım yamalak yapmıyor. Telefonu açmak için yüzünüzü garip garip şekillere sokmuyorsunuz. Örnek: Note 8.

    Dikkat ettiysen canlı yayında dahi ilkinde açılmadı...

    Her cihazda olur hatalar.

    X güzel telefon. Yenilikçi tek yanı ekran tasarımı ve animoji.

    Home yulu çözümü Samsung'un daha iyi bence. Apple kopyalamamak için saçmalamış. Sürekli kullanımda sıkacaktır..

    Sonuç olarak... Değer mi? Bence değmez.
    Tercih meselesi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone x güzel olmuş fakat 8 de bildiğin kolaylığa kaçmışlar 1000 dolar 3400 civarı yurtdışından alabilecekler için gayet iyi fakat Trde ikiside alınmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • john mclane kullanıcısına yanıt
    Hocam sabahtan beri araştırıyorum ama net birşey bulamadım belki siz bilirsiniz. iPhone X Avrupa'da kaç euro olacak sizce? ben iPhone X 256 istiyorum ne kadar ayırmam gerekli? 4.300 var şuan yeter mi acaba
  • Giansello G kullanıcısına yanıt
    1150 euro olur
  • LacWer L kullanıcısına yanıt
    half life 3e döndü
  • Kulaklik girisini kaldirdilar parmak izi okuyucusunu kaldirdilar gelecek senede telefonu komple kaldiricaklar sanirim 😂😂

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanıtım öncesi sızdırılan bilgiler ve görseller sayesinde pek şaşırtmayan bir lansman oldu. iPhone X, ana ekran düğmesi olmadan, farklı bir kullanım tarzı gerektireceğinden, iPhone kullanıcıları için alışılması gereken bir telefon fakat sonraki iPhone'lar büyük ihtimalle bu formda geleceğinden ve rakipleri de zaten bu formda telefonlar çıkardığından zaten alışmamız gerekecek gibi görünüyor.

    iPhone 6'dan beri ön yüzü, iPhone X hariç, değiştirmedi. Çıktığı günden beri iPhone 6 kullanan biri olarak iPhone 8 hiç heyecan uyandırmadı bu yönden. Donanım olarak beklenen gelişmeler var, iPhone'lar zaten her zaman performansta liderliğe oynayan telefonlar oldu, öyle de olmaya devam edecek gibi görünüyor bu nesilde de.

    iPhone X'e, 10. yıl şerefine bu özel ismi koymuşlar fakat iPhone 8, aslında 7S olarak da çıkabilirmiş. Gerçi bu bağlamda düşününce iPhone 7 de iPhone 6SL, iPhone 8 de iPhone 6SLX olabilirdi.

    1080p'de 240 FPS ağır çekim, 4K'da 60 FPS video çekim değerleri çok iyi. Telefonların belki de en heyecan uyandıran yanı bu olmuştur pek çok kişi için. 60 FPS için 4K video çekmeyen pek çok kişi olduğunu bildiğimden, 60 FPS önemli bir gelişme 4K videoda. Önümüzdeki yıllarda da 4K zaten 1080p gibi standartlaşıp her eve girecek, 4K TV'ler, monitörlerde 60 FPS videolar izlemek keyifli olur.

    Artırılmış gerçeklik, kablosuz şarj; iPhone X'te Face ID, OLED ekran gibi Apple için yenilikler sunulması güzel fakat Face ID, Touch ID'ye alternatif değil de onun yerine sunulduğu için her koşulda iyi performans göstermesi gerekiyor. Ön kamera alan derinliğini algılayabildiği için büyük ölçüde başarılı olacaktır fakat Touch ID şu an için daha hızlı ve pratik görünüyor. Yine de denemeden net bir yorum yapmamak lazım.

    Fiyat konusuna gelirsek, iPhone 8 ve 8 Plus'ta fiyatlar beklendiği gibi. iPhone X, dolar bazında bile, bu segment için dahi pahalı sayılabilecek bir telefon. Tabii, değil 999, 1999 dolar da olsa alabilecek kesim var, onlar için pek bir şey fark etmeyecek, iPhone X'i alacaklardır. Yurdumuzda ise bu telefonu alacakların azımsanmayacak birçoğunluğu maalesef ki asgari ücretle geçinip, yediğinden, içtiğinden kesip, izinli gününde gezmeye gitmeyen, faturasına 24 ay vadeyle 6-7 bin lira ödeyip alacak kesim olacak. Ülkemizde pek çok kişi için araba ve telefon statü sembolü. Güncel iPhone, Galaxy serisi telefona sahip olup masaya pahalı telefonu koyabilmek, onun getirdiği özellikleri kullanmaktan daha büyük bir ihtiyaç bu kişiler için. Para onların parası, alma diyemeyiz ama bu telefonların pek çok kişinin hayatını değiştirmeyeceği de bir gerçek, iPhone özelinde demiyorum, pahalı bir telefon alırken gerçekten ihtiyaç olup olmadığını düşünmekte yarar var. Kullanmakta olduğum iPhone 6 yerine iPhone 8 de alsam günün sonunda Whatsapp üzerinden mesaj yazıp Instagram'dan fotoğraflara bakıyor olacağım, telefona vereceğim fiyat farkına PC, TV, konsol vs. almayı/güncellemeyi daha mantıklı buluyorum. Tabii, bunları yapıp yine iPhone 8/X alabilecek de vardır, birçok şeyden feragat edip de alacak olan da, herkesin tercihi farklı.




  • Iphone X'i beğendim. Amerika'dan alacak bir tanıdık bulmak farz oldu.
  • Note 8 tanıtılınca haber kanallarında bir bilgi verilmedi. Yeni İphone lar tanıtılınca gece 23 bülteninde Ntv de haberi yapılıyor....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • john mclane kullanıcısına yanıt
    Bahariye mobile harbiden uyuz ediyor sahibinden değil de sanki bahariye mobile sitesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X modeli oldukça iyi olmuş , Apple Store dan havale ile alıcam büyük ihtimal ile , fiyat beklentim havale + öğrenci indirimi ile 4900 TL civarı.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.