Şimdi Ara

iPhone 8 Türkçe Canlı Yayın | Lansmanı simultane tercüme ile Türkçe izle (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
4
Favori
31.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Iphone 8 = Bir önceki modelin aynısı. Aynı deneyim. Kasayı ekranı dayanıklı yaptık. herşeyi %bilmem kaç daha iyi hale getirdik(önceki modelde yetersizmiş gibi)
    Iphone X = 4-5 yıllık teknolojileri size devrim diye kakalıyoruz. Telefonun ön tarafını komple ekran yaptık (1cmlik ışık ve renk oyunlarıyla gizlediğimiz çerçeve hariç) üstelik 5500tl ücretle. Ama durun sesli emoji gönderme ve yüz tanıma özelliği var. Arttırılmış gerçeklik ise kullanmayacağınız androidde onlarca örneği olan bir yazılım.örnek)


    Film mi izlemek istiyorsunuz? Filmin sol kenarındaki görüntünün 1santimine elveda.










  • 8 ve 8 plus için söylenecek pek fazla şey yok.. Doğal olarak performans iyileştirmeleri v.s var fakat cihazlar genel olarak 7 serisinin kopyası niteliğinde. Zaten 8 serisi x modelini tanıtmadan önce bir ikram niyetiyle sundular.. Bu cihazlara 7s ve 7s plus da diyebiliriz aslında..

    Yalnız iphone x beni hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim. Epeyce bir süredir 7 plus kullanıyorum , bu cihaza dair en beğenmediğim husus ekran-kasa oranıydı.. Özellikle cihazı yan tutup yazdığımda bu durum epey canımı sıkıyordu. Bundan dolayı ekran/ kasa oranı açısından yenilik getireceği her yerde dile getirilen yeni cihazı merakla bekledim. X cihazında ekran/ kasa oranını arttırarak önemli bir işe imza atmışlar fakat cihazın ön tarafı gerçekten çok kötü olmuş. O üst taraftaki hoparlör/kamera kısmının ekranı bölmesi tüm tasarımın içine etmiş. Özellikle video açıkken , oyun oynarken v.s insanı rahatsız edecek cinsten. Ayrıca sırf bir şey değiştirmiş olmak için o kamerayı neden öyle yan çevirmişler Allah aşkına ? Trafik ışığı gibi olmuş .. Telefonun arkası da resmen ucubeye dönmüş , inanılmaz derecede itici duruyor. Tabi burası biraz zevk meselesi , dolayısıyla telefonun tasarımını hoş bulanlar da olacaktır. Açıkçası bu tasarım benim gözümde tamamen sınıfta kaldı.

    Telefonun donanımsal özelliklerine değinmeme sebebim , Apple'ın zaten performans konusunda her zaman başarılı olması. Yani işlemci, performans açısından zaten telefon iyi olacak , buna değinmeye gerek duymuyorum.. Ancak giriş fiyatı 5500 -6000 bandında olacak bir telefonda insan göze hoş gelen bir tasarım bekliyor kuşkusuz. Ayrıca ekranın ön tarafındaki kısım kullanım sırasında da göz zevkini bozar.. Bundan sonraki serilerde belki tasarımı iyileştirirler ancak o cihazın da kaç paradan geleceği meçhul. Zaten her sene telefon değiştiren bir insan değilim , elimdeki telefonla en az 2-3 sene daha idare edip bu yeni çıkan model ucuzlayınca bir ihtimal alırım diyordum fakat bu düşünceden tamamen vazgeçtim .

    Apple bu 2 cihazla benim beklentilerimi karşılamadı diyebilirim.. Bu kadar üst düzey bir telefon yaratma peşindeysen tasarıma da önem vermen lazım.. Tamam performans önemli ama toplama bilgisayar almıyoruz sonuçta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewAqePrince -- 13 Eylül 2017; 4:16:11 >




  • 1000 dolar yani 3600 TL civarı. 1500 TL de vergi olsa 5100. Satıcı kârı falan derken 64 gb en az 5500 olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayret kimse paylaşmamış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 8 Türkçe Canlı Yayın | Lansmanı simultane tercüme ile Türkçe izle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saatten sonra İPhone 7 alınmaz kampanyası yapalım kimse almasın fiyatlar düşsün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarim olarak s8 ve note 8 daha guzel sanki yinede sony belki guzel bir telefon yapar yakinda ekran kasa orani olarak.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giansello G kullanıcısına yanıt
    fiyat konusunda hiç bir fikrim yok hocam.
    ama ingilterede sterlin olacağı için 1000 sterlini geçmez diye düşünüyorum
  • Face id koyacam diye o siyah bölgeyi koymak tasarımın içine etmiş acaba o bölgeyi cam rengi yapamazlarmıydı bir de gece face id flaş ışığı gibi ışık yakarakmı yüzü tanıyacak karanlıkda onu göstermediler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni ipod touch gelir mi? 6. nesil alicam.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video çekiminde stereo ses kaydı yine yok galiba. Rezillik resmen.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu bunu bilmem de olan iphone 7 alanlara oldu iphone

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süredir IOS dolayısıyla İphone kullanmaya direndim. Geçtiğimiz yıl maddi sıkıntıda olduğum dolayısıyla, İphone'un şarjı durduk yere bitiyordu Samsung A8 2015 ile takas ettim.

    Bu telefonda sıradan bir telefon ama asla iphone'a dönmem bir daha.

    Çünkü, tabiki IOS daha iyi bir sistem ama, randevu zorluğu herhangi bir sorunda değişime zorlaması ve yenilik getirememesi adına.

    Bu tasarımı terketmeli artık apple.
  • Yahu adam mümkün olsa ürünün kutusunu bile ayrıca satacak siz neden bahsediyorsunuz? Artık kutudan kulaklık bile çıkmıyor mesela?
  • Note 8 ile kıyaslarsak fiyatı yaklaşık 5400 tl olur gibi duruyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençlere bir şey demiyorum ergenliğin ve gösteriş merakının verdiği hevesle takip edip izleyip almaya çalışıyorlar ama 25-30+ yaşında adamların oturup lansman izlemesi, maaşı telefonun yarısı olanların gidip satın alması bana çok komik geliyor, 5000 tl telefona vereceğine git adam akıllı üstüne başına kıyafet al, adam yırtık kot lekeli t-shirtle gezip iphone 7 kullanıyor, sizin yüzünüzden de eşek yüküyle vergi ödüyoruz çünkü alıp alıp duruyorsunuz bunları.
  • iPhone X 3 kasımda mı satışa çıkıyormuş ? Stok sıkıntısı vs. derken buraya gelmesi ocağı bulur o zaman. 2019 eylülde de yeni iPhoneların tanıtılacağını düşünürsek 8-9 ayda eski model olacak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReaLGz

    Gençlere bir şey demiyorum ergenliğin ve gösteriş merakının verdiği hevesle takip edip izleyip almaya çalışıyorlar ama 25-30+ yaşında adamların oturup lansman izlemesi, maaşı telefonun yarısı olanların gidip satın alması bana çok komik geliyor, 5000 tl telefona vereceğine git adam akıllı üstüne başına kıyafet al, adam yırtık kot lekeli t-shirtle gezip iphone 7 kullanıyor, sizin yüzünüzden de eşek yüküyle vergi ödüyoruz çünkü alıp alıp duruyorsunuz bunları.

    Dediklerinin çoğu doğru fakat yaşı +25-30 olanların lansmanı izlemesinin nesi komik geliyor ? Teknoloji takip etmenin nesi kötü ? alamicaz zaten o ayrı konu.
  • KARTALIZMA kullanıcısına yanıt
    Çünkü telefon ayrı ve özgün bir teknoloji değil yeni de değil. Operatörlerin kullandığı haberleşme teknolojisindeki yenilikleri izliyor olsan anlarım. Apple/Samsung ne tanıtıyor? Daha güçlü kamera, daha güçlü işlemci, daha iyi çözünürlük, daha sağlam ekran? Bunların hepsinin 100 kat iyisi bilgisayarlarda mevcut. Microsoft, Nvidia, AMD, Intel bunları çoktan yaptı zaten. Telefonun yapıpta bilgisayarın yapamadığı tek şey telefon numarasıyla haberleşme. Bilgisayarın taşınabilir hali. Telefon; bilgisayarın minimalize edilmiş hali, bu sebepten de teknolojik olarak geriden takip eden bir alet. Yani telefon lansmanının teknolojiyle hiç bir alakası yok bana kalırsa, Parçaları ufaltarak içine sıkıştırıyolar. Özet olarak sadece tasarımdan ibaret.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: travegostar

    Face id koyacam diye o siyah bölgeyi koymak tasarımın içine etmiş acaba o bölgeyi cam rengi yapamazlarmıydı bir de gece face id flaş ışığı gibi ışık yakarakmı yüzü tanıyacak karanlıkda onu göstermediler

    Face ID için ön kameraya ek olarak Infrared kamera, alan derinliği algılayıcı sensörler vs. bulunuyor. Face ID karanlıkta kullanılırken infrared, yani gözle görülmeyen bir ışık vasıtasıyla çekim yapıldığından LED flaş yanıyor gibi bir durum olmayacak, ışık görünmeyecek o bölgeden (sadece ekran ışığı görünecek).
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.