Şimdi Ara

iPhone 8 Türkçe Canlı Yayın | Lansmanı simultane tercüme ile Türkçe izle (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
4
Favori
31.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • normalde umrumda olmaz ama o kadar yaygara koparıldı ki izleyeyim dedim.



    zaman kaybı resmen. yeni birşey yok, yeni gibi anlatıyorlar yukarıda da arkadaşlar demiş zaten sonuna kadar haklılar.madem çerçevesiz birşey yapacaksın, bunu bir iki yıl sonra yapacaksın adam akıllı yap değil mi? o üstteki siyah kısım iğrenç olmuş özellikle.



    asıl sinirlendiğim nokta işlerini kötü yapmaları filan değil,banane ne yaparlarsa yapsınlar.ama sırf apple diye gözünü kapatıp bunlara atlayacak insanların olması..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Azil48

    İphone x üstüne bant yapışmış gibi beni çok rahatsız etti.

    Aynen öyle. O üstteki siyah şerit iğrenç duruyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehmistan kullanıcısına yanıt
    1- Ekran kasa oranı 82,9 olarak belirtilmiş GSMArena'da. Muhtemelen doğrudur. Samsung zaten çoktandır Apple'a donanım sağlıyor. Lakin daha önceden Apple ucuz ürünler kullanmaya özen gösterirken X ile birlikte en pahalı panel hangisiyse onu kullanmış. Ekran illa da Samsung'dan tedarik edilmek durumunda değil, Mi Mix 1 ve 2 ekranını Sharp'tan tedarik ederek bu modayı başlattı. Mi Mix 2 lansmanında "%90+ kasa/ekran oranı hedefledik ve bunu aştık" gibi bir şey okudum gibi kalmış aklımda. Öylesine farazi bir rakam attım ortaya "%95 desek yeridir" demişim zaten. Alıp elime ölçmedim. Önemli olan Apple'nin artık en üst düzey donanım kullanıyor olmak durumunda kalması. CPU öyle yabana atılacak bir CPU değil. Dediğim gibi 4 çekirdek 8 izlekli Kaby Lake X86 mimarili i5 8250U ile aynı performansı 1/3 elektrik harcayarak veriyor. Bu akıl almazın da ötesinde bir şey... Eskiden Apple kullanıcıları Android kullanıcılarına "İnstagrama giriyorsun işte napacaksın işlemciyi" diyordu, şimdi tam tersi. Olay da bu zaten. Adamlar diğer her alanda Android ekosistemindeki en iyi ürünler seviyesinde donanım verirken işlemci alanında Android ekosisteminin en iyi çözümünün neredeyse iki katı ham performans sunuyor. Bu benim gibi rasyonel insanların Apple ürünlerini "Bilgisiz/gösteriş budalası insanları hipnotize ederek sattıkları şey" olarak yaftalayamaması anlamına geliyor. Bugün itibariyle Apple pahalı ama her alanda "En iyi". En iyiyi isteyen de ona göre fiyatını ödemeye hazırdır. Apple'nin artık "Apple'nin büyüklüğü ne benchmark büyüklüğüdür ne RAM büyüklüğüdür" demeye ihtiyacı kalmadı. Halihazırda her alanda rakipleriyle ya eşit ya da daha iyi.




  • Iphone X beğendim fakat biraz kalın geldi gözüme, iphone 7 den sonra biraz ağır gelebilir ele.

    Şu an için tek takıldığım nokta şu üstte çok sırıtan siyah alan ve renkli gelmemesi.
    Güzelim telefonu ne diye sadece gri renk çıkarırlar? rose gold ve gold yanına farklı bir renk gelmesini ümit ederken yalnızca uzay grisi ve gri geliyor :S
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Litallion

    Yukarıdaki şerit berbat gösteriyor telefonu kim ne derse desin.

    iPhone 8 Türkçe Canlı Yayın | Lansmanı simultane tercüme ile Türkçe izle

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone X'in tuş kilini açmak için yüz tanıma özelliği gelmiş, e kardeşim hiç mi düşünmediniz yüzsüz insanları?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chesapeake Ripper

    iphone x güzel olmuş fakat 8 de bildiğin kolaylığa kaçmışlar 1000 dolar 3400 civarı yurtdışından alabilecekler için gayet iyi fakat Trde ikiside alınmaz

    Ben abd de olmama ragmen pahali buluyorum








































    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone XI ı tanıtırken ekranın üstündeki şeridi kaldırırlar ve yenilik diye sunabilirler. Şaka maka sadece iphone x güzel cihaz olmuş, ama o para verilmez onun yerine 2.el fiyatı daha da düşünce temiz kutulu garantili bi 7 plus alıp keyfine bakılır, ya da note 8 de 3-5 aya fiyatı düşer ve ikisinden birisi alınır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TaKo

    Kablosuz şarj aparatı ayrı satılacakmış

    Kablosuzu ayrı, şarjı ayrı, aparatı ayrı bile satabilirler.
  • Hayır herşeyi geçtim bunu alacak olan insanlar var işte orası düşündürücü. Yani bu adama 6 ay sonra x in yanına 1x daha ekleseler fiyatı da 10bin kağıt deseler x i kötüleyip onu da alacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Şehmistan


    quote:

    Orijinalden alıntı: nightsniffer

    Beyler şaka mı yapıyorsunuz? Ben de Apple'den hiç hoşlanmam ancak i-Phone X ile çıtayı bambaşka bir yere taşımışlar. Android ekosisteminde bu cihazla yarım yamalak da olsa rekabet edebilecek tek cihaz Mi Mix 2. O da çok geride kalıyor... Gelin artı noktalarına bakalım;

    - Ekran bomba gibi, görünüşe göre S8 Edge+'dan falan çok daha yüksek bir kasa/ekran oranına sahip. %95 desek yeridir. Mi Mix 2'den iyi mi? Ölçüp biçmek lazım, bana kalırsa ciddi bir fark yok arada. Lakin bu i-Phone X ve S8 olaylarını da "Xiaomi hep tahlüt yapüyür yeaa" diyen kesimin yüzüne vurmak lazım. Mi Mix resmen bugün bildiğimiz akıllı telefonların ekran/kasa oranlarının böyle güzel bir seviyeye gelmesini zorunlu hale getirdi. Apple Fanboylar; i-Phone X'i övmeden önce Mi Mix'in hakkını verin.

    - İşlemci uçuyor. 1 adet Geekbench skoru sızdı ki, tek çekirdekte 4000 çok çekirdekte 10000 puan alıyor. Bu muazzam bir şey. Ne kadar muazzam olduğunu anlayabilmeniz için bir örnek vereyim; Intel'in 8.nesil ultra düşük voltajlı işlemcilerinden 4 çekirdek ve 8 izleğe sahip 8250U Geekbench'ten takriben 4000 tek çekirdek 11000 de çok çekirdek puanı alıyor, TDP'si ise 15W. Apple'nin A11'inin %100 CPU+GPU yükünde 5Watt dahi harcadığını düşünmüyorum. Rakip Android OS'deki en güçlü çözüm olan Snapdragon'un Tek çekirdek performansı 1900 seviyelerinde kalırken çoklu çekirdek performansı ise 63000 seviyelerinde kalıyor. GPU konusunda Qualcomm'a rakip olmaları mümkün değil zaten çünkü Adreno 530 korkunç güçlü bir mobil GPU. Laptop'a koysan orada dahi yürür, Vulkan desteğiyle çok canlar yakabilir. Neyse konudan sapmayalım, i-Phone tarafı CPU gücü olarak resmen yok ediyor. Bulldozer vs. Sandy Bridge gibi bir durum var. Qualcomm bir Ryzen atağı yapamadığı takdirde Android platformunun işi gerçekten zor. Artık Qualcomm ortalığın altını üstüne getirecek elinde ne var ne yok ARGE'ye basacak, yüksek verimli en azından multi core başarımında A11 Bionic'i geçen bir çip çıkartacak. Aksi takdirde iPhone resmen donanım olarak da ciddi bir fark atmış durumda. i-Phone eskiden teknik olarak kötü, stabilite olarak iyiydi. Şimdi teknik olarak en iyi, stabilite olarak da orta şeker(Android'den daha stabilcileri şöyle dışarı alalım. Şimdi araştırmak istemiyorum ancak araştırması yapılmış, iOS'da uygulamalar daha çok force close yapıyormuş, veriyle sabit).

    - Kamera konusunda birçok şey yapmış gibi duruyorlar. Hiçbir gelişme gerçekleştirmeseler dahi Pixel'den çok az bir miktar gerideler. Bu atakla en kötüsünden durumu eşitleyeceklerdir.

    - Pil ömrü olarak i-Phone 7'nin 2 katı bir ömür vaat ediyorlar ki, i-Phone 7'nin pil ömrü berbat olmasına karşın 2 katı olunca işler değişiyor ve Galaxy S8'e falan tur bindiriyor. Apple yalan söylüyorsa ve i-Phone 7'nin üzerine %50 dahi koysa S8+'ı ciddi bir farkla geçiyor;http://www.gsmarena.com/battery-test.php3

    - Ekran panel kalitesi olarak da sonunda Samsung'u yakaladılar 1080p Ultra Wide benzeri bir ekran çözünürlüğü var i-Phone X'in. Ayrıca ekran HDR destekli.

    - Yüz tanıma teknolojisi söylendiği kadarıyla çok başarılı. Alenen yalan söylemiyorlarsa(Apple'nin yapmadığı şey değil) bu da Android'in sunamayacağı nitelikte bir özellik...

    Ez cümle; Apple genelde her şeyi en ucuza kurtarmaya çalışan cimri bir firma ancak bu sefer kesenin ağzını sonuna kadar açmışlar. i-Phone-X de çok başarılı bir telefon olmuş. Ama fiyatı şaka gibi tabi. Türkiye'de 5500 TL'den başlayacaktır.


    Ekran kasa oranı %81.23 X 'in, note 8 falan 83 sanırım.
    %95 falan hayal görüyor olmalısınız.


    Ekran konusunda samsungu yakaladı demişsiniz yalnız o ekranı zaten samsung üretiyor.Samsung kendisini yakalayacak değil ya?





    Yorumunuz mantık hataları ile dolu. Apple sadece işlemci konusunda iyi onlada yapılan tek şey instagram da fotoğraf paylaşmak.Onu da yapmayan telefon yok.





    Teknolojiye Samsung gibi android üreticiler yön veriyor sizin deyiminizle tur bindiriyor.Apple yıllarca var olan Super AMOLEDİ Super retina diye tanıttı.Geçmişten geliyor olmayasınız?

    Aynen iphone'la sadece instagrama fotoğraf atarken note 8 de uzaya falan çıkıyor :) Apple en azından samsung gibi ergonomi özürlüsü cihazlar yapmıyor. Hangi cihazın daha başarılı olduğunu satış rakamları gösterecek merak etmeyin :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • üstteki siyah kısım rezalet olmuş

    s8 tasarım olarak döver her türlü
  • Telefon guzel am pahali.

    Sorun ise her yil pahalaniyor. Bu nereye kadar gidecek bilemiyorum standart yok artik

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S8 almakla çok kararsız kalıcaz anlaşılan. 3 bine s8 varken açıkcası insan düşünüyor.

    Not: android hiç ürünüm yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: snakefatih

    Hayır herşeyi geçtim bunu alacak olan insanlar var işte orası düşündürücü. Yani bu adama 6 ay sonra x in yanına 1x daha ekleseler fiyatı da 10bin kağıt deseler x i kötüleyip onu da alacak

    Adamın parası vardır alıyodur niye ve nasıl yargılıyorsun ki adamı ???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone x kaç inç yaw. 5.8 mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yıl aynı dava her yıl önceki ürüne makyaj yapıp 2000 tl zam koyup satiyorlar.. Apple iphone 6dan sonra iyice batırdı kendini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27 ekimde pre order 😱😱😱😱

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demem o ki samsungun son yıllarda gösterdiği gelişme applenın üstünde.Samsung S8 le kendi telefonlarina evrim getirdi.İphone 8 ise aynı kasa ozellikler farklı.Fiyat farkına değermi bence değmez.Zaten telefon piyasasının iyice cıvkı çıktı. S8de alsan iphone 8 de alsan bu saatten sonra ikiside kasmaz ikiside çok iyidir.Android ozgurluk saglıyor bu durumda ekstra avantaj olarak.Fiyat avantajıda var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 8 plus 19 eylül de raflarda yeni işlemci ve yeni emojiyle bitmeden gidip alın hemde 7 Plus dan pahalı. Ne kadar pahalıysa o kadar kaliteli

  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.