Uygulama ile Aç Kapat butonu
Kayıt
Arama butonu

Binbaşı
06 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
53 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
3 yıl
6000-6500 arası telefon tavsiyesi
Arkadaş iyi günler 6.500 fiyatı üzerine çıkamam aşağıdaki 3 telefon arasında kaldım.Başka öneriniz varsa onlarıda alabilirim.

Xiomi Note 10 Pro
Samsung glaxy s10+
Oppo reno 3 pro
4 yıl
İphone Son Silinen Fotograflar
Arkadaşlar telefonumdaki bütün fotografları google drive’a yükledim.Telefondan sildim ama son silinenlerden silinmiyor.Yaklaşık 15 bin fotograf var tümünü sil yapıyorum.Hiç birşey olmuyor kalıyor öyle.Öneriniz nedir?
4 yıl
Araç içi Kaplama Tavsiyesi
İyi günler Kocaeli/İzmite ikamet ediyorum.Bu bölgede İstanbul taraflarında araç içi torpido parçalarını tamir ettirin kaplatabileceğim bir tavsiye alabilir miyim?
Araç içi Kaplama Tavsiyesi
Araç içi Kaplama Tavsiyesi
Araç içi Kaplama Tavsiyesi
Araç içi Kaplama Tavsiyesi
4 yıl
Windows Çökme Problemi Destek
İyi günler arkadaşlar bugün yeni bir sistem topladım.
Asus B450F Anakart
Ryzen 2700x
Corshair 16 Gb 3200 Rgb
Sapphire Rx 590 Ekran Kartı

Windows kuruyorum her hangi bir problem yok fakat ekran kartı driver kurunca pc yeniden başlıyor ve öyle takılıp kalıyor monitörde sinyal yok diyor.Mecbur açılmayınca tekrar windows kurdum ekran kartını driverını kurmadan anakartın chipset driverını kurunca gene aynı şekilde donup kalıyor bunun sebebi ne olabilir?
4 yıl
ASUS ROG STRIX B450-F GAMING hakkında
İyi Günler yeni bir sistem topluyorum :

AMD Ryzen 7 2700X
https://www.vatanbilgisayar.com/amd-ryzen-7-2700x-socket-am4-4-3ghz-20mb-onbellek-105w-islemci.html

CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance DDR4 3200MHz
https://www.vatanbilgisayar.com/corsair-16gb-2x8gb-vengeance-ddr4-3200mhz-cl16-rgb-pro-led-dual-kit-ram.html

ASUS ROG STRIX B450-F GAMING
https://www.vatanbilgisayar.com/asus-rog-strix-b450-f-gaming-amd-b450-soket-am4-ddr4-3200-dp-hdmi-m2-usb3-1-aura.html

Ne düşünüyorsunuz uygun mudur değişmesi gereken parça var mıdır. Görüşlerinizi alabilir miyim.
Not: PSU, Ekran Kartı, SSD, HDD bulunmaktadır.

İyi Forumlar
4 yıl
3 Ram Arasında Kaldım
4 yıl
Çözemediğim Yeniden Başlatma Problemi
Arkadaşlar İyi günler.Uzun zamandır yaşadığım bir problemi sizinle paylaşmak istiyorum.Öncelikle Amd Fx 8350 işlemci ve Gtx 1660 Ti ekran kartı 4x2+2 toplam 10 Gb ram kullanıyorum.Ekran kartını bugün aldım.Öncesinde R9 270x ve R9 290X kullanıyordum.Problemim şu ki bilgisayarsa oyun oynarken bir problem yok fakat sadece chrome vb başka tarıyıcalarda gezinirken ne zaman olacağı belli olmayan reset atmalar oluyor.Birden makina reset atıyor.İşin ilginç tarafı oyun oynuyorsun diyelim altta chrome açık alt+tab yapıp gezindiğinde bir problem yok.Sadece chrome veya opera,mozilla gibi her hangi bir tarayıcıda başka işlem yapmazken oluyor.Reset attıktan sonra tekrar chrome girince tekrar reset atıyor bu döngü taki başka bir uygulama açana kadar devam ediyor.Bunun sebebinin ilk başlarda Amd ekran kartlarının driverlarından sandım.Kardeşimin makinesinde 270x bende 290x var aynı sorun ondada var fakat bugün nvdia geçtim sıfır windows 10 kurdum aynı sorun devam ediyor.Şu an aklıma tek gelen kardeşimde benimde makinamda 2x4 corshair ram +2 gb highlevel hızları aynı olan ram var acaba sorun burda olabilir mi makinelerin tek ortak noktaları bu.İşin içinden çıkamıyorum.Aşağıda resimleri paylaştım.Amd ekran kartlı olan kardeşimin nvdia olan kendi makinem.
Çözemediğim Yeniden Başlatma Problemi
Çözemediğim Yeniden Başlatma Problemi
Çözemediğim Yeniden Başlatma Problemi
4 yıl
GTX 1660 Hakkında
İyi günler gtx 1660 almayı düşünüyorum.ASUS M5A97 anakartım var.GTX 1660 GDDR6 modelini almak istiyorum.Benim anakart bunu çalıştırır mı.Araştırdım fakat internette bulamadım.Teşekkürler
5 yıl
Akım Korumalı Anahtarlı Priz Hakkında
İyi günler arkadaşlar,Akım korumalı aç-kapa anahtarı olan bir priz almayı düşünüyorum.Geceleri prizi kapayıp güne başlarken açmak yani her akşam aç kapa yapmak cihazlara zarar verir mi?.Ps4 apple tv falan hep bu prize bağlı olacak.
5 yıl
Bilgisayar Kitleniyor
İyi Günler,yaklaşık bir aydır yaşadığım problemi sizinle paylaşacağım.Gerek oyun oynarken gerekse bilgisayarda browser'da gezinirken beklenmedik bir zamanda bilgisayar kitleniyor,donuyor.Klavye ve mouse ışıklarında sönme yok fakat ses kesiliyor.Reset atmadığım sürecede düzelme olmuyor.Uzun süreli kullanımda da bilgisayarı yeni açmış olsamda bu sorunla karşılaşıyorum.Sorunun başlangıç noktası ekran kartımı değiştirdim ondan sonra bu şekilde olmaya başladı tesadüf mü yoksa ekran kartıyla alakalı bir durum mu anlayamadım.Yeni taktığım kartı başka pc'de deneyince böyle bir sorun oluşmuyor.Ekran kartını değiştikten sonra temiz windows kurmadım.Bilgisayara format atacağım sorun devam ederse donanımsal problemlere yöneleceğim.Ramleri değiştim denedim kitlenme devam etti.Sizce bunun sorunu ne olabilir.Hangi yolları denemeliyim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin.
DH Uygulaması
Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin.
DH App Store Uygulaması DH Google Play Store Uygulaması
Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.
DH Mobil Uygulaması
Yeni bir sürüme kadar uyarıyı gizle