Şimdi Ara

Halk bir tercih yaptı saygı duyun (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
3
Favori
4.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kanalların %70i muhalif miydi? Hadi ya. O muhalif dediğin kanallarda sabah akşam millet ittifakı içinde çatlak var şu var bu var diyorlardı. Yılların kadrolu gazetecileri her tartışmada vardı.


    2,5 milyon fazla oy aldın diye karşındaki kalabalığı yok sayamazsın. Seçimi kazandın mı? Kazandın yapacak birşey yok. Ancak seçim sürecindeki hakaretlerin unutulmadı. Herkesin midesi geniş değil. Mağdur gibi gözüküp dünya kadar küfür ve hakaret ettiniz. Aynısını 2018'de yapmıştınız. Bundan sonra kendi kesimim dışında kimseye yardım etmem ve diğer kesimden birşey beklemem.

    O din ve vatan sevdasını kendi kesiminizden bekleyeceksiniz. Sokaktaki suriden, beğenmediğiniz hdp seçmeninden nasıl birşey isteyemiyorsanız aynısı olacak. Birşey yaparken bizim kesime sakın güvenmeyin gerçi bizden destek veren olursa dibine kadar kullanın o insan zaten salaktır hak ettiği budur.

  • hem kılıcdarı destekle hem halka cahil de.


    biz 2 senedir diyoruz kk seçimi kazanamaz 5 senemiz daha heba olmasın, secimi kazanabilecek bir aday cikaralim diye. dediler ki oktroller kk adayı koruyor. aday yıpranmasın diye uğraşıyor. al gördük.


    asıl cahillik kaybedeceğini bile bile kk yı desteklemektir. halka hiç suç atmayın. bizim milletin durumu belli. etin kilosu isterse 2 bin tl olsun kk yine kazanamazdı.


    Halk bir tercih yaptı saygı duyun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muthisbishi -- 1 Haziran 2023; 7:28:44 >
  • Zamlar devam ediyor ama

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • farukkk kullanıcısına yanıt

    Bu forumun ne kadar AKP yanlısı olduğunu sizin gibi eski yöneticilerden anlayabiliyoruz merak etmeyin. Siz burada birilerinin şak şakçılığını yapıp trollere desteğe devam edin. Akp dm grubuna da üye misiniz? Kaç kez ifşalandı bu adamların forum üzerinde DM'den organize oldukları. Bunun yerine sürekli destekleyici yorumlar. Esas DH yandaş bir forumdur. Halk bir tercih yaptı saygı duyun 


    Bir de mitinge gelen adamların seviyesini geldikleri araç-kıyafet mi belirleyecek? Eşeğe semer vursan eşek yine eşektir. Acaba kaçı Akp sayesinde parayı buldu da mamaları bitmesin diye o mitinglere gidiyor hiç düşündünüz mü? Bir de burada rahatsızlığını dile getiren gerçek halka troll deme cüretini gösteriyorsunuz.


    Alıntı yaptığınız adam da forumun en büyük akp trollerinden biri bu arada. DM'den organize olmuyorsanız ben de bir şey bilmiyorum.





  • Saygı duyoruz zaten, herkes sakin ve bir şey yaptığı yok. Seçimden 2 gün önce seçim sonucunu evde 2 silahımla hazır bekliyorum diyen devletin cami imamı aynı saygıyı gösterebilecekmiydi acaba. Zannetmiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 1 Haziran 2023; 8:43:45 >
  • malum kitle sürünmeye mahkum ne yazık ki. zamlar yağmur gibi yağmağa başladı bile. beter olsunlar. ben euro kazanıyorum. bana sıkıntı yok. onlar düşünsünler. :)

  • Saygı duymuyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kk ya oy veren, oy toplayanlar başkalarını cehaletle suçluyor fıkra bu kadar :D

  • Bu konulara cevap verip boşuna şunların açtıkları konuları hype yapmayın !

    Cahiller ve cahil kalacak bu kitle.

    Sen ne dersen de bir şey değişmeyecek, istersen duvara söyle istersen bu cahillere söyle hiçbir farkı yok.

    İsterse et 2000 TL olsun, ekmek 300 TL olsun adam cahil yine bir şey değişmeyecek. Hatta dış güçler dicek, stokçular dicek, belki CHP bile der, yine cahilliğini konuşturur.

    Cahil olduğu için senin dediğin tek bir şeyi anlamıyor, boşuna kendinizi yormayın.

  • madem ortada seçim tiyatrosu var. sonuçlar önceden biliniyor bizler sadece bu oyunda piyonuz.

    o halde elektronik seçime geçilsin en azından bir sürü pusula-zarf basıp kağıt israfı yapmayalım.

    Amerikadaki gibi dihital ortamda oy kullandırtırsın. hem bu sayede geçersiz oy,boş oy . 1 kişinin birden fazla oy kullanması, birinin eline mührü alıp seri şekilde oy pusulalarına basması falan da olmaz.

    herkes parmak izi ile oy kullanacağı için hayali seçmen oyu falan da olmaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 1 Haziran 2023; 9:34:33 >
  • Tercih yaptı dediği halk



    Halk bir tercih yaptı saygı duyun


    Halk bir tercih yaptı saygı duyun


    Halk bir tercih yaptı saygı duyun


    Halk bir tercih yaptı saygı duyun


    Halk bir tercih yaptı saygı duyun




  • 1. Foğrafı hatırlıyorsunuz değilmi 2021
    Peki o zaman 1 TL kaç Afgani ediyormuş
    1 TL= 10.21 Afgani
    Şuan ise
    1 TL= 4.19 Afgani

    Geçelim Afganistan’ı gelelim Suriye’ye

    Aynı gün Suriye syp ne kadarmış. 2021

    2. Resim
    1 TL= 150.54 SYP
    Şuan ise
    1 TL= 120.80 SYP

    2 ülkede başarılımı, grafiklere göre evet başarılı. Bu iki ülkeye saygı duymamak elde değil.
    Başka sözüm yok…


    Halk bir tercih yaptı saygı duyun

    Halk bir tercih yaptı saygı duyun
    Halk bir tercih yaptı saygı duyun
    Halk bir tercih yaptı saygı duyun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 1 Haziran 2023; 12:33:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Neyine saygı duyalim sonuç ortada kıyamet gibi başladı zamlar dolar 21 liraya fırladı.Bundan sonra fakire acımak yok düşene bir tepikte biz vuracağız.Tuzum kuru benim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında 288 sandalye alan Hitler'e de saygı duy. Savaş dışında hiç bir ilmi literal ekonomisi olmadığı için, zırt pırt orada burada çatışma çıkaran Rusya'nın eski KGB ajanı başkanına da saygı duy. Bashar Esad'da seçimle geldi, saygı duy. Bak Venezuela'da da hala seçim oluyor. Maduro patır patır oyları alıyor. İnsanlar pazarda çürümüş at karkaslarını çamaşır suyu ile yıkayarak yiyor. Üzerinde bozuk ama yenebilir etiketi olan ürünler pazarlarda kol geziyor.


    Saygı duymanın, nicelik-nitelik ilişkisinin ne olduğunu bilmeyen cahil güruh ağzına doladığı iki üç lafı geveleyip duruyor. Sırf sayıca 2 milyon fazla oy alındı diye, hiç bir niteliği olmayan bir güruh, pas parlak bir başka güruhun geleceğini mahvetti.


    Sayılar ortada. Türkiye dibe doğru koşar adım gidiyor. Nasıl bu düzen değiştirilmek istenmez ? Seçimden sadece 1 gün sonra gelen haberleri gördük. Tekrar kuyruklar, tekrar deprem bölgesinden çığlıklar, tekrar milletin evini barkını yıkarak dışarı atmacalar. Her yer yapıştırdı %30-50 arası zammı. Buna mı saygı duyalım ? Bu duyarsızlığa, bu görmezden gelmelere ?


    Saygı duyulmaz, saygı kazanılır ve duydurtulur. "Tezek bile yesem oyum erdoğana" diyen adama saygı duyamazsın. Hümanizmi, sosyal birlikteliği siz çok yanlış anlamışsınız. Özgürlük ve saygı kavramları başkasına zarar verene kadardır, ondan sonra biter. Siz şu anda ülkenin tamamına zarar veriyorsunuz. Bunun saygı duyulacak bir tarafı yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 1 Haziran 2023; 12:31:53 >




  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

    Boşver hocam bu kesime laf anlatamazsin zaten ölür gider 1-2 seneye.Cumhurbaskani İmamoğlu olur


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EleSuDökenSuat kullanıcısına yanıt

    sen nesin ingiliz özentisi mi?

    inşallah deyip araplardan nefret eden ateistlerden misin?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana katar ve rusya tercih yaptırdı gibi geliyor. Yıllar sonra belgesellerde izler torunlarımız bugünleri.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

    Fikrinizdir, fikirlere her zaman saygı duyarım ama bilgi yanlışlarını düzeltmek isterim.


    Aristo ile Sokrat'ı karıştırıyorsunuz. Sokrat iki aşamalı oylamada suçlu bulunup ikinci aşamada gayet ciddi bir oy farkıyla idam cezasına mahkum ediliyor ve kendisinin bunda - mahkemeyle hem suçlu hem güçlü yozlaşmış bir karakter izlenimi verircesine alay ettiği için - açık kabahati var. Sokrat kasten kendisinin idamına yol açacak biçimde mahkemeyle alay ediyor zira 70'li yaşlarında zaten bir ayağı çukurdayken haksız bir şekilde idam edildiği izlenimi vererek adını ölümsüzleştirmek istiyor. Aristo ise risk altına girdiğinde Sokrat'a atıfta bulunarak Atinalılara felsefeye karşı bir cinayet daha işleme şansı vermeyeceğini söyleyip Atina'yı terk ediyor. Bu arada Sokrat Atina yerlisi ve Atina'yı terk etmeyi reddediyor; Aristo Atina'yı terk ediyor ama Atina'nın yerlisi değil. Atina yerleşiği bir göçmen. Aslen Stagiralı.


    Bu iki filozof da genelde demokrasi düşmanı elitistler olarak addedilir. Ancak Sokrat bir rejim olarak Atina'daki demokrasiye - en azından açıkça - meydan okuduğu için idam edilmiyor. Atina'nın Sparta karşındaki ağır yenilgisinde politik günah keçisi arayanların ve Sokrat'ın kendisine karşı kişisel husumet geliştirmiş olanların ortaklaşarak, bir takım davacılar bularak öne sürdükleri fabrikasyon sebepler (tanrı tanımazlık ve Atinalı gençlerin ahlakını bozmak) uyarınca mahkemede bu suçlamalara karşı yaptığı reddiyenin devamını getirerek usule uygun biçimee yargıçlardan af dilenmeyip hakimlere ve Atina'nın kamu devletine hakaret ettiği için idam ediliyor. Sokrat bu ilgili mahkeme usulünü bildiği halde bana kentimizi şereflendiren zafer kazanmış sporculara verdiğiniz gibi bedava yemek hakkı vermelisiniz, size büyük hizmette bulundum diyor. Bu Atina'nın cezai yargı bağlamında ve muhtemelen başka herhangi bir yargı bağlamında kovuşturulan bir sanığın takınması gereken en son tavır. Sokrat'ın davası Sokrat Atina değerlerine karşı gelmekle suçlansa da bir rejim olarak demokrasiyle - en azından doğrudan - alakalı değil. Hatta Sokrat Atina tarihinde "30 Tiranlar" olarak anılan devirde Sparta yanlısı oligarşik rejimin bir idam için yakalama emrini kendi hayatını da tehlikeye sokup yerine getirmediğini beyan ederek Sparta'nın tiranlık taslayan aristokratik oligarşizminden ziyade Atina'nın popülist demokrasi ideolojisinden yana bir tavır ortaya koyuyor bile diyebiliriz.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.