Şimdi Ara

EVLİLİK ÜZERİNE SOHBETLER (757. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Yaxis , E.T.01
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.202
Cevap
393
Favori
927.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
398 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 755756757758759
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Catcheee C kullanıcısına yanıt

    Hocam beni yanlış anlama bunu kötü anlamda söylemiyorum, bence sen evliliği takıntı haline getirmişsin :D :D Sürekli bu konuda mesajlarını görüyorum bence doğru kişiyi bulduğunda evleneceksin bana öyle geliyor :D Hayırlısı olsun hocam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ChristoBangalter kullanıcısına yanıt

    Kardeş neyi takıntı hale getirecem gözünü seveyim bi evli adamlara bak ya AVM'de eşinin arkasında çocuk arabası gezdiriyo ben sadece evlenip hayattan kopan adamlara ilham vermek istiyorum nedir bu yalnızlık korkusu ben yıllardr yalnız yaşıyorum muhteşem bi hayat inan bazen davet edildiğim yerler oluyo içim sıkılıyo yapmacık gülmeler konuşmalar falan


    İnan en kral kızda çıkto karşıma istemediğim için ailem benle aylarca konuşmadı bu kız kaçarmı falan diye, yaza arkadaşlarla Fethiye'ye gidip eğlenecek, dün okey 101 partisi yaptık, cinsellik zaten yaşıyorum bana ne artısı olacak.


    Polis arkadaşım yeni evlendi her gün dert yanıyo dün bi arkadaşı aradım 2 dk muhabbet edelim dedim sevdiğim biri kankamdır eşi kısa kes telde dedi çocuk teli kapadı sonra bana mesaj attı kusura bakma diye bumu yaşayacağım hayat?


    Çok tipsizim kız bulamıyom diye düşünüyosan instadan bakabilirsin :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catcheee -- 13 Ocak 2023; 18:1:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Catcheee C kullanıcısına yanıt

    Tamam hocam kızmayın  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ChristoBangalter kullanıcısına yanıt

    Yok hocam kızmadım böyle bi. Algı var evlenmemiş kimseyi bulamamış bizim. Köydeki delide evleniyo :) bi. Sevgilim vardı hemşireydi beraber tatile gittik gezdik dolaştık yattık, içtik ve bi. Gün bana dedıkı ben nişanlıyım ayrıldık tabiki kadının amacı kafa dağıtmakmış.


    Benim ciddi bi ilişkim olsa aynı durumda bende olabilirdim gerek varmı buna? Takılıyorum kafama göre


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Catcheee C kullanıcısına yanıt
    bence bahsettiğin arkadaşların hayatlarından gayet memnunlar.

    insanlar konuşurken kendilerinden kötü bahsederler. adam fıstık gibi siteden sıfır ev alır, oo hayırlı olsun dersin, adam dudak büker: "yaa alışamak zor yeni semte" der. arkadaşın Passat alır ooo hayırlı olsun dersin, dudak büker: "yaa alışamadım park işi sıkıntı bunla" der. alayı artistik patinaj. ben bekar olarak yeni evli bi arkadaşıma sorduğumda bana: "şükürler olsun bekarlıktan kurtuldum" diyecek hali yok, kime sorsam yaa evlilik zor iş diyo dudak bükerek. aslında herkes halinden memnun.

    ben mesela arkadaşlarıma "bekarlık çok zor evin tüm işleri sana kalıyo, yemek yapıp durmak çok vakit yiyo, temizliği saymadım daha" diyom, ben bunu der demez "züttür lan ordan, bekarlık sultanlık, biz karı çilesinden usandık" karşılığını veriyolar. aslında ben bekarlıktan memnunum onlar evlilikten memnun, hepimiz yalandan artistlik yapıyoz birbirimize.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Evlenmeyin arkadaslar evlenmeyinnn :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evlenmeyin evlenene de mani olun bu bi insanlık görevidir yahu az buz borcum var aileden bi kişi el atmaz evleneyim desem 300 bini lak verirler bu mantığı 15 yıldır anlamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Katılmıyorum. Öyle olanlar vardır ama evli olup mutsuzum diyen erkeklerin çoğu ağır yasalar yüzünden boşanamıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26_bbz_26 2 kullanıcısına yanıt

    merhaba,

    üzücü ve zor bir durum bende boşandım aynı zorluklardan geçtik gibi dava 5-6 sene sürdü ama şuan süper hafifledim.


    Yasaları ezen sözleşme yapılamaz imzalar ,sözleşmeler gecersizdir, sana 2. eş alsın ,nafaka,tazminat istemiyorum vs diye yapılan her sözleşme gecersiz hükmündedir.


    Sakın intihar vs düşünme Erkekler daima güçlüdür boşansan bile sıfırı tüketsen de(bende oldu), herşeyini alıp götürsede sen her zaman çalışır sıfırdan kendi hayatını kurabilirsin. Erkek çalışkan hayatını kazan hayatı inşa eden bir canlıdır bu kadınlarda yok(istisnalar hariç).


    Emin ol karın boşandıktan sonra senin dışında birini bulamaz elbet pişam olur ama iş işten gectikten sonra ama sen istediğin hayatı sürebilirsin.

  • Catcheee C kullanıcısına yanıt

    Evlenmeyi geç sevgili bile olmayın. Hatta kadınlarla ne kadar az ilişki o kadar çok mutluluk. Sevgiliyken bile bir ton kapris çekiliyor. Şu dünyaya eziyet çekmeye mi geldik Allah aşkına  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ercan_elo_bil kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederim,cok yordu kadinlar, kimseyi istemiyorum artik.
    ayrilirsak cocuklara yakin bir 1+1 alip kimseyi evime hayatima sokmayacagim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 20 Ocak 2023; 9:52:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt

    Bi çok arkadaşım aynı durumda inanki tiksinmişlee:)) ben iş yerinde bile kadınların çenesini kaprisini çekemiyorum evlenip sadece kadını için yaşayan onun her dediğini yapan adamlar nasıl bi. Ömür çekiyo anlamıyorum, düşünsene kendin için bi hayatın yok, evlenecem ömür boyı trip çekecem ve bakmak zorunda olacam neden bu cendereye gireyim ki neden?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26_bbz_26 2 kullanıcısına yanıt

    Anlıyorum Hocam, o yazılı belgenin bir hükmü yok, hatta aleyhinize bile kullanılabilir. Sakın intihar gibi şeyleri aklınıza bile getirmeyin. Geçen kısa bir video izledim oradan alıntı yapmak isterim: Hayat zaten fâni, dertler nasıl kalıcı olsun? Yani hayatımızın bile bir süresi var, o zaman dertlerin de bir süresi var, elbet geçecek. Bu hep aklımızda bulunsun. Allah'a dua etmeyi de ihmal etmeyin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağalar be... hatunla ayrıldık. Şaşkın ve üzgün hissediyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Boşanma mı yoksa kız arkadaştan mı ayrıldınız?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt

    Evlenmiş ayrışmıştı yenge sanırım değer vetiyodu sana değil mi olay ne belki düzelir ya


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 38 oldum burayı 32 den beri okuyorum. bu sene kafaya koydum ama kızlar artık evlenmiyor asgari ücretli bir işleri bile olsa evlenmiyorlar çalışmasalar bile evlenmiyorlar . hepsi dizilerde ki gibi ceo falan bekliyorlar galiba. birde bence +35 kadınların kafaları gidik kimle görüşsem kafaları sorunlu takıntılılar en ufak şeyde kavga çıkarmaya yer arıyorlar sanki zorla buluşup evllilik istiyormuşuz gibi . bende hemen yol veriyorum. aklı başında efendi birini bulsam okuması yazması bile olmasın fark etmez hemen evlenicem aşkı maşkıda geçtim ben her gün servis beklerken gördüğüm insanları bile seviyorum sahipleniyorum kısacası artık kadın olsunda çamurdan olsun moduna geldim saplık yeter bir yere gidemiyorsun düğünde kafede her yerde yetim gibi kalıyorsun acile gidiyorsun dayılar akıl veriyor yengeme söyle sana bilmem ne suyu eti kaynatsın diyorlar ses etmiyorum . neyse inşallah hepimiz buluruz. allah kötü ile karşılaştırmasın





  • ugrelll kullanıcısına yanıt

    Kardeş öncelikle canını asla ama asla sıkma yemişim dayıları kendilerine baksın onlar önce, karılarının ne hastalığı biter ne derdi biter ne dırdırı biter çıkar yol bulamayınca bekar adamları küçümserler evlenemedim diye :)


    Düğünde ne işin var aga ben asla düğünü fln sevmem şarkıcının ne söylediği belli değil davulcu Allah'a emanet, kızlar bi ton makyaj sabah görsen yüzlerine bakmassın. Bekar kaldığın her an yeni bi insan tanıma şansın var düşünsene bi kişiye ait değilsin.


    Kadın olsun taştan olsun diyosun şu anki. Yalnızlık duygunla yaşayacağın iki sex kardeşim eğer kadın anlayışsızsa inan şu anki. Yalnızlığına dönmek için herşeyini verirsin aga milletin çoluğu çocuğu var boşanamıyo adamlar özgürlük için herşeylerini verecek ya kaç evli arkadaşım abi beklediğim gibi değil dedi


    Kendine gel ve kahveni yap iç


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugrelll kullanıcısına yanıt
    Zaten kız iyiyse 30 yaşına kadar evde tutmazlar.bu düşünce şekliyle yanlış bir evlilik yaparsınız ve canınız yanar diye düşünüyorum.evlilik düşünüyorsanız bile artı 30 asla bakma.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evli, mutlu, cocuklu ve huzurluyum. Bende iyi ki evlenmisim diyen biriyim.
    Erkenden kalktim. Hava guzel diye bisikletimi surdum simdi kahvemi iciyorum sonra eve gidicem kizima soz verdigim gibi disari cikaricam. Baba kiz muzeye gidicez. Esimde kafasini dinler biraz.

    Bence en buyuk sorun her seyi bir arada yapmak. hayat ev is avm arasinda cogu kisilerde. bu sekilde hayat mi gecer? Kendine de vakit ayirmak gerek. Insanin ihtiyaci var buna da.
    Ikinci sorunda ailelerin gereksiz karismaya calismasi net sinirlari cizmek lazim bence. anne baba evet onemli saygisizlik yapmamak gerek ama artik kendi bir evin var ve sende anne baba olacak yastasin ve bunun kararini vermissin. Kendi dogrularinin sonucunda o hayati iyisiyle kotusuyle artik sen yasayacaksin evinin icine katistirtma artik.

    Evlilik karari almak kolay is degil hele ki gunumuzde kol gibi maliyetlerin altina giriliyor. Burda ozellikle kayinvalideler yuzunden bir tane kizim var o da olmasin mi ? Simarikligi yuzunden yuzbinlerce liralik borclarin altina giriliyor. Olmasin iste damadin odemekte zorlanacagi kadar borca sokunca eline ne geciyor ki kizinin evliliginin ilk yillari borc odemekle geciyor ne gerek. Sadece bosa stres Damadin prens degil kizin da prenses degil. Abartmanin luzumu ne ? Alti ustu Konu komsu akrabaya hava atilicak diye sacmalamanin luzumu yok.
    Cocuk. Bence evlenildigi gibi hemen yapilmamasi gereken bir sey. Muthis fakat gercekten cok cok buyuk bir sorumluluk. Butun hayati tamamen degistiren bir sey daha evlilige yeni bir duzene alismadan sana sonuna kadar muhtac bir birseyin (kaba bir tabir ama oyle) sorumlulugunu almamak gerek. Amiyane tabirle ilk iki uc yil ebene atlanacak. acikacak, altina sicacak, uykusu gelecek, gazi olacak aglayacak. Hele o dis cikartmasi varya aman aman. Kendi duzenini kurmadan evine, esine, birlikte yasamaya alismadan bir de bu sorumlulugu almak tamamen bir hata.

    Evlilik guzel fakat dogru kisiyle. Nisanlilik doneminde huyu, davranislari birden bire degisen erkek veya kadinla bir omur gecer mi iyi dusunmek lazim. Emin ol ki evlendikten sonra daha da degisecek. Insanin zamanla degismesi cok normal ama sevgililikte iki kap asim agrisiz basim modunda biri birden o da olsun bu da olsun bir kere evleniyoruz diye aninda degisiyorsa kandiriliyorsundur. . Veya tam tersi ben ona karismam buna karismam diyen birisi bir kac gunde birden tam tersi oluyorsa o da kandiriyordur. Simdi buysa ileride daha fazlasi gelecektir
    Nisanlilik doneminde kopruden once son cikis zor olsa da evlilikden sonra olana gore daha kolay. Daha az maliyetli ve zahmetsiz. Olmuyorsa cok zorlamanin anlami yok.
    Her kisinin elbet bir kismeti vardir. Elbet bir gun o dogru kisi bir sekilde karsina cikar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 755756757758759
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.