Şimdi Ara

Disco Elysium: The Final Cut Resmi Türkçe yama sonunda bizlerle.. Oyunu güncellemeniz yeterli (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
4
Favori
21.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunu çeviri duyuruldu diye 4 ocakta satın almışım. Çıktı çıkacak bir yılı geçecektir öyle görünüyor. Bir milyondan fazla kelime varmış. Kıyaslama yapmak için Lotr üçlemesi ve Hobbit kitaplarının tamamına denk demek bu. O yüzden bir yıl makul bir süre gibi görünüyor. Yalnız eğer çeviri temmuzda bittiyse ve teste geçtilerse bu düpedüz adam kandırmak oluyor. Altı ay gibi sürede çeviriyi bitiriyorsun ancak test için bir altı ay daha harcıyorsun sözde. Temmuzda teste falan geçmedi bunlar. Şu an bile çevirinin bittiği şüpheli.

  • Yorumlara bakınca diyorum ki şimdiye kadar gönüllü çeviriler çıkması bile mucize

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Aynısını ben de demiştim hocam. İnsanlar hazır hemen linçlemeye. Biz oyunu çıkartın nerde kaldı lan bu oyun demiyoruz. Ama insan bekleyenlere de saygı duyup en azından tahmini yaklaşık bir tarih veremez mi ya? Millet oyun çıkarıyor ona bile net tarih veriyolar. Bunlar yama çıkışına tahmini bir tarih veremiyor. Tahmini 6 ayda bitecekse sen garanti olsun diye 9 ay de. Güya yetişmezse millet laga luga etmesin diye söylemiyormuş beyefendiler.

    Adamlar temmuzdan beri test aşamasında yanlış bilmiyosam. Bırakın oyunun yamasının çıkmasını daha yamanın ne zaman çıkacağını açıklayacakları tarihi bekliyoruz 😄



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 1 Ekim 2022; 19:41:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayır bir de bunları savunanlar var çıldırmamak elde değil ya. Adamlar sanki babalarının hayrına yapıyor bu işi de kimisi Türkçe oyun haketmezsiniz diyor kimisi adamlar küsüp gider diyor Sanki yapımcı firmaya mail attık biz Türkçe oyun istemiyoruz diye. Parasını alıp işini yapan bir grup neden oyuncularla dalga geçer gibi açıklama yapıyor bunu söylüyoruz ama bizim kanser kitle babasının firması gibi savunuyor sadece

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. Hadi gönüllü yapsa bi grup dese ki kardeşim ben bunu ister bir ayda yaparım ister 5 senede. Zaten hayrına yapıyorum isteyenler beklesin isteyen beklemesin. Ama burda durum farklı. Sen çıkıp çevirecem demişsin. Aylardır bırak çıkarmayı çıkış tarihini dahi duyuramamışsın.

    Şimdi gelir yine malum kitle. Siz hiçbir şeyi hak etmiyosunuz adamlara saygı gösterin diye 😄

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herifler otomatiğe bağlamış en ufak bir şeyde hep aynı laflar bunlara kalsa parasını verip aldığım resmi oyuna bile dil ekletmeyecekler bizleri bahane edip. Zaten oyunlarda Türkçe dil desteği istemeyen bir sürü aklı evvel var bunlarda onların başka versiyonu.

  • bazı insanların engelleri ile dalga geçmeyiniz. beyinlerinin olmaması onların ellerinde değil.

  • Adamlar hayrına yama yapıyor siz şikayet ediyor Sunuz ben olsam translate yama vermem size

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında çeviri yapanları o kadar şişirip egolarını tatmin eden bir kitle varmış ki çeviri yapan bazı kişiler kendilerini Tanrı falan sanmaya başlamışlar. Yaptıkları işin değeri parayla bile ölçemiyorlar artık. Bedava yapanların ayrı ve ücretli satanlar ayrı onu geçtim translate çeviri yapanlar bile ayrı bir havadalar. Bu kişileri ve grupları bu hale gelmesine neden olanlarda suç ama bunlarda değil. En basit oyunların yamaları için bile adamların nerelerini yalarım diye fırsat kollarsan onlarda bu hale gelirler. Fakat bütün bunların başlamasına neden olan ilk yerde bu forumun Türkçe yama bölümüdür. Ben 12 yıldır forum kullanan biriyim aktif olarak bu kadar saçma sapan toksik bir kitle bir bu forumda gördüm.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STENSTEN -- 7 Ekim 2022; 18:14:1 >
  • Derin düşünecek olursak eğer şu Türk milletine aslında hiç bir şey layık değil. Buna rağmen oyun yapımcısı ve yayıncıları yine de Türkçe'ye kısmen gereğinden fazla destek veriyorlar. Onları kutlamalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://mobile.twitter.com/LocpickTR/status/1579425308104880128?t=J7p_f1fFa6gifJ492_srng&s=08


    Sonunda beklenen gün geldi. 24 Ekim'de geliyor 🤟🤟🤟🙂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • obasar84 O kullanıcısına yanıt

    Bence sen çok da derin düşünme. Ne demek Türk milletine layık değil? Ne demek gereğinden fazla destek veriyorlar?


    Hiçbir firma karşılığını almayacağı bir yatırıma emek ve para ayırmaz. Dünyada Türkçe yerelleştirmeye ilk destek veren firmalardan biri CD Projekt RED; aç bak bakalım Türkiye'de oyun satışları ne alemde adamların. Avrupa'da en çok satış yapılan ülkelerin başında Türkiye geliyor.


    Şu saygısız, ötekileştirici ve kendi insanını yerin dibine sokan yaklaşımını kınıyorum.

  • U2ME2 kullanıcısına yanıt

    Satışlara göre oyunlar Türkçe olacak olsa sayısız oyun var online ve online olmayan Türkiye'de iyi satmış ama dil desteği gelmemiş. Zaten sırf dil desteği geldi diye bir oyun iyi satmak zorunda değil. Oyun satmıyorsa bunu dil desteğine göre belirleyemezsin.

  • U2ME2 kullanıcısına yanıt
    Takma hocam kendini değerli görmeyen insanları. Avrupada Abd de oyunlar 60 euro/60 dolardan 70 euro/dolara çıktı diye kıyameti kopardı adamlar. Ki birim bazında 10 birim arttı sadece. Bizdeki etkisi gibi yüzlerce lira da değil yani. Bizde de paramızla alacağımız hizmetle ilgili soru dahi sormayı çok görüyorlar. Para veriyosan hizmet beklersin. Kimse babasının hayrına yapmıyor. Ha yapmazsa yapmasın kimse de ölmez Türkçe oynayamadı diye. Kendinizi bu kadar değersiz görmenize gerek yok. Haksız mıyım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 10 Ekim 2022; 17:59:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • %100 iştirak ediyorum hocam. İnsanların fiyatlara bu denli tepki koyması da zaten artık orijinal oyun kullanma alışkanlığımızın oturmuş olmasından.


    "Amaan artarsa artsın, kopya oynar geçerim" diye düşünülse daha mı iyiydi yani?

  • U2ME2 kullanıcısına yanıt
    Sitenin BSC tarafı tam da bu dediğiniz kopya oynar geçerim mantığında.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkış tarihi açıklandı arkadaşlar. (( 24 ekim.! )) Oyuna gelen güncelleme ile Türkçe yama eklenecek şimdiden herkese hayırlı olsun =)

  • Keşke 24 ekim yerine çıkmış olsaydı şimdi hafta sonu güzel güzel oynardık.

  • elinize sağlık

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.