Şimdi Ara

CoolerMaster Alırken Dikkat Edin , Bilgilendirme. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
3
Favori
18.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
368 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CoolerMaster markası benim için bitmiştir. Bilgilendirme için teşekkür ederim...

  • aga adam lütfetmiş cevap yazmış o kadarişinin içinde. milyoner adam seninle muhattap olmuş, daha ne oturup dua edeceğine sızlanıyorsun.

  • Bende garantisi olmayan v8 gts soğutucusu vardı. anakarta bağlamam için parçaları eksikti. Facebookdan cm turkıye sayfasına mesaj attım işimi çözmüşlerdi. Ama ürün yurtdışından gelmişti.


    CoolerMaster Alırken Dikkat Edin , Bilgilendirme.
  • Bu kadar yıl bu forumda bir şey öğrendiysem, o da global bir markanın Türkiye temsilcisi sorununuzu çöz(e)miyorsa aylarca tekrar tekrar onunla uğraşacağınıza aynı markanın Avrupa temsilciliğine ya da genel merkezine mail atmanızın sorununuzu büyük ihtimalle kısa sürede çözeceğidir. Bunun markayla ilgili değil, Türkiye insanının zihniyetiyle ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 1 Nisan 2021; 21:31:34 >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

    arctic bionic 12cm - noctua nf-a12 cm - corsair QL120 12cm bu 3 fanı yan yana denedim. en iyi basınçta hava üfleyen arctic. fanlar sessiz ancak üst devirde titreşimli çalışıyor. yani kasaya sımsıkı vidalarsan vidaladığın yer kasanın yan paneli vs ise paneli ufatan titreştirip bi uğuldama yaptırıyor. yani dıdısının dıdısı durumunda yapıyor bunu. ancak noctua havayı sağa sola buğday serper gibi üflüyor 10-15 cm den sonra aline hava gelmesi imkansız. arctic neredeyse 30cm ye hava üflüyor vantilatör gibi ve noctua ile arctic arasında ses farkı yok. ancak arctic yarı fiyatına. tabi titreşim dersen orada noctua öne geçiyor. en berbatı corsair QL serisi. hava üflemesi neredeyse yok. havayı derli toplu üfleme sıfır. bana fan derek yok yanar döner ışık saçsın dersen corsair alınır. zaten fan göbeğinde ışık olarak diye 4-5cm fanın yarısı göbekten oluşuyor kenarlardada ışık olsun diye kenarlardada 1-2cm güya 12cm lik fan alıyorsun fanın kanat boyu 4cm falan. yutub poh pohlamasından başka birşey değil corsairler.





  • Coolermaster_Türkiye kullanıcısına yanıt
    Mesajınızı şaşkınlıkla okudum. Koskoca firmada sadece siz çalışıyorsunuz izlenimi yarattı bende. Verdiğiniz yanıt her ne kadar samimi görünse de bu yazdıklarınız tüketiciyi ilgilendirmez ki. Sonuçta garantili ürün, tüketici sorun yaşamış siz cevap verdim ama çözemedim diyorsunuz. Bu işin kuralları kanunları yok mu? Arızalı ürünün arızasının giderilmesi ya da tüketicinin mağduriyetinin giderilmesi belirli süreler ile sınırlandırılmamış mı? Hatır işi yapmıyorsunuz ki. Şahıslar neden büyük markaları tercih ediyor? Şahsen ben hem malzeme kalitesi hem de satış sonrası destek için tercih ediyorum ya da ediyordum.

    Biraz alakasız ama aklıma Türkiye'deki büyük bir teknoloji mağazasında yaşadığım sorun aklıma geldi. O zamanlar hayatı en çekilir yapan şey MP3 çalarlar idi. Bende bir adet almıştım o mağazadan. Eve geldim müzikleri attım bir baktım şarkılar 5. saniyeden başlıyor çalmaya ama ekranda 00:00 görünüyor aslen 5.saniye olan kısmı. Ertesi gün gittim mağazaya, sorunu anlatana kadar canım çıktı. Bildiği bir şarkıyı içine yüklettirmem gerekti. Garantiye yolladı mağaza ürünü,değişim yapmadı. Ürün geri geldi sorun bulunamadı ibaresi ile. Tekrar yolladım aynı gün geldiği gibi. Yine aynı şekilde yazılım yüklendi sorun bulunamadı ibaresi ile geri geldi. Mağaza müdürünü çağırdım ona anlattım durumu. Müdür bey bana;

    "evet size yardımcı olamamışız ama sürecin tamamı bizim hakimiyetimizde değil gördüğünüz gibi. Ama bir şey sorcam bu gerçekten sizin için önemli mi 5 saniyede şarkıya tam giriş dahi yapmıyor şarkılar"

    Demişti :) Sanki mutfak robotu aldım da yanında eşantiyon müzik çalar verdiler de o arızalı çıktı bende sanki hakkım olmayan bir şey için diretiyorum gibi davranarak.

    Bu da böyle bir anım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • "Alt tarafı fan benim ihtiyacımda yok ama inat ettim ve yine de sonuç alamadım."

    böyle bir düşünceye girmeyin. ne demek ihtiyacım yok? afedersiniz eşşek gibi verecekler veya iade alacaklar.

  • Muten Baba kullanıcısına yanıt

    Kardeşim servise dair kanıtları e-devlet üzerinden tüketici hakem heyetine sunuyorsun. Firmanın 4 ay gibi bir sürede servis tarafında sorunu çözemediğini yasal süreçte yapamadığı için muadil bir ürün ile değişim yada para iadesi talebinde bulunmanı tavsiye ederim. Yakın bir tarihte güç kaynağı almayı düşünüyordum. Listeden cooler master firmasını çıkarttım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu up! Coolermaster ürünlerinden uzak duruyoruz.

  • Benim CK 350 klavyemin S tuşunda soyulma olmuştu, seri numarası ile CM'nin support sayfasından kaydettirip yardımcı olabilir misiniz dedim. Türkiye ekibine yönlendirdiler, onlarda adresimi alıp bir sorun yapmadan yeni tuşu yolladılar. Denedin mi bilmiyorum ama şansını CoolerMaster subredditinde deneyebilirsin oraya da firma yetkilileri bakıyor.

    CoolerMaster Alırken Dikkat Edin , Bilgilendirme.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

    Bir insan kasaya niye para verir ki?

    25 yıldır elim kasanın içinde. En son 8 yıl önce 9 yaşında bir kasa aldım arkadaşımdan. Para verip almadım. Cooler Master stacker. Memnunum. İçinde çift kale maç yapsam hayır demez. Seneye reşit olacak abisi...

    "Hivi ikişi çık gilişti..." "İsinmi priblimi ilir" falan da o kadar sıkış ki... Bende geçtim RGB'yi, sıcaklığa göre hız ayarını otomatik yapan dört pinli fan bile yok. Tüm fanlarım iki pinli. Tanesi 20tl. Konya sokaktan aldım. Beyaz renkli olandan. fan kontrol potlarına bağlılar. Yüke bindirdiğimde elimle hızı arttırıyorum.

    Bir kilonun üzerinde bir ağırlığa sahip bir işlemci soğutucum var. Kabaca 10 yaşında. Thor's hammer diye geçiyor. Temel amacı fansız PC kurmak. Hi-fi pc'de kullanıyordum. Sonra hi-fi PC yerine raspberry'e geçince boşa çıktı. Önüne arkasına gene aynı beyaz fanlardan iki tane taktım. Gene iki pinli fan. Rpm hızını bile okumuyorum. Bana ne? Amacı ne? İşlemci soğuk mu? Soğuk. Bitti.

    Sadece anakart, işlemci, ram, ssd ve gerekirse ekran kartına para veririm. Hiç PSU bozmadım bugüne kadar. 8-9 yılda bir PSU alırım. Eskisi de büroya gider. Kasa almıyorum. Sürekli bir şeyler söküp takmıyor olsam kasanın içindekilerini masanın duvara yakın kısmında alt yüzeye dağıtıp gizli PC yapacağım. Kasa ne yani?

    Cooler Master su soğutma sistemi üretmezken, bilgisayarını buzdolaplı su soğutma ile soğutan bir adamdan cooler master'a ekmek çıkmaz. tabii ki iyi marka da, yani, niye sıfır alayım? Kasa lan... Üçüncü kattan düşse yamulur. Yamuk yamuk kullanırsın. Öyle bir şey kasa. Niye para ettiğini pek anlamıyorum.

    Gelecekte de kasa ihtiyacım olursa endüstriyel takılırım. Sigma profil ve pleksi ile yapılabilecek şeyleri bana cooler Master veremez annem... CO2 Lazer CNC de var bende... pleksiye istediğimi yaparım. Cooler Master kim yani? Dünkü çocuk. Peh...

    yazını zevkle okudum kardeşim. maşallah CoolerMaster Alırken Dikkat Edin , Bilgilendirme. 





  • Konuyu ve konudaki yetkilinin attığı mesajı gördüğüm iyi oldu başka markalara yönelirim tamda yeni bir kasa alma dönemindeydim.Cooler Masterin'in üstüne bir çizik :) İşte müşteri memnuniyeti böyle bir şey bak adamın basit işini görseydiniz bugün bu konu açılmayacak ve sizde onlarca hatta yüzlerce müşteri kaybetmeyecektiniz basit bir fan yüzünden :))




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 1 Nisan 2021; 23:25:56 >
  • Forumda daha öncede yazdım bilgisi olmayan insanlar gelip burada bu markanın kasasını öneriyor internetten video izleyip. Bu kasalarda fan problemi var. Bende TD500 var kasanın fanlarını iptal edince ekran kartından psu dan çıt çıkmıyor kasa fanı dinliyoruz. Önemli değil söküp atacağım zaten vakit bulunca da benim de aldandığım yabancı bir kanal oldu üstelik baya ünlü bilindik bir kanal.

  • abyss_ati A kullanıcısına yanıt

    Yeni aldığım G513 klavyenin F tuşunun kapağı yazarken bazen yerinden çıkıyordu. Adamlara detaylıca anlattım durumu destek talebi gönderdim. Hollanda'dan full takım tuş kapağı gönderdi adamlar. Logitech inanılmaz bir firma bu anlamda.

  • Elimizde fan yok ne demek.. Bir ürünü satıyorsanız belli bir süre boyunca o ürünün yedek parçalarınıda bulundurmak zorundasınız elinizde olup olmaması müşteriyi ilgilendirmez.

  • Almayın bu markadan ürün olsun bitsin.


    Akılları, konu kalabalık ve ilgi çeken yerlere taşınınca başlarına geliyor. Müşteriyi mağdur etmemek için gerekirse o kasanın aynısını YOL-LA-YA-CAK-SIN! Yok fan bulamadık, yok cevap verdik ama beceremedik... Millet salak bir siz akıllı.

  • 1.bilgisayar
    Intel i3 3110m 2.4 ghz 4 gb ram Nvidia Gt620m ekran karti
    2.bilgisayar
    Intel i5 2450m 2.5 ghz 4+1 gb ram Nvidia Gt520m ekran karti
    Arkadaşlar sizce hangisini almaliyim canli dersler icin kullanacigim ve eski düşük oyunları oynamak için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cooler Master'ın düzgün çalışan fanını görmedim. Daha önce fanlarını almıştım hepsi ses sorunu yüzünden emekliye ayrıldı. En son aldığım ML240L V2 Sıvı soğutma abartı derecede fan sesi vardı vatana geri götürdüm ses çıkaran fanı değiştirdiler 1 hafta sonra yine aynı oldu, ayrıca radyatör vidaları ilk sıkmada diş kaçırıyor aşırı kalitesiz, yalama oldu vidaları tutmuyor. Bir daha güvenip iğne bile almam bu markadan.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugia -- 2 Nisan 2021; 9:39:50 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Coolermaster_Türkiye

    Merhabalar,


    Size mağduriyet yaşattığımız için üzgün olduğumu mailde de belirttim. Ancak maalesef şu an 200mm fan elimizde yok. Yurtdışından getirmeye çalıştım orada da stokta yok. Üzgünüm ancak elimden gelen bu kadar. Bende notlarım arasına yazdım ve 4 aydır sizinle az ve kısa da olsa mailleşiyoruz.


    Maillerimi kontrol ettiğimde tüm maillerinize cevap verdiğimi görüyorum. Yanıtsız kalan bir mailiniz olmamış. Yanıtlarım sorununuzu çözmemiş ancak yanıt verilmiş.

    Sosyal medya mesajlarını özenli bir şekilde her gün kontrol ediyorum. Bizzat. Okunmamış veya cevap verilmemiş mesaj bırakmamaya çalışıyorum. Arada spama düşen veya gözden kaçan olabilir ama olumsuz da olsa geri dönüş yapıyorum.


    Size yardımcı olamadığımız doğru olabilir ancak bize sosyal medya veya mail yoluyla ulaşan ve elimizde yedek parça olması durumunda her kullanıcıya özveri ile yardım ettiğinizi bilmenizi isterim. Burada hiç bir zaman kullanıcı veya kişi ayırt etmiyoruz. Klavye tuşu silinen, soğutucu monte ederken vidayı kıran, fan vidası kaybeden, montaj kitini kaybeden kullanıcılara bile elimizde ki ürünler dahilinde yardımcı olmaya çalışıyoruz.


    Sizin yaşadığınız sorun doğru haklısınız, mağduriyetiniz için tekrardan özür diliyorum ve fanı bulmaya yine de çalışacağım ancak maillere yanıt gelmiyor, sosyal medyadan dönüş yapmıyorlar kısımları gibi genelleme yapmamanızı rica ederim. Tartışma olmaması ve konunun uzamaması için daha fazla yanıt vermeyeceğimi bildirmek isterim.


    İyi forumlar.

    Allah seni bildiği gibi yapsın. Rezalet. Tek kelime ile REZALET.

    Bakın tekrarliyorum REZALET.


    Bu nasıl bir cevaptır kardeş. Senle kardeş diye konuşuyorum. Çünkü müşterilerin ile muhatap olma seviyen, bizim mahalledeki 30-40 liraya format atan, teknolojiyi evindeki PC de, oyun oynayarak öğrenmiş, peşinden dükkan açmış esnaf modeli ile aynı.


    Bu cevabı yazacağına, mağduriyetini gidermek adına, senin ürününü alıyorum dersin, peşinden sana sıfır muadil başka bir ürün yolluyorum dersin. Hem adamı mutlu edersin, hem de burada bir prestijin olur. Sosyal medyada reklamını yapmış olursun. Tabi bu dediklerim iş bilen, ticaret bilen, en kötü bir iki al satı becerebilmis bir insan profili. Senin profil ise sanki, babası dükkan açmış, bunu da dükkanın başına koymuş. Bu da baba parası yiyor. Dukkanla alakası yok. Bak net söylüyorum. Direkt olusturdugun imaj bu. Arkadaşlar böyle ticaretten anlamayan, üç kuruşluk sıfır ürün yollamak yerine böyle akılsızca iş yapan adamlardan kesinlikle alışveriş yapmayın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.