Şimdi Ara

CoolerMaster Alırken Dikkat Edin , Bilgilendirme. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
3
Favori
18.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
368 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de zamanında CM güç kaynağı aldım bronz du yarı modüler modelini hatırlayamıyorum bile o kadar kısa durdu neyse. Vatandan aldım tabi sistem gelmesini bekliyorum o sıra TR olsun güç kaynağı voltaj falan kafa rahat olsun dedim. Sistem geldi kurdum ara ara kasa titriyor diyorum neyden geliyor. En son güç kaynağı yük altına girince çalıştığı için fanı o zaman oluyormuş. Gönderdik servise sorun yok falan itirazlar Vatan iade aldı. CM seçmemeye çalışıyorum ben de artık bir tek CPU için hava soğutma aldım idareten o da. CM nin fanlarla bir sorunu var sanırım.
  • bende coolermaster 600 wat psu var bir ses yapiyor vuuuuuu diye kitaba odaklanamiyorum resmen düzelir diye başka fan takdım oda aynı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurbuluc -- 2 Nisan 2021; 1:52:43 >
  • Bu mesajı kahvehane'de pişpirik oynarken mi attın yoksa iki duble denize karşı rakı içerken mi ? Bunun başka bir açıklaması olamaz ! Dün vatan bilgisayardan aldığım 3 adet cooler master ürününü yarın sabah iade etmeye gidiyorum.

  • coolar master haf x 942 kullanıyorum yan kasanın 2 vidası da takılmıyor çünkü demirler yamuk üretilmiş. yankeskiyle düzelttim falan bir yere kadar.


    kendi imkanlarınla çözmek en güzeli.

  • cooler master haf 912 kulandım senelerce taş gibi tank gibi kasaydı neler gördü ne badireler atlattı banamısın demedi. sonra seneler sonra yolum yeniden cooler mastera düştü. gittim piyasanın en pahalı kasalarından biri olan c700m aldım. ben 2 yıl önce black fridayde cok uyguna aldım ama şuan 5bin küsür fiyata satılan boş kasadan insan üstün birşey bekler ama malesef sadece görüntü kasada kalite yerlerde. çoğu aksamı plastik. metal olan kısımlar ince sac. boya en ufak sürtünmede dökülüyor. vidalar hemen yalama oldu. fanlardan birtanesi az zorlamada kırıldı. Neyseki sattım kurtuldum. Velhasıl kelam cooler masterda kalite yerlerde birdaha da bulaşmam. nerde o eski coolermaster kalitesi.

  • Cooler masterin nesi iyiki alalım...bazı parçalarına bakıyordum ama almıyordum vazgeçiyordum şu saatten sonrada hiç almam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muten Baba

    Coolermaster Türkiye' nin herhangi bir cözüm önerisi olmadı bu süreçte. Koskoca CM'nin bu nedensiz tepkisizliği, ve çözümsüzlüğü nedeniyle açtım bende konuyu, açmasam içimde kalırdı, alt tarafı bir fan benim için ama sonuçta parası verilen birşey, baskası için can sıkıcı olabilir.

    Geçmiş olsun yerinizde olsa cm de iletirim bu durumu görsünler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheDeviLofDark

    Ben de zamanında CM güç kaynağı aldım bronz du yarı modüler modelini hatırlayamıyorum bile o kadar kısa durdu neyse. Vatandan aldım tabi sistem gelmesini bekliyorum o sıra TR olsun güç kaynağı voltaj falan kafa rahat olsun dedim. Sistem geldi kurdum ara ara kasa titriyor diyorum neyden geliyor. En son güç kaynağı yük altına girince çalıştığı için fanı o zaman oluyormuş. Gönderdik servise sorun yok falan itirazlar Vatan iade aldı. CM seçmemeye çalışıyorum ben de artık bir tek CPU için hava soğutma aldım idareten o da. CM nin fanlarla bir sorunu var sanırım.

    bende acil lazım olduğu için vatandan almıştım CM power supply,pc'ye taktım ohannnessss o ne fan sesi uçak kalkıyor  5 dk. dayanamadım hemen içini açıp fanını değiştirmiştim,sen diyince hatırladım.

    hakkatten fanları gereksiz saçma bu CM nin.kendiside öyleymiş gerçi öğrendik  





  • Koskoca coolermaster mahalle bilgisayarcısı kafasıyla mesaj atmış foruma resmen :D ulan elinde fan yoksa kasayı alır yenisini verirsin bu kadar basit. Elimden geleni yapıyorum yazmış buraya, konuyu gördüğüm iyi oldu bir firma daha tanıdım.
  • dh forum burası türkiyenin en büyük ve deneyimli pc kullanıcılarının ortamı, şimdi baltayı taşa vurdun coolermaster o tavrını yedirirler ADAMA BURDA bir daha coler master benim içinde bitmiştir boykot başlasın arkadaşlar.

  • Cooler masterın neyini aldıysam pişman oldum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coolermaster bi 10 sene falan önce kaliteli bir markaydı, şimdi seviye bi gamebooster vs gibi olmasa da düştü. Teknik servisleri zaten çok kötü bu ilk duyduğum şeyde değil. O yüzden kasa konusunda corsair, noctua, zalman, lian li vs gibi markalara yönelin derim. Corsair'in resmi teknik servisi boğaziçi bilgisayar bu konuda anlayışlı ve çözüm odaklılar, bir falsolarını pek duymadım.

  • konuyu öne çıkardım aklımın bir köşesine de yazdım. Yazın kasaya ihtiyacım olacak ve bu kesinlikle CM olmayacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cm psu almıştım PC’yi ilk açınca bobin zırlaması var 3-5 dakika sonra düzeliyordu hiç garanti ile uğraşmadım iyi ki de yapmamışım
  • Konuda logitech çok övülmüş ama beni acayip mağdur ettiler.

    Logitech g9x mouse kullanıyordum, bu mouselarda kronik kablo temassızlık sorunu var.

    Garanti süresince 1 kere kablo değişti, sonra garanti bittikten 3 ay sonra tekrar oldu.

    Logitech servisini aradım, ücreti ile kablo almak istediğimi söyledim fakat faturası olmadığı için temin edemeyeceklerini söylediler. Garantisi biten ürünün bile faturasını saklamam gerekiyormuş.

    Sonrasında yedek parça bulamayınca mecburen kabloyu söküp temassız yeri kesip yama yapmam gerektiğini düşündüm fakat dağıtınca toplayamadım, güzelim mouse çöp oldu.


    O günden beri logitech'e mesafeliyim, ürünleri güzel ama müşteri odaklı bir satış sonrası hizmeti sunmadıklarını düşünüyorum.


    Sonrasında razer aldım, o mouse da da belli belirsiz bir problem vardı, mail attım belki kolay bir çözümü vardır diye.

    Bana özel danışman atayıp çok ilgilendiler, birkaç öneri sundular, sorun devam ederse yenisi ile değiştirebileceklerini söylediler ama ben sorunu önemsemediğimden uğraşmadım ve hala kullanıyorum.





  • Zamanında Logitch mouse aldığımda altındaki 4 tane pedin bir tanesinin bombe yaptığı için fare zemine tam oturmuyordu. Logitech'e fotoğraflarını çekip mail attım, sonra UPS'den bir mail geldi. Hollanda'dan tarafıma kargo çıkarılmıştı. Logitech ikiletmeden mırın kırın etmeden aynı fareyi ücretsiz bir şekilde Hollanda'dan tarafıma gönderdi. O farenin de hiçbir sorunu yokmuş. pedi sökünce vidalama hatası olduğunu fark ettim. Aslında onu fark etsem kendim yapardım boşuna göndermiş oldular. Ama hizmet harika.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 2 Nisan 2021; 12:4:51 >
  • Hocam okudum ve şaşırdım açıkçası. Öncelikle belirteyim fanboy değilim. Kasa olarak CoolerMaster Silencio Pure 650 sıvı soğutma olarak CoolerMaster masterliquid ML120L kullanıyorum. Kasa fanım bir kere arızalandı garanti süresinde değiştirildi. sıvı soğutucumun hortumuna kedim hasar verdiği için ücret karşılığında parça talep ettim kullanıcı hatası olmasına rağmen ücretsiz yardımcı oldular. zor ulaşılıyor mu evet o konuda birşey diyemem ama bilinçli bir şekilde yardımcı olmadıklarına bişey diyemedim. haklı olduğunuz taraflar illaki vardır ama firmanın elinde olsa yapması gereken destekten fazlasını yaptıklarına şahit olduğum için belirtmek istedim. umarım sorununuz çözülür...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Coolermaster_Türkiye

    Merhabalar,


    Size mağduriyet yaşattığımız için üzgün olduğumu mailde de belirttim. Ancak maalesef şu an 200mm fan elimizde yok. Yurtdışından getirmeye çalıştım orada da stokta yok. Üzgünüm ancak elimden gelen bu kadar. Bende notlarım arasına yazdım ve 4 aydır sizinle az ve kısa da olsa mailleşiyoruz.


    Maillerimi kontrol ettiğimde tüm maillerinize cevap verdiğimi görüyorum. Yanıtsız kalan bir mailiniz olmamış. Yanıtlarım sorununuzu çözmemiş ancak yanıt verilmiş.

    Sosyal medya mesajlarını özenli bir şekilde her gün kontrol ediyorum. Bizzat. Okunmamış veya cevap verilmemiş mesaj bırakmamaya çalışıyorum. Arada spama düşen veya gözden kaçan olabilir ama olumsuz da olsa geri dönüş yapıyorum.


    Size yardımcı olamadığımız doğru olabilir ancak bize sosyal medya veya mail yoluyla ulaşan ve elimizde yedek parça olması durumunda her kullanıcıya özveri ile yardım ettiğinizi bilmenizi isterim. Burada hiç bir zaman kullanıcı veya kişi ayırt etmiyoruz. Klavye tuşu silinen, soğutucu monte ederken vidayı kıran, fan vidası kaybeden, montaj kitini kaybeden kullanıcılara bile elimizde ki ürünler dahilinde yardımcı olmaya çalışıyoruz.


    Sizin yaşadığınız sorun doğru haklısınız, mağduriyetiniz için tekrardan özür diliyorum ve fanı bulmaya yine de çalışacağım ancak maillere yanıt gelmiyor, sosyal medyadan dönüş yapmıyorlar kısımları gibi genelleme yapmamanızı rica ederim. Tartışma olmaması ve konunun uzamaması için daha fazla yanıt vermeyeceğimi bildirmek isterim.


    İyi forumlar.

    Skandal bir cevap. Altı üstü 4 tane fan. 4 fan toplasan şirkete maliyeti 500 tl bilr olmaz. Bozuk ürününüzün arkasında durup değiştirmemeniz de ayrı rezillik.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Coolermaster_Türkiye kullanıcısına yanıt

    4 aydır yazışıyorsun ve elinden birşey gelmiyor öylemi? eee bir fanı tedarik edemiyorsan bırak hocam işi neden duruyorsun orada? dürüstlüğünü takdir ettim ama kıvırıp bükmeden tepki alacağını bile bile yazdın.. ama HOŞ DEĞİL...

  • En güzel reklamın böyle mağduriyetleri gidererek , memnun müşteri ile yapıldığını öğrenemedi bir türlü insanlar.


    Neyse nereden kasa almayacağımızı not aldık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbbergen -- 2 Nisan 2021; 12:29:48 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.