Şimdi Ara

BAYKAR hakkında gerçekler ortaya çıktı! Doluşun! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
5.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şirketin sahibi birilerinin akrabası olmasa bakalım bu kadar büyüyebilir miydi? Ayrıca bu adamlar nasıl oluyor da parayı bastıran her yere siha satıyor? Amerikadan f-16 istesen üretici firma satarım dese bile amerikan hükümeti ben karışmam mı diyor? İstemezse sattırmıyor.

  • Maklubeciler kendi aralarında tartışmış, bize laf düşmez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Utanmadan birde yerli milli demekteler.Aslen kendileri milli değil.Ötesinde bu iha ,sinaların ne seyrüsefer cihazlarını kendileri yapılıyor,ne atış kontrol sistemlerini kendileri yapıyor nede motorlarını kendileri yapmakta.Yalnızca gövdeyi yapıyorlar.Sadece algı operasyonu.Tusaşın iha sihaları çok daha kabiliyetli ve millilik oranı çok daha fazla.

  • Ciddiye almadığım için çok da ilgilenmiyorum ama kardeşinin yıllar önce çekilmiş bir videosu var. Orada kısaca destek istemiyor mu?


    Ha diğer taraftan devlet savunma sanayi şirketini desteklemeyecekse kimi destekleyecek?

  • Öncelikel chp başa gelse ne bayraktarı kapatır nede başka bir firma ama vardır ülkede vergi kaçakçılığı vardır insansız hava aracı ile uyuşturucu taşıma vardır hak yeme hukuksuzluk o zaman kapansın abi kendi cebine çalışan bir firmayı ben neden destekleyeyim ?

  • Baykarları çok iyi tanıyan bir arkadaşa sordum, çok iyi insanlar dedi. Öyle destek falan aldıkları yok ekstradan. Babaları asıl işi baya ilerletmiş sonra da oğulları devam ettirmiş. Olay bu. Çok zorluk çekmişler. Tamam siha her şey demek değil ama adamlar kendi çaplarında yapmış etmiş, her şeyi yapacak değiller ya. Başka silahları da başkaları yapsın. Bırakın da öne çıksınlar bi zahmet başkalarına cesaret versin, başka mucitler de atılsın bu alana ne tatava bu.

  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    Herkese satamıyor bildiğim kadarıyla. Alıcı ilk önce ülke yönetimi ile görüşüyor. Ayrıca devlet belli oranda pay alıyor galiba. Devlet iznine tabii yani.

    Bende tam bilmiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sn. Albayrak ve Baykar ın başarılarını gururla izliyoruz.Mutlu olmayanın vatan sevgisi yoktur açık konuşayım.

    Ama Sn. Albayrak şunu çıkıp diyebilir mi iktidara kim gelirse gelsin aynı şevkle çalışmaya devam edeceğiz devletimizin emrindeyiz. Onun vatan aşkınıda böyle görebiliriz.

    Hep muhalefete soruyorlar kazanırsanız SİHA lara destek devam edecek mi diye?

    Bir Alla hın kuluda sorsa ya seçim sonucu ne olursa olsun hizmete devam edecekmisiniz.

    Yoksa Albayrak Vatanımı yoksa İktidarımı destekliyor.Netleşsin.

  • Bir damadina düğün hediyesi olarak ekonomi bakanlığı veren Erdoğan sizce diğer damadına devletin imkanlarını açmaz mı? :)


    Şuan yardıma ihtiyaçları olmaya bilir çünkü ARGE bitti üretim cihazları hazır vs vs


    Banada dökün devletin parasını bir araba markasıda ben çıkarayım fabrika robotlarını gerekli üretim malzemesi ve argeyi yaptıktan sonra bende derim ihtiyacım yok üretip satıyorum zaten diye :)


    Mercedes'in firma değeri şuan 70-90 milyar dolar , Türkiye'nin hazineden sattığı dolar 200 milyar dolara ulaştı surilere harcanan 100 milyar dolar düşünün gerisini


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    Öyle destek falan aldıkları yok ekstradan.



    yanıldıgınız nokta burası


    adamlar uzun süre havada kalan, işaretleme yapan , birden fazla bomba taşıyan bir tipte UAV / İHA yı üretip kara, deniz, hava, MİT, Jandarma birimlerine satabilen ülkede ki tek ÖZEL TEŞEBBÜS


    Vestel bu pazara girmeye çalıştı kibarca defolun dendi Baykara zamanında Gülen cemaatinin adamlarının yaptığı gider Vetsele yapıldı adamlar firmayı Araplara satmak zorunda kaldı


    dolayısıyla baykar Devlet eliyle İktidar ile Akrabalık bağı olduğu için korunuyor alım garantisi var bundan daha sağlam destek olamaz


    ayrıca Tusaş ANKA ve AKSUNGUR diğer pazarlara sokulmuyor sürekli yurtdışında Baykarın reklamı yapılıp ona ait ürünler satışa sunuluyor destekleniyor satılması için



    en basitinden AKSUNGUR Baykarın AKINCI İHA sını patates gibi katlar güçlü motorlar takılsa ama yapılmıyor işte


    Baykarın en büyük çekincesi iktidar değişirse bu pazara başka savunma şirketleride gireceği yönünde endişesi





  • ugarb kullanıcısına yanıt

    Hiç sanmıyorum. O dediğin abd için geçerli. Adamlar her yere satıyor. Parayı bastır yeter ki. Satıyorlar ve konusu açılıp bununla övünülüyor. Oysa eşsiz birşey yaptıysan bunu öyle satmazsın. Mesela abd son teknoloji silahını kimseye vermez.

  • Bu ülkede uçak ürettiği için hapse atılan insanlar oldu. Geçmişte nasıl yapılanları yakıp yıkıp tarih sahnesinden sildi ve adından hiç söz etmedilerse yine aynını yapmaya çalışıyorlar. Bu baykar özelinde bir şey değil, bütün savunma sanayi projelerine aynısı yapılıyor.


    Zaten her yapılan yalan veya yanlış olduğu için herkes üstümüze üstümüze geliyor değil mi? Teröristlerin tekelindeki kurumlarda eğitim veren terör destekçisi amerikalı Michael Rubin habire Türk savunma sanayiine saldırıyor ve ana hedefine baykar'ı koyuyor.



    Kıyamyoutube
    #Baykar Türkiye'yi dünyada insansız hava araçları konusunda zirveye taşıyan firmalardan biri oldu. Bu yüzden de dönem dönem sürekli taşlandı. Son günlerde ise saldırının dozu iyice arttı. Tek noktadan düğmeye basıldığı net belli olsa da biz adettendir tek noktadan düğmeye basılmış gibi diyelim. Farklı odaklar aynı anda Baykar'a saldırıya geçti. O yüzden bugün bu konuyu konuşalım. Nasıl bir oyun kurdular? Bu saldırganlığın sebebi nedir? Ve bunlar ne yapmaya çalışıyorlar? #Türkiye'nin İnsansız Hava Araçlarını Hedef Tahtasına Oturttular - Ali #Babacan Ne Yapmaya Çalışıyor? Youtube kanalımıza abone olmak için tıklayın : https://www.youtube.com/kiyam/?sub_confirmation=1 Yedek kanalımıza da abone olmayı unutmayın : https://www.youtube.com/channel/UCxA6cmhsmnOjEO-MW7DZb9g İletişim kanallarımız: Youtube : http://www.youtube.com/c/Kıyam Twitch : https://www.twitch.tv/kiyamyt Twitter : https://twitter.com/KiyamVideolari Facebook : https://www.facebook.com/KiyamVideolari Instagram : https://www.instagram.com/kiyamvideolari
    https://www.youtube.com/watch?v=rTJ5sHB3atA&ab_channel=K%C4%B1yam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabus2224 -- 20 Ocak 2023; 8:42:21 >




  • la koca ülke bir şirkete mi kaldı puahahahahha

  • richardfeymanınsaçı kullanıcısına yanıt
    Koca amerika lockheed e northop grumman a mi kaldı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 22 Ocak 2023; 2:37:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • richardfeymanınsaçı kullanıcısına yanıt

    Tarih tekrardan ibarettir. Bu neden ile ki tarihten ders almak gerekir. Neyin dersi bu. Geçmişte başlayan milli projelerin bir şekilde hatta o zaman ki konjonktür ya da kamuoyu şartlarında çoğu da haklı sanılan gerekçeler ile bitirililmesi, başarılı olamaması bu sefer olmasın. Bu ülke hepimizin hatta sadece bizim değil çocuklarımızın, ileride doğacak olanların. Sadece bu gün için değil gelecek için diyorum;

    1-Baykar bir başlangıçtır.

    2- Karadeniz'de bulunan doğalgaz bir başlangıçtır.

    3- Gabar'da yıllardır terör hakimiyetindeki yerden ülkenin toplam rezervinin yüzde 25 i kadar petrol bulunması bir başlangıçtır.

    4- Yerli lisans ile ortaya konan TOGG markası bir başlangıçtır.

    BAŞLAMAZSA DEVAM EDEMEZ.

    Gözünüzü seveyim; Erdoğan ya da AKP için olumsuz yaklaşımı bu başlangıçları bitirmesin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 22 Ocak 2023; 0:7:13 >
  • onatba O kullanıcısına yanıt

    Doğrusu Maçaçuçes olacak hojam.  

  • denn.zent D kullanıcısına yanıt

    Şirket çok eski evet. Ne yaptınız da sattınız diyorsun elden atılan basit bişey var bir de şimdikilerin çook uzağında deneme videoları.


    Aynı dönemlerde devletin tusaşı havelsanı da iha/siha üretime başlamış. Artık hepimiz biliyoruz onlarca model var. Anka, aksungur, şimşek, tuna vs vs.


    Bunların mühendisleri kimdir? Ürünler ağaçtan mı toplanıyor?


    Ama hep aynı "damat" şahıs TV'lerde kanallarda boy boy gösteriliyor. Kimse de sormuyor aga diğerleri patates mi? Niye hep bu adam TV'lerde gözümüze sokuluyor? Ne olmuş hangi lisanslar, patentler bedava verilmiş de yapmış vs bilgi yok. Destek almıyoruz dedi resmi gazete sayıları koydular destek de alıyor. O zaman neden almadım diyor?

  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt

    Resmi gazetede boy boy yayınlandı destekler. Destek almasın demiyoruz niye ısrarla destek almadık, almıyoruz deniyor?


    Babalarının ilerletip kendisinin damat olana kadar yaptığı ne var? Ne satmış? 1-2 dandik deneme videosu var tamam. Ee?

  • jethoca kullanıcısına yanıt

    1) Baykar'dan önce kurulmuş devletin Havelsan'ı Tusaş'ı var. Onlarca patentleri yıllardır uçan, kullanılan İha'lar var. Baykar başlangıç değil.

    2) Bulundu ok. Ucuzladı mı faturan? Sana faydası nedir?

    3) Deponu ucuza doldurabiliyor musun? Sana faydası nedir? Azb mesela petrol denizi. Benzin bizden nasıl pahalı olabiliyor? Çıkınca ucuzlayacak mı sanıyorsunuz ?

    4) Togg dev bir dipsiz kuyu. Devlet araba üretmez, dünyada üreten devlet de yok. Oy deposu. İşe yarıyor ama siyaseten işe yarıyor. Zararları açıklarlarsa görürüz (bkz Tarım kredi 2022 zararı).


    Siyasetle ilgisi yok başta kim olsa sorularım ve cevaplar aynı olur.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.