Şimdi Ara

BAYKAR hakkında gerçekler ortaya çıktı! Doluşun! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
1
Favori
5.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ben şahsen iktidarın değişmesi taraftarıyım, ancak tüm Türk firmalarının desteklenmesini isterim. Muharrem İnce ne diyor? Banane Erdoğan'ın damadıysa. Ben başkan olsam daha da çok desteklerim diyor. İnce gerçekten ne sağcı ne solcu. Tam bir halkçı başkan. Umarım başkan olur bir gün.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar yukarıda uzun uzun yazmışlar. Yine maalesef olayın ülkeye, ekonomiye, savunma sanayinen ne getireceğini hiç önemsemeden ayrıntılarda, yakaladıkları basit çelişkilerde yoğunlaşmışlar.

    Ülkemizin savunma sanayisi tabii ki Baykar firmasından ibaret değildir. Savunma sanayiisi tarihi de Baykar firması ile başlamaz. Ama başarılı ve etkili uygulamalar, bizi yabancılara muhtaç olmaktan kurtaran uygulamalar Baykar ile başlıyor. İddiamı netleştirmek için basit bir örnek vereyim; 10 yıl önce ülkemizin savunma sanayisinde yaptığı ihracat rakamsal olarak çok önemsiz iken 2023 yılı için 10 milyar dolarlık bir ihracat bağlantısı yapıldı.


    1. Bayraktar bir başlangıçtır. Başarılı bir başlangıç. Gidişatı değiştirme adına bir başlangıç.
    2. Petrol ve doğalgaz bulunmasının sana faydası ne diye sormanız mantıklı mı?Burada konuyu ayrıntılı anlatmam aslında herkesin IQ suna hakarettir bence. Kısaca bulundu ve kıyının yüzlerce km uzağında ve denizin binlerce metre derininde bulunan bu doğalgazı halka ulaştırmak için 2 yıldır yapılan teknik bir çalışma var ve bu martta bu doğalgaz konutlara ulaştırılacak. Ucuzladı mı evet ucuzladı. Kamu kurumlarının bir kısmaında doğalgaza indirim geldi.

    Burada daha önemli bir konu var; Yüzmilyarlarca metreküp doğlagazı bulmak önemli ama bulduktan sonra devam etmek daha önemli. Bağımsızlık göstergesi.Gabarda 40 yıldır terör işgalinde bulunan yerde tespit edilen petrol artık bağımsız hareket eebildiğimizin göstergesi.

    3- Bulunan petrol ve doğalgaza sevinememek normal mi?

    4- TOGG olayı gerçekten tam bir dipsiz kuyu. Kimin için biliyor musunuz_ En kalitesiz arabaları satarak pazarın yarısından fazlasına hakim olanlar için. TOGG'u devlet üretmiyor ki. Devlet 60 yıl öncesi engellenmiş ve dünyadan 100 yıl geride kalmış olaya tekrar başlamamız ve engelenmemesi içinön ayak oluyor.





  • por favor kullanıcısına yanıt
    Mesaji silmişler hocam. Benim mesajı kaldırmışlarda MIT tech review duruyor orda.

    Hakarey eden deyyuslara duyurulur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bayraktar ailesi ülkedeki en zengin ailelerden biri. Gerçekten de kredi yahut hibe vesaire kullanmalarına hiç gerek yok. Onlardaki para şu an koç'larda yoktur büyük ihtimalle. Tabii bu paralar 2000'lerden sonra nasıl geldi yahut bu kadar arttı? Eh onu da siz düşünün hele. XD

    Lakin her şeye rağmen iha ve siha'larda katedilen yoldan memnunum. Bunda bir sıkıntı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.